|
|
#1831 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Doświadczenie jest trudnym nauczycielem. Pierwsze cię egzaminuje a dopiero potem daje lekcje. -To jak z tą kawką? Mogę wpaść? - Nie ma, właśnie się skończyła - To ja kupię, jaką mam wziąć? - O smaku czekolady, zapachu malin z cynamonem i kawalkami orzeszkow laskowych, jak taka znajdziesz to zapraszam (rozmowa ze znajomym)„Nagle słowa przytulają mnie… moje życie- jeden sms” „Nawet nie stać mnie na odważny krok a do gwiazd za daleko stąd” |
|
|
|
#1832 |
|
Rozeznanie
|
Nie wolno się bać.Strach zabija duszę.
|
#1833 |
|
Zadomowienie
|
xxgroszek07xx, Mrs Unfabulous
coś się gorączkuje w moim sercu i czaszce nie umiem kontrolować myślenia o nim Moje serce skakało Napełniona wspomnieniami...Boję się tych obrazów wysuszasz mi oczy
|
#1834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie waaażne który ; * ________________ On wzrokiem szuka rumieńców Twych. Ty drżysz leciutko od spojrzeń tych.
On wzrokiem skrzętnie owija Cię, Ty idziesz chętnie na taką grę. A ja, wbity w kąt śmiem dostrzegać stąd każdy szczegół tej zabawy. A ja, wbity w mrok, szalony mam wzrok i do piekła tylko krok. On skinął głową , przeszył go dreszcz Ty jego słowom uśmiechy ślesz. On zamilkł skromnie, brakło mu tchu. Ty żal masz do mnie , że jestem tu.. On wciąż się skrada cichutko, cyt, Ty paplasz, gadasz wesoło zbyt. On w myślach śmiało pieści Twą skroń, Ty dłonią białą mkniesz w jego dłoń..
|
|
|
#1835 |
|
Zadomowienie
|
...oddając się pasjom, czekając na lepsze jutro...
|
|
#1836 |
|
Raczkowanie
|
pamiętam twój zapach, twoje cudowne ciało. pamiętam twoje łzy, gdy się jednak nie udało.
potem już za późno, a ja naprawdę kochałam. na parapecie melodię wygrywa deszcz. teraz zostały mi zdjęcia, za***iste wspomnienia. kochałam Cię. tyle mam do powiedzenia.
dalej Ci podpowiem, jadąc tym tematem PRZEMYŚL TO DWA RAZY ZANIM KOGOŚ NAZWIESZ BRATEM. teraz czasu zostało jej wiele, żeby pomyśleć kto był jej przyjacielem...
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2010-04-19 o 13:50 |
|
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
zamkneła prozę życia w kufrze
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
<3
caroline060-
i na własne życzenie brniemy w ślepe ulice nie przesunąłeś mnie nawet o cal, wcale nie! historia utkana z tęsknoty i smutku " nie masz kości ze szkła, możesz się boksować z życiem " będę Cię kochać, dopóki nie wyschną oceany smuga smutku, pozwalająca dostrzec rysę radości wycięte obiektywem mozaiki świata uroczyste pożegnanie z marzeniami patrzę na pustkę i wsłuchuję się w ciszę " miłość to magia, a magia to iluzja "
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-04-19 o 14:35 |
|
|
|
#1839 |
|
Zadomowienie
|
martiska
Zdesperowana szukam odpowiedzi, ale ona nie nadchodzi. Nie wyjdziemy stąd, jeśli teraz nie zatańczysz.
|
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
pozytywizmu brak.
w myślach pełno kurzu. chwila ulotna niczym dym. zakurzone serce,brudne ręce,chora miłość. Źle Ci z oczu patrzy koleś. mieć jabłko. zjeść jabłko. zostawić ogryzek. fantaranta. bolące kłucie po lewej stronie ciała. Nie powiem przecież,że jego oczy były oczami bez blasku. uczucia na pilot. żelazna pokrywa chorej duszy. |
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Zapach herbaty po naszym długim spacerze.
Kupię sobie optymizmu łyk albo i dwa. Bo ktoś sprawia, że ten uśmiech się pojawia. Trzymając szczęście w szklanej butelce. Dzisiaj z przekonaniem, że nic złego się nie stanie. Bardzo wysokie stężenie szczęścia. Dwulitrowa butelka, cała wypełniona marzeniami. |
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
co noc te same koszmary.
jeśli masz zamiar kogoś pokochać - zabij go wyjdzie na to samo jak mała musi być wyobraźnia ludzi współczesnych, skoro nie potrafimy wyobrazić sobie czystego i nieskazitelnego piękna. a ja siedzę na balkonie, od czasu do czasu zagląda do pokoju, sprawdza czy jesteś, czy może gdzieś sobie nie poszedłeś, po czym, uspokojona, znów wraca na chłodny beton. kiedy przestaje się kontrolować, lubię usiąść w fotelu i godzinami słuchać muzyki. przy muzyce łagodnieje, albo wpadam na kolejny genialny pomysł.
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-04-19 o 14:59 |
|
|
|
#1843 |
|
Rozeznanie
|
Your left with yesterday. Left with the memories.
Odszedłeś wraz z dniem wczorajszym. Odszedłeś wraz ze wspomnieniami. I’ll always think of you and smile and be happy for the time I had you with me. Though we go our seperate ways. Będę zawsze myśleć o Tobie i się uśmiechać i będę szczęśliwa z czasu kiedy byłeś ze mną. Chociaż idziemy oddzielnymi drogami. I won’t forget so don’t forget. The memories we made. Nie zapomnę, więc Ty też nie zapominaj. Wspomnień, które stworzyliśmy. I was there for you and you were there for me. Byłam tam dla Ciebie i Ty byłeś tam dla mnie. 'Goodbye' - there’s just no sadder word to say. 'Żegnaj' - nie ma smutniejszego słowa do wypowiedzenia. We took each day and made it shine. We wrote our names across the sky. Braliśmy każdy dzień i sprawialiśmy, że lśnił. Pisaliśmy nasze imiona na niebie. martiska
Mycha. <3
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
iskierka w twoich oczkach miała oznaczać, że chcesz powiedzieć mi jak bardzo mnie kochasz, jednak nie potrafisz.
kiedy po raz pierwszy zobaczyłam Twój uśmiech, niczego nie potrzeba mi było jak tylko aby był jedynie dla mnie. gdyby Bóg chciał abyśmy latali, dałby nam skrzydła. i tak wypijając jeden kieliszek za drugim coraz bardziej uświadamiam sobie, że życie jest piękne. otwórz szeroko oczy i zauważ w końcu we mnie tą bezgraniczną miłość do ciebie! ty, jako egoistyczny dupek. ja, jako naiwna suka. razem tworzymy idealnie zgraną parę. chcę zająć tobą całe swoje myśli. kręciły mnie Twoje czekoladowe oczy. kręciły do momentu, gdy zaczęły kręcić również moją przyjaciółkę. dalej nie wiem co znaczyło to słodkie 'kochanie' , którym mnie nazywałeś. |
|
|
|
#1845 |
|
Raczkowanie
|
twoje słodkie słowa doprowadziły mnie do szału. teraz modlę się, abyś powtarzał mi każdego wieczoru, gdy będziemy już razem kładli się spać.
nie potrzebuję kwiatów, czekoladek, misiaków. wszystko mogę kupić w sklepie za rogiem. potrzebuję Ciebie i Twojej miłości, która jest bezcenna. 'śpij moja księżniczko' uwielbiałam te słowa. gdy już byliśmy w łóżku, w swoich piżamach. przytulając mnie czule, wyszeptałeś słowa, bez których bym nie zasnęła. a później całując mnie delikatnie w czoło, zasypiałeś. zaczarowałeś mnie swoimi oczkami, maleńki. teraz oczaruj mnie miłością.
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okradam, już po raz n-ty ![]() ______________________ Miłość z Tobą jest cudowną drogą a ja nadal jestem sobą ♥ Koleżanki miały rację: jesteś zwykłą świnią! Moja twarz zastygła w dziwnym grymasie.. To wszystko traci sens, gdy Ciebie nie ma Widzisz tę kałużę pod Twoim blokiem? To moje łzy..
|
|
#1847 |
|
Raczkowanie
|
S'amor non è, che dunque è quel ch'io sento?
Jeśli to nie jest miłość - cóż ja czuję? Amore, Tu sei la mia vita, Che senza di te e' vuota. Kochanie, Ty jesteś moim życiem i bez Ciebie jest ono puste Amore, ricorda guardando nelle stelle Che Ti Amo è vivo per Te. Kochana, pamiętaj patrząc w gwiazdy, że Cię kocham i żyję dla Ciebie Amor, che al cor gentil ratto s'apprende . W czułym sercu miłość rodzi się szybko . Vivo per lui Żyję dla Ciebie Iso Bisongno Dei Tuoi Bac Potrzebuje Twoich pocałunków Tu Sei Il Mio Amore Jesteś moją miłością tu sei la mia vita senza di voi tutti, non ha senso jesteś dla mnie wszystkim życie bez ciebie nie ma sensu siamo una cosa sola ti amo jesteśmy jednością kocham cię me e voi - per sempre ja i ty - na zawsze Tu Sei Il Mio Amore Jesteś moją miłością |
|
|
|
#1848 |
|
Przyczajenie
|
` szczęścia na bazie czyjejś porażki nie buduję .
`Teraz inaczej patrzę na życie, niszczę słowami gorące uczucie . ` bo nasze uczucie, w gruncie rzeczy, nie wyróżnia się niczym szczególnym. ` Maybe forgiveness is right where you fell / Być może przebaczenie jest prawdziwe tam, gdzie spadłeś.
|
#1849 |
|
Zadomowienie
|
nie dotykaj - Talenciary? Chciałabym. ![]() ____________ i właśnie w chwilach, gdy Cię potrzebuję ważniejsi są twoi kumple. to norma. Dr. Wilson : Ładujesz czasem baterie w telefonie? Dr. House : To tak można? Bo ja cały czas kupowałem nowy telefon. - Od jak dawna jesteś psychopatką? - Odkąd pamiętam gryzłam ściany w domu, bolały mnie włosy i paznokcie ![]() Ekspert w sprawach niespełnionej miłości. a kot to pies? ![]()
|
|
#1850 |
|
Rozeznanie
|
wymienianie się jest fajne. wymieńmy się na jeden dzień swoim życiem, ty bądź mną, ja tobą. być może obydwoje zrozumiemy co tak naprawdę czujemy.
nie mamy nic do stracenia przecież, zakochajmy się w sobie. PRZYGODA PRZYGODA każdej chwili szkoda ona go kocha, on jakby próbował się wreszcie w niej zakochać. tak, wiem oni są ze sobą 5 lat..
|
#1851 |
|
Zadomowienie
|
;*********
seksowna limuzyna, przyzwoite sny i nadużywanie kokainy
wszystko zignorowane - prawdziwe uczucie jest takim narkotykiem Hej, znalazłam gwizdek, którym mogłam zagwizdać i wpaść w twoje ramiona. Czy przeznaczenie znika, czy znika zupełnie? I pamiętaj jakie to było uczucie Bycia samotnym Siedząc w promieniach słońca Ciągle samotnym
|
#1852 |
|
Rozeznanie
|
xsxs -
SweetSexyLady- tez cię wielbię chcialam byc -ależ jesteś również i w moim serduszku `Naiwnie wierzy w miłość z happyendem. I co z tego, że jest głupia? Przecież jest szczęśliwa. `Pijąc herbatę rozmawiali o swych ukrytych przed światem uczuciach. `Wróciłeś. To teraz trochę na ciebie ponarzekam. ![]() `Zapomnij o jej kolorze oczu, uśmiechu anioła i żyj dalej.
|
#1853 |
|
Raczkowanie
|
na chwilke się zapodziałam, ale juz do Was wracam
pędzicie! ![]() Jakże pożądana byłaby teraz bezwzględność dworca, przeraźliwy gwizdek konduktora, ruszające wolno koła, rozerwanie naszych spojrzeń. Ale nikt nie gwiżdże na odjazd...
|
#1854 |
|
Przyczajenie
|
min4zn_ban
marikab ________ mój świat idzie dalej. nie cofnął się nawet o milimetr. nie dał Ci tej satysfakcji. kocham Twoje słowa. milczenie także. karm mnie. karm słodkimi kłamstwami. uczulenie na zakochane pary. do odwołania. teraz już wiem jak to jest oddychać bez powietrza. gdy stracę Ciebie, utracę siebie. umrę.
|
|
#1855 |
|
Przyczajenie
|
- uprzejmie proszę, idź w cholere !
- poszukuję chętnego wariata na wyprawę dookoła świata - czuję się mniejwięcej tak jak ktoś kto bujał w obłokach i nagle spadł - przepraszam, ale czy mógłbyś wyjść mi z głowy ? - musisz być zmęczony ! tyle kilometrów przemieżyłeś dziś w mojej głowie ! - Kopernik, wstrzymaj Ziemię ! Ja wysiadam. |
|
|
|
#1856 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
_________________________ _______ Somewhere there's someone who dreams of your smile
(ang.gdzieś jest ktoś, kto marzy o twoim uśmiechu) |
|
|
|
|
#1857 |
|
Przyczajenie
|
Jak domek z kart - rozpadam się.
Gdy Cię nie ma, każdy kawałek mojego serca tęskni za Tobą.
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęście właśnie usiadło u mnie na parapecie i nie chce wyjść.
Chodź, razem utopimy się w morzu szczęścia. Bezwstydnie szczęśliwa. Niech jak najdłużej trwa ten beztroski sen. Garść zadowolenia. A jutro udowodnię, że mogę zrobić wszystko. Szczęśliwe chwile mnożyć. |
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Kaaate90-
![]() dreams_x33 ____ Chcę dożyć końca świata, chcę żyć po końcu świata na końcu świata. z Tobą.
Wszystko nie znaczy tyle, co Ty. Zdecydowanie znaczysz więcej, niż wszystko. Kocham Cię, żegnaj. Nie chcę znów dostosowywać się do słów "będzie dobrze" . Nie okłamuj siebie, mnie i ich . nie będzie. Błagam, zniknij z oczu, zanim wypalisz w nich dziurę od samego pragnienia, byś je zauważył..
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-04-19 o 17:16 |
|
|
|
#1860 |
|
Zadomowienie
|
Jesteś słodki jak miodunki <3. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-04-19 o 17:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

(rozmowa ze znajomym)

)
uzależniam się