|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c
Padlam z tego mojego dziecka leży sobie na brzuchu patrzy smoczek sięgnął sobie i wsadził do buzi i susa 😂 a jak mu wypadł znów wsadzil już mu matka nie potrzebna żeby smoczek podać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe spryciarz ![]() Moja lapie za smoka i go wyciąga z buzi a potem wiele oczy gdzie on jest
|
|
|
#1804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam luz 😎 dziadek siedzi nad Patryskiem i go lula jak zaczyna się kręcić 😉 takim sposobem spi od 12 😊
|
|
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie to mi szybko leci bo juz jutro o tej porze będę w domu.
I będziemy sie gotować po drodze bo znów audi pojedziemy. Juz wiemy co jest z tym drugim. Mądry gość co odwozil mi auto od mechanika nie wylaczyl świateł i tym sposobem padl akumulator. Wrócimy do domu to trzeba będzie go ładować... |
|
|
|
|
#1809 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Robi to notorycznie i też się bardzo denerwuje, że nie chce do niej zejść![]() Co do twojego wcześniejszego pytania o światło, to my gdzieś od 1 miesiąca bez lampki śpimy. Wcześniej Ala praktycznie od urodzenia spała przy zapalonej lampce, nawet jak już dobrze zasnęła i ja gasiłam to ona się budziła i piszczała, nie wiem chyba się bała Ale teraz jest już ok bez lampki.Badzia Gratuluję Krzysiowej wagi, kawał przystojniaka z niego i super, że szczepienie ok.---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Ala sobie wyciaga nagminnie smoka ale już włożyć nie potrafi:p tzn próbuje ale jej nie wychodzi i sie wkurza, że nie może nim do buzi wcelować hihi
|
|
|
#1810 | |
|
Zadomowienie
|
U nas od początku spimy w ciemności jakoś nie wpadłam na to żeby spać przy lampce 😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#1811 |
|
Zadomowienie
|
W ogóle miałam każdemu coś odpisać i już nie wiem co i komu:p Gratuluję szczepień i zdrowych bioderek w każdym razie
![]() Aninis bardzo się cieszę że jesteś tu z nami tugeder i mam nadzieję, że forewer Cieszę się, że " reanimacja" laktacyjna działa, mam nadzieję, że cycochy się ogarną i dadzą Ci żyć
|
|
#1812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1813 |
|
Wtajemniczenie
|
Yo !!!
Wiedźma- ja też marzę o spokojnym spacerze po biedronce...nawet po rossmannie... elena- byliśmy dziś i Pan doktor na moje pytanie ile jeszcze tych plastrowań- do 8... Ja pie.r.dziu... Ledwie przyjechaliśmy a już z jednej strony się odkleja. W ogóle ja z tatą jeżdżę a tata ma samochód bez klimy. I Krzyś baaaaardzo się spocił. Normalnie kropelki mu spływały po twarzy ![]() W ogóle dziś dopiero teraz na drzemkę zasnął a taki wyjący ze zmęczenia, że i mnie zmęczył. Tak bardzo nie chce mi się obiadu robić a tak bardzoo jestem głodna....
|
|
|
#1814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo tz na noc i pewnie by coś zjadł... Co by nie było też marzę o spacerze po biedronce no lubię ten sklep 😂 biedny ten Krzyś z tymi plasterkami ale jaki dzielny 😀 jakoś ciężko mi sobie wyobrazić te upały w Polsce jak u nas jesień ehh... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1816 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1817 |
|
Zadomowienie
|
Stanowczo ja też 😀 jak widać moje dziecko też bo jak idzie spać o 20 jest jasno to ma w nosie spanie więc mimo rolety na oknie jeszcze koc zarzucam i ok spimy do 9-10 😂
|
|
#1818 | |||
|
Mamusia Luty 2016
|
Hej ja na szybko, potem jak Hania usnie to napisze co u nas, ale Hani lekki krwawi dziaselko dosłownie na samym środku na dole. Ale nie widzę by jakieś zeby przeswitywaly... Ale nie martwić się, bo to pewnie ząbkowanie stąd ta krew? Ślini się okrutnie i wpycha agresywnie ręce do buzi. Jak leżała na boku to obslinila prześcieradło i została oprócz śliny kropla krwi i to się powtarza od godziny. I dziwnie strzela palcami o buzię :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
Cytat:
Dokładnie Marta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Lol 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Dobra Hania chwilowo mniej marudzi. Bidulka widać, że ja swedza dziąsła i szczerze mówiąc mam nadzieję, że to już, bo widzę jak ja męczy to boję się wyobrazić co jeśli to nie ząbkowanie tylko dopiero jakieś wstępy do zabkowania. ![]() Noc była ok, próbowała zacząć dzień o 5, ale suszarka wygrała i spałyśmy do 7 jakoś potem w ciągu dnia była marudna ale były drzemki. No i pierwszy raz od bardzo dawna udało mi się z nią pójść do sklepu bez krzyku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1819 |
|
Zadomowienie
|
Esor co do krwi to może paznokciem zadrapała albo zabawką? Krew przy ząbkach to może jak się już przebijają prędzej tak na chłopski rozum ale nie wiem niech się wypowiedzą mamy już z ząbkami 😁 Ninka mały szczerbolek narazie i niech tak zostanie chociaż kilka miesięcy 😉
|
|
#1820 |
|
Zadomowienie
|
Esor może ją swędzą dziąsełka i się rączką udrapnęła, albo czymś innym jak wkładała do buzi?
A jak nie masz Pip-a w Krakowie to zawsze możesz przez internet zamówić, może w jakiejś aptece internetowej ta kaszka będzie... ja zamawiam mojej Ali przez Internet właśnie jej mleko( Nutramigen) bo stacjonarnie bardzo ciężko dostać ![]() , więc jak będę następny raz zamawiać to i kaszki chyba poszukam ...
|
|
#1821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- A ja się dzisiaj byłam w biedronce 😀 ale z Zuzią i jakiś stary babsztyl kopnął mi wózek i wstała Złota karta biedronki 😂😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1822 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
Chyba byli zbyt pewni wygranej. A ja omało zawału nie dostałam 😂 Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Ja daję cyca. Już przywykłam do wystawiania non stop. 😁 Raz z ciekawości dałam mineralną przegotowaną, to popatrzyła na mnie jak na wariatkę 😂😂😂 Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
Kciuki 😊 Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
Karmisz chodząc i bujając się na boki 😂😂😂 Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
||||
|
|
|
|
#1823 | ||
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Cytat:
I nursii dzięki za info o pip (telefon mi poprawił pip na pipce hahaha ale się kapnelam za wczasu 😂 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do bezwonnych kup Milka to nie powod do niepokoju, wrecz powinnas sie cieszyc
|
|
|
#1825 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja też zgryzła smoka ale nie miała zamiaru pić tej toksycznej mikstury którą matka jej chciała wcisnąć 😊 Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
Zresztą na dzień kobiet i tym podobne również bez prezentòw. U nas są spontaniczne prezenty bez okazji 😀 Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
Super że bioderka ok. 😊 Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- 😂😂😂 Mikrofon? Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
||||||||||
|
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Badziu współczuje tym bardziej że upały podobno nadchodzą może mu czymś wachlować tak delikatnie ? zawsze może ciut chłodniej będzie Aninis melduje że Twój zięć śpi ale bidny taki że mi go żal.... marudził dziś popłakiwał chyba boli go po szczepieniu ale ponosiłam..potuliłam i zasnął...jak ja nienawidzę szczepień
|
|
|
#1827 |
|
Rozeznanie
|
Esor mamy Pipy w Krakowie przecież
Był na Lubiczu, ale nie wiem czy jeszcze jest i w Orange Office park na Klimeckiego... A czasami podobno te kaszki w auchanie się trafiają. Tam na pewno są te kaszki sun baby- też mają fajne składy... Zwykły kleik ryżowy to i bobovita ma dobry, nestle juz pełen ulepszaczy...Kasia oby Mati dobrze zniósł szczepienie bez gorączek i innych atrakcji.Lola gratki dla Ninki za zdrowe bioderka. Ja biedre mam niedaleko i też lubię po niej pospacerować Rossmana też lubię od biedy i Carrefour dobry na wycieczkę... Zuza dzisiaj malo śpiąca ale wesolutka, tylko wieczorem płakała nie wiadomo o co :-o teraz już śpi a ja zajadam truskawki z jogurtem naturalnym <3 |
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby pospał dobrze i zregenerował siły 😙 Ja przesunełam szczepienie na lipiec 😕 przez to moje gardło. I dopiero 2 dawka 6w1 będzie. Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
|
|
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Cala szarancz spi 😊 gorąco tu jak nie wiem. M w drodze od 10 tak ze jutro do domu 😊 idę tez spać bo mi sie Tel ładuje a gniazdko daleko od lóżka. Kolorowych 😊
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe widzę ze rozsmieszylam was biedronka
I dobrze bo coś wątek zamula ostatnio ![]() Ja jutro mam bilans i szczepionkę -ale ja przelozymy pewnie po tym krupie zasranym
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

Robi to notorycznie i też się bardzo denerwuje, że nie chce do niej zejść
Ale teraz jest już ok bez lampki.
Ala sobie wyciaga nagminnie smoka ale już włożyć nie potrafi:p tzn próbuje ale jej nie wychodzi i sie wkurza, że nie może nim do buzi wcelować hihi

Matka zaspana była, majaczyła 
rosi:
bez gorączek i innych atrakcji.