Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniowe 2016 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-06-19, 12:25   #1801
Casaa
Zakorzenienie

Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow

Kasia podeslij jedna roladke do centrali Podziwiam Cie za gotowanie dla tylu luda 😊

Wstalismy o 11:40..... A potem sie dziwic, ze Franek do 23 fisiuje :P

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 12:42   #1802
mojakaren
Zakorzenienie

Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow

Kinga jak minela droga powrotna?

Magda ostatnia prosta przed ślubem aaaale będzie fajnie

Bylam wczoraj na slubie koleżanki i to byl najpiekniejszy slub jaki widzialam w zyciu ksiadz mega wyluzowany, śpiewał cudowny chór a na sama przysiege wszyscy poseszli pod oltarz i otoczyli pm - bosko to wygladalo!!!

Ahnessy to identycznie jak sie zaklada koszulki - u nas tez cala osliniona i brzuch wiecznie goly

Niech żyją body!

Ewusia to Konradka dzis dopadlo gastro w nocy

Dotka uuu to mieliscie nocna eskapade i pewnie troche stresu. Pies drozszy w utrzymaniu jak dziecko

Kasia milego pichcenia ze tez Ci sie chce taka gromade żywic

Ja wszystkie nazwiska recznie wpisywalam w zaproszenia

Jan piekna drzemke nam sprezentowalam przespal cala msze, lody i spacer

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 13:25   #1803
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Hej hej nie produkują biustonosza na moje cycki
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 14:46   #1804
russiandoll
Raczkowanie

Dzień dobry u nas noce tragiczne wiec nie mam sily nawet pisac usypianie od 21 wycie do 24 i co mol godz pobudki

Magda
Sprawdz nesse (nessa) maja niestandardowe rozmiary no i panache ale tu zaboli
russiandoll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 14:55   #1805
koktajlowa7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Pooooomooocyyyy!! Wypisuje zaproszenia! Jak kobiety maja podwojne nazwiska to osobno pisac kobiete i osobno faceta? Wpisywac dzieci na zaproszeniach?

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Dotka tez widzialam w oczach tesciowej, ze jej to nie pasi, ale kolo tylka mi to lata. Niech sie obrazi. Tak samo byli, ze Mlodego mam wystroic na bialo, bo przeciez chrzest

Wspolczuje nocnych przygod, w tamtyn roku z Kajtkiem tak jezdzilam :-(
Ja bym wpisywała jedno nazwisko jeżeli nie masz miejsca.

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Hej hej nie produkują biustonosza na moje cycki
A jakiego poszukujesz? Do sukni ślubnej?
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 15:33   #1806
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia01987 Pokaż wiadomość
rolady, schab ze śliwka i normalny smażony, pierś duszona z kurczaka z pieczarkami, sos grzybowy, ryż z pieczarkami , ziemniaki, młoda kapusta z koprem, buraki, mizeria, marchew duszona no i rosół be jakiegoś szaleństwa.
Biedna psinka to jest to ze trawka czyści żołądek małe psy jeszcze tego nie wiedzą duże jedzą jak potrzebują...
Madzia ogród za miesiąc będzie zrobiony dopiero do porządku a dom hmmm uwielbiam remonty

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Jak to jest bez szaleństw to ja nie wiem jak u Ciebie szaleństwo wygląda

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
No ja mam ciocię- jej nazwisko 11 liter, męża 7
Ale my drukowalismy, nie wpisywalam recznie
Moja kuzynka ma imię 10 liter, pierwsze nazwisko 13 i drugie 7, nie mieści się w żadnych kratkach

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Kasia podeslij jedna roladke do centrali Podziwiam Cie za gotowanie dla tylu luda 😊

Wstalismy o 11:40..... A potem sie dziwic, ze Franek do 23 fisiuje :P

Wyslane z Lumia920.
Wow to ja też się nie dziwię trudno żeby do południa spał i później od 20 już w łóżku

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Kinga jak minela droga powrotna?

Magda ostatnia prosta przed ślubem aaaale będzie fajnie

Bylam wczoraj na slubie koleżanki i to byl najpiekniejszy slub jaki widzialam w zyciu ksiadz mega wyluzowany, śpiewał cudowny chór a na sama przysiege wszyscy poseszli pod oltarz i otoczyli pm - bosko to wygladalo!!!

Ahnessy to identycznie jak sie zaklada koszulki - u nas tez cala osliniona i brzuch wiecznie goly

Niech żyją body!

Ewusia to Konradka dzis dopadlo gastro w nocy

Dotka uuu to mieliscie nocna eskapade i pewnie troche stresu. Pies drozszy w utrzymaniu jak dziecko

Kasia milego pichcenia ze tez Ci sie chce taka gromade żywic

Ja wszystkie nazwiska recznie wpisywalam w zaproszenia

Jan piekna drzemke nam sprezentowalam przespal cala msze, lody i spacer

No straszne gastro miał nie pamiętam kiedy mi tak często w nocy jadł, chyba nawet jako noworodek nie

Super Jan pospal
U nas oczywiście jak na razie brak drzemek (od 7 rano ) teraz coś przy cycu przysypia, szkoda że na zakupach nie mógł

My wreszcie wybraliśmy płytki, panele i drzwi. Teraz tylko jeszcze policzyć ile nas to będzie kosztować i pewnie na zawał zejdziemy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 16:30   #1807
kinga1701
Zakorzenienie

Hej, dojechaliśmy. Byliśmy coś przed 13. Szymek ładnie zniósł drogę, mimo iż trwała dłużej niż w tamtą stronę, mieliśmy dwa dłuższe postoje i dwa tylko na karmienie i siku. Raz pomyliliśmy drogę, przez rewelacyjne oznaczenia Polskich dróg, chyba najgorzej oznaczone drogi w Europie i prawie godzinę nam się zeszło żeby stanąć na cpn zapytać (tam jeszcze mały się obudził), a przed nami ludzie o to samo pytali więc nie byliśmy sami, później 12 km żeby nawrócić i znowu 12 żeby dojechać do zjazdu. W Niemczech jeszcze jakaś ulewa nas złapała więc znowu wolniej i tak się zeszło.
Teraz powoli rozpakowuję wszystko, ale co najważniejsze lodówki juz rozpakowane więc resztę na spokojnie już można.
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 17:41   #1808
czarnulax
Zakorzenienie

Dotka biedna psinka.
malwi ja w takich sytuacjach wypisywałam osobno babke i osobno faceta. Dzieci też dopisywałam.
kasia przyjeżdżam do Ciebie! Takie pyszności

U nas noc tragiczna. Chyba efekt skoku dotarł i do nas ... O 3 obudziła się z takim piskiem, że obydwoje stanęliśmy na równe nogi od razu. Uspokoić się nie chciała, oczy zamknięte i 'nic nie widzę, nic nie słyszę, będę krzyczeć, głośno!", mąż chodził z nią po mieszkaniu, głodna nie była, łóżeczko parzy, nasze łóżko ok, pod warunkiem, że będę nad nią wisieć i głaskać po policzku, a spróbuj się matka położyć! W końcu zasnęła. Za pół godziny powtórka. Aż rano sprawdzałam, czy jakiegoś zęba przez przypadek nie ma po takich atrakcjach. Dzięki temu w ciągu dnia też mamy małą marudę. Spacer trochę uratował dzień, ale jestem tak niedospana, że nawet za długo nie chodziliśmy, bo chyba bym padła gdzieś po drodze.

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

ewusia gratki za wybory
kinga super, ze już jesteście bezpiecznie na miejscu Jak w ogóle Szymek? Przyzwyczaił się później do nowego miejsca?
Stary 2016-06-19, 18:05   #1809
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez koktajlowa7 Pokaż wiadomość
A jakiego poszukujesz? Do sukni ślubnej?
Tak bardotke. Kurcze myślałam że takie marki jak intimisimi czy triumph oferuje większe rozumiary a babka do mnie ze maja 70 ale do F
Kupiłam ostatecznie taki co nie zabijal cena.. Cała galerie 3 piętrowa żeśmy przechodziły a nie chciałam przez neta żeby dopasować dobrze.. Masakra
Stary 2016-06-19, 18:12   #1810
Dotka90
Zakorzenienie

Z sieciówek, to Esotiq ma większa rozmiarówkę.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 18:25   #1811
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Z sieciówek, to Esotiq ma większa rozmiarówkę.
Co ty. Stacjonarnie nic nie ma. Masakra jest.
Stary 2016-06-19, 18:29   #1812
Dotka90
Zakorzenienie

No ja bez problemu kupowalam
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 18:36   #1813
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Hej, dojechaliśmy. Byliśmy coś przed 13. Szymek ładnie zniósł drogę, mimo iż trwała dłużej niż w tamtą stronę, mieliśmy dwa dłuższe postoje i dwa tylko na karmienie i siku. Raz pomyliliśmy drogę, przez rewelacyjne oznaczenia Polskich dróg, chyba najgorzej oznaczone drogi w Europie i prawie godzinę nam się zeszło żeby stanąć na cpn zapytać (tam jeszcze mały się obudził), a przed nami ludzie o to samo pytali więc nie byliśmy sami, później 12 km żeby nawrócić i znowu 12 żeby dojechać do zjazdu. W Niemczech jeszcze jakaś ulewa nas złapała więc znowu wolniej i tak się zeszło.
Teraz powoli rozpakowuję wszystko, ale co najważniejsze lodówki juz rozpakowane więc resztę na spokojnie już można.
Super że dojechaliscie

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Dotka biedna psinka.
malwi ja w takich sytuacjach wypisywałam osobno babke i osobno faceta. Dzieci też dopisywałam.
kasia przyjeżdżam do Ciebie! Takie pyszności

U nas noc tragiczna. Chyba efekt skoku dotarł i do nas ... O 3 obudziła się z takim piskiem, że obydwoje stanęliśmy na równe nogi od razu. Uspokoić się nie chciała, oczy zamknięte i 'nic nie widzę, nic nie słyszę, będę krzyczeć, głośno!", mąż chodził z nią po mieszkaniu, głodna nie była, łóżeczko parzy, nasze łóżko ok, pod warunkiem, że będę nad nią wisieć i głaskać po policzku, a spróbuj się matka położyć! W końcu zasnęła. Za pół godziny powtórka. Aż rano sprawdzałam, czy jakiegoś zęba przez przypadek nie ma po takich atrakcjach. Dzięki temu w ciągu dnia też mamy małą marudę. Spacer trochę uratował dzień, ale jestem tak niedospana, że nawet za długo nie chodziliśmy, bo chyba bym padła gdzieś po drodze.

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

ewusia gratki za wybory
kinga super, ze już jesteście bezpiecznie na miejscu Jak w ogóle Szymek? Przyzwyczaił się później do nowego miejsca?
Wspolczuje nocki
U nas podobnie słabo, TŻ właśnie poszedł się zdrzemnac bo ja odsypialam rano. Za to Konradek jakimś cudem wyspany i ani jednej drzemki dziś nie miał 5 minut przy cycu i naładowany
Na spacerze byliśmy przed chwilą i dramat, wózek parzy, trzeba było nosić więc nie oddalalismy się

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2016-06-19, 19:51   #1814
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
tatusia Ci odpowiedniego znajdziemy, po testach
Super! Tylko tym razem takiego przyzwoitego

Kinga super że szczęśliwie dojechaliscie. No fakt nasze drogi to katastrofa. A jeszcze jak są jakies remonty i objazdy to już w ogóle.
Dziadkowie nacieszyli się wnukiem?

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 20:05   #1815
Casaa
Zakorzenienie

Kinga, super, ze bezpiecznie dotraliscie no coz, nasze drogi.... A gdzie tak pobladziliscie?

Dotka jak sunia dzisiaj?

Ewcia, Czarna wspolczuje nocy oby dzisiejsz juz byla przespana.

Kasia jak impreza? Chyba udana bo roladka nie dotrala do mnie wiec pewnie goscie wszystko wszamali :P

My dzis pojechalismy do lasu i tam z tesciami caly dzien. Mlody wyspal sie i wyszalal z dziadkiem kleszcza upolowalam na Frankowej rece, cale szczescie jeszcze sie nie wbil....

Wyslane z Lumia920.
Stary 2016-06-19, 20:11   #1816
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
My dzis pojechalismy do lasu i tam z tesciami caly dzien. Mlody wyspal sie i wyszalal z dziadkiem kleszcza upolowalam na Frankowej rece, cale szczescie jeszcze sie nie wbil....
O kurcze! Dobrze że w porę zauważylas.

No właśnie a co byście zrobiły gdyby już się wbił, jak byście wyciagaly? Gdzieś mi wpadło w oko takie specjalne lasso do wyrywania kleszcze. Ciekawe czy rzeczywiście działa.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Serduszko malutkie

Stary 2016-06-19, 20:14   #1817
Casaa
Zakorzenienie

Magdusia chyba bym pojechala gdzies do lekarza :-/

Wyslane z Lumia920.
Stary 2016-06-19, 20:28   #1818
86ewula
Rozeznanie

Ja mam wprawę bo przez 10 lat wyrywania psu może raz mi główka została. Trzeba zdecydowanie przekręcić. Raz po grzybach miałam trzy na jednej ręce ,takie małe paproszki ale już wbite.

Kinga dobrze ze już bezpiecznie w domu. .. a z drogami masz rację , czasami znaki strasznie wprowadzają w błąd. ..

Współczuje wszystkim ciężkich nocy. Odpukać ostatnio u nas jakoś w miarę ok tylko ja nie mogę zasnąć przed północą a od piątej młody się już wybudza... co raz mniej snu potrzebuje. ..
86ewula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 20:36   #1819
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Kinga, super, ze bezpiecznie dotraliscie no coz, nasze drogi.... A gdzie tak pobladziliscie?

Dotka jak sunia dzisiaj?

Ewcia, Czarna wspolczuje nocy oby dzisiejsz juz byla przespana.

Kasia jak impreza? Chyba udana bo roladka nie dotrala do mnie wiec pewnie goscie wszystko wszamali :P

Wyslane z Lumia920.

Uff dobrze że nie wbił się jeszcze... Ja bym się bała sama wyciągać, psu wyciągalam ale to nie to samo chyba
Mega mnie kleszcze stresują

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2016-06-19, 20:39   #1820
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi dotyczace zaproszen. jak zawsze jestescie nieocenione

Casa jeeejku jak dobrze, ze sie nie wbil. Masakra, przerazaja mnie kleszcze.

Kinga dobrze, ze juz w domu.

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 20:40   #1821
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Uff dobrze że nie wbił się jeszcze... Ja bym się bała sama wyciągać, psu wyciągalam ale to nie to samo chyba
Mega mnie kleszcze stresują

Mnie tez, o ile sobie, psu wyciagalam o tyle tu mialabym obawe 😒
Stary 2016-06-19, 20:43   #1822
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Na kleszcze moja mama kazała nam wszystkim pokupować takie odstraszacze ultradźwiękowe. Nie wiem czy to działa, że na wszelki wypadek noszę. Jak znajdę w necie to wrzucę link.

U nas dzisiaj super dzień, obiad i moich rodziców, gdzie Kornela spala 1,5h. Potem basen, po basenie też 30 min drzemki, i spacer, godzina w dobrym humorze w wózku Teraz szaleje na cycku po kąpieli, ale czuję, że zaraz padnie ;-)

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 20:50   #1823
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Na kleszcze moja mama kazała nam wszystkim pokupować takie odstraszacze ultradźwiękowe. Nie wiem czy to działa, że na wszelki wypadek noszę. Jak znajdę w necie to wrzucę link.

U nas dzisiaj super dzień, obiad i moich rodziców, gdzie Kornela spala 1,5h. Potem basen, po basenie też 30 min drzemki, i spacer, godzina w dobrym humorze w wózku Teraz szaleje na cycku po kąpieli, ale czuję, że zaraz padnie ;-)
Super że dzień udany
My od 2 tygodni nie byliśmy na basenie bo Mały miał katar, teraz wprawdzie już nie ma ale nie chcieliśmy ryzykować że złapie znowu.. Mam nadzieję że za tydzień już pójdziemy

Ja usypiam ale średnio idzie, już niby spał ale obudził się z płaczem i wszystko od nowa

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2016-06-19, 20:56   #1824
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

O coś takiego mam na kleszcze: https://www.militaria.pl/tickless/ul...203_p44694.xml

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

My zapisalismy się też na lipiec na basen. Co prawda na początku lipca wyjeżdżamy, ale to jeden opuścimy.

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 21:08   #1825
kinga1701
Zakorzenienie

Casaa dobrze, że się nie wbił, mojej siostry ciotecznej córeczka 1,5 roku miała teraz w główce, rodzice nie zauważyli, dopiero Pani w przedszkolu jak już się napompował.

Czarna, Ewusia współczuję nocek.

Kurcze powiem wam, że już tęsknię za Polska, smutno i ciężko mi było teraz wracać. Brakuje mi znajomych i podwórka, Szymek tak lubił na podwórku, całe dnie praktycznie spędzał, a jak wracaliśmy do domu to marudził, a tu co na spacer na chwilę wyjdę czy na balkon to nie to samo. Dziadki się nie mogli wnukiem nacieszyć, moja mam co tą rękę na święta złamała, jeszcze jest na zwolnieniu i całe dnie z Szymkiem spędzała i dziś dzwoniła, że pusto, a i Szymek się przyzwyczaił, teraz dzwoniła przez skaypa i tak słuchał, że babcia mówi, a nie widać Ogólnie wszyscy się popłakali jak odjeżdżaliśmy.
Spostrzeżenia na temat Polski ? Ostatnio byłam w październiku 2014 roku i tak: wszystko zdrożało i to co niektóre rzeczy nawet bardzo, a jak coś tańsze to i jakość kiepska (oczywiście są wyjątki), dziewczyny umalowane, ubrane ładnie, trochę się odzwyczaiłam bo tu np wyjście w dresach bez makijażu to normalne, w Polsce nie widziałam dziewczyny bez makijażu i w dresach. I ekspedientki jakie miłe, wszystkie dzień dobry, do widzenia, miłego dnia, kiedyś niestety się to rzadko słyszało.

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

A ta felerna droga to jak się z Piotrkowa Trybunalskiego wyjeżdża na autostradę to wszędzie znaki na Wrocław i jadąc za nimi wyjeżdża się na A1 zamiast na A8, a niby znaki na Wrocław. A jak już nawróciliśmy i jadąc z tej drugiej strony znaki już były dobre i bez problemu na A8 sie wjechało
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 21:18   #1826
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
U nas do tej pory jest foch o to, bo tesciowa myslala, ze ja bede od mamy wychodzic, a tz od nich, a tez mieszkalismy razem.
Mielismy wychodzic od siebie,ale wynajmowalismy wtedy mega male mieszkanie i ostatecznie wychodzilismy wszyscy od mojej mamy (jeszcze swiadkowie przyjechali itd). No i foch jak nie wiem.
no to zescie tesciowa wyrolowali, foch uzasadniony
Cytat:
rolady, schab ze śliwka i normalny smażony, pierś duszona z kurczaka z pieczarkami, sos grzybowy, ryż z pieczarkami , ziemniaki, młoda kapusta z koprem, buraki, mizeria, marchew duszona no i rosół be jakiegoś szaleństwa.
Biedna psinka to jest to ze trawka czyści żołądek małe psy jeszcze tego nie wiedzą duże jedzą jak potrzebują...
Madzia ogród za miesiąc będzie zrobiony dopiero do porządku a dom hmmm uwielbiam remonty
kobieto co to za weselicho wyprawiałaś? chyba nie Doriana

a my dzis cały dzien spedzilismy na polu, z rana bylismy ze znajomymi w parku a pozniej prosto do moich rodziców na obiad no i oczywiscie tam tez krzystalismy z ogrodu, mielismy do koscioła isc na 19.30 zeby chlodno juz było i w drodze młoda tak sie obsra*ła ze ledwo sie dałow aucie wytrzymac i skonczyłosie na tym ze TZ nas podwiozł do domu i do koscioła poszedł sam
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 21:28   #1827
koktajlowa7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Tak bardotke. Kurcze myślałam że takie marki jak intimisimi czy triumph oferuje większe rozumiary a babka do mnie ze maja 70 ale do F
Kupiłam ostatecznie taki co nie zabijal cena.. Cała galerie 3 piętrowa żeśmy przechodziły a nie chciałam przez neta żeby dopasować dobrze.. Masakra
Dobrze, że w końcu coś upolowałaś
Fakt stacjonarnie ciężko kupić szczególnie bardotkę. No a przez Internet różnie bywa. Właśnie chce zamówić z Esotiq ale boję się, że nie trafię z rozmiarem.
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 22:00   #1828
czarnulax
Zakorzenienie

Casa kurcze dobrze że szybko zauważyłaś.
Stary 2016-06-19, 23:03   #1829
mojakaren
Zakorzenienie

Co do długości nazwisk to moja koleżanka pojechala po bandzie ma teraz dwuczlonowe - swoje na 13 liter plus po mężu 10 w dodatku ma na imie Agnieszka

Uf Kinga fajnie ze juz w domu droga dluga ale bezpieczna to najwazniejsze

Czarna ale mieliscie nocke! Faktycznie tez byn pomyślała o zebie ehh trzymam kciuki zeby ta noc byla spokojniejsza!

Casaa o kurde ale trzeba byc teraz czujnyn wszędzie pelbo robaków i owadow brrr

Ruda ale przyjemny dzien u Was

Ahnessy u Was tez super! Ale historia z kupa pokrzyżowala troche plany hehe

My popoludniu poszlismy znow na spacer potem na pizze do rodzicow ale Maly sie zbuntowal ze znów go wieczorem ciagamy z wizytami i o 19 odlecial w wozku snem nocnym :d tym samym trzeci dzien poszedl spac bez kapieli...tyle co go z wózka do łóżeczka przełożyłam

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-19, 23:42   #1830
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Dziewczyny zamawiala któras nosidło ala Manduca z Aliexpress ? W ogóle ono jest ok, nie wisiadlo i jak wychodzi cenowo?

Jasiek brudasek ;-) ale lepsze to niż go wybudzac i mieć nocke z głowy.

Serduszko malutkie

Edytowane przez Magdusiaaa
Czas edycji: 2016-06-20 o 07:10
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości