|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
![]() ![]() A swoja drogą, laseczki byłam dziś w Carrefourze i kupiłam zestaw kosmetyków takich przydatnych przy odchudzaniu, tzn: - Termoaktywny żel wyszczuplająco - drenujący, - Serum ujędrniająco - modelujące do cycuszków, pupci i udek ![]() - Bosko pachnący balsam, po którym skórka jest mmmmm ![]() Kosmetyki są pełnowymiarowe, a cały zestaw kosztował 20 zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1802 |
Zadomowienie
|
Candy, świetnie to podsumowałaś ...
NA ZAWSZE! Idę grać, spalę trochę kalorii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
no na zawsze
![]() ![]()
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
znowu sie obzeracie??:P
![]() |
#1805 |
Zadomowienie
|
ja nie :P
zastanawiam sie wlasnie i licze sobie takie tam
![]() |
#1806 |
Zadomowienie
|
a ja wlasnie tak
![]() dzisiaj o 10 sie zmusilam by jednak sniadanie zjesc i wszamalam 3 kromki chrupkiego sonko z serkiem bialym pomidorkiem i 1 jajo na miekko, pozniej poszlam na zakupy z kolezana lazilysmy z jakies 3h wiec krzyz mnie rozbolal az;d u niej zjadlysmy salatke z pomidora, ogorka i cebulki, dala tez troche smietany (ale to chyba lepsze niz olej-majonez?) no i zjadlam ze 3 lyzki tej salatki i bulke i wypilam herbate a teraz wszamam sobie jabluszko ![]() aha i wazyc sie chyba przestane bo waga moja glupieje ! oO! :P
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaa ja sobie jem..musli batonika o :P
zmylam makijaz i mi sie skora sciaga ..trza by pokremowac ;P Linus..smietana nie jest lepsza od oliwy z oliwek to na pewno :P ale sie objadlas dzisiaj no ladnie ladnie :P:P
![]() |
#1808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja nie mowie o oliwie z oliwek rybko ty moja a o zwyklym szajsowatym oleju ktorego kiedys uzywalam ![]() ![]() Waga mi znow wskazuje 0.5 do 1kg mniej niz wczoraj, a to nierealne bym znow zeszla.. juz 4kg w 6 dni? I nic nie widac? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
oj nie wymyslaj no :P
w kaaazdym domu powinna byc oliwa z oliwek o :P no ale fakt tez bym wolala smietane niz jakis tam olej:P a wszystko jest mozliweno ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
oko mnie piecze....
![]() |
#1812 |
Raczkowanie
|
też tak miałam ale po pierwszym opakowaniu nie czuję głodu-pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
madzia..jest tu opcja..edytuj...nie powtarzaj sie
ide jakas krople walnac w oko bo nie wytrzymiem zaraz:P
![]() |
#1815 |
Raczkowanie
|
Witam!
Zaczęłam brać Meridię 26 sierpnia czyli 3 dni temu, sdostałam kilka próbnych tabletek, abym się mogła przekonać czy nie wpłynie na mnie źle ten specyfik. Na szczęście nie mam żadnych efektów ubocznych poza suchotami w gardle.Jutro zamierzam kupić sobie M15, 30 drażetek, mam wielką nadzieję, że uda mi się zrzucić 11 kg, aby wrócić do wagi sprzed 3 lat. Mam 174 cm wzrostu i ważę 76 kg (3 dni temu ważyłam 77). Przeczytałam mnóstwo opnini na temat tych tabletek i jesteś w pełni świadoma ich działań. W swojej skórze czuję się bardzo źle i nieatrakcyjnie, dlatego marzę o tym, by wyglądać tak jak 3 lata temu ![]() Proszę Was o wsparcie duchowe! Razem będzie raźniej... Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wredko przeczytaj sobie trochę tego wątku, a dowiesz się, że staramy sie tu "tępić" przypadki ubzduranych otyłości, wiec chyba źle trafiłaś, niestety raczej nikt tu Ci wsparcia nie udzieli ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1817 |
Zadomowienie
|
Wredko, Twoja "nadwaga" zostanie całkowicie wyeliminowana jeżeli przez 3 dni nie zjesz kolacji.
Bez Meridii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1819 |
Przyczajenie
|
Witam Was wszystkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na mnie meridia podzialala rewelacyjnie-mam niewiarygodnie niskie cisnienie i pewnie taka sama przemiane materii bo wciaz mi zimno-nawetr teraz latem,chodze non stop spiaca i zmeczona,a rano mam nastawione trzy budziki ktgorych po prostu nie slysze.A od wczoraj... BAJKA ![]() Jest mi duzo cieplej,bylam tak pobudzona ze moglam zrezygnowac z kawy bez ktorej normalnie chodze jak zombie,a ktorej nie cierpie.poszlam spac normalnie spalam jak dziecko,a dzis po rtaz pierwszy od lat wstalam przed budzikiem!!! ![]() No i zero apetytu,czuje sie jakby mi wycieto 90% zoladka-wystarczy malenka porcja a juz jestem syta.Do tego swietny humor(pewnie z powodu wizjii zjezdzajacego ze mnie tluszczu;P)...rozpisalam sie,przepraszam.Ale po prostu ciesze sie ze tak dobrze toleruje meridie,i ze w ogole jest taki lek,bo uwierzcie mi,mimo skutkow ubocznych znam duuuuuzo bardziej szkodliwe metody na schudniecie stosowane przez moje kolezanki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1820 |
Raczkowanie
|
![]() jedna dziewczyna o takim wzroście i wadze jak moja może wyglądać na prawdę pięknie i kobieco, a inna fatalnie, tak jak ja. Chodzi o to, że te nadmierne kg tak się rozkładają na moim ciele, że wygladam jak bym ważyła 100kg... Nawet wtedy, gdy moja waga wynosiła 65 kg nie byłam chudzinką, ale jak porównuję swój stan obecny z tym sprzed 3 lat to w porównaniu z tym co jest teraz, kiedyś wyglądałam super...Dzieli mnie od tego jedynie 11kg, których z moim łakomstwem i brakiem silnej woli nigdy bym nie zrzuciła. Rok temu stosowałam dietę warzywną, schudłam 5 kg w 1,5 miesiąca i po paru miesiącach te kg przybyły z nawiązką ;/ A później to ja nawet nie mogłam patrzeć na warzywa i za nic w świecie nie mogłam się przełamać, aby znów zacząć tę dietę. Uwierzcie, że ten lek to moje zbawienie... mogę jeść to co zawsze (no oczywiście jeśli jest to wartościowa żywność) i nie muszę się martwić, bo szybko jestem najedzona. Nie myślę tylko i wyłącznie o jedzeniu tak jak to bywa przy normalnych dietach. Człowiek sobie praktycznie wszystkiego odmawia, ale nie potrafi o niczym innym myśleć jak tylko o pysznościach, których nie może nawet powąchać... Taka już moja przeklęta natura, że bardzo szybko się poddaję, a mój zapał często okazuje się słomianym... Proszę o zrozumienie mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1821 |
Raczkowanie
|
Żeby była jasność dodam jeszcze, że przeczytałam mnóstwo opinii na temat Meridii, także wiem co robię. Staram się działać rozsądnie, jem kilka razy dziennie, nawet wtedy, gdy w ogóle nie czuję głodu, dostarczam organizmowi tyle witamin ile się da, żeby nie było po odstawieniu konsekwencji...
Liczę na to, że z Meridią nauczę się normalnie jeść, w normalnych ilościach, a jak zrzuce te 11 kg to na pewno nie wrócę do starych nawyków, bo szkoda mi będzie znów to wszystko zaprzepaścić ![]() Ktoś zadał pytanie skąd mam 'próbne' tabletki... otóż dostałam je od znajomej, żeby zobaczyć czy będę miała po nich jakieś skutki uboczne, bo jeśli by tak było, to oczywiście nie kupowałabym całego opakowania. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Nie jest wyimaginowana?? przecież Ty nawet nie masz nadwagi a już na pewno nie otyłości
![]() Ok, rozumiem, że masz kilka (ale dosłownie kilka) kilogramów za dużo i że możesz się z tym nie fajnie czuć, ale do zrzucenia tego nie potrzeba leków, jedynie ruch i dieta i przez miesiąc jesteś w stanie pozbyć się tych kg ![]() Meridia do Twojej wagi ma się tak jakby do wyciągnięcia drzazgi dawano narkozę.
![]() |
#1823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Taki poziom wskaźnika BMI oznacza, że mam nadwagę. Proszę, nie tłumaczcie mi, że nie mam żadnego problemu, bo sama wiem najlepiej jak jest. Co do Meridii to już postanowione, a więc decyzji mimo wszystko nie zmienię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1825 |
Raczkowanie
|
dziekuję
![]() Wierzę, że mi się uda, a potem już nigdy ine będę stosowała żadnej chemii ![]() pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
Wredko, w takim razie witaj w klubie i trzymamy kciuki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Zadomowienie
|
która tam je?
przyznać się przyznać!! ![]() No dobra tak po prostu mi się nudzi ![]()
![]() |
#1828 |
Raczkowanie
|
Kobitki kochane...mam!!!!
Dziś moje kochanie kupił mi meridie 15 i od jutra bzzzziiiiiiuuuuuuuu...wag a w dół ![]() No już się doczekać nie mogę ![]() Zaraz szukam sobie jakiejś superanckiej dietki, odkurzę dziś płytę z Cindy i wyjme leg magic... Mam nadzieję że moje starania nie pójdą na marne ![]() Trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
wredotka..kolejna ofiara
![]() ![]() ![]() ![]() wybaczcie sarkazm ale drazni mnie takie podejscie po prostu.
![]() |
#1830 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mialam rozmiar 38 hmm jakies 3-4 lata temu, ale wiem ze do niego nigdy nie wroce;/ ehh choc w sumie 4,5kg mi zeszlo w tydzien.. Lepiej sie czuje na pewno i jakos jestem tak cholernie zdeterminowana teraz jak nigdy, nie wiem czemu, moze przez te rezultaty? ja diete sama sobie zrobilam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.