METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Dom, mieszkanie, nieruchomości

Notka

Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-24, 17:10   #1831
kamilcia1
Raczkowanie

Dot.: Pora i na mój pokój..

ja bym pomalowała wszystkie ściany na jakiś zimniejszy kolor - np szaroniebieski, ale oczywiście jasny, pastelowy. Dla mnie połączenie czerwieni, fioletu i do tego żółci, która już jest i boazerii to za duzo na raz i będzie źle. Boazerię tez bym pomalowała na biało np - bejcą. Meble są w ciepłym kolorze i chociaz ja takich osobiście nie lubię to wg mnie do szarobłękitu będą pasowały. i koniecznie narzuta na ta sofkę. Też jakaś pastelowa.
kamilcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 18:37   #1832
Sonata_ona
Rozeznanie

Dot.: Pokażcie swój pokój

pelno jest takich watkow
''...kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz, znaczy to że owo pragnienie zrodziło się w duszy wszechświata, a spełnienie tego pragnienia to Twoja misja na Ziemi...''

''Największe szczęscie w świecie na końskim leży grzbiecie''
Sonata_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 07:25   #1833
joplin
Zadomowienie

Dot.: Pomysły z audycji o urządzaniu wnętrz tv VOX

to oświetlenie z pierwszego wątku jest świetne
Stary 2007-06-25, 08:54   #1834
Elfir
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie swój pokój

Moj pokoj jest wynikiem wstawienia mebli ze starego mieszkania i dokupienia najtanszego stolika pod komputer. Acha i jeszcze wielkie akwarium zajmuje mi jedna sciane. Poniewaz praktycznie niewiele posiadam, nie potrzebuje duzo miejsca (wszystko i tak chowam do garderoby)
Z tego powodu moja sypialnia nie ma jakiegos konkretnego charakteru, co nie znaczy, ze nie mam pomyslow jak fajnie ja urzadzic. Ale moj TZ planuje sie wprowadzic, wiec nie chce inwestowac "pod siebie" i tak prowizorka stoi juz 4 lata

Jesli mialabym marzyc o sypialni to chcialabym by mnie bylo stac na urzadzenie jej w stylu elfickiego Rivendell, z cala ta roslinno-secesyjna platanina linii.
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 11:35   #1835
Sharpay
Przyczajenie

Pokój ... Mi się znudził :/

Hej ;* Mam od ok. 2 lat swój pokój. Meble od 6 miesięcy. I znudził mi sie ten zwykły wystrój, chciałabym coś zmienić... Dodam jedynie że jest bardzo mały...Wys. ok. 2 m, szerokość 4 m i 2 m nie więcej... Chciałabym pomalować go na czerwono i urządzić w kolorze czerwonym, białym i beżowym. Może doradzicie coś... Meble muszę zostawić, bo są nowe... Proszę pomóżcie

P.S: Żeby d czerwonego nie było za ciemno to mogę zrobić tak, że dwie ściany czerwone, a 2 pozostałe zostaną takie jakie są - żółte.

P.S2 : chcę zrobić styl Azjatycki, japoński Moze macie zdjęcia? Proszę, dajcie jeśli macie.

POZDRAWIAM I ŻYCZĘ UDANYCH WAKACJI !!! ;*
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gggg.jpg (30,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mmmmm.jpg (63,8 KB, 165 załadowań)

Edytowane przez Sharpay
Czas edycji: 2007-06-26 o 14:51
Sharpay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 13:20   #1836
kasia_hw
Przyczajenie

GG do kasia_hw
Dot.: Pokój ... Mi się znudził :/

Ja Twój pokój widzę tak:
Pomalowałabym 2 ściany na czerwono (te bardziej widoczne, których nie zasłania żadna szafa i 2 na biało. Na pewno pościel, narzuta i dużo czerwonych poduszek, zasłonki białe lub kremowe w czerwone kwiatki lub wzorki, na kreśle od biurka położyłam jakiś czerwony pled zasłaniający szary kolor krzesła, zostawiłabym tezn biały dywanik, który masz i dokupiłabym jeszcze czerwony. Na ścianach powiesiłabym obrazki w czerwonych i białych ramkach i kupiła czerwone doniczki do kwiatków. Aby optycznie powiększyć pokój powiesiłabym lustro nad tą komodą, która stoi obok łóżka i ozdobiłabym je jakimiś czerwonymi koralikami. Przydałoby się też pomalować kaloryfer na biało, bo nie pasuje kolorystycznie do pokoju biało-czerwonego. Najlepiej te rzeczy kupić w IKEA, bo wg. mnie maja najfajniejsze i największy wybór, ale w Leroy Merlin też mają fajne tekstylia i dodatki. Pozdrawiam
kasia_hw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 14:48   #1837
Elfir
Zakorzenienie

Cos nie tak jest z podanymi przez ciebie wymiarami. Jesli szerokosc pokoju to 2 m, a lozko standartowo ma taka dlugosc, to jak zmiescila sie jeszcze przy lozku szafka? Ze zdjecia wydaje mi sie, ze wymiary pokoju to 2,5-3 m na 3,50 m.
Na twoim rysunku komoda ma inna szerokosc niz szafa, a ze zdjecia wynika, ze sa jednakowej szerokosci. Jesli podasz mi dokladne wymiary mebli, pokoju, drzwi i szerokosci okna oraz dlugosc grzejnika pod oknem bede mogla pokombinowac cos z ukladem funkcjonalnym pokoju.

Masz bardzo piekne meble, ale ich delikatnie romantyczny charatkter IMHO nie pozwala na uzycie mocnego, wyrazistego koloru na scianie. W watku o bordowych scianach pokazalam jak mozna ozywic wnetrze za pomoca 3 pasow tapety w intensywnym kolorze przyklejanej do scian w odstepach. Proponowalabym tapete w kolorze wina wytłaczaną w barokowe wzory.

Mysle, ze duzo daloby nowe obicie na wersalce - w chwili obecnej jest mdle, bezowe. Moze nawet starczy zwykla kapa w odcieniu winnej czerwieni + duze zlote poduszki z czerwonym haftem. Do tego na scianie nad komoda mozna dac obraz - np. zdjecie czerwonej rozy z IKEA i czerwone doniczki ze zlotym szlaczkiem na parapet lub świeczniki
Stary 2007-06-25, 18:27   #1838
basiaczek511
Raczkowanie

Dot.: Kolej na mój pokój! doradźcie.

oj niejestem pewna czty to dulux czy dekoral, ale kolor pistacjowy./

up up

basiaczek511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-26, 19:41   #1839
kaYa
Zadomowienie

GG do kaYa

ramy złote mogą być , ale dość duże - masz puste ściany ... a złoto to raczej przecierane ecru ramy starym złotem , a jeśli ma być romantycznie to powinny byc w starym stylu , bardzo ozdobne , rzeźbione ...
kaYa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-26, 21:51   #1840
Patusiaa
Przyczajenie

GG do Patusiaa
Mój pokój. Pomórzcie

Kochane Wizażanki!
Już wakacje. Przede mną remoncik pokoju
Mój problem polega na tym, że mam za dużo pomysłów! Już nawet brakuje mi ścian żeby je wszystkie wykorzystać. Nie wiem czy wszystkie one będą odpowiednie, praktyczne itepePomóżcie, doradźcie. Myślałam już o rysunku na ścianie, szablonie, wielu lusterkach, moich rysunkach (bo lubię sobie czasem pomalować, poszkicować).
Nie mogę się jedank zdecydować tapeta? czy farba? a może połączć? Nie wiem co zrobić z meblami? Spójrzcie świerzym spojrzeniem i podpowiedźcie jak je poprzestawiać. Chciałabym żeby mój pokój był nowoczesny, a zarazem przytulny. Kolorów nie chcę zmieniać. Dobrze się w nich czujęM
oje zainteresowania to sport, rysunek, książki dla młodzieży. Chciałabym iść w tych kierunkach. Dodaję zdjęcia i schemacik. Czekam na propozycje. Z góry wielkie dzięki

PS. Dzięki Tysiu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT0111.jpg (65,1 KB, 128 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0113.jpg (69,5 KB, 111 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0115.jpg (47,9 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0117.jpg (68,8 KB, 89 załadowań)

"Przyjaciel - człowiek, który mnie zna, a mimo to lubi..." Dziękuję Wam

"Bądź sobą... i tylko sobą"

"Mam swój świat i swoje kredki!"

Edytowane przez Patusiaa
Czas edycji: 2007-06-27 o 21:11
Patusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 07:42   #1841
Elfir
Zakorzenienie

a jesli nie masz takich ram, to polecam oprawic obrazki w zwykle ramki i powiesic, dookola kazdej ramki nakleic na scianie druga rame z gipsowych profili sciennych i je przemalowac zlotolem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-27, 07:45   #1842
kacza_a
Raczkowanie

GG do kacza_a
Dot.: Mój pokój - oceńcie :)

Zamiast tego czerwonego koszyka z salonu fryzjerskiego kupilam sobi kartony w zielone paski pionowe( ciemna zielen jasna zielen i bialy). i koło komputera tez zmienilam na karton zielony. Firanki jeszcze nie sciaglam bo nie wiem na jaka zmienic jeszcze nie znalazlam odpowiedniej.

Teraz bede malowac krzeslo tylko nie wiem czy byaly kolor bedzie pasowal z rozami w deco i drzwi od wewnetrznej strony pokoju tak samo chce zrobic.

I moje pytanie czy pomalowac krzeslo i drzwi na bialo czy na taki kolor jaki jest tera krzeslo
Stary 2007-06-27, 08:03   #1843
Sonata_ona
Rozeznanie

Dot.: Mój pokój. Pomórzcie

duzym ulatwieniem byloby gdybys rozrysowala pokoj z wymiarami i gdzie co lezy, no i jakie masz finanse? duze ze mozesz nawet meble wymieniac czy mniejsze rzedu malowanie, dywan zaslony itp
''...kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz, znaczy to że owo pragnienie zrodziło się w duszy wszechświata, a spełnienie tego pragnienia to Twoja misja na Ziemi...''

''Największe szczęscie w świecie na końskim leży grzbiecie''
Sonata_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 08:07   #1844
titina
Zakorzenienie

może cos takiego na ścianę:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg po0184.jpg (44,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg po0162.jpg (36,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg po0117.jpg (44,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg po095.jpg (41,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg po3.jpg (22,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg po0187.jpg (28,2 KB, 10 załadowań)

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 09:19   #1845
basiaczek511
Raczkowanie

no własnie te dwie ramy sa zdobione, (na zdjeciu tego niestety nie widać) znalazłam jeszcze u siebie na strychu taka jedna dużą tez zdobiona ramę, i pomyślałam że by ja pusta powiesić na dole tak i jeszcze jakąś mniejsza kupić i tez powiesić i wtedy sciana byłaby w ramach.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-27, 09:29   #1846
basiaczek511
Raczkowanie

A wiec tak, ja uznam że niemożess ani wymieniac mebli ani malować i dam rady odnosnie tego
1. NA pierwszym zdjeciu, widze na półeczkach dwóch nad biurkiem wiele dupereli, wydaje mi się że fajnie wygladałoby tam zamiast tego dać na jednej półeczce niebieski wazonik a na drugiej powiedzmy zółty (bo takie są chyba sciany ) albo jakieś inne kolory, to już niewiem. Może na kosmetyki dobrze byłoby kupić jakiś ładny kuferek, albo zwykłe pudełeczko, a nie na wieszchu trzymać. Na biurku troche mniej rzeczy, możesz tez wziąść jakieś pudełka zwykle i pobklejac je róznymi wycinkami z gazet (skoro ma byc nowoczesnie) a zarazem bedzie to pomieszczenie twoje (bo przez ciebie wykonane). jakąs jednolitą narzute na łóżko/ kanape, wystarczy kupić nawet prześcieradło jakiegoś koloru i będzie tanio, byleby do samehj ziemi było. i kupić na to jakies poduszki jedmnolite w Ikei róznych kolorów. I cos zrobic z tą półeczką nad łóżkiem, chociaż wydaje mi się że zamiast niej to na tej pustej scianie mogłuby być jakies twoje obrazki, o na tej półeczce to same zdędne rzeczy. Zdjełabym to coś wiszace na lampie. A firanki sa ładne, ale możeż zamiast nich kupic jakieś bardziej zasłonowate tkaniny, koloru niebieskiego, albo żółtego (jężeli takie beda sciany. a twoje obrazki na scianie to świetny pomysł, w Ikei sa takie ramiki tanie nieduże ale fajne bo róznokolorowe jednolite i np. na ścianie nieregularnie popowieszac w nich twoje szkice.

Stary 2007-06-27, 09:38   #1847
Elfir
Zakorzenienie

Ja bym zmienila uklad mebli w pokoju. W chwili obecnej masz wagonowy uklad - dwie sciany zajete i posrodku przejscie. Na dodatek wrazenie ciasnoty poteguje mebloscianka niemalze do sufitu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.JPG (70,9 KB, 97 załadowań)
Stary 2007-06-27, 10:06   #1848
Elfir
Zakorzenienie

Przesadzacie dziewczyny, tapeta jest bardzo romantyczna i ladna. Jednakze wymaga odpowiedniej aranzacji wnetrza. Drobny rzucik wymaga uspokojenia w postaci jednokolorowych dodatkow i spokojnych jednolitych plaszczyzn. Dlatego niedopuszczalne sa poleczki na scianach. Tworzysz w ten sposob efekt pstrokacizny i chaosu. Tylko szafa i komody jednakowej wielkosci. Ksiazki tez lepiej schowac za drzwiczkami komódki - inaczej kolorowe okladki beda sie klocic ze sciana.
Jesli wieszasz obrazki to w jasnych kolorach i z bardzo szerokim neutralnym kolorystycznie passe partou, ktory zdystansuje wzor obrazu od wzoru na scianie.
Stary 2007-06-27, 10:12   #1849
kacza_a
Raczkowanie

GG do kacza_a

Mam 3 blejtramy i zastapie je na obrazki ze scian w granatowej ramce. Chce je zrobic sama i myślę nad takimi obrazami co niby są dalszym ciągiem kilejnego. Chyba wiecie o co chodzi. Brakuje mi tylko pomysłów w jakiej kolorystyce i co maja przedstawiac. Dodam że bardzo lubię kwiaty.

A co z moim krzesłem i drzwiami z postu #38?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-27, 10:22   #1850
kacza_a
Raczkowanie

GG do kacza_a

a co myslicie nad takimi żaluzjami zamiast firanki i zółtej rolety?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg reference_05.jpg (40,4 KB, 58 załadowań)
Stary 2007-06-27, 10:33   #1851
Elfir
Zakorzenienie

Pokój Elfir. Dla odmiany pomoc dla mnie :D

Jak to mówi stare przyslowie - szewc bez butow chodzi. Moja sypialnia jest tak zwana trwala prowizorka od 3 lat. Niestety splata kredytu uniemozliwiala jakiekolwiek inwestycje w nowe meble, dlatego wyposazenie jest nieco "eklektyczne" : przedwojenny stół służący do pracy (rysowanie, projektowanie), tapczan ze starego mieszkania, akwarium 100 x 50 cm wraz z szafką, tani stolik pod komputer z IKEA, niskie szafki z BRW i słupek BRW na roczniki czasopism i katalogów (sa niezbędne do pracy i muszę mieć je pod ręką). Pod oknem mam ogromny kaloryfer.

W zwiazku z planami wprowadzenia się mojego TZ czeka mnie calkowite przemeblowanie. Przede wszystkim w pokoju musi sie zmiescic dwuosobowe lozko 160 x 200 i jego komputer.
Mam juz swoje pomysly na ustawienie mebli, ale byc moze świeże spojrzenie wizazanek podsunie bardziej funkcjonalne rozwiazania?

Ograniczenia:
Musze miec blat do pracy przynajmniej w rozmiarze by zmiesicla sie kartka formatu A 1.
Z łózka musi być widoczny w niewielkiej odległości monitor komputera (cieklokrystaliczny), ktory sluzy rowniez jako TV,
Łózko nie moze stac przy kaloryferze.
W pokoju będa dwa komputery (TZ oboje lubimy grac
Najlepiej gdyby zachowac akwarium, ktorego wnetrze mozna bylo swobodnie ogladac siedzac w pokoju.

Nie proszę o pomoc w sprawie kolorystyki czy dodatków, bo tu juz mam bardzo konkretne pomysly (elfio-leśne)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.JPG (35,0 KB, 87 załadowań)
Stary 2007-06-27, 10:45   #1852
Elfir
Zakorzenienie

Sorry, ale watek zrobil sie za dlugi i sie pogubilam

Jessli sciany nadal masz miec w kwiatowy rzucik to rozwiazaniem jest jedynie romantyczna firanka lub zwiewna zasłonka. Zaluzje ze zdjecia pasuja do pokoju w stylu etno czy ekologicznym. Widzialam ze w pokoju masz wnekę. Gdyby ja wymalowac w spokojny kolor to mozna w niej powiesic polki. Najlepiej biale, takie jak tlo tapety glownej. Co do ustawienia mebli nie moge doradzac bez rzutu pokoju.
Stary 2007-06-27, 21:00   #1853
Vanillivi
Raczkowanie

co do układu, to nie będę się mieszać bo Elfir jest ekspertem, ale chyba zamieniłabym miejsce gdzie stoi łóżko na to z biurkiem i szafeczka. Co do ścian... toi całe czerwone chyba jeszcze bardziej zmniejsza pomieszczenie. Połączenie z żółtym zupełnie mi się nie podoba.. Biały z czerwonym chyba troche za bardzo kontrastowe.. Może jedna ściana czerwona a reszta w odcieniu kości słoniowej? Może jakiś szablon drzewa na tej ciemniejszej ścianie??
Lustro nad komodą to fajny pomysł. Sprzątnęłabym z niej te wszystkie troszkę niedobrane drobiazgi,a zakupiła koszyczki wiklinowe i poustawiała w nich jakieś kosmetyki, umieściła w nich branzoletki czy jakąś biżuterię
Na łóżko zamiast obicia chyba wystaczy narzuta i będzie to tańsze rozwiązanie.. Poduszeczki ze złotym wzorkiem będą jak najbardziej ok
Nie wiem jakie masz lampy,ale fajne by były takie papierowe np z chińskimi wzorami...
Do dekoracji: świeczki, kwiaty w ładnych doniczkach jednego rodzaju, ramki na zdjecia,. może na ściane jakiś większy ciekawy obraz przedstawiający azjatów... Na okna bambusowe albo drewniane rolety...
Tak mi się to na początek nasówa :P
Stary 2007-06-27, 21:07   #1854
Vanillivi
Raczkowanie

Dot.: Wasze pomysły, jak odmienić mój pokój. :)

Bohaterko jak pokój? zdecydowałaś sie już na coś??
Stary 2007-06-28, 11:10   #1855
anka1232
Rozeznanie

Dot.: Mój pokój - moimi rękami :)

Dawno tu nie zaglądałam, nie miałam czasu na tworzenie nowych rzeczy
Ale wczoraj wygospodarowałm chwilkę i wreszcie udało mi się dokończyć mój obrazek na ścianę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6230040.JPG (81,1 KB, 115 załadowań)
anka1232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-28, 13:24   #1856
Patusiaa
Przyczajenie

GG do Patusiaa

Dzięki Basiaczek za rady
Elfir, masz świetne pomysły. Zazdroszę Ci takiej pomysłowości Zgadzam się z Tobą, że takie ustawienie moich mebli nie jest najlepsze i dziękuję za to, że podzieliłaś się swoimi pomysłami. Napewno wykorzystam pomysł z drzewkiem i moimi rysunkami. Jest super! Podoba mi się też to 'rozstrzelenie' mebli. Dzięki
Mam jednak kilka wątpliwości. Jeżeli jestem w błędzie, proszę, wyprowadźcie mnie z niego.
1.Czy moje łóżko, (może tego nie widać na zdjęciach) z jednym oparciem, może stać tak na środku pokoju? Nie musi ono do czegoś (ściany, czy tak jak teraz do biurka) przylegać?
2.Czy tak szeroka szafa (80 cm) będzie dobrze wyglądała 'w drzwiach'?
Czekam na dalsze Wasze pomysły. Mam nadzieje, że mi pomożecie.

"Przyjaciel - człowiek, który mnie zna, a mimo to lubi..." Dziękuję Wam

"Bądź sobą... i tylko sobą"

"Mam swój świat i swoje kredki!"
Patusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-28, 13:47   #1857
Elfir
Zakorzenienie

Na to czy szafa nie bedzie przeszkadzala w komunikacji mozna odpowiedziec dopiero na podstawie dokladnych pomiarow wielkosci mebli i pokoju. Narysuj sobie pokoj na papierze milimetrowym w skali 1:10 oraz meble w tej samej skali. Wytnij meble i zacznij rozstawiac na planie pokoju.
Stary 2007-06-28, 14:36   #1858
shikai
Raczkowanie

fatalnie! co zrobić z takim pokojem..?

witajcie, otóż przeprowadzam się i w udziale przypadł mi taki pokój... nie mam pojęcia totalnie jak go urządzić (jestem licealistką), o ile w ogóle się da.. schody prowadzą do innego małego pokoju w którym zmieści mi się łóżko i szafki na ubrania, a resztę (biurko-im większe tym lepiej..., książki, jakąś małą sofę, regały...muszę zmieścić tu ! proszę o pomoc.. niestety wymiarów nie znam ale widać mniej więcej na zdjęciu jak to wygląda (problem jest z tym jasnym pomieszczeniem) dodam jeszcze że istnieje możliwość zrobienia innych schodów na wymiar, ale jak to też nie mam pojęcia

http://img408.imageshack.us/my.php?i...1801989mf1.jpg
http://img124.imageshack.us/my.php?i...1802007rt0.jpg
shikai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-28, 14:46   #1859
mysia_kotka
Zadomowienie

Dot.: fatalnie! co zrobić z takim pokojem..?

moim zdaniem nie masz sie co zalamywac, bo masz bardzo fajny pokoik;d no moze teraz nie wyglada fajnie ale jak go urzadzisz będzie

Wiadomo, musisz zrobić wszystko, ale mam do ciebie pytanie, czy nie wolalabys umiescic lozka na gorze? bo ja zawsze chcialam miec pokoj tak zeby lozko bylo wyzej, tam jest akurat mało miejsca, mysle ze by sie moglo zmiescic, poza tym dwa kaloryferki - cieplo, a na dole masz tylko jeden wiec nie wiem czy warto to marnowac.

milion gwiazd spadnie, zanim się doczekam, ale...jednak!

mysia_kotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-28, 15:19   #1860
shikai
Raczkowanie

Dot.: fatalnie! co zrobić z takim pokojem..?

ojej , ja właśnie na górze chcę umieścić łóżko i różne szafki z ubraniami, toaletkę itp tylko mam problem z rozmieszczeniem reszty na dole
shikai jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości