![]() |
#1831 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Cytat:
![]() ![]() Ale jeśli chodzi o szpital, o którym pisałaś to jestem w ciężkim szoku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W kuchni podłoga jest do zrobienia, bo jest pcv ![]() ![]() Teraz szaleje tam elektryk, w poniedziałek będą robić gładzie na ścianach, potem malowanie i za tydzień zamierzamy się przenieść a piątek i sobotę pewnie u mojej mamy przenocujemy. I od listopada będziemy robić glazurę, terakotę itp. Będzie syf, ale o niczym innym nie marzymy jak się przenieść tam już. Ze względów finansowych też tak musimy zrobić, bo nie będziemy spłacać kredytu i płacić jeszcze 1200zł za wynajem. Na razie będzie pobojowisko, ale będzie pięknie ![]() ![]() Kropeczko wiem ![]() ![]() A i nie wiem jak tu żyć... lodówka odłączona od wczoraj, rozmrożona, czeka na przewiezenie. Jak tu bez lodówki żyć tydzień ![]() Idę, bo nie wiem w co mam ręce włożyć. Starapanno - piękny znak. dzidzia walczy i na pewno się nie podda, wygracie ![]() p.s. mojemu mężowi chodzi po głowie imię Konstanty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Jakie jest zdrobnienie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
Kostek
![]() Mój tż wybrał Bartek ![]() O tak. powinno pasowac ![]() I Bartosz i Szymon pasuje do nazwiska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1837 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
Bartuś mi sie kojarzy z takim ślicznusim bobaskiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi "wywróżyli" chłopca i chyba dałam się zasugerować ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Zakorzenienie
|
Mi się nie podobają te staropolskie
![]() Lubie proste normalne imiona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1842 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem że z Tż nie wygram walki o imie
![]() ![]() Hoho.. Jak dziewczynka to lepiej nie mówić ![]() ![]() Ale chyba bedzie Julia. Mama tża zawsze marzyła o córce Julii. Więc chyba sprawie jej przyjemnosć ![]() ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2009-10-10 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Rozeznanie
|
mój Tż chce baardzo Bartusia
![]() ![]()
#1845 |
Zadomowienie
|
Julia też mi się podoba, ale dużo tych Julek ostatnio...
Moim ukochanym typem jest Alicja, ale w rodzinie TŻta to imię źle się kojarzy, więc chyba nie przejdzie... Podoba mi się też Ola, Ewa, Natalia i pewnie z 10 innych ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie. Julek jest dużo. Ale u mnie w wieku takim już 5-6 lat. tak jak i Oliwia
![]() Teraz ogólnie sami chłopcy wsród znajomych się rodzą ![]() A Alicja to znowu moja babcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Zadomowienie
|
Konstanty pasuje do nazwiska. Napiszę, później zedytuję, brzmiałoby to tak:
Konstanty Mieliwodzki ![]() Moja mama to Hania ![]() Ja całe życie marzyłam o Zosi, ale teraz jest wysyp Zoś, więc chyba sobie daruję... DAnia nas właścicielka wynajmowanego mieszkania tak urządziła pól roku temu: Zadzwoniła na początku grudnia, że jej mama źle się czuje i przylatuje do Polski (mieszka w Stanach) i że będziemy musieli zwolnić jej mieszkanie. Efekt był taki, że pierwsze małżeńskie ![]() Dlatego chcemy iść od razu na swoje, nieważne, że do remontu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Zakorzenienie
|
oo.. Rzeczywiście pasuje
![]() ![]() Zosia też ładnie ![]() ![]() A u mnie.. Bartosz Koczara. Lub Julia Koczara Pasii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zadomowienie
|
Biricchina ładnie brzmi z nazwiskiem, jak ktoś już pisał - dostojnie
![]() Zosia ładnie, ale też u znajomych wykorzystane... U mnie teściowa kiedyś mówiła, że podoba jej się Zuzia, ale chyba nie pójdę za tą sugestią ![]() Z tym mieszkaniem to faktycznie mieliście przeboje... I wcale się nie dziwię, że chcecie jak najszybciej. Ja na święta bardzo bym chciała się przeprowadzić, już dawno mówiliśmy, że to ostateczny termin. Ale nie wiem, czy się uda.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bartosz Koczara ![]() ![]() ![]() Kardashi no pasuje... ale kojarzy się z jakimś dostojnym starszym Panem ![]() Mnie też się Bartosz podoba i Łukasz, może Paweł. Co do dziewczynki nie lubię imion bardzo popularnych, nie chcę żeby w klasie było z 6 dziewczynek o takim samym imieniu. Na razie do głowy przychodzi mi tylko Aleksandra. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Wtajemniczenie
|
a Borys Chitruszko?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zadomowienie
|
I Marta mi się nawet podoba.
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Zakorzenienie
|
Borys jak taki gangsta
![]() Naprawdę ![]() ![]() Mi tez się podoba Oktawia czy Laura. Ale tz absolutnie niee.. Bo bym chciała córkę nazwać niby normalnie.. ale jednak wyjatkowe imię. Takie ktore sie zapamietuje ![]() ha a moje imię jednak popularne, w klasie przez całe życie była tylko jedna Karolina ![]() I tez dosć zapadam w pamiec. Może przez nazwisko ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2009-10-10 o 12:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniu, nie denerwuj się i odpoczywaj, ja wierzę, że wszystko będzie dobrze Słonko ![]() widzę, że piszecie o imionach... u nas mały problem z tym, nie wspomnę o nazwisku... Sztajerwald... i co do tego pasuje ![]() TZ jest Bartosz.... ja czuję, że Okruch to Max ![]() ja lubię oryginalne imiona, może dlatego, że ja jestem Ania... córka ma na imię Olimpia Julia...
![]() |
#1855 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, niekoniecznie imię, które się zapamiętuje jest ładne i pasujące . W pracy mam od groma dziwacznych imion typu Larysa, Sandra, Nikol (tak pisane), Denis, Sybilla, Wanessa (również tak pisane
![]() Nikol Banaś Denis Rybak Sandra Nowacka Larysa Bąkowska itd. ![]() U nas dla córci uparłam się przy Michalinie. Mama męża to Halina, tata Michał ![]() ![]() ![]() ![]() Natomiast mam alergię na imię Bartuś, mieszka w naszej kamienicy taki jeden rozwydrzony gówniarz prawie 3letni. Inaczej nie da się go określić. Wina wyłącznie rodziców - gówniarz podejdzie do mamuni, kopnie ją, a mamunia: co Bartuś chcesz? Miał fazę, że bawił się wyłącznie końcówką rury do odkurzacza - walił nią po podłodze, meblach i codziennie (CODZIENNIE!) jedną niszczył. A tatuś CODZIENNIE jedną kupował ![]() ![]() ![]() Panno Aniu ![]() ![]() ![]() A teraz idę zadbać o zdrowie dziecka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14664468] Panno Aniu ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Dziekuje Kochana, jestes jedna wsrod nielicznych, ktorym sie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14664468]Dziewczyny, niekoniecznie imię, które się zapamiętuje jest ładne i pasujące . W pracy mam od groma dziwacznych imion typu Larysa, Sandra, Nikol (tak pisane), Denis, Sybilla, Wanessa (również tak pisane
![]() Nikol Banaś Denis Rybak Sandra Nowacka Larysa Bąkowska itd. ![]() U nas dla córci uparłam się przy Michalinie. Mama męża to Halina, tata Michał ![]() ![]() ![]() ![]() Natomiast mam alergię na imię Bartuś, mieszka w naszej kamienicy taki jeden rozwydrzony gówniarz prawie 3letni. Inaczej nie da się go określić. Wina wyłącznie rodziców - gówniarz podejdzie do mamuni, kopnie ją, a mamunia: co Bartuś chcesz? Miał fazę, że bawił się wyłącznie końcówką rury do odkurzacza - walił nią po podłodze, meblach i codziennie (CODZIENNIE!) jedną niszczył. A tatuś CODZIENNIE jedną kupował ![]() ![]() ![]() Panno Aniu ![]() ![]() ![]() A teraz idę zadbać o zdrowie dziecka ![]() Oczywiście że nie zawsze oryginalne imię jest ladne. Czasem jak słysze imiona dla dzieci to tak mi szkoda tak tych dzieci.. ![]() Heh. Bartus dobry ![]() mi za to się kojarzy wstrętnie (aŻ tak) chłopczyk o imieniu STAŚ! W pracy jedna pani ma stasia. I cały czas stas to staś tamto.. Och boze fe. I Oksar i Max mi się źle kojarzy przez sąsiadów. Ktorzy wiecznie się drą, bawia się na klatce w power rangersów i nawet o 24 w nocy! Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2009-10-10 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1858 | |
Rozeznanie
|
No rewelacja, brzmi baaardzo intrygująco
![]() Cytat:
Mnie się bardzo podoba Nikodem, Iwo i Igor. Z tych 3 raczej wybralibyśmy Igor - najzwyklejsze z ww wymienionych. O Iwo mój TŻ nie chce słyszeć ![]() Dla dziewczynki wprawdzie podobają mi się imiona typu Nadia, Natasza i Natalia, ale są za bardzo trendy ostatnimi czasy, więc odpadają. Dlatego dziewczynce damy na imię Hania, Basia albo Zosia. Lena mi się jeszcze podoba, ale kurcze też jest zbyt trendy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Konto usunięte
|
Lena jako samo Lena czy Helena?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.