Rzucić palenie - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-04, 12:55   #1801
brombusia
Zakorzenienie

Dot.: Rzucić palenie

Sally i Sielska dziękuję serdecznie za ciepłe słowa
Już nawet dzisiaj mniej palę, bo się naczytałam o skutkach palenia i tak jakoś papierochy mniej mi smakują ( tak jakby w ogóle mogły komuś smakować ).
Jedyne czego się boję to tego że po przestaniu przytyję, a już teraz do szczupłych nie należę. Dlatego też planuję dużo ruchu i mniej czekolady.
Namówiłam Męża do wspólnego rzucania, nawet się nie opierał, zobaczymy co będzie w czwartek.
Jestem bardzo ciekawa jak to będzie nie palić, pewnie będę miała mnóstwo wolnego czasu
Martwi mnie jedynie to że większość moich dobrych znajomych pozostaje w szponach tego nałogu, a przecież nie będę z tego powodu ograniczać życia towarzyskiego
Mam nadzieję że się uda...

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-04, 14:05   #1802
sally
Rozeznanie

bardzo fajnie, ze rzucasz razem z TZem bedzie Wam razniej no i mozecie sie razem wspierac(moj TZ nie wie co to znaczy "glod nikotynowy" czy tam inne "trudne dni" przy rzucaniu bo nigdy nie palil) Jak juz wczesniej pisalam rzucam teraz 4 raz, ale zupelnie na innych warunkach-bardziej drastycznych bo musialam tym razem ograniczyc -mam nadzieje chwilowo kontakt z towrzystwem palacym- a tylko takowy posiadam wiec sie narazie wycofalam z "zycia publicznego" ale nie jest mi wcale z tym zle a niestety za kazdym razem jak bylam za pewna siebie ze "phhhii dam rade a palcie se przy mnie bo ja i tak nie pale" - przychodzil taki moment krytyczny, ze sie zlamalam i prosilam -a tam jedna tylko zapale -bo czulam poprostu ze szlak mnie trafi jak sie nie zaciagne a potem juz polecialam bieeegiem po faje do kiosku i czar prysl, wszystkie powody ktore uwazalam wczesniej za "swiete"gdzies przepadly i staly sie nie wazne nagle dopiero jak znowu wrocily bole glowy, zadyszki i zaczelam odczuwac zal, ze tak dobrze mi szlo, bylo tak fajnie i wszystko na marne.Teraz sie juz nie dam!!! i chwilowo nie bede sie narazala na jakies zalamki bo licho nie spi. Wiec niech moc bedzie z Toba i Twoim TZem,i pisz jak Wam idzie , bo poczatek najgorszy jest Trzymam za WAS

Edytowane przez sally
Czas edycji: 2007-06-04 o 14:08 Powód: literowka :(
sally jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-04, 21:25   #1803
brombusia
Zakorzenienie

Wielkie odliczanie, jeszcze dwa dni
Czy to jest normalne że ja się już cieszę na to rzucanie, jakbym na wycieczkę do Paryża jechała? Oby tego zapału wystarczyło mi na długo
Pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnej nocy

Stary 2007-06-04, 21:39   #1804
sally
Rozeznanie

Ja mam wielka nadzieje, ze wystarczy Ci z arowno zapalu jak i dobrego humoru w chwilach kryzysu w koncu chciec to moc,tez zmykam juz dobrej nocki papa
Stary 2007-06-05, 09:26   #1805
Wioletta28
Raczkowanie

GG do Wioletta28

Witamy brombusia! Bardzo sie ciesze, ze caly czas ktos nowy do nas sie przylacza Ale dlaczego reszta sie nie melduje?? Brombusia a Ty to sie ciesz poki mozesz, bo Twooj dzien juz jutro
Co do tycia, to chyba zmuszona bedziesz powitac nowe kilogramy, jak 80% nas. Z tego co kojarze, to wiekszosci udalo sie przybrac, wyjatkami sa np. Emusia (a gdzie ona??), Ja caly czas jestem na etapie przywracania sprawnosci mojemu metabolizmowi! Opona na brzuchu dalej dumnie ze mna paraduje, z czego JA nie jestem dumna I pozbycie sie jej spedza mi sen z powiek, no ale to nic, przynajmniej nie pale!! Najbardziej jednak boje sie mojego wjazdu do Polski -i spotkania z moja psiapsiolka, ktora pali jak lokomotywa! Tojuz za tydzien A naszym zwyczajem bylo siadanie na balkoniku, picie kwaki, tudziez piwka, i spalanie przynajmniej pol paczki naszych ukochanch malboraskow przy plotkowaniu... ech! to bedzie ciezka proba i mam nadzieje, ze ja przejde..
Sielska, dziki za wytlumaczenie blONdynce Pieknego dnia Wam zycze z rana!

Edytowane przez Wioletta28
Czas edycji: 2007-06-05 o 09:27 Powód: gubienie literek dzieki mojej klawiaturze!
Wioletta28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 14:40   #1806
SK77
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to SK77

Cytat:
Napisane przez Wioletta28 Pokaż wiadomość
Witamy brombusia! Bardzo sie ciesze, ze caly czas ktos nowy do nas sie przylacza Ale dlaczego reszta sie nie melduje?? Brombusia a Ty to sie ciesz poki mozesz, bo Twooj dzien juz jutro
Co do tycia, to chyba zmuszona bedziesz powitac nowe kilogramy, jak 80% nas. Z tego co kojarze, to wiekszosci udalo sie przybrac, wyjatkami sa np. Emusia (a gdzie ona??), Ja caly czas jestem na etapie przywracania sprawnosci mojemu metabolizmowi! Opona na brzuchu dalej dumnie ze mna paraduje, z czego JA nie jestem dumna I pozbycie sie jej spedza mi sen z powiek, no ale to nic, przynajmniej nie pale!! Najbardziej jednak boje sie mojego wjazdu do Polski -i spotkania z moja psiapsiolka, ktora pali jak lokomotywa! Tojuz za tydzien A naszym zwyczajem bylo siadanie na balkoniku, picie kwaki, tudziez piwka, i spalanie przynajmniej pol paczki naszych ukochanch malboraskow przy plotkowaniu... ech! to bedzie ciezka proba i mam nadzieje, ze ja przejde..
Witam ponownie.Ja mysle ze lepiej jest z opona paradowac niz z fajka w gebie.
Ja tez niestety przytylam.Ile?Nie wiem i nie chce wiedziec .
Niewazne.Dziewczyny trzymajcie sie.Jak przyjdzie ochota na zafajczenie to zajmijcie sie czyms.Ta chec do zafajczenia zazwyczaj nie trwa dlugo(u mnie kilka minut trwala).A wiec wytrwalosci zycze .
Stary 2007-06-05, 15:41   #1807
emurulez77
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emurulez77 GG do emurulez77 Wyślij wiadomość przez Yahoo do emurulez77

Cytat:
Napisane przez Wioletta28 Pokaż wiadomość
Ahahahaah, Wioleta jestes boska!!! Tak jak mialam zryty humor tak sie usmialam do bolu!! Wiesz, ja za pierwszym razem nie prztylam, slub, stres i pilnowanie sie by wpasowac sie w zamowiona suknie (tzn, to byla trzecia proba rzucania) i nawet schudlam!!! A teraz???? Hmm.... liczac od slubnej wagi to 8 kg a od normalnej to 4 kg.... Chyba jednak nie zaoszczedze i albo wylicytuje jakis rower na ebayu albo zapisze sie na silownie.. Dziewczyny zaczynam miec kompleksy.. niby to nie duzo.. ale jednak... Mimo wszystko po ciuchach strasznie czuc i czuje sie jakos tak w ogle spuchnieta... Koszmar... Jak pokazuja jakies szczuplaki w TV to przelaczam kanal ..... Dzis mialam straszna ochote zapalic.. no ale sie trzymam... Buziaczki dla Was!!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-06, 08:10   #1808
sally
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emurulez77 Pokaż wiadomość
Ahahahaah, Wioleta jestes boska!!! Tak jak mialam zryty humor tak sie usmialam do bolu!! Wiesz, ja za pierwszym razem nie prztylam, slub, stres i pilnowanie sie by wpasowac sie w zamowiona suknie (tzn, to byla trzecia proba rzucania) i nawet schudlam!!! A teraz???? Hmm.... liczac od slubnej wagi to 8 kg a od normalnej to 4 kg.... Chyba jednak nie zaoszczedze i albo wylicytuje jakis rower na ebayu albo zapisze sie na silownie.. Dziewczyny zaczynam miec kompleksy.. niby to nie duzo.. ale jednak... Mimo wszystko po ciuchach strasznie czuc i czuje sie jakos tak w ogle spuchnieta... Koszmar... Jak pokazuja jakies szczuplaki w TV to przelaczam kanal ..... Dzis mialam straszna ochote zapalic.. no ale sie trzymam... Buziaczki dla Was!!!!

trzymaj sie kochana, trzymaj i pamietaj, ze idzuesz teraz dobra droga ja tez mam OGROMNE kompleksy jak widze te boczki, ktorych w zyciu nigdy nie mialam a o odcisnietych pregach na brzucholu po jeansach bi8e wspoomne juz nawet tez wtedy sobie mysle- kurde przy fajach tego nie bylo a i tyle zjesc moglam czasem wiecej niz moj TZ bez konsekwencji, ale jednak to bylby kolejny w sumie glupi argument, ja sobie daje jeszcze czas, patrz jesli udaje nam sie nie palic(a kiedys to bylo niemalze niemozliwe) to co tam oponki itp tez sobie damy rade z nimi, ja np skacze na skakance tyle ze nie systematycznie no i gubi mnie nadal siedzacy tryb zycia, ale jak tylko skonczy sie remont (ale to potrwa jeszcze) to nie bede miala czasu na siedzenie a wtedy napewno oponka mnie opusci a jak nie!!! to sie wkurze!!! hehehe A wogole to zauwazylam ze sa dni kiedy nie mam brzuchola a czasem czuje sie dzisas! jakas napompowana czy wlasnie ja Ty mowisz spuchnieta hmm... mam nadzieje, ze to z czasem minie bo mile to wcale nie jest, ale najwazniejsze ze zawsze pachnaca i tak juz chce zawsze Duzooo caluskow
Stary 2007-06-06, 22:55   #1809
brombusia
Zakorzenienie

Witam Wszystkich
Ponieważ za niedługo północ, a obiecałam sobie rzucić palenie od czwartku, zaciągam się ostatnim papierochem i powiem Wam że nawet się nie "delektuję", dym wleciał mi do oczu, nic przyjemnego
Zobaczymy jak będzie jutro.
Dam znać wieczorem, bo wybywam z domku na cały dzień.
Oby starczyło mi zapału, nie tylko na jutrzejszy dzień.

Życzę dobrej nocy Wszystkim.

Stary 2007-06-07, 20:12   #1810
brombusia
Zakorzenienie

Miałam sobie powtarzać : Nareszcie uwolniłam się od dymu papierosowego
A zamiast tego w głowie mam : Palić mi się chce
czy jutro będzie lepiej czy jeszcze gorzej?
Ech, ciężko mi.

Stary 2007-06-07, 22:05   #1811
Sielska
Rozeznanie

GG do Sielska

Brombusia trzymaj się i po prostu nie myśl o papierosach. Taka kusząca myśl bardzo szybko mija jak się zajmiesz czymś innym.
Dasz radę!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-07, 22:09   #1812
brombusia
Zakorzenienie

Dzięki Sielska
Dam radę!
Innej możliwości nie przyjmuję do wiadomości

Stary 2007-06-08, 21:46   #1813
aleka33
Przyczajenie

Ja palącatrzymam kciuki za te z Was, które rzucają palenie!Mam ogromny szacunek dla Was i zero silnej woli.
aleka33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-09, 17:50   #1814
ivonpapik
Przyczajenie

dla wszystkich dziewczyn, które rzuciły fajeczki!!! Osobiście zrobiłam to 7 maja 2006 roku po 29 latach palenia!!!! Prób pozbycia się tego dziadowstwa było wiele i bywało różnie... Minął ROK , który nie należał do najłatwiejszych (przytyłam, hm trochę...) teraz waga stoi w miejscu Jestem szczęsliwa, nie palę, ładnie wyglądam i pachnę... czy warto, taaaaaaaaakkkkkkkkkkkk !!! Nie biegnę o 24 po faje i nie muszę szukać miejsca do zapalenia.. co mi pomogło??? to fantastyczne forum.. pozdrowionka Iv
ivonpapik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-09, 18:54   #1815
Sielska
Rozeznanie

GG do Sielska

ivonpapik gratuluję wytrwaości!!!

aleka33 radzę rzucić z nami a nie tylko trzymać kciuki W grupie zawsze raźniej to do dzieła

Brombusia jak tam 3 dzień bez fajki??
Stary 2007-06-12, 06:18   #1816
Sielska
Rozeznanie

GG do Sielska

Hop, Hop!!!
Gdzie wzsystkich wywiało????
Chyba nie na papierosa
Pozdrawiam
Stary 2007-06-12, 07:25   #1817
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sielska Pokaż wiadomość

Brombusia jak tam 3 dzień bez fajki??
Doniesienia z okopów:
Wróg trzyma się mocno, nadesłał posiłki w postaci wstrętnego brata, starego "kopciucha". Efekt: Jedna bitwa przegrana ( 2 papierochy).
Ale przegrana bitwa nie oznacza jeszcze że oddamy "teren" bez walki.
Jest trudno, główny sojusznik ( TŻ) wycofał się z układu (podobno nerwowy za bardzo, bo ma sesję , akurat).
Dzisiaj udaję się po "posiłki" w postaci gum, tabletek czy czegoś w tym rodzaju.
Uff, ciężko tak jak Ci ciągle kopcą koło nosa.

Stary 2007-06-13, 09:21   #1818
sally
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Doniesienia z okopów:
Wróg trzyma się mocno, nadesłał posiłki w postaci wstrętnego brata, starego "kopciucha". Efekt: Jedna bitwa przegrana ( 2 papierochy).
Ale przegrana bitwa nie oznacza jeszcze że oddamy "teren" bez walki.
Jest trudno, główny sojusznik ( TŻ) wycofał się z układu (podobno nerwowy za bardzo, bo ma sesję , akurat).
Dzisiaj udaję się po "posiłki" w postaci gum, tabletek czy czegoś w tym rodzaju.
Uff, ciężko tak jak Ci ciągle kopcą koło nosa.

brombusia najwazniejsze ze nadal chcesz probowac, wiem doskonale co przezywasz, mialam kiedys przy chyba drugim podejsciu do rzucania taka sytuacje, ze odwiedzila mnie kuzynka namietna palaczka i przez tydzien u mnie mieszkajac i popalajac sprawila czy tez ja sprawilam swoja slaba wola, ze peklam i znowu zaczelam palic, dlatego tez teraz musze sie baaardzo pilnowac i wiem ze ja sie nie nadaje na rzucanie w oparach dymu jestem poprostu za slaba a kurcze tak bardzo chce i tego nie rozumiem - niby chce rzucic a musze sie tak pilnowac eh!
Trzymam mocno za Ciebie kciuki . Powodzenia
Stary 2007-06-15, 15:20   #1819
ila78
Rozeznanie

rzuciłam 2 stycznia 2004, paliłam wcześniej dłuuugo...niestety...duzo także..nie wiem jak to sie stało..wcześniej próbowalam wiele razy wszelkimi sposobami..nie mialam tez postanowienia noworocznego..jakos mi sie odechcialo..dzien wczesniej wypalilam jeszcze z pol paczki ;/ najlepsze jest to ze i teraz czasem mam ochote zapalic gdy ktos pali przy mnie..po trzech latach..ale nie daje sie skusic..u mnie nigdy nie było tak zwanego jednego papieroska.. najlepsze jest to ze jak rzucilam, to tak do roku czasu po fakcie sniło mi sie czasem ze pale
ila78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-15, 15:59   #1820
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Ja też po rzuceniu (3 razy rzucał) to mi sie śniło, że palę. Na szczęście w pewnym stopniu oduczyłam się tego nałogu. Chociaż ostatnio zapaliłam jedną fajkę (po ponad roku), bo bardzo bardzo się zdenerwowałam na siebie.

maryd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 08:18   #1821
Sielska
Rozeznanie

GG do Sielska

Witajcie rzucaczki
Pochwalę się , a co, dzisiaj mija 5 miesiąc bez papierosa!!! Już nawet nie liczę ile to dni.
A co do snów o paleniu to coraz częściej mam takie sny.
Mam nadzieję,że nie ozacza to że zacznę znowu palić.
Pozdrawiam.
Stary 2007-06-21, 09:09   #1822
sally
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sielska Pokaż wiadomość
Witajcie rzucaczki
Pochwalę się , a co, dzisiaj mija 5 miesiąc bez papierosa!!! Już nawet nie liczę ile to dni.
A co do snów o paleniu to coraz częściej mam takie sny.
Mam nadzieję,że nie ozacza to że zacznę znowu palić.
Pozdrawiam.

Gratulacje!!! Ja tez mam taka nadzieje ze nie zaczniesz szkoda by bylo, no to teraz kolejnych 5 misiecy, lat....... itd
Stary 2007-06-21, 10:59   #1823
emurulez77
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emurulez77 GG do emurulez77 Wyślij wiadomość przez Yahoo do emurulez77

Gratuluje Sielska!!! To naprawde wielki sukces ale prawda taka, ze trzeba ciagle byc czujnym bo wrog nie spi!! moj maz nie pali dwa lata a tydzien temu mial ochote, ale na ochocie sie skonczylo.. wiec: raz palacz, cale zycie palacz.. to chyba tak jak z choroba alkoholowa....
Ja tez sie trzymam. Mam wrazenie ze juz wieki nie pale, czasami mialam chwile, jakbym za czyms bardzo tesknila, tak dlugo nie mogla zaznac jakiejs chwili zadowolenia, satysfakcji.. te przebrzydle fajury...... ble... Teraz zabieram sie do walki z tymi kilkoma kg, moze ktoras potrzebuje ?
Jedna rzecz spedza mi tylko sen z powiek... Mianowicie problemy z cera jakie sie pojawily... nigdy nie mialam takiego wysypu.. a jak to z Wami jest...??? teraz cierpie na dwa pryszcze pod okiem, tuz pod oczodolami... az cale podpuchniete... jakby sie ku*** zmowily, troche niesymetrycznie im to wyszlo ale pod jednym i drugim okiem na raz... Blizniaki heheheheh ... Musialam sie wyzalic bo wygladam koszmarnie, jakby mi ktos pod oczy walna... ;( juz nie wiem co robic... brak mi sil i cierpliwosci... no ale, koniec marudzenia...
A gdzie Wiola, Brombusia???????????????? ?

Edytowane przez emurulez77
Czas edycji: 2007-06-22 o 10:25 Powód: nienawidze mojej klawiatury :/
emurulez77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-22, 09:06   #1824
Sielska
Rozeznanie

GG do Sielska

Dziękuję dziewczyny !!!
Czasami też mi czegoś brakuje, a pryszcze? Też cera zamiast się poprawić jest coraz gorsza. Przypuszczam emurulez77 ,że to nam toksyny wychodzą z organizmu Potem może być tylko lepiej.
No i walczę z kilogramami
Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Acha i te sny o paleniu ......blee
Stary 2007-06-29, 15:15   #1825
vichy
Raczkowanie

Hej niepalaczki!
Ja sie trzymam juz ponad szosty miesiac!!Tyle ze mnie kurde baaardzo ciagnie do fajek ostatnio...Sni mi sie,ze pale,jak ktos przy mnie pali to mam momenty zalamania...No i ta moja tusza!!!Co sie stalo z moim brzuchem??!!Czsami zastanawiam sie co jest tansze - paczka fajek dziennie czy objadanie sie non stop??A ktore ma grozniejsze konsekwencje?rak pluc czy choroby wiencowe spowodowane otyloscia?brzydka szara cera od fajek czy pryszcze od slodyczy i chipsow?ale glupoty pisze,co?
vichy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 15:24   #1826
emurulez77
Zadomowienie

Dziewczyny nie obzerajcie sie!!! po co???? to bledne kolo, objadac sie i narzekac!! jak juz to butelka z woda w lapke i chlup, chlup zamiast niam, niam... a jak juz to hmm... wprawdzie tluste i kaloryczne ale przynajmniej zdrowsze... na przyklad slonecznik podlubac, kilka orzechow ale bez soli! i najlepiej wloskiich ... ja wlasnie zjadlam ala lody czyli: serek homogenizowany zmiksowalam z jagodami, poslodzilam miodem i wstawilam do zamrazalnika na 1 godzinke... i to moja kolacja... jeszcze pewnie butelka wody pojdzie w ruch.... przytylam przyznaje sie ale na szczescie nie jest tragicznie.. Poza tym duzo blonnika i dostateczne ilosci wody wplyna tylko pozytywnie na nasze rozdete brzuchy... Polecam jeszcze blonnik rozpuszczalny.. np. jablka..
Stary 2007-06-30, 09:41   #1827
sally
Rozeznanie

Witam kochane , oj widze, ze nie tylko mnie bierze ochota na fajki, a taka bylam pewna siebie ze z latwoscia pokonam glod, ale zamiast byc coraz lepiej to szczerze piszac jest coraz gorzej!!! , jeszcze sie trzymam ale jak dlugo ??? sama nie wiem juz kilka razy prosilam ba krzyczalam do sluchawki tel. zeby po drodze z pracy kupil mi fajki bo oszaleje ale on twardy facet mowi ok dobra ale nie dzisiaj za pare dni musisz wytrzymac, no to ja po dlugich namowach ze ok za kilka dni juz zapale, a potem glod jakos mija i do dzisiaj sie trzymam.Ale mam wielkiego stracha, ze znowu nalog bedzie gora, chociaz zrobie co moge w chwilach zdrowego rozsadku i jakos moze minie ta zla fala glodu, kurcze a bylo juz tak fajnie, eh!! moze to lato i stare przyzwyczajenia, cos sie porobilo na ogrodzie i przerwa na faje a tu teraz nic .
A jesli chodzi o brzuchola to u mnie tez nie jest bardzo zle, chociaz biodrowek narazie nie wloze, ale przyznam ze bylo gorzej i to mnie cieszy ze jest mniejszy.
Trzymajcie sie dziewczyny dzielnie eh! licho nie spi trzeba baaardzo uwazac
Stary 2007-06-30, 10:12   #1828
emurulez77
Zadomowienie

Sally nie ty jedna, ja tez tak zawsze mialam, ze im gorzej tym lepiej.. Ale daje rade, chce kupic sobie stacjonarny rower, przeciez szalencza jazda na goralu to byla moja milosc... a ze na porzadny bike mnie teraz nie stac to moze zadowole sie spinningiem?? w koncu przeciez kiedys to trenowalam..Sprobujcie moze powrocic do jakichs dawnych, zakurzonych "namietnosci"??? ALbo znowu na z akupy i potem ze zdziwieniem stwierdzic, ze na faje juz nie starczylo
U mnie rekord, za dwa dni beda dwa miesiace jak nie pale ehhehe, jeszcze nigdy tak dlugo nie wytrzymalam, no ale licho nie spi wiec trza byc czujnym caly czas...

A gdzie WIOLA???????????????????? ???????????
Brombusia???? jak tam?
Maryd.... nu nu!!
Stary 2007-06-30, 10:57   #1829
sally
Rozeznanie

emu kochana 2 miesiace? gratuluje, oj jak ten czas leci , u mnie dzisiaj mija 121 dzien, a stara namietnoscia byly niestety tylko fajki wiec nie bardzo mam do czego wrocic, ale rowerek mam i czasem jezdze ale to wszystko malo, tyle ze nie jest tragicznie i raz dwa do likwidacji, wiec nie panikuje w sprawie faldek- jeszcze -ale jak dlugo nie no jak znam siebie to sie nie dam zaprawic tluszczowi na maxa. W kazdym razie trzymam mocno za NAS i wierze ze damy rady mimo wszystko Pozdrawiam pachnaco i cieplutko.

Wlasnie dziewczyny co jest? cos sie nie meldujecie! Podkurzacie sobie gdzies? czy co? Radze wam lepiej nie!!!! booo Ale mam nadzieje, ze gdzies poprostu plazujecie w cieplych krajach moze? niewazne gdzie zreszta, wazne ze bez smierdziela. Powodzenia kochane i duzo sily.
Stary 2007-06-30, 17:10   #1830
emurulez77
Zadomowienie

Pomylilam sie, od kwietnia to juz 3 miesiac bedzie..
W ramach nadrobienia faldek mialam dzis sos gorgonzola .... mniam....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości