|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
http://www.domatornieruchomosci.pl/O...-Wyżyny/126672 ale fajne mieszkanko, Jeeeeezu ja chcę się wyprowadzić
|
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mysle, ze sport powinno sie dopasowac do pory roku. w zimie narty, deska, lyzwy, sanki, na wiosne rolki, rower, w lecie kajakarstwo, plywanie, bieganie i wszystko, co na swiezym powietrzu, a jesien to jakies silownie, squashe i inne tenisy. Szkoda, ze nie wcielam tego w zycie.
Moje babochy to tez, tylko chołpa z chłopami, o ludzie... a jak juz ktoras wyciagne do galerii czy na piwo, to mowia, ze jestem przerazajaco niezalezna. No tak, w koncu wyjscie z kolezanka to wielki wyczyn !!!!!!! Gwiazdka, bo kluczem do sukcesu jest stworzenie listy rzeczy realnych :P ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() wreszcie zamontowali mi rolety i sasiedzi nie widza mojej gołej dupy jak sie przebieram albo brzydkiej gęby, jak się maluję :P |
|
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Pumas, ale Ty czubek jesteś, dupa pewnie szał robi, gęba jak to nazwałaś podobnie, a Ty mi tutaj takie pierdółki piszesz
![]() Mieszkanko fajne, jakby mi płacili miesięczny czynsz albo takie kupili to nie odmówiłabym
|
|
|
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))Mieszkanko fajne, sympatyczne ![]() Idę stąd, 2 godziny ruskiego zrobiło mi papkę z mózgu
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
|
#1835 |
|
Zadomowienie
|
Gwiazdka dzięki
![]() Też słyszałam, że od środy śnieg. Ja tam się cieszę
|
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
gwiazdka, wiesz nie lubie sie obnazac przed obcymi zwlaszcza ;-)
Jula, ja latam na co moge :P napadłam na apteke, pora zasiasc na KWC.... jak zwykle robie to na odwrot. |
|
|
|
|
#1837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też często kupuję sobie jakieś kosmetyki a dopiero potem sprawdzam co kupiłam na KWC... Ale często się zdarzało, że dziewczyny narzekały na coś co mi później bardzo pasowało
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
J sie zrazilam troche do KWC, bo wiekszosc super ocenianych produktow u mnie w ogole sie nie sprawdzila. Zagladam tez na Makeupalley, tam jest wiecej recenzji.
|
|
|
|
|
#1839 |
|
Zadomowienie
|
uffff musze powiedzieć, że niezle się zmęczyłam. Mialam smaka na naleśniki, ale uznałam, że najlepiej będzie jak wezmę się za aerobik we własnym pokoju,muzyczka na fulll i jazda he he jakieś 45 minut dałam rade, cała mokra jestem uffffffffffffffff
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=YwmUg...eature=related a taki brzuszek chciałabym mieć jak ona, naprawdę podziwiam ![]() Co sądzicie?
|
|
|
|
|
#1840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała taki mieć
A jak już zazdrościć, to cycki tez mogłabym takie mieć
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde od soboty mam zatkane ucho. :/
Już kupiłam sobie kropelki na zatkane uszy a potem płukałam wodą za pomocą strzykawki i nic. ![]() Może kurde ogłuchłam.
|
|
#1842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem zadowolona![]() ![]() ![]() ![]() Niestety brzuch to masakra |
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh no to ja powiem, ze brzucha takiego bym nie chciala, dla mnie za bardzo umiesniony. Mnie wystarczy płaski z wcieciem
Ale cycki to ma fajne... zazdroszcze Wampirka, nalozylam "gowniana" maske na twarz vel maseczke aspirynowa. Chlopa w domu nie ma, wiec moge smierdziec :P |
|
|
|
|
#1844 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogle dziewczyny poczytajcie sobie trochę o brafittingu ![]() Zajrzyjcie tu, bo specjalnie dla was, by to znaleźć odkopałam mój stary profil w którym kiedyś pisałam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=415605
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Wampirka, mnie nic nie pomoże. Mam brzuch większy niż cycki
DDA dziewczyna wg mnie jest za bardzo umięśniona, aż dziwne są te piersi przy reszcie ciała.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
wampirka, ja tez sie tym interesuje i w tym tygodniu sie wybieram do takiego szopu na przymiarki. Bo moje niektore staniory wołają o pomste do nieba, takie luzy w obwodzie.
|
|
|
|
|
#1847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja jak zaczęłam mieć porównanie, to wszystkie stare wyrzuciłam
A masz już Pumas jakiś stanik w swoim dobrym rozmiarze? Czy to teraz będzie pierwszy?
|
|
|
|
#1848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam dobrze dobrane staniki, zauważyłam, że za dobry stanik wg mnie oczywiście trzeba dać minimum 20 zł (z promocji np. z 50 zł.) Nie radzę kupować na targu tych badziewnych za 8 czy za 10 zł to jest totalna masakra. Ja przeważnie czekam na zniżki w tych dużych sklepach (np. H&M gdzie z 50 zł np. na 20 czy 30 zł. Naprawdę się opłaca. A Wy gdzie przeważnie kupujecie staniki???? ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Taka cisza,wiec pewno jeszcze śpicie cio??Ja juz od 5.45 na nogach, teraz siedzę w pracy I czekam na upragniony śnieg. Mam plan, chce się w tym roku nauczyć jezdzić na nartach
|
|
|
|
|
|
#1849 |
|
Raczkowanie
|
Ja też siedzę w pracy, też nuda, chciałem tu się odezwać ale na temat staników nie posiadam dużej wiedzy niestety. A nawet ta wiedza ogranicza się do minimum
![]() Ja od 6. na nogach, od 7 w pracy . Ja czekam aż będzie śnieg żeby śmigać na całodniowe spacery z psiną !
|
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupuję staniki z HM, w ogóle uwielbiam ich wzornictwo bieliźniane. Doły (szorty, stringi) kupuję czasem w New Yorker bo mają ciekawe, megasexy (czasem aż kiczowate) pomysły. Ale góry bym się nie odważyła u nich kupić.
Często robię zakupy bieliźniane na hali na gaju we Wr, jest tam stoisko z polskimi wyrobami typu Konrad etc - bardzo ładne i w dobrej cenie i babeczka fajnie doradza.
|
|
|
|
#1851 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
Mialam nie dawno 4 ale wydaliśmy (bardzo żałuję, bo nie wiem co się z nim teraz dzieje, tej Pani po prostu zwiał, chociaż wydaje mi się, że skłamała i że go oddała do schroniska). Ja mam mieszance male terierki ruselki zmieszane z kundelkiem. Bardzo KOCHAM psy, bez nich nie umiałabym zyć he he chyba powinnam być lekarzem weterynarii, a nie moj brat he he |
||
|
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale przyznaję, czasem maja tak sexy komplety, że się nie mogę napatrzeć. Tak jak w ubiorze lubię raczej minimalizm, tak bieliznę uwielbiam sexy, fikuśną, z cyrkoniami i bajerami
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Raczkowanie
|
Moja psina to pół husky, pół wilczur o cudnym imieniu Zuza
. Czekamy na śnieg, żeby robić całodniowe spacery ![]() Zwierzaki to najlepsi przyjaciele
|
|
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Wampirka, nie mam jeszcze tego mojego rozmiaru, ale z wyliczen wyszlo mi cos jak Twoj
Ja nie kupuje w zadnych sieciowkach, bo to badziewie. Rozciaga sie strasznie, jedynie wzory fajne. W bieliznie jak i w ciuchach panuje u mnie w miare minimalizm ![]() Ide dzis do sklepu snowboardowego...
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1856 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja uwielbiam Freye
Ale jest to marka super droga, jej ceny to ok 200 zł Wiecie, jak szukałam wam zdjęć tych staników to to trafiłam na promocję, gdzie moja f.saskia kosztowała 99zł (a ja za swoją dałam ponad 200)...
Edytowane przez VwVampirka Czas edycji: 2010-12-09 o 20:02 Powód: ponowne załadowanie zdj |
||
|
|
|
|
#1857 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
też muszę przejść się do sklepu, w którym Panie pomogą dobrać odpowiedni stanik i tym samym nowy rozmiar ten prawidłowy. Oczywiście najpierw muszę uzbierać trochę gotówki...
|
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Zimo, czekam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Jak wam sie podoba mój ekwipunek?
|
|
|
|
|
#1859 |
|
Rozeznanie
|
Pumas - b. fajnie
![]() ja dziś mam jakoś zły humor, wszystko i wszyscy mnie drażnią. Przeglądanie ogłoszeń, myślenie o pracy a raczej jej braku juz w ogóle. Doszłam do fantastycznego wniosku, że zawsze na jakies normalne stanowisko znajdzie się ktoś lepszy, kto ma doświadczenie i zna perfekt język... Żeby tylko nie przynudzać, poczytałam o bra-fittingu, fajna sprawa. Wh kalkulatora wyszło mi, że noszę stanik o dwa rozmiary za mały, powinnam mieć 70D. Jakoś póki co nie przekonuje mnie to, musiałabym przymierzyć jakiś ale to jak będzie kasa czyli kiedyś ![]() Co do kupowania staników lubię te z H&M, wszelkie jakieś kupowane na allegro okazują się sztucznym szajsem. Wrócę do domu, i na włoski położę olej kokosowy, na twarz maseczkę i się relaksuję po tym okropnym dniu.
|
|
#1860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kala, mi też się ciężko było przekonać do 60 dd
rozmiary 70D są bardziej dostępne i często tańsze niż te z obwodem 60, więc łatwiej Ci będzie spróbować niż mi, bo ja swoje to tylko w sklepach internetowych mogłam kupować. Nawet Triumf nie produkuje staników poniżej obwodu 70 ![]() Zimno, a sio, sio, sio..... Ja nie jestem tak dobrze przygotowana jak Pumas
Edytowane przez VwVampirka Czas edycji: 2010-11-23 o 16:13 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A jak już zazdrościć, to cycki tez mogłabym takie mieć 

(bardzo żałuję, bo nie wiem co się z nim teraz dzieje, tej Pani po prostu zwiał, chociaż wydaje mi się, że skłamała i że go oddała do schroniska).
Ale jest to marka super droga, jej ceny to ok 200 zł