|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pogaduchy o wszystkim i o niczym. :) cz. I.
enamour nie smuć się odbijecie sobie
zdradź tymczasem sekret jak straciłaś 4 kg ja biegam od ponad miesiąca i waga stoi w miejscu, a dietę też staram się trzymać nie jem slodyczy, żadnych coli itp![]() untouched ja też jestem czekoladoholiczką chyba to najczęstsze uzaleznienie słodyczowe![]() ja po wizycie u koleżanki fryzjerki humor mi poprawiła
Edytowane przez 201605041146 Czas edycji: 2011-09-30 o 18:41 |
|
|
|
#1832 |
|
ma zielone pojęcie
|
A ja nie przepadam za czekoladą... Mam kilka ulubionych rodzajów, i tylko je jem. I to jedynie do kawy. Bez kawy mi nie smakują.
Za to jem cukier trzcinowy na kilogramy ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;29721127]Kończę też z czekoladą To jedyna słodkość jaką lubię. Ale,że jestem na diecie to niestety rozstaję się z nią na jakiś czas [/QUOTE]Na jakiej diecie jesteś?
|
#1833 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zgadzam się enamour nie smuć się, odbijecie to sobie Właśnie jak straciłaś te 4 kg i w ile? Ja biegam od dawna Do tego ćwiczę ćwiczenia aerobowe , jem mniej i zdrowiej. W tamtym roku od czerwca 2010 do grudnia schudłam 10 kg. Aż do czerwca tego roku czyli pół roku utrzymywałam tą wagę. A od czerwca jestem znowu na diecie MŻ i WR i schudłam kolejne 8. Jeszcze zamierzam zrzucić 5-6 kg i daję sobie spokój Zmieniłaś fryzurkę? ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
MŻ i WR Ja nie używam cukru. Właśnie ze słodkości kusi mnie tylko czekolada |
||
|
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
enamour nie smuć się, odbijecie to sobie Właśnie jak straciłaś te 4 kg i w ile? [/QUOTE] To było jakoś przed Wielkanocą, mój Tż pojechał do Niemiec do pracy i to był najgorszy okres w moim życiu, przed jakieś 4 dni płakałam cały czas i mało jadłam. A potem to po prostu codziennie przez chyba miesiąc robiłam po 50-100 brzuszków i to tyle z tego co pamiętam. Schudłam tyle w ok. miesiąc. Nawet koleżanki te 4 kg mniej zauważyły, jedna mnie nawet nie poznała Teraz przy wzroście 177 ważę 62,5-63,5 ale to i tak jeszcze za dużo, a waga dochodziła mi do 67 Ale przez te 9 dni jak nie było Tż, to jak wrócił to mi powiedział, że schudłam.
|
|
|
#1835 |
|
ma zielone pojęcie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;29722724]MŻ i WR
[/QUOTE]Mniej Żreć i Więcej Ruchu?
|
#1836 | |
|
Konto usunięte
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;29722724]
Ja biegam od dawna Do tego ćwiczę ćwiczenia aerobowe , jem mniej i zdrowiej. W tamtym roku od czerwca 2010 do grudnia schudłam 10 kg. Aż do czerwca tego roku czyli pół roku utrzymywałam tą wagę. A od czerwca jestem znowu na diecie MŻ i WR i schudłam kolejne 8. Jeszcze zamierzam zrzucić 5-6 kg i daję sobie spokój Zmieniłaś fryzurkę? ![]() MŻ i WR Ja nie używam cukru. Właśnie ze słodkości kusi mnie tylko czekoladakochana powiedz mi jak to zrobiłaś, ile wazyłaś przed przy jakim wzroście? ja biegam od sierpnia i potem ćwiczę, w sumie co 2 dzień po 70 minut ćwiczeń, bieg i potem tamillee, i waga stoi nie wiem co robie źle.... doradż mi kochana a rok temu w dniu ślubu wazyłam 53-54 kg fryzurkę odrobinkę podciełam włosy i grzywke zaznaczyła mi fryzjerka, że teraz tak ładnie wyglądam mialam bardzo zły humor awizyta u niej mi go poprawila![]() Cytat:
to ty taka kochana płaczka za swoim tż![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- dokładnie
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Anetko - Bo ja go po prostu bardzo Kocham i dlatego nawet przy głupich kłótniach potrafię płakać
Dlatego on zawsze mnie uspokaja, bo wie, że potem jest kiepsko ze mną. Mam po prostu strasznie słabe nerwy
|
|
#1838 |
|
Rozeznanie
|
hej kochane
|
#1839 | |
|
Konto usunięte
|
Tak
![]() Cytat:
Hej ![]() Jak minął Ci dzień? W ogóle jak wam minął dzień?
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-09-30 o 21:26 |
|
|
|
|
#1840 |
|
Rozeznanie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;29725379]Tak
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Hej ![]() Jak minął Ci dzień? W ogóle jak wam minął dzień? [/QUOTE]dobrze.
|
#1841 |
|
Marudziara
|
u mnie był na chwilkę Tż dostał te bokserki na prezent, oczywiście musiał przymierzyć Obejrzałam sobie samotnie Shreka 3 ( oczywiście nie ma to jak jedynka ) i jestem
|
#1842 |
|
ma zielone pojęcie
|
A ja się piwem opijam
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Mój dzień nie mija najlepiej. Idę chyba spać. A jutro na uczelnię...
|
|
#1844 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Mam wszystkie na dvd i powiem wam, że ostatnia jest chyba najsłabsza![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Co się stało? Dobranoc KOLOROWYCH Udanego dnia na uczelni. Ja jutro zamierzam się wyspać ![]() Też za jakieś 10-15 minut idę spać bo mi się oczy zamykają ![]()
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Konto usunięte
|
untouched dzięki za takie info
podziwiam cie kochana jak będe miec zdjęcie to wstawię![]() dziewczyny idę spać, w poniedziałek mam dostac okres, aprzed 2 godzinami( tuż po bieganiu ) dostałam migreny wymiotowac mi się chce i paskudnie się czuję![]() dobranoc kochane
Edytowane przez 201605041146 Czas edycji: 2011-09-30 o 21:53 |
|
|
|
#1846 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ok jak będziesz mieć to wstawiaj Nie ma za co Nie poddawaj się i walcz!Oj współczuję mi tydzień temu się skończył okres. Wyśpij się, może Ci przejdzie kochana![]() Ja też zmykam spać ![]() Dobranoc kochane KOLOROWYCH
|
|
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
wpadłam się przywitać..zaraz idę gotować i sprzątać,bo o 15 już będzie tż..a w międzyczasie jeszcze muszę o siebie zadbać ![]() dziś zrywamy się o 2 w nocy i jedziemy po tż sis,i szwagra na wesele zamierzamy sobie zrobić wieczór filmowy ![]()
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
|
|
|
|
#1849 |
|
Marudziara
|
Witajcie
![]() Mnie wzięło coś na farbowanie i mam mały dylemat dotyczący farb, czy kupić Garniera jakiś blond czy skusić się na Syoss ciemny blond, który wyjdzie jak pomieszanie ciemnego blondu z brązem ? Sama nie wiem Wiem że chcę coś zmienić
|
#1850 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja oglądam wszystko, komedie romantyczne, komedie, horrory, sensacyjne, itd. Wszystko oprócz westernów Cytat:
Słyszałam, że farby Garniera są dobre. Nie powiem Ci za bardzo bo ja nigdy swoich kręconych włosó nie farbowałam Ale moja kuzynka farbuje na blond z Garniera i jest zadowolona. Ja też bym coś zmieniła dlatego chyba pójdę do mojej fryzjerki Krótkie są wygodniejsze, łatwe w utrzymaniu i ogólnie lepiej mi chyba w krótkich![]() Miłego dnia kochane |
||
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;29730747]Wieczór filmowy? super. Ja zawsze z kuzynkami i kuzynami lub przyjaciółmi robimy noc filmową. Każdy z nas przynosi film. Każdy z nas pisze nazwę filmu, mieszamy je w małej misce i czytamy na głos werdykt. Tak ten jęk niezadowolenia ze strony facetów jej rozbrajający. Zawsze jęczą jak okazuję się , że oglądamy komedię romantyczną heh
Ja oglądam wszystko, komedie romantyczne, komedie, horrory, sensacyjne, itd. Wszystko oprócz westernów Miłego dnia kochane oh to tak jak ja filmy to moja pasja..szczególnie lubię thrillery,ale horrory,i komedie też anie znoszę westernów,i fantastycznych,no i wojennych..może podasz parę fajnych tytułów?![]() ja mam na ten weekend: "bez smyczy" "supersamiec" "diabeł"
|
#1852 |
|
Konto usunięte
|
cześc kochane
wczoraj na noc wziełam solpadeine na migrenę ale nie pomoglo obudziłam się dalej z okropnym bólem ide chyba zaraz zwymiotować, to ulży troszkę.aaa dziś robię tą pizzę w końcu z sosem czosnkowym ( moja dietę dziś szlag trafia;D )untouched skarbie a co oprócz biegania ćwiczysz? ty nie jesz bananów ja je uwielbiam, i wiem że są kaloryczne ale no nie mogę znich zrezygnować wolę banana niż batonika.
Edytowane przez 201605041146 Czas edycji: 2011-10-01 o 11:20 |
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
witam wszystkich
widzę, że zeszło na temat włosów.... ja fryzjerom mówię nie
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1855 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"40 dni i 40 nocy" - Trochę zboczona komedia. Główny bohater musi wytrzymać bez seksu przez 40 dni i nocy. Śmieszna komedia. " Daleko jeszcze" komedia. Główny bohater musi się zmierzyć z dziećmi swojej wybranki, któzy nie akceptują żadnego faceta u boku swojej mamy. A , żeby było śmieszniej to on nie lubi dzieci. To co przeżyje z nimi to horror heh "27 sukienek"- komedia romantyczna. "Oświadczyny po Irlandzku" Komedia romantyczna dla kobiet. Główna bohaterka ma strasznego pecha, jedzie się oświadczyć swojemu wybrankowi i tu zaczynają się jej kłopoty i przystojny facet się pojawia ![]() Polecam film "Dziewczyna z sąsiedztwa" To ekranizacja książki o tym samym tytule Jacka Ketchum'a . Książka i film oparte są na autentycznych wydarzeniach. Opowiadają historię Sylvi Likens i jej siostry. Ale to właśnie Sylvia ( w książce jako Meg) pada ofiarą dzieci z sąsiedztwa i matką jednych z nich a jej opiekunką. Straszne jest to jak dzieci są zdemoralizowane razem z matką. Wykończyli ją psychicznie i fizycznie. Więźli, bili, gwałcili, na ciele napisali napis " Jestem prostytutką i jestem z tego dumna" . Płakałam jak czytałam książkę . Strasnzie współczuje Sylvi to co przeżyła musiało być straszne. Ból, cierpienie. Niestety ona zmarła w skutek obrażeń.http://www.literatura.gildia.pl/twor...a-z-sasiedztwa tutaj masz o filmie. Tutaj masz o Sylvi, zdjęcia tego domu, pokoju, oprawców. Cała jej historia. A raczej gehenna. http://www.jackketchum.pl/index.php?...d=64&Itemid=59 To tylko dla ludzi o mocnych nerwach, nie powinny czytać książki i filmu osoby za bardzo wrażliwe. Z fantastycznych polecam "Gwiezdny pył" fajny film. Dla tych, któzy lubią takie filmy. To jedyny, które mi się spodobał z tej tematyki. Cytat:
Biegam, ćwiczę ćwiczenia aerobowe, czyli np. wymach rąk i nóg, tzw. nożyce, brzuszki skośne i na dolną partię brzucha. Jeżdżę na rowerze, skaczę na skakance. Gram w gumę z dziewczynami młodszymi ode mnie heh Wiem, że to dziecinne ale bardzo dobrze wpływa na odchudzanie bo lecą kcal. Poza tym lubię skakać w gumę. To jak powrót do dzieciństwa Teraz od wczoraj znowu ćwiczę na stepperze bo niestety ale ostatnie dwa tygodnie nie ćwiczyłam na nim. Bo umarł śmiercią naturalną ze starości. Miał 6 lat Ale już mam nowy. Od wczoraj też ćwiczę bollydance. Znalazłam płytę i postanowiłam spróbować. Bardzo releksujące ćwiczenia ![]() Bananów nie lubię ale uwielbiam jabłka, pomarańcze,mandraynki ( kwaśne) , brzoskwinie, nektarynki. Winogron nie cierpię ( zatrułam się kiedyś nimi i leżałam dwa tygodnie w szpitalu) Wszyscy je zjedli i byli zdrowi , tylko ja ze swoim szczęściem się zatrułam Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-10-01 o 12:21 |
||
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Untouched z tych co wymieniłaś nie oglądałam tylko 27 sukienek i oświadczyn
a reszta tak..fajne i śmieszne z komedii jeśli nie widziałaś to polecam "dziewczyna z ekstraklasy",:facet pełen uroku" "muza i meduza""dziewczynę z sąsiedztwa widziałam" okropny film..coś w stylu "pluję na Twój grób" też polecam jesli masz mocne nerwy ![]() a tak horrorów to: "udręczeni" "wrota do piekieł" "siła strachu" "blady strach" i tak mogłabym wymieniać ![]()
|
#1858 |
|
ma zielone pojęcie
|
Ja również. Wszystko z moimi włosami robię sama
|
#1859 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz Ja oglądałam dużo filmów ale zapomniałam tytuły. Raz oglądałam taki fajny ale właśnie nie pamiętam tytułu. On też był na podstawie książki. Kobieta jest dręczona we śnie przez psychicznie chorego Viviana. On zabija jej córkę , ciało znalezione pod wodą w takim pojemniku jak trumna. Nawiązuje tu go królewny śnieżki . Przebrana jest jak królewna.Ona ma sny o kolejne dziewczynce, która idzie przez sad pełnym jabłek. Mąż ją wysyła do szpitala psychiatrycznego bo myśli, że zwariowała. Miała omamy. Okazuje się, że jej prześladowca był w tym samym szpitalu tylko kilka lat temu. Znalazła jego akta a pod tapetą w jej pokoju są te same napisy jakie on w jej umyśle robił w jej domu. Ale uciekł. Z tego co pamiętam to ten świr zabił też jej psa i męża w opuszczonym hotelu. W końcu ona go znajduje ( Viviana), on ją przetrzymuje bo ubzdurał sobie, że jest jej mężem, ta dziewczynka córką. Okazało się, że matka się nad nim znęcała. Na końcu próbuje ją zabić na moście bo mu uciekła ale mu się nie udaje. Trafia do więzienia, zamknięty w małej celi i teraz to ona go dręczy w snach. Fajny film ale nie pamiętam tytułu. Pewnie ominęłam też kilka wątków o nim. Może ktoś z was oglądał go???Ja cztery lata temu zaczęłam chodzić do fryzjerki. To moja znajoma, ma świetną rękę do włosów. Nie chciała mi za pierwszym razem ściąć włosów. Miałam włosy do pasa i nie chciała ich ściąć bo powiedziała, że to straszne i ona tego nie zrobi. Ale w końcu ścieła mi je
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Marudziara
|
Ja właśnie skończyłam robić babeczki
Oto efekt.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

zdradź tymczasem sekret jak straciłaś 4 kg
ja biegam od ponad miesiąca i waga stoi w miejscu, a dietę też staram się trzymać
chyba to najczęstsze uzaleznienie słodyczowe

To jedyna słodkość jaką lubię. Ale,że jestem na diecie to niestety rozstaję się z nią na jakiś czas
Ale przez te 9 dni jak nie było Tż, to jak wrócił to mi powiedział, że schudłam. 

Moja lekarka była w szoku jak mnie zobaczyła, teraz jak jestem chora to zapisuje mi leki, w których nie ma sterydów. Nie wiem co Ci doradzić. Chyba to byś się nie poddawała

współczuję mi tydzień temu się skończył okres. Wyśpij się, może Ci przejdzie kochana