|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Niewymiarowa?? JA to dopiero jestem niewymiarowa... W ramionach mam 38 a w cycach 42-44 i bądz tu człowieku mądry i kup coś sobie...... A teraz zmykamy na spacerek a po spacerku mam wychodne ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1832 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
tola - pamietamy, pamietamy
![]() jak sie uda to wpadaj czesciej i zdawaj relacje co i jak u Was ![]() ucaluj Mikiego Cytat:
![]() A te psiaki to tez Twoja robota? swietne tez sa Cytat:
a moze paula Ty pomozesz w tej kwestii? jak wypiekalas aniolki? kciukasy trzymam, zeby bimbalki sie dostosowaly do potrzeb ![]() a ja wlasnie sie umowilam na sobote do fryzjera, w koncu cos musze zrobic ze soba przed chrzcinami, chociaz troche podciac, bo zaroslam jak yeti |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Zakorzenienie
|
Po cesarce po 12 tygodniach?!?! A czemu tak? Pytałam na wizycie u gina, to mówił, że już mogę wszystko, ćwiczyć też.
#1835 |
Zakorzenienie
|
moja pola dala dzis mi popalic... nos zapchany a w dodatku krople witamina c chyba poszly na zaparcia, bo nie umie kupki zrobic, prezy sie i krzywi...
wszyscy w domu chorzy, ja tez smarkam i pociagam... bez sil jestem |
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
ja dzis drugi dzień dzielnie do ćwiczeń przystąpiłam... ale zaczeła m głowa pękać przy drugiej serii.. więc musiałam przerwać..
jutro mamy szczepienie.. jak ja tego nie lubię ![]() ja mam niby +1,5kg na plusie w stosunku do przed ciązy.. ale cialo jakieś rozłazłe - pupa wygląda jak dwa kalafiory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Zadomowienie
|
tola nie wszystkie,nie wszystkie,ja mam jeszcze 6,choc po atakach meza to nie wiem czy nie mniej
![]() niobe,paula sliczne aniolki,ja mam talent ale bardziej do pisaniny,podziwiam kreatywnosc mam pytanko,czy wy budzicie malenstwa do karmienia?Moj ma 2 i pol miesiaczka i go nadal budze,zasypia okolo 21,budze go o 3 w nocy,potem ma karmienie 6-7.Normalnie nie wiem czy zostawic go,zeby se spal czy budzic? bo o tej 3 niby cos je,czasem cala butle 120ml,czasem mniej,czyli glodny,lub spragniony.Mam zagwozdke,i nie mam pojecia co robic ![]() aha aliyah sa 2 zabawki lamaza w argosie na clearansie,ale nie w kazdym sklepie,kupiplam dzisiaj osmiorniczke,swietna,pole cam z calego serca,jest jeszcze kon ale nie ma w mojej okolicy,jakby byly 2 kolo ciebie to siem pisze
#1839 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wlasnie co do kg kilogramy kilogramami, ale zeby jeszcze skora nabrala dawnej jedrnosci... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie moge sie doczekac jak wroce i bde mogla kupowac w argosie, na ebay i amazon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A konia nie mamy. ![]() ![]() Lisey sa osmiornice, konie zeszly. Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2009-01-29 o 16:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Paula aniołki są piękne! Dziewczyny nie macie ich na zbyciu? Ja chętnie bym od Was za 2 kupiła ![]() ![]() Co do zabawek firmy Lamaze zamówiłam na allegro dwie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Zakorzenienie
|
Lisey ja nie budze na jedzenie, je o 23 lub 24 a potem o 6 lub 7 jak sie obudzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Zadomowienie
|
Ja dostałam w szpitalu zestaw cwiczeń po cesarce i tam po 6 tyg wprowadzają brzuszki. Ja jako że miałam pękniętą macicę, to brzuszki po 8 tyg dopiero mogłam zacząc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1845 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1846 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a pewnei ze grajaca,normalnie sie odczepic nie moge od niej, konia na amazon juz kupuje,bo mnie sie podoba
![]() |
#1847 |
Zakorzenienie
|
pola dalej szaleje... sie meczy bidulka
|
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zakorzenienie
|
dzieki. wsadzilam ja w koncu w torbe, bo cyca nie dam bo sama jestem naszpikowana wapnem, teraflu zatoki, wit c... wiec choc tyle ze mi usnela w torbie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1850 |
Zadomowienie
|
o bidna pola,moj mi wlasnie spi na kolanach,zasnal przy butli,zmeczony po atrakcjach
#1851 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
moja tez cos krzykliwa dziś.. niby nic jej nie jest a sie stawia
![]() ja w wolnej chwili poszukuje piosenek z pana kleksa itp w necie.. a w ncy nie budze ostatnio spi od 22 do 9 rano... dziś przebudzila sie o 5 rano ale po 0 min jedzenia znów zasneła i spala do 9 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() katakumba - ![]() Wracając do brzuszków to ja sprawdziłam na swoich cwiczeniach po cc i tam są (pół)brzuszki ale tylko 1 seria po 5 razy. Wiec dziewczyny, które są świeżo po połogu i cc - 6 weidera to chyba jeszcze za wcześnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Zakorzenienie
|
Cześc Dziewczyny
![]() Juz trzeci rac dziś piszę, zawsze coś mi wykasuje posta,raz wysiadł mi prąd w chałupie ![]() Podczytuję Was regularnie, bo jestescie mądrzejsze ode mnie o kilka tygodni ![]() Teraz walcze z kolkami.Chociaz nie sa tak nasilone, ale Emilkę to wyraźnie męczy i zakłóca jej sen. Masowanie brzuszka niewiele pomaga, piję od wczoraj ten ochydny koper włoski (śmierdzi anyżkiem-bleeee), efektów na razie nie widac-ile mam tego dziennie pic,żeby przeszło do pokarmu?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1854 | |
Zadomowienie
|
Witajcie z samego rana...
Noc miałam okropną. Moje dziecię jak poszło spa o 20 to wstało o 1 na karmienie i zaczął się sajgon. Do 4 nie dała mi spac, cały czas marudziła a jak ją do łóżeczka odkładałam to włączała taką syrenę, aż w końcu zabrałam ją do naszego łózka i łaskawie po 30 min zasnęła. A teraz znowu nie śpi...... U mnie dzisiaj pada śnieg ![]() ![]() Cytat:
Ja piłam koper włoski raz dziennie ![]() edit: przypomniało mi się, że Infacol(espumisan) dają noworodkom na oddziale w pierwszym dniu życia - wiadomośc od znajomej położnej Edytowane przez Salomea1 Czas edycji: 2009-01-30 o 08:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki!!!
U mnie wczoraj taki sajgon że nie miałam czasu napisać. Mała marudna, ale jakby trochę mniej. Natomiast nie chce za nic leżeć w łóżeczku. Najlepiej na rączkach. No i mało śpi w dzień. Już nie wiem jak jej to odwrócić ![]() Przynajmniej noce spokojniejsze, bo nadal się nie budzi, a ja też nie wybudzam na karmienie. Wychodzę z założenia że jakby była naprawdę głodna to się obudzi sama ![]() katakumba, to może my ten nasz spacer przesuniemy o tydzień, bo wy takie dwie bidulki to się jeszcze doprawicie. Trzymam kciuki za szybki powrót zdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
moja noc nie byla taka zla
teraz mloda obgryza mi reke, leci melodyjka ze strony bebilonu, ktoras polecala ![]() woda koerkowa nie ma ograniczen wiekowych, ale u nas tylko nasilil bolesne baczki. to samo espunisan. o wiele lepiej jest bez niczego czy ten aspirator marimer jest bez recepty? bo te krople nasivin to nie dosc ze szklana pipetke maja to kipesko dzialaja |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1858 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Zakorzenienie
|
Salomea1, aaliyah, katakumba, dziękuję Wam za odpowiedzi
![]() ![]() Aspirator mamy ten http://www.marimer.pl/aspirator.html. Frida wymaga kupienia wymiennych filtrów, tutaj wkłada się zwykłą watę. Poza tym wykonanie jest o wiele solidniejsze, wygodna końcówką, którą łatwo się chwyta zębami (to się przydaje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Zakorzenienie
|
a, ja myslalm ze macie jakies fajne do nosa preparaty w sensie spray... lub krople
kupilam fride wczoraj, mloda nawet sie krzywi za bardzo, ale ta koncowka do noska jest taaaaka szeroka. naprawde wam dziala? mnie nie chce nic wylatywac... moze praktyka czyni mistrza? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.