|
|
#1801 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak Wam sie podoba? :)
Cytat:
Kochana to jest prawdziwe arcydzielo.Ty nie jestes jakas tam zwykla tipsiarka,tylko artystka. Lubisz kombinowac i robic cos inneg.Gratuluje i oby tak dalej
|
|
#1802 | |||
|
BAN stały
|
Tooo akurat kwestii nie ulega...
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Było super oryginalnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Oooj, ale nie każdy komentarz musi coś wnosić :p Kurcze dziewczyny dramat .. W ciągu ostatnich 4 dni, przez 2 nie miałam internetu wogóle a teraz włącza sie wyłacza tak srednio co 10 minut ![]() NIe ma któraś z Was faceta informatyka ,który potrafiłby to wyjaśnić ?
|
|||
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opisz coś dokładniej, zapytam sie brata, bo jest informatylkiem
|
|
#1804 |
|
BAN stały
|
W weekend nie bylo neta wogole - szare słoneczko gg i "odnalezienie adresu niemozliwe" ( czy jakos tak)
![]() A od poniedziałku co chwila jakas otwarta strona mi się zawiesza i gdy chce ją odswieżyc lub wyjsc na nową znow "adres jest nie teges" no i gg zawiesza sie calkowicie ( nie moge ani archiwum zobaczyc ani poGGadac bo wyskakuje "blad ggexe ). |
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na moje oko masz jakiegoś wirusa, a gg sobie przeisntaluj na wszelki wypad Ja mam tak w pracy, z tym, ze wiem ze mam wirusa, bo program go wykrywa, ale nie usuwa, bo on się odnawia i trzeba do niego ściągnąć łatkę. Jak brat mi odpisze to dopisze to, co napisał
|
|
#1806 |
|
BAN stały
|
Dzięki
![]() A najgorsze jest to,że się nie mogę na fotka.pl zarejestrowac !!!! Wywala mnie cały czas ![]() A sprawa jest szalenie istotna!!! ( mój wielce nieszczęsliwy i uciemiężony eks, którego zostawiłam w grudniu jest wszak szalenie umierający. "brak mu checi do życia, jest wrakiem, nigdy sie z tego nie podniesie, nie ma po co życ". Prawie udało mu się wbić mnie w poczucie winy !!! Po czym dzwoni do mnie zaprzyjazniona klientka, która go widziala i mówi ,ze znalazla...jego profil na Fotce!! Jak ja tam wpadne, to mu zasadzę taki wpis ,że się nogami nakryje !!!! ) No.. ![]() To się wygadałam !! |
|
|
|
#1807 |
|
Zadomowienie
|
Slicznie robisz te pazurki,tylko podziwiac i brac z Ciebie przyklad!!!!!!!!!
|
#1808 |
|
Rozeznanie
|
Piękne te pazurki ze złotkiem...Takie "ogniste mrał"
... pasowałyby do czerwonej satynowej sukni i niebotycznie wysokich szpilek Paula Ty okrutna kobieto Chcesz mieć młodego człowieka na sumieniu?
|
#1809 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() TAK CHCĘ !! ![]() Dla parszywych hipokrytów i kłamliwych sukinsynów nie ma litości !! ![]() Najwyżej będzie płakał przez kolejne 3 noce, ale trudno. Sam sobie nagrabił ![]() Grr
|
||
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
ja studiuje informatyke
![]() blad gg.exe to po prsotu przeinstaluj, to nie musi byc wirus, po prostu gg jak kazdy program moze miec bledy a z internetem sie laczysz moze radiowo? bo jak ci pada po 10 minut to tak z radiowkami bywa. Powiedz w ogole jak sie laczysz;] |
|
|
|
#1811 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam aceta informatyka wiec jakby dalej było cos nie tak to pisz .
|
|
|
|
#1813 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Zadomowienie
|
Pazlotko pyszne
|
#1815 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1816 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda ze nie mieszkasz we Wrocku,chetnie popatrzylabym jak malujesz pazurki
|
#1818 |
|
Zadomowienie
|
uff nie było mnie troszku na forum i już musze się cofać o 10 stron
![]() Kurde Paula ale szalejesz, fryz jest gites, no i pazurki też. Hmmm a dasz nam adres twojej strony na fotce ?? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#1819 |
|
BAN stały
|
Hehe oczywiscie,że Wam dam
![]() Nie bardzo tylko wiem po co... ![]() Sandrunia to zapraszam Cie do Krakowa ![]() Jak bedziesz na jakoejś sesji to wpadaj do mnie ![]() A tu dzisiejsze .... moro ![]() Zabijcie mnie, ale nadal nie jestem do niego przekonana
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
e nieladne - jak farfocle wyciete z papieru kolorowego;P w sumie wzorek taki na wszystkie naznokcie albo moze nie do pozostalych we frenczu.
a co do internetu to tak sie zdarza, mozesz miec tez karte sieciowa juz zjechana generalnie najlepiej poszukaj kogos kto zerknie na to u ciebie, bo przez net to sobie mozna
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie coś w tym moro nie gra
Ale paznokcie superanckie!! Gdyby Na wszystkich był moro-french - dla mnie bomba
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie Ci to wyszło.
Za moro rowniez nie przepadam Ja siedze od godziny i nie wiem co mam wrzucic na paznokcie. Normalnie zero pomysłow
|
|
|
|
#1823 | ||
|
BAN stały
|
HIHI
![]() Tylko warto zauważyć, że na żywo na łapce wyglądają bez porównania efektowniej niż tutaj ![]() Cytat:
![]() NO nic, sciągne kogodo tego nieszczęsnego kompa ! Cytat:
![]() Bedzie oryginalnie ![]() AAAaaa i zwróćcie prosze uwagę na śliczną koroneczkę jaka jest tłem! Dostałam ja własnie wczoraj i zamierzam niebawem wykorzystać
|
||
|
|
|
#1824 |
|
Rozeznanie
|
A mnie tam się to moro podoba.Tylko też bym wolała je mieć na wszystkich pazurach na raz
Jak oglądałam te pazurki z bliska,to się tak zastanawiałam, co Ci więcej czasu zajmuje-wykonanie pazurów,czy znalezienie do nich tła.No bo ta koronka to kolorystycznie do nich suuuuuper pasuje A tak wogóle ,to nie możesz spać?
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
french jak zwykle przepiekny....ale moro cos nie teges
|
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwne to połączenie kolorów. Ten róż (?) mi w nich zgrzyta.
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
w tym zdobieniu najbardziej podoba mi sie french
|
|
|
|
#1828 |
|
Wtajemniczenie
|
W sumie to takie różowe moro to chyba jeszcze jest najlepsze
typowo wojskowe barwy jakoś już wogóle mnie odstraszają Frenchyk super, ogólnie całość wygląda ładnie ![]() Acha, a do czego zamierzasz tą koronkę wykorzystać ??
|
|
|
|
#1829 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tło to tak na ostatnią chwilę zawsze wygrzebuję..O ile wogóle mi sie uda ![]() A spałam całkiem dobrze..dziękuje ![]() Tylko musiaalm..hehe wstać i zamknąc drzwi ![]() ![]() ![]() ![]() Do zatopienia oczywiscie ![]() Anusia masz pięęęęęękny podpis, pozwól,że kiedyś go wykorzystam ![]() Froggie, zabkania Dzięki ![]() A tutaj suszone kwiatusie
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Zadomowienie
|
non stop frenche u Ciebie, ale za to jakie piekne.
PS. Paula nie wybierasz sie czasami na jakies mistrzostwa?
Edytowane przez magda_222 Czas edycji: 2007-04-19 o 22:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

. .
-to oryginalnie miało brzmieć

Zapraszam