|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
|
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do tego jutro prawdopodobnie sprzeda swój ukochany samochód, który naprawdę był i śliczny, i dawał mu dużo radości, poza tym mamy mnóstwo wspomnień z nim związanych- taki sentymentalną wartość ma Poza tym- dziś pytał, czy u nas zrobimy zaręczyny, o które pyta coraz częściej
|
|
#1833 |
|
Wtajemniczenie
|
malenka146- witaj
Pewnie że przyjmiemy Mam nadzieję, że kłopoty tylko chwilowe i wszystko się naprostuje. Asiaczek- jak tam przed jutrem??? Na pewno ich wszystkich olśnisz
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#1834 |
|
Raczkowanie
|
Oj, mam nadzięje
Dziewczynki mam pytanko, jak wysyłacie swoje fotki? Ja próbuję i nie za bardzo mi wychodzi...
|
|
|
|
#1835 |
|
Zadomowienie
|
Besio, dziękuję
Asiaczek- co dokładnie będziesz robiła w tej pracy? Gdzie chcesz fotki przesłać? ![]() Ja jutro mam dzień wolny od pracy, jadę do rodzinnego domu w odwiedziny
|
#1836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będę pracowała w firmie produkcyjnej. Na razie nie mam wyboru, ale jak dobrze pójdzie od sierpnia będę pracować już bardziej w swoim zawodzie (no prawie ).
|
|
|
|
|
#1837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie prościej?
|
|
#1838 |
|
Wtajemniczenie
|
malenka, asiaczek, ale to znaczy, że mieszkacie z TŻ i jesteście obie na ich utrzymaniu...? Nie dziwcie się, że są nieswoi, skoro musza się głowić, jak tu was utrzymać, powinnyście znaleźć stałą pracę, a nie narzekać, że Misio jest nie ten sam, co kiedyś.
Chyba że już pracujecie, to zwracam honor. behind, opowiedz, jak nad morzem, bo ja już w piątek jade i chcę wiedzieć, co spakować
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
#1839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo woda świetna W dzień jest upał, wieczory były chłodne - także nawet przyda się jakiś polar i buty..inne niż japonki i sandałki Powiem Wam,że te 4 wspólne dni zbliżyły nas do siebie. Jednak 24h na dobę razem, to co innego niż kilkugodzinne spotkania. K. co chwilę do mnie 'kochanie' a ja jakoś nie mogę się przemóc,żeby też tak do niego mówić..nie wiem dlaczego Spisał się na medal. Nawet zbierał mnie z plaży jak obaliliśmy litrową whisky Nie trafiłam w schodek i mam w 2 miejscach otartą nogę W sam raz na wesele, hihi ![]() Ogólnie wypad suuuupeer Teraz od pt do niedzieli znów pobędziemy razem..także już się nie mogę doczekać ![]() Jego bratowa posprzeczała się z mężem, a że K. nie mógł do niej wpasć to mnie o to poprosił. Kupiłam opakowanie lodów i wpadłam na ploty, żeby jej trochę poprawić humor ![]() Cytat:
![]() Zaraz coś podeślę ![]() Dziewczyny gdzie się podziewacie?
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-07-04 o 22:38 |
||
|
|
|
#1840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Asiaczek jutro ma pierwszy dzień pracy, wystarczyło spojrzeć na początek strony
|
|
#1841 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko pytam, nie miałam czasu przeczytać wszystkich postów, dlatego też zaznaczyłam w swoim poście, że mogę się mylić. A poruszyłam temat, gdyz akurat to przykuło mój wzrok - obie mieszkacie z TŻ, obaj są w złych humorach, zaniepokojeni, przygnębieni kwestią finansową, więc sobie skojarzyłam, że a może powód tez jest ten sam. Taki luźne skojarzenie, jest błędne - trudno.
Nie wiem, ja jestem strasznie wyczulona pod względem finansowym, dlatego nie zamieszkam z Misiem dopóki nie będę stuprocentowo pewna, że jestem w stanie bez problemu się utrzymać bez jego pomocy. Nie wyobrażam sobie zamieszkania z facetem bez pracy, bez żadnego źródła dochodów.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
#1842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I być pewną, że za tych kilka lat, (oby nigdy) nie usłyszeć, ze od zawsze było się na jego utrzymaniu czy tym podobne. Jedziesz nad morze, jak Ci fajnie My też byśmy chcieli, ale chyba możliwości w tym roku nie będzie Chociaż, kto wie
|
|
#1843 |
|
Rozeznanie
|
Aivilo, juz kiedyś zadawałam to pytanie chyba. ;p kojarze, ze jestes z Krakowa, a wybieram sie tam w sierpniu na CLMF i drugi dzien chce poswiecic na zobaczenie czegos ciekawego w Krk. tylko pytanie brzmi - co mozna zobaczyć? w sensie poza Wawelem, bo na to chyba sił miec nie będę.. ;p
p.s. zeby nie bylo, kiedys juz sie tu udzielalam, wiec napisze z TŻ jest cudownie, mam nadzieje, że od pazdziernika razem zamieszkamy.. |
|
|
|
#1844 |
|
Raczkowanie
|
Behind dziękuję za zdjęcie
Wyglądasz prześlicznie! I zazdroszczę włosków!![]() Ja już też coś podesłałam i mam nadzieję, że wszystko dobrze zrobiłam i zdjęcia doszły? Na każdym wyglądam inaczej, ale to drugie najbardziej aktualne
Edytowane przez asiaczek_ Czas edycji: 2010-07-06 o 06:40 |
|
|
|
#1845 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jak pierwsze dni w pracy? Jak wrażenia? Ja oberwałam od mamy w weekend i kazała mi przystopować z pracą, brać mniej godzin a za to pisać pracę licencjacką… I kasy będzie mniej…Cytat:
Wczoraj też dzwonił. I dowiedziałam się tyle, że na razie nie chce mnie poznać z córką, bo jeszcze nie wie, czy będziemy razem, czy chce ze mną być. Poczułam małe ukłucie…Cytat:
Nawet na 5 minut nie może wpaść się przywitać, widać jak tęskni...Mmm romantycznie A ja też dostanę zdjęcie?...Cytat:
Jak było?Cytat:
Super że tak fajnie się udał wypad Trafił Ci się skarb…
|
|
|
#1846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do samej pracy, to trochę ciężko, ale początki są zawsze najtrudniejsze. Teraz mam akurat 2 zmianę.Co do M. to widać, że potrzebuję więcej czasu, żeby to sobie wszystko poukładać. Jednak myślę, że jak Cię w końcu zobaczy, zmięknie mu serce. |
|
|
|
|
#1847 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, przez kilka dni nie będę miała dostępu do komputera, więc na trochę Was opuszczam (mam nadzieję, że nie na długo
).
|
|
|
|
#1848 |
|
Wtajemniczenie
|
Serpentine- Kochana czasami źle odczytujemy sygnały jakie ktoś wysyła, może on po prostu potrzebuje więcej czasu. Wiem, że trudno Ci to wszystko wytrzymać i każde jego słowo analizujesz teraz, żeby tylko dowiedzieć się co jest grane, ale na prawdę nie śpiesz się, czasem z innej perspektywy wszystko wygląda inaczej, a Ty jesteś zaangażowana i po prostu trudno Ci to wszystko przychodzi.
Co do mnie to sama nie wiem jak to się stało, ale pan Lew pisze codziennie, no i cóż robi się zazdrosny, ale jeszcze próbuje to kamuflować. A ja spokojnie z pokerową miną robię swoje Ale jestem zadowolona i nie mogę się doczekać powrotu do Warszawy Behind- mogę liczyć na zdjęcia?? Super, że wyjazd udany
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Tż przyjechal w niedziele ok.poludnia i spedzilismy ze soba jakis czas i wczoraj jakies 4 godzinki a dzis znowu wyjechal...Wroci za jakies 2 tygodnie i potem urlop..Przyznaje ze juz teraz tak mnie ta tesknota nie meczy bo wiem ze wroci ze mnie kocha..Wczoraj nawet poznalam jego mame i bylo bardzo milo... Teraz przed urlopem musze pooszczedzac kase ale zrobie cos dla siebie zeby byc piekna
|
|
|
|
#1850 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Bede widze tu nowa... ale chyba nadaje sie do tego temtu... Gdyz moj partner tez jest ode mnie starszy moze nie az o 10 lat ale 7. Jestesmy ze soba szczesliwi przynjmniej tak mi sie wydaje Dzieli nas troche km ale nie na tyle aby nie mozna bylo sie spotkac. Wiekszym problemem jest chyba to ze moi rodzice go nie chca zakceptowac ze wzgledu na to ze jest rozowdnikiem z dzieckiem
|
|
|
|
#1851 |
|
Raczkowanie
|
witaj
faktycznie, niezbyt ciekawie, ale uszy do góry - będzie dobrze ja jestem po "poważnej rozmowie" z lubym... o tym, że mnie trafia, jak wspomina o tej swojej byłej, która potraktowała go jak ostatniego śmiecia i o tym, żeby nie traktował mnie jak głupiutkie dziecko, bo 10 lat to nie jest pokolenie, do jasnej anielki! i o tym, że przed jego wyjazdem MUSZĘ wiedzieć, co z nami będzie... jakoś poszło - przyjął spokojnie wszystko, co miałam do powiedzenia, kilka rzeczy do niego trafiło, ale najważniejszego, czyli tego, czy dalej będziemy ze sobą, czy ten wyjazd to kończy, się dopiero dowiem, bo też musi to i owo przemyśleć... (specyfika naszej pokręconej sytuacji, niestety ) ale nie tracę nadziei, bo potem był słodki jak mleczna czekoladka z nadzieniem toffi (nie ma to jak kulinarne porównania )
|
#1852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pewnie,że na odległośc jest zawsze trudniej..ale jak się chce to wszystko można foremko - ja też chcę fotkę ![]() Morire - jak tam Twoje podboje? byłaś grzeczna? ![]() nataluska - gdzie jesteś? ![]() Aivilo - jak przygotowania do wyjazdu? pogodę będziecie mieć śliczną ![]() Suger, jak tam żyjesz? ![]() madziaao - witaj może rodzice z czasem zaakceptują Wasz związek..przecież Cię kochają i w końcu muszą zrozumieć mag_a - znów na wakacjach? ![]() arianrhod -nie pozostaje Ci nic innego jak tylko czekać My w piątek jedziemy na to weselicho pod Krk. Cieszę się tylko przerażają mnie te upały ![]() Z K. super Nad morzem to co chwilę do mnie 'kochanie' I mnóstwo komplementów,echhh Wpadłam jak śliwka w kompot i tyle
|
|
#1853 |
|
Rozeznanie
|
Miałam wyslac fotki, ale po sprzataniu wyszlam z domu i jeszcze nie wrocilam
Dopadlam teraz kompa TZ wiec pokaze Wam gdzie dzis bylismy (->PW)Behind, gdzie byliscie nad morzem? a Aivilo dokad sie wybiera?
|
#1854 |
|
Wtajemniczenie
|
Aivilo jedzie Highway to HELL!
![]() Heh, prałam dzisiaj ręcznie półtorej godziny, bo jestem debilem ![]() A bylo to tak - segregowałam sobie brudne ubrania, na białe, czarne i kolorowe,żeby się zorientować w tym, ile prania zrobić i wybrać spośród brudnych rzeczy te, które chce zabrać na wyjazd (bo wszystkiego prać mi się nie chce). A że ja jestem nieco lewa i kolorowego prania w pralce robić nie umiem (tzn boję się, że mi coś zafarbuje), to stwierdziłam, że namoczę i upiorę ręcznie te kilka ciuchów. W wannie wcześniej namoczyłam ręczniki kolorowe, które chce ze sobą nad morze wyprać. No i tak siedzę w łazience i grzebię w stercie brudów, białe rzucam do przedpokoju, czarne pod nogi, a kolorowe odruchowo zaczęłam wrzucac do wanny! I dopiero pod koniec roboty sobie przypomniałam, że w tej wannie pełno wody i proszku! Wszystko kolorowe (dużo tego było) mi się zaczęło namaczać, a ja tylko kilka rzeczy spośród tej góry ciuchów chciałam ze sobą zabrać! Nie chciało mi się wszystkiego prać, na dodatek ręcznie, ale cóż zrobic, przecież to już mokre, nie wrzucę z powrotem do kosza na brudne ciuchy, bo mi zgnije i spleśnieje i nie daj Boże wyrosną nóżki i czułki, nie będę też wieszać mokrego i brudnego prania (które wczesniej i tak musiałabym opłukać) na sznurkach i koniec końców musiałam to wszystko wyprać ![]() Na dodatek zarówno białego jak i czarnego mam dosłownie kilka sztuk, za mało jak na pralkę i chyba też mnie ręcznie robótki czekają... Jak ja uwielbiam takie atrakcje ![]() No, a teraz oglądam meczyk i krew mnie zalewa. A już za dwa dni o tej porze będę w pociągu
|
|
|
#1855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aivilo - podziwiam, naprawdę też mam zawsze stracha,że coś zafarbuje,ale pranie ręczne odpada ![]() Byliśmy dziś z K. na zakupach w Reserved,bo spore przeceny są. Kupił parę ciuszków-m.in. czarną marynarkę(taką trochę sportową i trochę elegancką)..jak ubrał ją z nową koszulą..no mówię Wam - bosko
|
|
#1856 |
|
Wtajemniczenie
|
Behind, a ja mam sztuczne paznokcie, ty wiesz, jak one cierpiały? Dobrze, że jutro idę je odnawiać
|
|
|
#1857 |
|
Rozeznanie
|
Behind, a to byly Wasze pierwsze wspolne noce? no no... to na pewno nie było czasu na nude
Fajnie, ze pobyt nad morzem sie udał Aaa Twoje loczki to tak naturalnie sie krecą czy je czyms wspomagasz dla lepszego podkrecenia? a prostowalas je kiedys? Aivilo na 30 stopni i nie powinno nic farbowac a jak juz recznie prac (czyli u mnie wszystkie ubrania poza jeansami i bielizna) to juz samo plukanie najlepiej zrobic w pralce. Ja wrzucam wszystko razem co nadaje sie do wirowania i sie robi ![]() Dziewczyny myslicie, ze jeszcze znajde na tych wyprzedazach sukienke? czy juz zbytnio nie ma w czym wybierac? Musialam zacisnac pasa i jeszcze nie bylam nawet rzucic okiem na te przeceny, ale pewnie juz za pozno.
|
#1858 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przejdą renowację i będzie ok ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale po każdym myciu nakładam na wilgotne-krem, jak już wyschną-wosk w piance żeby nie mieć 'siana' ![]() Cytat:
Wczoraj połaziłam po sklepach i są spore przeceny, kiecek też Przede mną dziś wielkie pakowanie/farbowanie/zrobienie paznokci etc. a mam mega lenia
|
|
#1859 |
|
Wtajemniczenie
|
Foremka - cudnie wygladasz i te Twoje włoski
A Tż bardzo fajny. Wydaje mi się, że wyglądowo bardzo do siebie pasujecie Behind- zrób się na bóstwo. Opalona kochan jesteś świetnie No i cóż nic tylko Ci życzyć udanego wyjazdu![]() Aivilo- tyle rzeczy pranych ręcznie. Szacunek normalnie. arianrhod- zostaje czekać . Serpentine- jak tam u Ciebie?? Co porabiasz?? madziaao- tak jak mówią dziewczyny. Rodzice Cie kochaja i na pewno zrozumieją to po pewnym czasie. Muszą to sobie wszystko poukładać, ale jeśli będą widzieli jaka jesteś szczęśliwa z tym facetem, na pewno nie będą już tacy anty co do niego. Ważne to jak Ty się z nim czujesz i Twoje szczęście.
|
|
|
|
#1860 |
|
Raczkowanie
|
Heloł Dziewczynki
![]() Witam wszystkie nowe widze ze coraz wiecej nowych osob ![]() foremka, behind - przeslecie mi tez foty ![]() Aivilo - omg tyle rzeczy recznieeeeeee podziwiam! rece by mi chyba odpadly... o jeeny na sama mysl ![]() Widze, ze szalejecie :d a natalki jak nie bylo tak nie ma mam nadzieje ze wszystko z nia oka mag_a nadal szaleje na wakacjach? bo pogublam sie w Waszych termiach ![]() A Morirka nasza juz wrocila? a gdzie morenica?! besio - a kiedy wracasz do wawy? beda gorace spotkania z Panem Lwem? ![]() a u mnie zla passa trwa :/ i wycieczki po lekarzach. paranoja.
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

Pewnie że przyjmiemy
Mam nadzieję, że kłopoty tylko chwilowe i wszystko się naprostuje. 

Nie trafiłam w schodek i mam w 2 miejscach otartą nogę 

Wyglądasz prześlicznie! I zazdroszczę włosków!
jakoś poszło - przyjął spokojnie wszystko, co miałam do powiedzenia, kilka rzeczy do niego trafiło, ale najważniejszego, czyli tego, czy dalej będziemy ze sobą, czy ten wyjazd to kończy, się dopiero dowiem, bo też musi to i owo przemyśleć... (specyfika naszej pokręconej sytuacji, niestety