Lubelskie Żonki!! - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-29, 20:15   #1831
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia
Dot.: Lubelskie Żonki!!

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
A ja byłam w Plazie. A Ty Yoolia nie masz czego załować bo ludzie chyba wrócili z urlopów i było strasznie tłoczno.
Bandola tak źle jest na Krasnickich??? Ja mam lekarkę z tego szpitala i jakbym miała rodzić to własne tam - o matko, wystrachałaś mnie!
Pozdrawiam i życze dobrej nocki
pewnie pogoda przegoniła wszystkich pod dach Plazy , chyba zapomnieli jak ją przed otwarciem zalało

myslę, że w każdym szpitalu jest podobnie i Bandola napewno nie straszyła
tylko opowieści szpitalno-porodowe chyba raczej nie należą do przyjemnych.
Na początku ciąży nie warto sobie nimi zaprzątać głowy
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 20:44   #1832
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
O Beata Marcina widzę Ciebie, co słychać, dawno Cię tu nie było!
Była i zwiała
Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość
nareszcie weekend, ciężko mi było wysiedzieć ten tydzień w pracy po 2 tygodniowym urlopie

I jak się udały zakupy w plazie ?? pochwalcie się troche ja musze uzupełnić garderobe o jakieś luźniejsze bluzki, na szczęście teraz takie w modzie więc może strasznie się nie wykosztuje na pewno nie aż tyle ile zapłaciłabym za ciążowe...

Bandola wielkie dzięki za wczorajszą relację odnośnie szpitala na Kraśnickich, mam teraz nad czym myśleć muszę pomału męża oswajać z tym wszystkim czego może się spodziewać podczas porodu, bo oczywiście chce przy tym być hihhi oby tylko nie trzeba go było z podłogi zbierać
Wytrzyma, najważniejsze aby był przy Tobie, po prostu był.

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
I nie byłam w Plazie, jak wychodzilam z pracy to padało, zmokłam i zmarzłam
jutro najwyżej polece

Bandola mam nadzieje, że bardzo koleżanki nie nastraszyłaś tymi opowieściami szpitalnymi
Eee... tam lepiej się nastawiać na to jak to wygląda niż żyć w nieswiadomości. Ja to chciałam wiedzieć i nie czarowałam się, że poród to przyjemna rzecz, że nic nie boli. A dziewczyny twarde są , na przerażone nie wyglądały.

Cytat:
A ja byłam w Plazie. A Ty Yoolia nie masz czego załować bo ludzie chyba wrócili z urlopów i było strasznie tłoczno.
Bandola tak źle jest na Krasnickich??? Ja mam lekarkę z tego szpitala i jakbym miała rodzić to własne tam - o matko, wystrachałaś mnie!
Pozdrawiam i życze dobrej nocki
Nie Nicky, wypowiadałam się bardzo dobrze na temat tego szpitala i personelu podczas mojego "pobytu" tam. Ale tak jak wszędzie, mozna trafić na kogoś niemiłego.

A Ty Yoolia co Ty taka pewna, że ja je nie straszyłam?
W sumie jestem spod znaku skorpiona a to raczej złośliwy znak
Ja to teraz jestem cwaniara , bo to przeszłam ale wcześniej tez miałam dużo obaw, niepewności , czytałam dużo na temat porodu, oglądałam różne filmiki zagraniczne głównie z porodów w domu. Chciałam wiedzieć jak to jest ale przeżycie tego osobiście nie zastąpi tego wszystkiego, zreszta sama wiesz ...
Stary 2008-08-29, 20:58   #1833
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
A Ty Yoolia co Ty taka pewna, że ja je nie straszyłam?
W sumie jestem spod znaku skorpiona a to raczej złośliwy znak
Ja to teraz jestem cwaniara , bo to przeszłam ale wcześniej tez miałam dużo obaw, niepewności , czytałam dużo na temat porodu, oglądałam różne filmiki zagraniczne głównie z porodów w domu. Chciałam wiedzieć jak to jest ale przeżycie tego osobiście nie zastąpi tego wszystkiego, zreszta sama wiesz ...
a straszyłaś??
o Ty niedobra jak mogłaś

ja się nastawiałam, że co ma byc to będzie, czasu już przecież nie cofnę , troche czytałam, trochę dowiedziałam się w szkole rodzenia ale zaczęłam interesować się tą tematyką będać juz w zaawansowanej ciąży

jesteś skorpionem jak mój mąż on tez potrafi byc złosliwy
Stary 2008-08-29, 21:08   #1834
Joasia***
Rozeznanie

Lubie do was tu zaglądąć z LBN PM (niestety jeszcze) choć już bardzo bardzo bym chciała tu u was zagościć na stałe..dłuuuuży mi sie okropnie do ślubu

Cytat:
Czesc dziołchy! Jak tam spotkanie? Mam nadzieje, ze było bardzo udane. Gdzie sie bawiłyście?
Trzeba by zrobić jakąs tajemną bazę tel, lub innych namiarów na nas. Można tez jak dziewczyny na innym wątku poodnajdywać się na n-k.
Pozdrawiam
Mam nadzieję że będzie jakieś wrzesniowe spotkanko i wtedy będe mogła do was dołączyć...bo bardzo bym was chciała poznać....
Jestem ZA bazą

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Mnie podobno łatwo odnaleźć na n-k po nicku, a więc chętnych zapraszam
hmmm nie aż tak łatwo, musiałam strzelać ale udało mi sie za pierwszym razem trafić wyglądasz super

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
no własnie zróbmy kolejne spotkanie i juz numer telefonu tez juz bede chciec a zresztą juz teraz nie dam sie zrobic w bambuko i przyjde punktualnie
Ja też bym chciała przybyć

Cytat:
Ja też lece dziś po pracy do Plazy, dostałam smsa z informacja o zniżce 70% w Esotiq
ooo w esotiq mają super bieliznę, zawsze nieźle się obkupie na takich przecenach, bo normalnie nie opłaca się...
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-29, 21:11   #1835
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
a straszyłaś??
o Ty niedobra jak mogłaś

ja się nastawiałam, że co ma byc to będzie, czasu już przecież nie cofnę , troche czytałam, trochę dowiedziałam się w szkole rodzenia ale zaczęłam interesować się tą tematyką będać juz w zaawansowanej ciąży

jesteś skorpionem jak mój mąż on tez potrafi byc złosliwy
Mogłam, mogłam ... ale ja nie straszyłam po prostu powiedziałam całą prawdę
Faceci skorpiony to juz odrębny temat, akurat nie mogę nic dobrego na ich temat powiedzieć.
A Ty powinnaś dostac baty , że siłą nie zabrałas Gosiaka od rodziców, nie mogłam ją zobaczyć, teraz mi tylko zostaje Biedronka
Stary 2008-08-29, 21:31   #1836
Sonia11
Wtajemniczenie

A my byliśmy z Szymonem w Plazie, ale ja sobie nic nie kupiłam bo po 1 z dzieckiem się jednak nie da - ani go do przmierzali nie zaviorę, ani prze dnie zostawię a po 2 nie miałam za dużo czasu bo się spieszyliśmy do ortopedy.

Jak bylismy u lekarza zaczęło strasznie lać i musiałam siedzieć z małym w Luxmedzie aż przestało

A co do porodu to ja się nie stresowałam bo nie wiedziałam do końca o mnie czeka. Teraz jak już wiem to nie wiem czy 2 raz chce to przechodzić
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 06:59   #1837
sija
Zadomowienie

hej hej a kto tu mówi o straszeniu ja wcale przestraszona nie jestem, wręcz przeciwnie, potwierdziły się tylko te pozytywy, o których się wcześniej naczytałam w sieci a przemyśleć muszę po prostu sprawy organizacyjne typu: co ze sobą zabrać żeby się przydało i żeby torba nie była za wielka ale na to mam na szczęście jeszcze dużo czasu

a ja się chyba dziś wybiore pobuszować troszkę po plazie, chociaż szczerze mówiąc średnio mam ochote skoro Nicky pisała, że taki wielki spęd był wczoraj ale cóż, może i w sklepie z odzieżą ciążową na jakąś wyprzedaż trafie

sija jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-30, 08:41   #1838
SELKA*
Zakorzenienie

Dzień dobry i dużo słoneczka w ten niezbyt piękny ranek
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 10:00   #1839
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
hej hej a kto tu mówi o straszeniu ja wcale przestraszona nie jestem, wręcz przeciwnie, potwierdziły się tylko te pozytywy, o których się wcześniej naczytałam w sieci a przemyśleć muszę po prostu sprawy organizacyjne typu: co ze sobą zabrać żeby się przydało i żeby torba nie była za wielka ale na to mam na szczęście jeszcze dużo czasu

a ja się chyba dziś wybiore pobuszować troszkę po plazie, chociaż szczerze mówiąc średnio mam ochote skoro Nicky pisała, że taki wielki spęd był wczoraj ale cóż, może i w sklepie z odzieżą ciążową na jakąś wyprzedaż trafie
Już nie pamietam jaki to był sklep, chyba Mango, w każdym razie na parterze po prawej stronie. Gdy były letnie wyprzedaże widziałam tam kupę ciuchów ciążowych a to normalny sklep, spodnie i spódnice ze ściągaczem na brzuszek.
Stary 2008-08-30, 11:43   #1840
nicky_1981
Rozeznanie

Witam! No wczoraj w Plazie było dosyć ciasno. Ale to pewnie pogoda i koniec wakacji miała na to wpływ (wyprawki do szkoły itp.).
No to uspokoiłyście mnie z tym szpitalem. Ale powiem Wam szczerze, ze nasza służba zdrowia to jedno wielkie G. Byłam ostatnio u mojej lekarki na izbie g-p na Kraśnickich. Na drzwiach i na biurku piguły kartka "Z powodu remontu nie ma przyjęc do porodów i na oddział szpitalny". Kobitki, które przyjechały a nie miały swojego lekarza były naprawde odsyłane. Reszta babek jak powiedziała od jakiego lekarza jest była natychmiast przyjmowana. Szok, czy nie powinno to wszystko jednak być prywatne? Placi sie te składki i tak ludzi traktują.

Ale co tam, smuty na bok. Dzis przyjezdza mój mąż z tego cholernego kontraktu. Nareszcie juz na stałe. Jestem przeszćzęsliwa. Zapowida sie miły wieczór wrrrrrrrrrrr
Pa
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 12:11   #1841
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Witam! No wczoraj w Plazie było dosyć ciasno. Ale to pewnie pogoda i koniec wakacji miała na to wpływ (wyprawki do szkoły itp.).
No to uspokoiłyście mnie z tym szpitalem. Ale powiem Wam szczerze, ze nasza służba zdrowia to jedno wielkie G. Byłam ostatnio u mojej lekarki na izbie g-p na Kraśnickich. Na drzwiach i na biurku piguły kartka "Z powodu remontu nie ma przyjęc do porodów i na oddział szpitalny". Kobitki, które przyjechały a nie miały swojego lekarza były naprawde odsyłane. Reszta babek jak powiedziała od jakiego lekarza jest była natychmiast przyjmowana. Szok, czy nie powinno to wszystko jednak być prywatne? Placi sie te składki i tak ludzi traktują.

Ale co tam, smuty na bok. Dzis przyjezdza mój mąż z tego cholernego kontraktu. Nareszcie juz na stałe. Jestem przeszćzęsliwa. Zapowida sie miły wieczór wrrrrrrrrrrr
Pa
Tak to własnie jest , że wszystko przez protekcję!
A do jakiej lekarki tam chodzisz?

Miłego wieczoru!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-30, 15:15   #1842
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Uhhh a u nas przez przemeblowania związane z przeprowadzką męża do mnie zwalił się kabel od netu i od czwartku nie było grr dopiero co naprawiliśmy i dalej ustawiamy i dekorujemy (jak ja to lubię )

Do Plazy wybieramy sie jutro, chociaż jak małżonek usłyszał to aż się zjeżył ale nic to pocierpieć trochę musi

Miłego wieczorku dziewczyny

I czekam z niecierpliwością na kolejne spotkanie, mam nadzieję, że już będę miała wtedy fotki do p.Zomera to się pochwalę

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 15:23   #1843
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Uhhh a u nas przez przemeblowania związane z przeprowadzką męża do mnie zwalił się kabel od netu i od czwartku nie było grr dopiero co naprawiliśmy i dalej ustawiamy i dekorujemy (jak ja to lubię )

Do Plazy wybieramy sie jutro, chociaż jak małżonek usłyszał to aż się zjeżył ale nic to pocierpieć trochę musi

Miłego wieczorku dziewczyny

I czekam z niecierpliwością na kolejne spotkanie, mam nadzieję, że już będę miała wtedy fotki do p.Zomera to się pochwalę
no ładnie, a Ty już od poniedziałku sama??czy kiedy Twój mąż wyjeżdża?
piękne te zdjecia z gran canarii - zazdroszcze

a ja kwitne dziś przy tabelce z prowizjami - koniec miesiąca
Stary 2008-08-30, 15:53   #1844
ToJaJak
Raczkowanie

Cytat:
Pa
No to wspaniałego wieczoru!!!!
ToJaJak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-30, 15:55   #1845
ToJaJak
Raczkowanie

Cytat:

Co do Plazy, to długo nie byłam przekonana, ale okazuje się, że to jedyne miejsce, gdzie Małżonek bez szemrania wytrzymuje moje zakupy. Przepis jest prosty. Dostaje zestaw startowy na wejście - dobry soczek + czasem lody i ja wiem, że mam jakąś godzinkę na spokojne szperanie po sklepach. Polecam
Stary 2008-08-30, 15:57   #1846
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
no ładnie, a Ty już od poniedziałku sama??czy kiedy Twój mąż wyjeżdża?
piękne te zdjecia z gran canarii - zazdroszcze

a ja kwitne dziś przy tabelce z prowizjami - koniec miesiąca
Nie, od poniedziałku jeszcze tydzień mąż spędzi w starej pracy, a dopiero od następnego tygodnia do nowej pędzi - i jeszcze nie wie kiedy i gdzie na te szkolenia

Trzymaj się z tymi tabelkami jodie
Kiedy w lbn będziesz znowu ?

Stary 2008-08-30, 15:59   #1847
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, od poniedziałku jeszcze tydzień mąż spędzi w starej pracy, a dopiero od następnego tygodnia do nowej pędzi - i jeszcze nie wie kiedy i gdzie na te szkolenia

Trzymaj się z tymi tabelkami jodie
Kiedy w lbn będziesz znowu ?
za tydzień jak chcesz to zgram Ci fotki na płytke i wyślę - a nów widelec znów trafi na panaP.L.
Stary 2008-08-30, 16:03   #1848
ToJaJak
Raczkowanie

Mamy już zdjątka ślubne. Ciekawe czy dobrze załadowałam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1910ma.jpg (41,5 KB, 53 załadowań)
Stary 2008-08-30, 16:07   #1849
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ToJaJak Pokaż wiadomość
super!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-30, 16:18   #1850
ToJaJak
Raczkowanie

i jeszcze jedno a teraz idę sprzątać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1916ma.jpg (143,3 KB, 49 załadowań)
Stary 2008-08-30, 17:10   #1851
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
za tydzień jak chcesz to zgram Ci fotki na płytke i wyślę - a nów widelec znów trafi na panaP.L.
Ok, to czekam z niecierpliwością
Chyba, że wolisz jak się spotkamy - aż tak mi się nie spieszy ze zdjęciami

Cytat:
i jeszcze jedno a teraz idę sprzątać
Dawaj więcej fotek

Stary 2008-08-30, 18:37   #1852
sija
Zadomowienie

ToJaJak super fotki, czekamy na więcej

Byłam w plazie i nie znalazłam ani jednego sklepu dla ciężarnych a raczej znalazłam jeden, który właśnie zlikwidowali. Szkoda, że nie wybrałam się wcześniej, bo przez szybkę widziałam, że były wcześniej wyprzedaże Wydawało mi się, że na parterze jest jakiś sklep, ale go nie widziałam wcale, może też zlikwidowali??? A była przekonana, że kiedyś był :| Ale za to udało mi się w końcu kupić rosnący biustonosz ciążowy i rajstopki ciążowe (dla zainteresowanych - w sklepie Gatty mają takie za niecałe 12 zł )

Nicky czyżby znowu remontowali porodówke na Kraśnickich? mi się wydawało, że jest dopiero po remoncie??

Stary 2008-08-30, 19:52   #1853
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Żonki!!

Cytat:

A jak tam jeszcze jedna nasza ciężarna czyli Jolinek?
Już jestem Nie było mnie trochę...wczoraj wróciliśmy z nad morza. Pogoda bardzo kapryśna ale mimo tego wypoczęliśmy sobie trochę. Własnie dowiedziałam się że ominęło mnie spotkanko...bardzo żałuję ale mam nadzieję że jeszcze kiedyś to nadrobię
Aaaaa i jeszcze chyba nie pochwaliłam się najważniejszym! 20 sierpnia byliśmy na połówkowym USG Wszystko jest w najlepszym porządku, a do tego to DZIEWCZYNKA!!!!:jup i:Jesteśmy teraz na etapie negocjacji co do imienia

Cytat:
Napisane przez anadun Pokaż wiadomość
No i proszę, zostałam wytropiona na innym wątku
To tak samo jak ja Ja wytropiłam też inną lubelską żonkę...jeszcze się nie ujawniła, albo ja coś znowu przeoczyłam.

Cytat:
Co do ciuchów ciążowych, to ja nawet nie wiedziała, że na Jana Sawy jest jakiś komis z ciuchami ciążowymi. Jest coś ciekawego? Może się wybiorę, bo właśnie założyłam dziś bluzkę i się przeraziłam, bo ledwo w nią wlazłam. Nie wspomnę już o tym, że mam tylko bluzki z krótkim rękawem, a jesień idzie i za cholerę nie mam co na siebie włożyć. Jeśli zaś chodzi o spodnie, to ja na początku ciąży zainwestowałam w trzy pary nowych ciążóweczek - jedne jeansy, drugie eleganckie czarne na kancik i trzecie letnie białe, przewiewne 7/8. Kupiłam je w sklepie na 1 Maja (niedaleko ronda przy Gali). Mają tam w miarę przystępne ceny jeśli chodzi o spodnie (ok. 120 zł) w porównaniu z innymi sklepami ciążowymi.
Tola dzięki za info. Ja muszę się wybrać na 1 Maja. Czeka mnie zakup jeansów. Widziałam w Plazie w nivenie ale cena to bagatela....180 zł

Cytat:

No to widzę że nie tylko mój mąż ma taką reakcję na różnego rodzaju wypady zakupowe

Cytat:
Byłam w plazie i nie znalazłam ani jednego sklepu dla ciężarnych a raczej znalazłam jeden, który właśnie zlikwidowali. Szkoda, że nie wybrałam się wcześniej, bo przez szybkę widziałam, że były wcześniej wyprzedaże Wydawało mi się, że na parterze jest jakiś sklep, ale go nie widziałam wcale, może też zlikwidowali??? A była przekonana, że kiedyś był :| Ale za to udało mi się w końcu kupić rosnący biustonosz ciążowy i rajstopki ciążowe (dla zainteresowanych - w sklepie Gatty mają takie za niecałe 12 zł )
Czyżby to właśnie był sklep nivena??? Nawet ciekawe rzeczy tam widziałam. Byłam jakiś czas temu i kupiłam spodnie lniane białe 3/4 Wyprzedaż 50% Zapłaciłam coś ok 70 zł i właśnie podpatrzyłam jeansy. Było kilka ciekawych fasonów...no właśnie tylko ta cena
A co do sklepów ciążowych w Plazie to jeszcze w H&M są ciuchy dla ciężarnych, tuż obok ciuszków dziecięcych...tylko szczerze powiem że jak byłam ostatnio to nic nie wpadło mi w oko. Ale to oczywiście kwestia gustu

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-30, 20:13   #1854
sija
Zadomowienie

Jolinek fajnie, że już jesteś faktycznie, to właśnie sklep Nivena zlikwidowali. Ja na 1-go maja kupowałam fajowe dżinsy, tylko takie bez regulacji jeszcze z niższym pasem na mniejszy brzuszek (ciekawe do kiedy będą się nadawać ) bardzo są wygodne, a zapłaciłam 110 zł co do komisów, to jeszcze troche rzeczy jest w komisie dla dzieci obok kościoła św. Jadwigi na czechowie, może niewiele, ale nie drogo. No i bardzo duży wybór rzeczy dla dzieci oczywiście będę miała blisko. A nawet nie wiedziałam, że w H&M też coś jest nawet tam weszłam, ale stwierdziłam, że za duży sklep żeby po nim latać i szukać (już mi małżonek znudzone miny zaczął robić)

Stary 2008-08-31, 11:50   #1855
tola3804
Zakorzenienie

Mój mąż też skorpion...

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
hmmm nie aż tak łatwo, musiałam strzelać ale udało mi sie za pierwszym razem trafić wyglądasz super
hmm, nie dostałam żadnego zaproszenia... why? Ale dziękuję za komplement.

Cytat:
Pa
No i jak tam wieczór się udał?

Cytat:
Co do Plazy, to długo nie byłam przekonana, ale okazuje się, że to jedyne miejsce, gdzie Małżonek bez szemrania wytrzymuje moje zakupy. Przepis jest prosty. Dostaje zestaw startowy na wejście - dobry soczek + czasem lody i ja wiem, że mam jakąś godzinkę na spokojne szperanie po sklepach. Polecam
Niezły patent. Podoba mi się!

Cytat:
Piękne zdjęcia! Witamy! I czekamy na więcej!
Stary 2008-08-31, 18:01   #1856
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Jolinek GRATULUJĘ dziewczynki
nareszcie Gosia będize miała koleżankę
Stary 2008-08-31, 18:17   #1857
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
hmm, nie dostałam żadnego zaproszenia... why? Ale dziękuję za komplement
już się poprawiam i zaproszonko śmiga
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-31, 19:42   #1858
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
ToJaJak super fotki, czekamy na więcej

Nicky czyżby znowu remontowali porodówke na Kraśnickich? mi się wydawało, że jest dopiero po remoncie??
Na parterze sklep z normalnymi ciuchami ale mieli parę dla ciężarnych. A rajstopki dosyć tanie, ja za swoje dałam ok 30 zł ale fakt bardzo przydatne i galotki z niskim stanem a także taki pas ciążowy, który się zakłada gdy bluzka za krótka, ociepla brzuszek i nerki, nie widziałam w żadnym sklepie w Lublinie tylko na allegro ale polecam.

A porodówkę na Kraśnickich chyba remontowali ze 2-4 lata temu, niedawno to remontowali na Jaczewskiego.
Stary 2008-08-31, 19:46   #1859
onaella
Zakorzenienie

witam Was Dziewczyny. Piszę na tym wątku bo mam ważne pytanie. Pytałam juz na Lubelskich PM ale może i Wy mi coś powiecie. Interesują mnie informacje na tema sali weselenej Gospoda Wiejska (http://gospoda-wiejska.pl/?s=172). Byłyście tam na weselu albo słyszałyście cokolowiek o niej. Będę bardzo wdzięczna za każde informację.

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-01, 07:35   #1860
tola3804
Zakorzenienie

Nic niestety na temat tej sali nie wiem.

Jolinek! Jakieś przeoczenie... Sorki. Gratuluję dziewczynki!! Czy Ty czasem nie rodzisz w grudniu? Dlaczego Cię nie ma na Mamusiach Listopadowo - Grudniowych?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości