|
|
#1831 | ||
|
Rozeznanie
|
Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
Fajne zakupy tez mi sie marzy zaszaleć troche. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Js ma plus 8kg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1832 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
No to ja Was chyba przebije, jestem przerażona i załamana.. już mam 17 kg na plusie a gdzie tam do końca.. Po ciąży chciałabym się zmieścić w moje wszystkie ukochane jeansy, rureczki z wysokim stanem.. pewnie nie będzie łatwo :<
Najlepsze ze w ogóle się nie objadam, zawsze jadłam dużo i jem tak jak przed ciąża, słodyczy mało co, musi mnie wziąć mega ochota, wolę owoce, kanapkę z dżemem. Czemu już tyle jestem na plusie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez talusiax33 Czas edycji: 2017-03-16 o 12:41 |
|
|
|
#1833 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie odpuszczę, zawsze staram się grzecznie sprawę załatwić i to jest dla nich ostatnia szansa. Potem sięgnę po wszystkie dostępne środki żeby odzyskać pieniądze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1834 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1835 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki kochana. Staram się na chłodno podejść do tego, bo wiem ze nerwami nic nie zdziałam, aczkolwiek trochę mi ciśnienie skoczyło. Na pocieszenie puściłam pierwsze pranie ciuszków . Wiecie ze tez mi chyba 3 pralki wyjdą? No ale to dlatego ze kolorami podzieliłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jakiś czas po ciąży wszystko wróci do normy? Miejmy nadzieję! Musimy być laski, piękne mamusie innej opcji nie widzę! Tylko jak tu dziewczyny piszą że mają 5 czy 7 kg na plusie to zaczęłam się stresować 😖Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1837 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś robię ogórkowa, taka mam ochotę
|
|
|
#1838 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W ostatnie 4 tygodnie 3kg Odebralismy wózek, bazę i fotelik Maxi Cosi. Średnia jakość zdjęcia wyszła :/ 1489664852059.jpg 1489664834081.jpg1489664864010.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1839 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
U nas rosół + wątróbka drobiowa z cebulką na obiad ☺
U mnie też 8kg na plusie, choć może teraz więcej bo zjadłam 40dag "margaretek" 😂 O 4 nad ranem dostałam wiadomość z gemini że moje zamówienie jest w realizacji. Ciekawe kiedy dotrze? ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1840 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Piękny wózek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1841 |
|
Zadomowienie
|
CamomileS - super prezentuje się bryczka 😍😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1842 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja miałam pomidorowa z zacierkami... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1843 |
|
Zadomowienie
|
Talusia nic sie martw Ty bylas chudzinka na początku ciazy a wiadomo ze takie osoby tyja wiecej bo organizm robi sobie zapasy na czas karmienia
szybko przybralas to i szybko zrzucisz, zobaczysz Camomile sliczny wozek
|
#1844 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Camomilles super bryka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1845 |
|
Raczkowanie
|
Hej brzuchatki, udało mi się nadrobić, szalejecie strsznie
Nie pisałam bo jakoś tak wpadłam w wir obowiązków domowych i byłam taka nakręcona że mogłabym cały czas coś robić ;-) Mohnka trzymam kciuki żebyś w końcu zobaczyła szpital z zewnątrz 😉 Efffpe gratuluję wolnego, pora na relax 🍹 Gornek dobrze że już troche sytuacja sie klaruje z tym cc, trzymam kciuki żeby wszystko Ci się poukładało 😊 Wszystkim szyjącym, gratuluję talentu 👏 też ostatnio z maszyną tańcowałam, ale chwalić się nie ma czym bo to były tylko zasłonki, firanki i zazdrostki do kuchni 😜 Szyć dla małej też będę ale najpierw muszę zrobić organizer i to na nim będę wieszała koszyczki materiałowe, taki plan, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu 😝 Gratuluję wszystkich wizyt, coraz pokaźniejsze te nasze pociechy 😍 Fartuch miałyśmy tego samego dnia usg i też byłam 30t6d, ale moja Wika mniejsza, waży niecałe 1600g. Póki co idzie bardziej w tż, bo ja i mój brat ponad 4kg ważyliśmy 😜 Tylko trochę mnie zmartwiła bo położenie posladkowe póki co jest. Za 3 tyg będziemy znowu sprawdzać czy panienka zechciała sie obrócić 😉 Ja też już 17 kg, a byłam od początku grubsza, więc jestem mega wielka, ale też mam plany po porodzie się ogarnąć do takiego stanu, zanim zaczęłam być z moim Tż więc sporo kg przede mna 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1846 |
|
Zadomowienie
|
Bunnybe - ale Wy też chudzinki i tak mało kg na plusie 😀 może taka moja natura, nic nie zrobię. Ważne że Hania ma dużo miejsca ♡ dobrze jej u mamusi w brzuszku i ładnie przybiera. Dziękuję kochana za pocieszenie
Właśnie liczę na to, że wrócę do wagi jaka miałam przed ciąża, wiadomo że nie od razu ale powolutku a do celu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1847 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajne! Kolory w moim typie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Ok, wysyłam kuriera ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1848 |
|
Zadomowienie
|
Talusia no ja nie bylam chuda, zapewniam Cie
po poronieniu w kwietniu przytylam 8kg wiec jak sobie je dodasz do tych 5 przybranych w ciazy to sie juz robi 13
|
#1849 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1851 |
|
Zadomowienie
|
Bunnybe - też mi się przytyło troszkę po poronieniu w maju. Wagę przed tą ciąża miałam 55kg a wcześniej koło 52
Aaa zresztą! Po co myśleć 😀 będziemy wszystkie najpiekniejszymi mamusiami ♡ no i najszczesliwsze mając u boku męża i maluszka (niektóre nawet dwie pociechy) a to najważniejsze! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez talusiax33 Czas edycji: 2017-03-16 o 13:18 |
|
|
|
#1852 |
|
Konto usunięte
|
wlasnie spojrzalam w kalendarzu, że na święta wielkanocne będę mieć ciążę donoszoną więc może zajączek przyniesie nam prezent
|
|
|
|
#1853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie wszystko było by ok, brzusio wiadomo że jest duży, piersi też ale przerażają mnie uda i biodra, mam nadzieję że większość to woda aż sama się zastanawiam gdzie te 17 kg? Biorę się za prasowanie tshirtów męża cieszę się że dzieciowe mam prawie wszystko poprane, wyprasowane i schowane żeby się nie zakurzyło. Jedynie co to został mi kocyk, pieluchy tetrowe, prześcieradła itp. A właśnie jak pierzecie kocyki minky to nic się z nimi nie dzieje? Nadal są tak ładne, milutkie jak przed praniem?
Edytowane przez talusiax33 Czas edycji: 2017-03-16 o 13:36 |
|
|
|
|
#1855 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie, z racji tego że mieszkam w bloku w dość ruchliwym miejscu, a do mamy mam 3 minuty samochodem, ona ma podwórko wielkie, piękny ogród, to nie ukrywam że wiosna lato to 70% czasu tam spędzamy zawsze. I teraz z dzieciem pewno też będę tam jeździć i czy polecacie do spania np łóżeczko turystyczne żeby tam wstawić czy coś innego? Bo tak się zaczęłam zastanawiać że jeszcze godzina czy półtorej no to wózek może być, to tak jak dłuższy spacer, ale na dłuższą metę to wydaje mi sie nie zdrowe. W takim łóżeczku chyba bardziej przewiewnie i w ogóle, chyba dobrze myślę? I mam pytanie do dziewczyn co kupiły turystyczne, mama ma mały domek i czy te łóżeczka latwo się sklada, rozkłada czy jest z tym zabawa bo nie chcę jej też pół domu zawalać dziecięcymi rzeczami. I zależy mi na czymś co mogłabym rozłożyć użyć i schować odrazu.
|
|
|
#1856 |
|
Rozeznanie
|
Położna mi mówiła, że osoby startujące z niskiej wagi mogą przytyć więcej zw na te zapasy na czas karmienia tak jak pisze Bunnybe. Ja ważyłam 49 kg...
![]() Właśnie wyprałam 2 kocyki minky, rożek i pokrowce z rogala i kokona. Zobaczymy co to będzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martwię się jednak, widocznie taka moja natura, większość tego idzie w brzuch, część w uda i biodra + piersi. Liczę, że po porodzie od razu będzie - 10 kg. A resztę się spali ![]() Cytat:
Ja targuję xlandera! ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1858 |
|
Zadomowienie
|
A pieluchy tetrowe prasujecie?
|
|
|
#1859 |
|
Rozeznanie
|
Emilka, więc piąteczka! Ja tyle samo przytyłam
obstawiam, że dobije do 20 kg hehe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Ale lecicie z tymi postami dzisiaj
![]() Martirybka - cudowne mebelki a sytuacji nie zazdroszczę z tym sprzedawcą - ludzie są nieuczciwi, a jeszcze mają pretensje do wszystkich tylko nie do siebie...Camomiles - super wózek - szarości nadal królują ![]() Kiwaczka - ja mam 10,5 kg na plus ale moje tycie nie trzyma się ciążowych reguł, bo też najwięcej mi przybyło w I trymestrze, a teraz to idzie tak w miarę powoli Kimbaa - też się zastanawiam nad czymś takim i nie wiem czy kupić łóżeczko, zwykły kokon czy zainwestować w leżaczek, bo na razie mamy po bratanku Tz, ale taki dopiero od 3 mż Effpe - no to tak jak u mnie ale ja zapowiedziałam, że na święta nie rodzę tylko się objadam i zbieram energię, a potem niech się dzieje co chce![]() Właśnie zorientowałam się, że mi się ginka pomyliła i wystawiła skierowanie zamiast na anty HCV to antygen Hbs Ciekawe czy mi w laboratorium zrobią to, co faktycznie potrzebuje, bo nie chcę płacić kolejny raz za badania, a nie będę jechać specjalnie po nowe skierowanie...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

tez mi sie marzy zaszaleć troche. 
11 kg już chyba będzie...
oni chyba liczą, że odpuścisz, bardzo dobrze, że idziesz na policję.
Któraś z dziewczyn już pisała o tym, ja również zamawiam rzeczy na allegro i nie tylko za pobraniem. Sprawdzam przy kurierze, czy towar nie jest uszkodzony i wtedy płacę. To najlepsze wyjście. Życzę szybkiego odzyskania gotówki.
a jakiś czas po ciąży wszystko wróci do normy? Miejmy nadzieję! Musimy być laski, piękne mamusie 

szybko przybralas to i szybko zrzucisz, zobaczysz

Ciekawe czy mi w laboratorium zrobią to, co faktycznie potrzebuje, bo nie chcę płacić kolejny raz za badania, a nie będę jechać specjalnie po nowe skierowanie...