![]() |
#1831 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Praca magisterska - dyskusja
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja myślałam że jak mam połowę to już jest dużo i mam z górki, a te już skończyły ![]() a tak serio to gratuluję mobilizacji i mam nadzieję ze się nią od Was zarażę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to samo pomyślałam... stresujecie Dziewczyny ![]() ale mam nadzieję, że ten stres mnie zmobilizuje -musi ![]() i oczywiście gratuluje, że już kończycie. ja pomału dochodzę do końcówki III rozdziału ( był to jeden z dłuższych moich rozdziałów) w I i II naniosłam poprawki , które zlecił promotor. i zostaną mi dwa ostatnie - które najbardziej mnie przerażają ![]()
![]() |
![]() |
#1833 |
Zakorzenienie
|
Nie ma się co stresować!
U mnie niektórzy nic nie mają, a większość ma niewiele. Ja musiałam to napisać teraz bo potem muszę się uczyć do egz z całych studiów i jeszcze mam bardzo trudną sesję w tym roku na drugiej uczelni. Także dziewczyny głowa do góry i do roboty! ![]()
![]() |
#1834 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczęta drogie!
Czy możecie mi powiedzieć w którym miejscu napisałyście o stanie badań nad waszym tematem : we wstępie czy w osobnym podrozdziale pierwszego rozdziału???????? Plissss help |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1835 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1836 |
Wtajemniczenie
|
A ja na pocieszenie powiem, ze zabralam sie za prace w marcu i samego zbierania materialow- latania po bibliotekach i robienia zdjec- mialam od cholery... Samo pisanie tak dzien w dzien zajelo mi moze 2 tygodnie.. Takze jesli macie materialy i sie sprezycie to napiszecie w terminie bez problemu.... Tylko caly klucz tkwi w tej cholernej mobilizacji
![]() ![]() Mnie mobilizowala swiadomosc, ze promotorka miala wyjechac na czas ostatnich trzech seminariów, wiec chcialam szybko skonczyc, a teraz sie okazalo ze babka jednak nie wyjezdza ![]() Calipso85 ja stan badan bede miala we wstepie.... Promotorka dala nam takie"instrukcje", ze wlasnie we wstepie piszemy o celu pracy, stanie badan, zrodlach, metodach itp.... Ale podejrzewam, ze duzo zalezy od tego, jakiego rodzaju to praca i jak psize Ewusia_ Marchew moze byc i pewnie w pierszym rozdziale...
![]() Edytowane przez PomylonaKsiezniczka Czas edycji: 2009-05-07 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1837 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki może Wy pomożecie.
Promotorka kazała mi umieścić skalę oceniającą do jednego z pytań. Skala wygląda tak: W jakim stopniu jest Pan/Pani zadowolony/a ze swojej pracy? tak - 2 -1 0 1 2 nie - 2 -1 0 1 2 nie mam zdania Niestety nie umiała mi powiedzieć jak ja mam pozneij je zinterptetowac. Szukam po ksiazkach i nic. ![]() Spotkałyście sie z czymś takim? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1838 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie nie spotkalam, przykro mi, nie pomoge
![]() Ale sama mam pytanie do was dziewczyny.... ![]() Niedlugo składam swoja prace, a zapomnialam zapytac promotorki o to. -Jak to jest z numeracja? Wiem, ze dopiero od ktorejs strony sie numeruje, tzn. sa widoczne cyferki... -A czy w ogole strona tytulowa wchodzi w "sklad" numeracji?? ona jest pierwsza, nieoznakowana cyferka strona, czy strona "zero"?? I na ktorej stronie pojawiaja sie widoczne oznaczenia stron? I w ogole jak to zrobic w wordzie ![]() - Aaa i jeszcze jedno: kolejne rozdzialy musza miec od nowa zaczete przypisy i ok, do tej pory robilam wszytsko w oddzielnych dokumentach to i tak bylo, ale teraz juz wypada to polaczyc ![]() Marny ze mnie komputerowiec, wiec prosze o rade ![]()
![]() |
#1839 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może spróbować ocenę "opisową"? a) bardzo zadowolona, b) średnio zadowolona C) niezadowolona d) nie mam zdania <cos takiego????? co do interpeteacji to ja bym napisała tak" na pytanie W jakim stopniu jest Pan/Pani zadowolony/a ze swojej pracy? najwiecej osób jest bardzo zadowolonych z pracy <co stanowi ileśtam % <np 45% wszystkich respondentów,,, średnio zadowolonych jest np 32%, najmniej liczna grupę badancyh (13 % ) udzieliło odpowiedzi "nie mam zdania"... MAM NADZIEJE ZE ZROZUMIESZ CO MIAŁAM NA MYŚLI ![]() ![]() Cytat:
![]() - w ustawieniach worda jest numeracja i od której strony nuemrować <pamieam b oteż tego szukałam ![]() jakie oddzielne przypisy?? ja nie kumam?? na dole strony? te bo jeśli tak to wg mnie to ze zaczynasz nowyrozdzial to nie zmienia numeracji przypisów tak jak jest w zwykłych ksiązkach . jak ostatni przypis 1 rozdizału był numer 23, to nowy rozdizał pierwszy przypis będzie 24 ![]() a poza tym i tak na końcu umeiszcza sie cala bibliografię zazwyczaj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
Zakorzenienie
|
goska dzieki. nie wiem co ona miala na mysli sama nie potrafila wyjasnic. wiec muze ztego zrezygnowac skoro nie wiem jak ro interpterowac, lub co gorsza respondenci
![]() A co do przypisow, niektore uczelnie tak maja, ze kazdy rozdzial ma swoja numeracje przypisow ale nie wiem jak sie je ustawia, zapewne jest taka mozliwosc, moze gdzies w ustawieniach przypisow?? sprawdzilam ![]() rozpoczynajac nowy przypis, czyli 1 trzeba wejsc w wstaw=> odwolanie=>przypis dolny Otwiera sie okienko, w ktorym sa: [obrazek 1 i 2 ![]() i wybuerasz numerowanie od nowa dla danej sekcji. a numeracja stron jest automatyczna, zanzczasz w sutawieniach od ktorej ma drukowac sie numeracja, a word sam nada dobrze numery. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
Ja w końcu finiszuję...
![]() miałam wczoraj skończyć ale jak to bywa zorientowałam sie, że stan prawny mi się zmienił i du**a, dzisiaj w te pędy do biblioteki i teraz coś kombinuję...ale mi się nie chce... Do końca ostatniego rodziału zostało mi 4 strony + wstęp i zakończenie i już...poprawki mam naniesione na bieżąco więc jest ok...tylko weny brakuje w tym ściemnianiu na samym końcu...yhhh... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1842 |
Zadomowienie
|
![]()
Uff, nareszcie zabrałam się za pisanie drugiego rozdziału i przyszła mi do głowy kolejna wątpliwość. Mianowicie, w jakimś opracowaniu czytałam, iż każdy rozdział powinien składać się przynajmniej z dwóch podrozdziałów, a ten który w chwili obecnej piszę jest dosyć jednolity i nie za bardzo da się podzielić. Czy mogę go tak zostawić? Czy nie będzie to dziwnie wyglądało w spisie treści?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie wszystko zależy od uczelni/promotora
![]() |
![]() |
#1844 | |
Wtajemniczenie
|
GOśka T. i kliwia -dziekuje Wam bardzo
![]() ![]() Tak to u mnie jest, ze w dajmy na to drugim rozdziale przypisy dolne musze miec znowu od 1 niestety... Nie rozumiem troszeczke tego ze spis tresci ma nr "3"... Tzn jesli ktos dwustronnie pisze to rozumiem,a le jesli jednostronnie, to pasowaloby "2" chyba... Aaaa chyba ze na 2 sa jakies podziekowanioa itp itd. ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1845 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1846 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1847 |
Przyczajenie
|
Cześć, dziewczyny! Jest to mój pierwszy post i mam do was prośbę o wypełnienie anikiety...
Celem ankiety jest zbadanie tendencji zmian w turystyce w zakresie sprzedaży uslug turystycznych przez biura podróży. Poniższa ankieta jest anonimowa, a jej wyniki zostaną wykorzystane wyłącznie do celow naukowych, dlatego tez, zwracam sęe z uprzejma prośbą o udzielenie rzetelnych odpowiedzi na pytania.Z góry dziękuję, Ania. http://ankieta.wydzial.net/ P.S. 28 maja moja praca powinna znaleźć się w dziekanacie, a mam dopiero połowę. Ehh, jak ciężko jest się zmobilizować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1848 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1849 |
Przyczajenie
|
Ślicznie dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty studiujesz też TiR? do 28 maja - o kurde. ja mam miesiąc dłużej, bo do 30 czerwca muszę zdać, a ciągle wydaje mi się, że jestem w polu. dziś siadam i kończę 3 rozdział, i pozostaną mi dwa ostatnie. do tego w niedzielę miałam już absolutorium, bardzo mało osób zostało wyczytanych z mgr ![]() ale fajnie się rzucało biretem
![]() |
![]() |
#1851 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się dobrze będzie. Tylko usiądź i jakos to pisanie pójdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1852 |
w krainie snu i marzeń
|
dziewczyny ja mam oddać pracę do końca maja. a zaczęłam dzisiaj ostatni rozdział. jak myślicie - dam radę/ Oby. nie mam weny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz radę, dasz ![]()
![]() |
![]() |
#1854 |
Raczkowanie
|
dziewczyny mam pytanko, jak traktujecie w spisie literatury artykuły podwieszane w internecie, podajecie stronkę z netu, czy normalnie autora i tytuł artykułu...mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi?
![]() Edytowane przez kate0109 Czas edycji: 2009-05-21 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
dawno mnei tu nie bylo, no ale na szczescie juz ponad dwa miesiace temu oddalam swoją prace i tak czekam i czkeam na termin obrony, bo muszą sie ludzie zebrać od drugiego promotora. Teraz tylko sobie czytam rzeczy do obrony i na szczescie pisac juz nie musze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1856 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczęta to mój pierwszy post w tym wątku
![]() ja też piszę pracę magisterską a najzabawniejsze jest to, że muszę mieć próbkę licząca 500 osób ![]() pewnie niektóre z Was dostały PW z prośbą o wypełnienie ankiety, za co kolejny raz thx ![]() a w chwilach zwątpienia wyobrażam sobie wręczanie dyplomów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
Ale dawno nie byłam na tym wątku.
Jestem aktualnie na etapie pisania ostatniego rozdziału i robienia badań. Dziewczyny mogę Was prosić o pomoc i uzupełnienie ankiety? ![]() http://www.ankietka.pl/ankieta/26139...iznesu-hm.html PS. Tak już wiem że pytanie 5 i 6 pomyliłam się i zrobiłam niechcący takie samo... ![]() edit: jednak udało się to poprawić ![]()
♥ jesteśmy małżeństwem ♥ jestem mamą ![]() Edytowane przez cashmere Czas edycji: 2009-05-27 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1858 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1859 |
Zakorzenienie
|
ja dokaldnei za dwa tygodnie mam obrone
nareszczie ![]() a ankieta już uzupełniona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1860 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.