![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzucić palenie
Sally i Sielska dziękuję serdecznie za ciepłe słowa
![]() Już nawet dzisiaj mniej palę, bo się naczytałam o skutkach palenia i tak jakoś papierochy mniej mi smakują ( tak jakby w ogóle mogły komuś smakować ![]() Jedyne czego się boję to tego że po przestaniu przytyję, a już teraz do szczupłych nie należę. Dlatego też planuję dużo ruchu i mniej czekolady. Namówiłam Męża do wspólnego rzucania, nawet się nie opierał, zobaczymy co będzie w czwartek. Jestem bardzo ciekawa jak to będzie nie palić, pewnie będę miała mnóstwo wolnego czasu ![]() Martwi mnie jedynie to że większość moich dobrych znajomych pozostaje w szponach tego nałogu, a przecież nie będę z tego powodu ograniczać życia towarzyskiego ![]() Mam nadzieję że się uda...
#1802 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Wszystko jest trudne , nim stanie się proste. Edytowane przez sally Czas edycji: 2007-06-04 o 14:08 Powód: literowka :( |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Wielkie odliczanie, jeszcze dwa dni
![]() Czy to jest normalne że ja się już cieszę na to rzucanie, jakbym na wycieczkę do Paryża jechała? Oby tego zapału wystarczyło mi na długo ![]() Pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnej nocy
#1804 |
Rozeznanie
|
Ja mam wielka nadzieje, ze wystarczy Ci z arowno zapalu jak i dobrego humoru w chwilach kryzysu
![]() ![]()
#1805 |
Raczkowanie
|
Witamy brombusia! Bardzo sie ciesze, ze caly czas ktos nowy do nas sie przylacza
![]() ![]() Co do tycia, to chyba zmuszona bedziesz powitac nowe kilogramy, jak 80% nas. Z tego co kojarze, to wiekszosci udalo sie przybrac, wyjatkami sa np. Emusia (a gdzie ona??), Ja caly czas jestem na etapie przywracania sprawnosci mojemu metabolizmowi! Opona na brzuchu dalej dumnie ze mna paraduje, z czego JA nie jestem dumna ![]() ![]() Sielska, dziki za wytlumaczenie blONdynce ![]() Edytowane przez Wioletta28 Czas edycji: 2007-06-05 o 09:27 Powód: gubienie literek dzieki mojej klawiaturze! |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez niestety przytylam.Ile?Nie wiem i nie chce wiedziec ![]() Niewazne.Dziewczyny trzymajcie sie.Jak przyjdzie ochota na zafajczenie to zajmijcie sie czyms.Ta chec do zafajczenia zazwyczaj nie trwa dlugo(u mnie kilka minut trwala).A wiec wytrwalosci zycze ![]()
![]() |
#1807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1808 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Witam Wszystkich
![]() Ponieważ za niedługo północ, a obiecałam sobie rzucić palenie od czwartku, zaciągam się ostatnim papierochem i powiem Wam że nawet się nie "delektuję", dym wleciał mi do oczu, nic przyjemnego ![]() Zobaczymy jak będzie jutro. Dam znać wieczorem, bo wybywam z domku na cały dzień. Oby starczyło mi zapału, nie tylko na jutrzejszy dzień. Życzę dobrej nocy Wszystkim.
#1810 |
Zakorzenienie
|
Miałam sobie powtarzać : Nareszcie uwolniłam się od dymu papierosowego
A zamiast tego w głowie mam : Palić mi się chce ![]() czy jutro będzie lepiej czy jeszcze gorzej? Ech, ciężko mi.
#1811 |
Rozeznanie
|
Brombusia trzymaj się i po prostu nie myśl o papierosach. Taka kusząca myśl bardzo szybko mija jak się zajmiesz czymś innym.
Dasz radę!!! ![]()
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Sielska
![]() Dam radę! Innej możliwości nie przyjmuję do wiadomości ![]()
#1813 |
Przyczajenie
|
Ja palącatrzymam kciuki za te z Was, które rzucają palenie!Mam ogromny szacunek dla Was i zero silnej woli.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Rozeznanie
|
ivonpapik gratuluję wytrwaości!!!
![]() aleka33 radzę rzucić z nami a nie tylko trzymać kciuki ![]() ![]() Brombusia jak tam 3 dzień bez fajki??
#1816 |
Rozeznanie
|
Hop, Hop!!!
Gdzie wzsystkich wywiało???? Chyba nie na papierosa ![]() Pozdrawiam
#1817 |
Zakorzenienie
|
Doniesienia z okopów:
Wróg trzyma się mocno, nadesłał posiłki w postaci wstrętnego brata, starego "kopciucha". Efekt: Jedna bitwa przegrana ( 2 papierochy ![]() Ale przegrana bitwa nie oznacza jeszcze że oddamy "teren" bez walki. Jest trudno, główny sojusznik ( TŻ) wycofał się z układu (podobno nerwowy za bardzo, bo ma sesję , akurat ![]() Dzisiaj udaję się po "posiłki" w postaci gum, tabletek czy czegoś w tym rodzaju. Uff, ciężko tak jak Ci ciągle kopcą koło nosa.
#1818 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam mocno za Ciebie ![]() ![]()
![]() |
#1819 |
Rozeznanie
|
rzuciłam 2 stycznia 2004, paliłam wcześniej dłuuugo...niestety...duzo także..nie wiem jak to sie stało..wcześniej próbowalam wiele razy wszelkimi sposobami..nie mialam tez postanowienia noworocznego..jakos mi sie odechcialo..dzien wczesniej wypalilam jeszcze z pol paczki ;/ najlepsze jest to ze i teraz czasem mam ochote zapalic gdy ktos pali przy mnie..po trzech latach..ale nie daje sie skusic..u mnie nigdy nie było tak zwanego jednego papieroska..
![]() ![]()
![]() |
#1820 |
Zadomowienie
|
Ja też po rzuceniu (3 razy rzucał) to mi sie śniło, że palę.
![]()
#1821 |
Rozeznanie
|
Witajcie rzucaczki
![]() Pochwalę się , a co, dzisiaj mija 5 miesiąc bez papierosa!!! Już nawet nie liczę ile to dni. A co do snów o paleniu to coraz częściej mam takie sny. Mam nadzieję,że nie ozacza to że zacznę znowu palić. Pozdrawiam.
#1822 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1823 |
Zadomowienie
|
Gratuluje Sielska!!! To naprawde wielki sukces ale prawda taka, ze trzeba ciagle byc czujnym bo wrog nie spi!! moj maz nie pali dwa lata a tydzien temu mial ochote, ale na ochocie sie skonczylo.. wiec: raz palacz, cale zycie palacz.. to chyba tak jak z choroba alkoholowa....
Ja tez sie trzymam. Mam wrazenie ze juz wieki nie pale, czasami mialam chwile, jakbym za czyms bardzo tesknila, tak dlugo nie mogla zaznac jakiejs chwili zadowolenia, satysfakcji.. te przebrzydle fajury...... ble... Teraz zabieram sie do walki z tymi kilkoma kg, moze ktoras potrzebuje ![]() Jedna rzecz spedza mi tylko sen z powiek... Mianowicie problemy z cera jakie sie pojawily... nigdy nie mialam takiego wysypu.. a jak to z Wami jest...??? teraz cierpie na dwa pryszcze pod okiem, tuz pod oczodolami... az cale podpuchniete... jakby sie ku*** zmowily, troche niesymetrycznie im to wyszlo ale pod jednym i drugim okiem na raz... Blizniaki heheheheh ... Musialam sie wyzalic bo wygladam koszmarnie, jakby mi ktos pod oczy walna... ;( juz nie wiem co robic... brak mi sil i cierpliwosci... no ale, koniec marudzenia... ![]() A gdzie Wiola, Brombusia???????????????? ?
Two hearts are beating together I'm in love.... ![]() Edytowane przez emurulez77 Czas edycji: 2007-06-22 o 10:25 Powód: nienawidze mojej klawiatury :/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny !!!
Czasami też mi czegoś brakuje, a pryszcze? Też cera zamiast się poprawić jest coraz gorsza. Przypuszczam emurulez77 ,że to nam toksyny wychodzą z organizmu ![]() No i walczę z kilogramami ![]() Pozdrawiam i trzymam kciuki. Acha i te sny o paleniu ......blee
#1825 |
Raczkowanie
|
Hej niepalaczki!
Ja sie trzymam juz ponad szosty miesiac!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie obzerajcie sie!!! po co???? to bledne kolo, objadac sie i narzekac!! jak juz to butelka z woda w lapke i chlup, chlup zamiast niam, niam... a jak juz to hmm... wprawdzie tluste i kaloryczne ale przynajmniej zdrowsze... na przyklad slonecznik podlubac, kilka orzechow ale bez soli! i najlepiej wloskiich ... ja wlasnie zjadlam ala lody czyli: serek homogenizowany zmiksowalam z jagodami, poslodzilam miodem i wstawilam do zamrazalnika na 1 godzinke... i to moja kolacja... jeszcze pewnie butelka wody pojdzie w ruch.... przytylam przyznaje sie ale na szczescie nie jest tragicznie.. Poza tym duzo blonnika i dostateczne ilosci wody wplyna tylko pozytywnie na nasze rozdete brzuchy... Polecam jeszcze blonnik rozpuszczalny.. np. jablka..
#1827 |
Rozeznanie
|
Witam kochane
![]() ![]() ![]() ![]() A jesli chodzi o brzuchola to u mnie tez nie jest bardzo zle, chociaz biodrowek narazie nie wloze, ale przyznam ze bylo gorzej i to mnie cieszy ze jest mniejszy. Trzymajcie sie dziewczyny dzielnie ![]() ![]() ![]()
#1828 |
Zadomowienie
|
Sally nie ty jedna, ja tez tak zawsze mialam, ze im gorzej tym lepiej.. Ale daje rade, chce kupic sobie stacjonarny rower, przeciez szalencza jazda na goralu to byla moja milosc... a ze na porzadny bike mnie teraz nie stac to moze zadowole sie spinningiem?? w koncu przeciez kiedys to trenowalam..Sprobujcie moze powrocic do jakichs dawnych, zakurzonych "namietnosci"??? ALbo znowu na z akupy i potem ze zdziwieniem stwierdzic, ze na faje juz nie starczylo
![]() U mnie rekord, za dwa dni beda dwa miesiace jak nie pale ehhehe, jeszcze nigdy tak dlugo nie wytrzymalam, no ale licho nie spi wiec trza byc czujnym caly czas... ![]() A gdzie WIOLA???????????????????? ??????????? Brombusia???? jak tam? Maryd.... ![]()
#1829 |
Rozeznanie
|
emu kochana 2 miesiace?
![]() ![]() ![]() ![]() Wlasnie dziewczyny co jest? cos sie nie meldujecie! Podkurzacie sobie gdzies? czy co? ![]() ![]() ![]()
#1830 |
Zadomowienie
|
Pomylilam sie, od kwietnia to juz 3 miesiac bedzie..
![]() W ramach nadrobienia faldek mialam dzis sos gorgonzola .... mniam.... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.