![]() |
#1831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Kopiemy na śmietnisku historii, wyciągając na światło dzienne stare idee i myśli.
Nie mogły istnieć dwa serca bardziej do siebie przychylne, dwie osoby o podobnych gustach i tak zgodne w uczuciach..
Edytowane przez zakichanakrolewna Czas edycji: 2010-09-16 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() __ - masz dzisiaj lepszy humor.. - nie lepszy, inny .. dlaczego każde twoje spojrzenie tak boli ? wiem, lubisz szalone idiotki.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
Rozeznanie
|
za wszystkie pochwały - <3
![]() ciiri i BananowaBrazylijka ![]() 'You say "love" is your favourite word but you never find the time to use it.' Mówisz, że 'kocham' to Twoje ulubione słowo, ale nigdy nie znajdujesz czasu by go użyć. 'powiedział coś, co doprowadziło ją do szczerego śmiechu. uśmiechnął się i powiedział 'wiedziałem, że wciąż potrafię'' Romeo, zabierz mnie tam, gdzie gwiazdy są na wyciągnięcie ręki. powinnam w końcu przestać porównywać swoje życie do bajek Disney'a. Proszę, nie schrzań tego. Mam zamiar zostać twoją żoną w przyszłości. 'Znacznie bardziej wolałbym być kobietą niż mężczyzną. Kobiety mogą płakać i nosić urocze ubrania i to one jako pierwsze są ratowane z tonących statków.' 'powiedziałeś, że będziemy na zawsze razem. problem polega na tym, że na zawsze się jeszcze nie skończyło.'
nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapomnij jak się ruszam, jak się ubieram, jak pachnę. nie przywiązuj się do mnie - mam w zwyczaju uciekać. Edytowane przez always be yourself Czas edycji: 2010-09-16 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Raczkowanie
|
DZIĘKUJĘ.
_ Moje ciało zamienia się w proch, kiedy brzęczysz dookoła, a moja głowa kręci się w kółko, w kółko. Mam ręce, co jak tonące fale giną same w sobie. Budzę się z martwą prawą półkulą serca, bo serce mam zamiast mózgu, co z premedytacją bawi sie w autodestrukcję. Mam nachmurzoną głowę, co się z niej strach leje, jakby w burzową noc.. to jakby te zęby, ostre zęby szaleństwa zaciskały się na moim języku, bym nie poczuł więcej, jak smakujesz, kiedy sie boisz. Przemykasz pod zatrzaśniętymi okiennicami oczu beztrosko uśpionych. mieć tysiąc lat na wyłączność zlęknionych snów ...i my pod ciemnym niebem blaknących gwiazd. może mógłbym stać się człowiekiem, gdybym się w środku nie żarzył, a spłonął kiedyś cały.
#1835 |
Zadomowienie
|
proszę bardzo Kochane ; *
____________________ 'You said You loved me, but I didn't love You back. Then You left me and something was missing... With You my life was complete.' Mówiłeś, że mnie kochałeś, ale ja nie kochałam Ciebie. Wtedy mnie opuściłeś i czegoś zabrakło... Z Tobą moje życie było kompletne. 'I know I don't love You, but my heart tells me to without You nothing's ever special. Without You my life is empty.' Wiem, że Cię nie kocham, ale moje serce mi mówi, że bez Ciebie nie ma nic specjalnego. Bez Ciebie moje życie jest puste. 'indecision to call You and hear Your voice of treason. Will You come home and stop this pain tonight?' niepewność czy zadzwonić do Ciebie i usłyszeć Twój zdradliwy głos. Czy przyjdziesz do domu i zatrzymasz ten ból dziś wieczorem? 'How can I deny this feeling?' Jak mogę wypierać się tego uczucia?
![]() |
#1836 |
Rozeznanie
|
Jak słaby niewidzialny punkt
znika co łączyło nas. Nie chce więcej już Ciebie mieć obok mnie. Jak pożółkły stary liść, który nagle przestał żyć Tak skończyło się choć miało trwać.
#1837 |
Rozeznanie
|
![]() 3martyna3 - nie Ciebie jedną ;/. _ Stopuje, ewidentnie nie pasuje do tej gry gdzie wszystkie szmaty lepią się do Ciebie i wpadają w twe ramiona jak osa do miodu. Zachłannie jakby w domu miała mało ciepła i miłości pchała się w świat przereklamowanych ramion, które w objęciach swych miały więcej kobiet niż szczeniak pieszczot od strony przechodniów. Rzęsy zaczęły się jej układać w kołysankę zatrzymującą wszystkie łzy i troski. Mimo, że minęło 120 dni, kilkaset godzin i ponad miliard sekund ja nadal pamiętam twe imię, jakie kupowałam Ci perfum i że zamiast cukru wolisz miód w herbacie. Czasem ktoś musi popełnić niewybaczalny błąd by potem popatrzeć jak się stara i nigdy więcej nie daje się pokusić diabłu by Cię zranić. Jesteśmy jak te laleczki Voodoo, to w nas wbijają szpilki, ale cierpi całkiem ktoś inny. Każdy ma swojego demona, który prześladuje Nas dniami i nocami. Gdy idzie się do sklepu rozglądając się w okół czy przypadkiem nie wyjdzie zza rogu, w szkole chowając nos w zeszycie by Go nie zobaczyć i odwracając wzrok w szybę autobusu gdy właśnie wkracza. Natomiast nocami wymazuje się wspomnienia o nim, które kumulowały się w głowie od poranku. I weź tu uwierz człowiekowi, który na końca słów " kocham Cię" pisze " xd" . I tak Cię to nie obchodzi nie? Buteleczka Twoich perfum i bluza całkowicie mi wystarczą, możesz iść. Standardowo: nie wyszło.
![]() |
#1838 |
Raczkowanie
|
"Nie chodzi tu więc o to, czy ktoś jest słaby, czy silny, tylko – czy może przetrwać miarę swego cierpienia."
|
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Rozeznanie
|
#1840 |
Raczkowanie
|
dziękuję za te wszystkie dużo , dużo wcześniejsze pochwały
i za upominanie się przez te , które pamiętały . <3 _________________________ pieprzę to uśmiercając ludzi których kocham . to wszystko co robimy osobno jest powodowane myślą o nas , mimo , że specjalnie robimy sobie na złość , nie potrafimy być wobec siebie obojętni . runął cały system , którego nikt nie miał prawa zniszczyć . żałować mam tego , że się poznaliśmy ? powiedz co się stanie gdy stracę siebie , a jest mnie coraz mniej .. jego brak odczuwam tylko od pasa w górę , niżej nie ma serca . nikim jesteś gdy całujesz moje usta , myśląc o niej .
![]() |
#1841 |
Raczkowanie
|
bo masz w sobie coś, czego nie ma nikt inny. ♥ poprostuAsiss= cieszę się myszko ;*
![]() |
#1842 |
Zadomowienie
|
łzy tuliły się w jej oczach,
mimo wszystko.. było im tam dobrze. każdego dnia kłamała siebie, że będzie dobrze, chociaż tak nie jest.. jego głos słyszała w szkolnym radiu .. to była jedyna rzecz, dzięki której w szkole się uśmiechała .. splątane ręce, to co daje jej najwięcej .. mijający ją jego oczu blask, przysłonił wszystkie twarze naraz.. ma nadzieję, mimo to, że nie jest tu tak jak w niebie..
#1843 |
Przyczajenie
|
" Tchnąłeś uczucie w moje serce. " with every strike of lightning comes a memory that lasts (. każde zaświecenie światła przynosi wspomnienie które trwa) czasami przychodzi taki moment, że po prostu odpuszczasz. inquiring, otojest - ![]() ![]()
#1844 |
Zadomowienie
|
„Ja zrobię coś dla Ciebie, Ty coś dla mnie..
A potem zrobimy coś razem…” rozwala mnie ten tekst ;D Twoje oczy wypalają moją skórę. A teraz zamknij się i słuchaj! Kocham Cię idioto! Jeszcze raz nauczę się kochać Nauczę się ufać… Możesz zmienić wino w wodę, Zmienić smutek w śmiech, Ale nigdy nie sprawisz bym przestała Cię kochać. Mogę unosić się nad ziemią Jestem zaprzeczeniem grawitacji A to dzięki temu, że mnie kochasz. W bezsenną noc przypominam sobie rzeczy, które mówiłeś za które ci dziękuję i których nigdy nie zapomnę Nikt nie umiera z powodu złamanego serca Złe miejsce Zły on Zła twarz Zły czas Zła miłość….
![]() |
#1845 |
Raczkowanie
|
zamieszkałeś w Mojej głowie .. teraz za cholerę nie mogę Cię wymeldowac . naszą miłośc jak liście .. najpierw zachwycają wszystkich, a potem przy większym podmuchu i tak spadną na ziemię, i zostaną zdeptane przez ludzi . "Może nigdy nie kochał prawdziwie, bo pragnął Ciebie tylko dla siebie ? ... i nasze egoizmy na krótko się zeszły, dając nam złudzenie miłości ." "Nawet jeśli miłośc uczuciowa na pozór zniknęła, możesz go kochac, możesz pragnąc dla niegi dobra ." "Jeżeli rzeczywiście przestał Cię kochac, tym bardziej kochaj go Ty, i to bezinteresownie. Rzadko spotyka się ludzi, którzy długo mogą opierac się czyjejś miłośc do nich." "Myślisz : "Zawiodłam się na Nim" Pomyśl także czasem : "To ja go zawiodłam" ." Nie będę obarczała Cię winą, bo ja też zawiniłam. Tak bardzo Cię kocham, że staram się zapomniec wszystkie złe chwile. Pamiętaj, że zawsze będę Cię wspierac, nawet wtedy, gdy będziesz z kimś innym. Nie oglądam filmuu, gdy w zakończeniu Cię nie znajdę. Tak. Przez pierwsze miesiące nie mogłam się pozbierac. Alee teraz jest wspaniale! Myślę o Tobie już 6 dni w tygodniu a nie 7. Żałosny chłopcze ogarnij temat. Nie rób z siebie idioty. Tak, to będzie taki mały diss na Ciebie. Nie użalaj się nad swoim 'beznadziejnym' życiem.
"A girl doesn't need anyone who doesn't need [COLOR="rgb(0, 191, 255)"]her[/COLOR]." - Marilyn Monroe Edytowane przez Emaa x3 Czas edycji: 2010-09-18 o 18:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1846 | |
Zadomowienie
|
Lubię zaskakiwać
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() _changime, naiwnie__, Paralogiczna, rumuneczkaxd, sandra12319, Sharmila, TwojaKokaina, x_truskawka_x - okradłam ![]() _______________
Plan zdobycia szczęścia: zadowalać się skromnymi środkami do życia pragnąc elegancji, a nie luksusu i tego, co wykwintne, a nie modne, być szanowanym, nie szanownym, bogatym, a nie bogaczem, uczyć się pilnie, myśleć spokojnie, mówić łagodnie, postępować uczciwie, z otwartym sercem słuchać gwiazd i ptaków, dzieci i mędrców, znosić wszystko z uśmiechem, postępować odważnie, korzystać z okazji, nigdy się nie spieszyć. Jednym słowem - pozwolić, by nad pospolitym wzięło górę duchowe, spontaniczne i podświadome. Dlaczego nie możesz na mnie spojrzeć jak na dziewczynę za którą oddałbyś życie?
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-09-16 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Raczkowanie
|
Życie i dupa jest jedno. Z obu trzeba korzystać.
popadam w stany obojętności. on ustąpił mi miejsca. W pustym tramwaju. Gdybym wiedziała, że upadnę, to bym się na chwilę położyła.. A kiedy się uśmiechasz, rób to tylko dla mnie. Nie wiem co pije ale jeśli to miłość to nalej mi jeszcze. <3 czy tęsknił za mną chociaż minimalną ilością tej tęsknoty, którą ja czułam do niego... Może to i dobrze że idę tak powoli... bo wcale nie jest pewne czy idę we właściwym kierunku. to się nigdy nie zmieni jak wygląd paczki marlboro. z Nim przejdę przez jesień. Przez zycie w koszuli pachnącej tobą <3 pachnę lansem, skarbie ! ' masz takie zamyślone usta, masz takie malinowe oczy. ' |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Przyczajenie
|
Aimer, c'est perdre le contrôle
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Raczkowanie
|
marikab - zaszczyt w tyłek mnie kopną !
![]() SparkyAngel , abuune , always be yourself , z innej bajki - trochę się was dzisiaj nazbierało ![]() myszki, aż chce się do was wracać ! <3 kocham wszyystkie <3 bez żadnego wyjątku. ___ nie pozwólmy uciec szczęściu ! dzieci zdolne mają wolne. ![]() czasem kiedy mówię 'u mnie w porządku' chciałabym.. żeby ktoś spojrzał mi w oczy, uściskał mnie mocno i powiedział 'wiem, że wcale tak nie jest' .. nie zadaję pytań, lubię kiedy patrzysz na mnie. ; * ' to jak smak whisky, do tej gry trzeba dojrzeć. ' Twoja decyzja - Twój problem.
![]() |
#1850 |
Raczkowanie
|
poprostuAsiss Zaszczyt
![]() xxgroszek07xx Emaa x3 _changime Toogether93 ciiri notcool your blue eyes naiwnie__ _mandarynka TwojaKokaina x_truskawka_x otojest Paralogiczna Okradam was cały czas, talenciary ![]() Najlepsze ![]() ![]() Dzisiaj miało być dobrze.
Cholera, nie jest. s z c z ę ś c i a r a Pluję sarkazmem. Będzie dobrze. W końcu kiedyś musi. Może to nie dziś i może to nie jutro, ale ja wiem, że będzie tak jak sobie wymarzę. -Ładnie pachniesz. -Pachnę Tobą.
![]() |
#1851 |
Zadomowienie
|
chcę z Tobą być.
na każdym zakręcie życiowej drogi. rozświetlasz mi deszczowe popołudnie pozwoliłeś mi przy sobie być. otulać Cię ramieniem mojej miłości. widać słychać i czuć Cię. jesteś przy mnie.
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-09-16 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Raczkowanie
|
: )))))))) !
I will understand . Chyba nie obejdzie się tutaj bez czarów … ![]() Wiem też, że ludzie nie zawsze mówią to, co myślą . Teraz rozumiem, że chowanie się przed prawdą ma wartość edukacyjną . A wiesz jak czuję się Ja, gdy muszę patrzeć na Twoje maślane oczy, które teraz swój wzrok kierują na Nią, a kiedyś należały do Mnie ?! Znacz to uczucie, kiedy budzisz się rano, a w głowie ciągle masz setki niespełnionych snów ? Czasami tak zastanawiam się na poważnie, czy Ty w ogóle kiedyś Mnie kochałeś . Największą zemstą było podrywanie Moich przyjaciółek . To tak, jakbym teraz podeszła do Twojego kumpla i na Twoich oczach go pocałowała . Ja nadal mam cichą nadzieję na nasze wspólnie spacery i wieczory przy herbacie . Mimo, iż jesteś skończonym dupkiem i idiotą, to wszystko wybaczyłabym Ci ot tak, po prostu . Łzy stały się jej najlepszą przyjaciółką, a marzenia o szczęśliwej miłości bajką do poduszki . Obiecuję Ci, że odegrasz bardzo ważną rolę w Moim życiu ! Uwielbiałam tą niezręczną ciszę gdy się spotykaliśmy. Zawsze wtedy wyobrażałam sobie, ż e ja i ty za rękę … że na zawsze … że szczęśliwie . Wźrenicach jej do tej pory widnieje twój obraz. Nie chcę już chodzić smutna, ale jedynym antybiotykiem jesteś Ty. Niestety na ten lek Mnie nie stać. Nawet chmury na niebie dziś krzyczą do Mnie wiatrem: ‘Walcz! Będzie lepiej Mała!’ .
"A girl doesn't need anyone who doesn't need [COLOR="rgb(0, 191, 255)"]her[/COLOR]." - Marilyn Monroe Edytowane przez Emaa x3 Czas edycji: 2010-09-16 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Raczkowanie
|
UWIELBIAM WRĘCZ moje Muzy [agatka944 , notcool , xxgroszek07xx,TwojaKokain a od część XI xD, amozefrytkidotego której dawno nie widziałam ;(...]
Za czym kolejka ta stoi Po szarość, po szarość, po szarość Na co w kolejce tej czekasz Na starość, na starość, na starość Co kupisz gdy dojdziesz Zmęczenie, zmęczenie, zmęczenie Co przyniesiesz do domu Kamienne zwątpienie Bądź jak kamień, stój, wytrzymaj. Kiedyś te kamienie drgną I Polecą jak lawina Przez noc, przez noc, przez noc. Kiedy sen przypomniał cię Nie pierwszy raz Kiedy strach obudził mnie gdy w alejce Rudy kasztan Ci dalam i serce A Tys rzekl mi trzy slowa, nic wiecej Ze kochasz mnie i wiatr "Dam ci serce kochany, oraz ine organy, a ty zagrasz mi na nich jak z nut. gdy zjawi się Zdzicha Co w mój związek się wpycha i nachalnie chce zrobić mi wbrew W mym serduszku, co pika do mojego samczyka Nagle rodzi się gwałtowny gniew Odgryzam rywalce serdeczne dwa palce od obu nóg Zostawię ci jeno, cholerna hieno, serdeczny kciuk!!! -Co ty dziś piłaś ? -tylko swoje łzy o smaku przeszłości z nutką gorzkiej teraźniejszosci |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1854 |
Zadomowienie
|
♥ Od wschodu do zachodu w potoku myśli, w pustce słów, w natłoku dźwięków.. Istniała teraz w centrum beznadziejności, wciśnięta pomiędzy dwa napierające na nią światy. Został po nim perfum smak.. Uświadomiła sobie, że wpadła w teatr życia i plątała się w nieznaczących kwestiach.. Los się na nią obraził, bo nie chciał dać jej uśmiechu.. Patrz mi w oczy - głębiej już nie dotrzesz. Ciągle zastanawiało ją, kogo tak namiętnie pieścił swoimi myślami.. Dziękuję za to, że zmuszasz mnie do śmiechu. Zawisła jej głowa na sznurze myśli.. (...) i wypełniła puste dłonie słów ogromem. ♥
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-09-17 o 05:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
katastroficzna- bardzo mi miło, zwłaszcza, że wcale się taka nie czuję
![]() ![]() Asis, nie gorączkuj się, w obecnej sytuacji ciężko cokolwiek wymyślić . Dziękuję, że jesteś Ty. ____ Mam dość braku światła w sercu gdzie zawsze byłeś Może następny dzień to Tobie odbierze sens życia ... i kiedy już nie potrafiła wziąć się w garść, zaoferował, że weźmie ją w swoją. To było jak lato, za piękne, za ciepłe, za krótkie Ślubowałam Bogu pokochać każde z cierpień nie podążać ścieżkami prowadzącymi donikąd żyć wbrew intencji całego świata Kiedyś przejrzę na oczy lecz nie teraz, nie jeszcze, nie tutaj
#1856 |
Raczkowanie
|
przyjmij to do wiadomości
nie pójdziesz drogą życia nie znając drogi miłości ta jedna ze stu, by nie zabrakło Ci tchu, ej przerwij ten bezustanny pościg zorientowałam się , że jestem zakochana kiedy robiąc herbatę zapomniałam wrzucić torebki do kubka . - wiesz co ? - co ? - fajnie , że jesteś. bo ty masz coś czego nie ma nikt inny . chcę być jedyną , która sprawia że jesteś szczęśliwy . może nie wystarczę , ale będę tuż obok , prócz ciebie nie ma mnie dla nikogo . bo dowód miłości jest wtedy , gdy bez żadnych gestów przychodzisz i mnie przytulasz. _____________________ a ty popatrz w moje oczy i zrozum ile jesteś wart . |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Emaa x3 ; _changime ; Sharmila ; SparklyAngel ; LadyBerry_ - czujcie się okradzione ![]() _____ Myślałam ostatnio o moim życiu...Nic z tego myślenia nie wyszło bo cały czas siedziałeś mi w głowie..
![]() |
#1858 |
Raczkowanie
|
Potrafiłeś szarość życia zabarwić kolorem. *** Zobaczysz, będzie dobrze. To psychiczne nastawienie każdemu daje dziś nadzieje *** tak kochanie, to prawdziwe życie. *** Więc łapię chwile ulotne jak ulotka. *** No, to to jest już koniec. Nie kocham cię.! Zapominam o tobie. Ale ten... don't worry be happy. *** Bo przecież zostają wspomnienia.
![]() |
#1859 |
Rozeznanie
|
marikab - oczywiście, że pozytywnie! ![]() katastroficzna - ja Ciebie też! ![]() niczego_po_trochu - bardzo motywujące wyróżnienie, dziękuję! ![]() - papierosy mają to do siebie, że pokazują, jaka jestem "och zaje.bista" - albo jaka jesteś "och z depresją" tam nie było początku ani końca. tam był tylko ciąg dalszy. Proszę Pana, jestem taka w Panu zakochana! <3 zabłąkane owieczki w ciastkach z kremem. i miłość. Powtarzam w kółko "I'll be stronger" i nie patrzę w tył. Gdy słońce rozświetla rdzawo-czerwone liście uśmiecham się mimowolnie Bo mimo iż jesień, one umierają piękne. Jak ja. Nie jestem tu po to byś mnie lubił! Masz mnie kochać! Obok przechodzę - nie widzisz mnie. I dziwi Cię cisza i boisz się słów. Jak wzrok usłyszeć mam - Twe oczy pełne słów? Czy jeszcze przyjdziesz tu? Czy kiedyś spojrzysz znów? Tak szybko biegniesz, nie widzę Cię. Znów obok przechodzisz, znów zranił Cię ktoś.
#1860 |
Zakorzenienie
|
Oluś - oj dzięki słonko i też Cię uwielbiam, ale to wiesz
![]() katastroficzna, niczego_po_trochu - miło ![]() Spójrz w lustro, a zobaczysz, że Twoje piękno nie jest prawdą. W ogrodzie gorzkich kwiatów tańczymy. Idziesz ulicami - latarnie uliczne kołyszą się w tak Twojego chodu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.