![]() |
#1831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Życie z kierowcą TIRa :) część II
GRATULUJĘ!!!
Nas cały czas wszyscy na drugie namawiają, teściowa twierdzi ze mamy juz tylko dwa lata na to, bo później będę po 30 . Jakby z dniem 30 urodzin macica wysychala. Cały dzień dziś w lozku leżę, mam gorączkę i tak mnie mięśnie bolą ze nie mogę się ruszyć a młoda cały czas chce się bawić. Dobrze ze mam to prawko, jutro wywioze ja do dziadków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1832 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuję
![]() Moze warto pomyslec? ![]() A dziś na fb znajoma wszystkim ogłosiła że nosi pod sercem drugie szczeście. Fajnie ze jest w ciazy. Gratuluję ale żeby aż tak to ogłaszać? ja nawet o tym nie pomyślałam ![]() Biedna, najgorsze jest choróbsko latem. Zdrowiej ![]()
![]() |
#1833 | |
Raróg
|
Zdrówka Quiza!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1834 |
po drugiej stronie szafy
|
Quiza, ja jestem po 30
![]() ![]() ![]() Zdrówka ![]() Agusiaczek, niektórzy się cieszą i chwalą, nic w tym złego ![]() ![]()
![]() |
#1835 |
Zakorzenienie
|
Ulala gratulacje!!
![]() A u mnie też się dzieje... niekoniecznie dobrze. Suknię ślubną kupiłam w styczniu, przybrałam 6 kg od stycznia!!! Wczoraj byłam na przymiarce i DOOOOPA. Suknia na sprzedaż. Mam nową ![]() ![]() Przytyłam od tabletek anty. Teraz dodatkowe koszty.
![]() |
#1836 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No szkoda. Ale nie zauważyłaś że tyjesz? 6 kg myślę że to widac. Pokaz tą nową ![]()
![]() |
![]() |
#1837 | |
Raróg
|
Pokaż pokaż
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1838 | |
po drugiej stronie szafy
|
Maalinkaaaa, pokaż suknię
![]() ![]() Cytat:
![]() My też się pochwaliliśmy ![]()
![]() |
![]() |
#1839 | |
Raróg
|
No, jakoś ten czas leci, jak się ma stworki, to jakoś raźniej
![]() Nie pisałam chyba, ale wzięłam jeszcze dwa szczurki. Tu jest cała ferajna moich małych przyjaciół: https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=25558 Doniczki im właśnie zamieniłam na dużo wieksze, wyłożyłam siankiem na wierzchu i śpią sobie smacznie, myszoskoki też gdzieś drzemają. Nie wiem, czemu Tatra i Chaber tak sobie upodobały ławę, ale one są bardziej towarzyskie, łażą po mnie, jak Redd's albo Perła powącha mi rękę lub nie zwieje jak idę to już jest sukces ![]() Jeśli wszystko będzie w porządku, jak do tej pory, to żadnych klatek ![]() No to trochę też jestem mamusią. Mam w końcu o kogo dbać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1841 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Albo masz po prostu w znajomych na fb ludzi, z którymi nie jesteś blisko ![]() Oł noł, za słodkie toto dla mnie ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1842 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobre są ![]() Ale dzieciatko sen na mnie chyba wymusza. Nigdy nei byłam tak śpiąca jak dziś. Własnie wstałam. Kolacja i dalej spać ![]()
![]() |
![]() |
#1843 | |
Raróg
|
Dziękujemy za komplementy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,ale ja widziałam,że przytyłam
![]() ![]() ![]() a zdj nowej nie mam.
![]() |
#1845 | |
Raróg
|
Zagłosujecie na mój pomysł? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=819887
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
Zagłosowałam
![]()
![]() |
#1848 | |
Raróg
|
Dzięki
![]() Mmm, Depeche Mode w tv <3 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1849 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Można ich ewentualnie spróbować ich namówić, żeby wprowadzili gadżety do sprzedaży, ale to jednak niemałe przedsięwzięcie.
![]() |
![]() |
#1850 | |
Raróg
|
Aniołek kazała mi napisać do redakcji i powiedziała, że pomysł fajny. No ale zobaczymy, nie przejdzie, to nie przejdzie. No i oczywiście każdy by za to zapłacił.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1851 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczęta
![]() Co tam u Was? Nie dobijajcie tą ciszą... Ja spałam od 17 do 20.00 wiec teraz nie chce mis ie za bardzo spac, choć TŻ kazał isc spać... Elvegirl mam do Ciebie pytanie. Chodzisz do lekarza na NFZ czy prywatnie?
Edytowane przez Agusiaczek1985 Czas edycji: 2015-06-22 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1852 | |
Raróg
|
U mnie stara bieda
![]() Jeszcze dwa tygodnie, Boże... Ale ten pierwszy jakoś zleciał. Odstawiłam Depakinę i póki co czuję się dobrze. Tylko bóle głowy wróciły, ale lepszy Ibuprom niż to goowno. Moje stworzonka harcują i mają się dobrze. Drugiego idę Chabrowi ciachnąć klejnoty ; ) Czekam na wypłatę jak na zbawienie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1853 |
po drugiej stronie szafy
|
Oj, ze mnie dziś żaden kompan do rozmowy, trzy noce niedospane i zaraz będę robić podejście do kolejnej...w dodatku potomek dziś rozrabiał jak nigdy i jestem wymęczona, heh. Już jestem w wyrku i piszę z telefonu (zasypianie bez Wizażu? Nope!
![]() Chodzę do gina prywatnie plus na oddział - pracuje w szpitalu, ale nie w poradni nfz. Za wszystkie badania płacę sama.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1854 |
Wtajemniczenie
|
To trafiłam dobrze do Ciebie
![]() I robi się je między 11 a 13 to. I czy jak pójdę do lekarza to lekarz powie mi czy maluchem jest wszystko dobrze tzn wady wrodzone choroby? A najgorsze jest to ze jak będę je robić między tymi tygodniami to czy wypada mi iść do innego lekarza niż mój prowadzący? Bo mój idzie teraz na urlop. .. Mam nadzieje ze mi pomożesz bo ja to jestem w tym taka zielona... a chce jak najlepiej. ... I tez spać nie mogę ![]()
![]() |
#1855 | |
Raróg
|
I brzydko, i pada, i brzydko, i pada...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1856 |
po drugiej stronie szafy
|
Agusiaczek, szkoda że nie wypytałaś gina o wszystko, w końcu on od tego jest
![]() Mnie tutaj będzie trudno Ci poradzić, bo na usg prenatalne jeżdżę dodatkowo, do innego miasta, do prywatnej kliniki. Usg prenatalne to bardzo dokładne i dość długie badanie, podczas którego sprawdza się wszystkie parametry, mierzy się mózg, sprawdza się nerki, zalążek kości nosowej...itd itp, generalnie sprawdza się, czy wszystko się rozwija tak jak powinno. Dodatkowo jest jeszcze badanie krwi (tzw.test PAPPA), ktore połączone z wynikami usg daje obraz prawdopodobieństwa wystąpienia chorób, ale nie wiem czy robią je na nfz wszystkim młodym dziewczynom, bo refundacja jest od 35roku życia (chyba że są wskazania stwierdzone przez gina). Nie myślalaś o zajrzeniu na Wizażową Poczekalnię i o dołączeniu do mamusiek z Twojego planowanego miesiąca porodu? ![]() ![]()
"Widziałeś tę dziewczynę? Ma nogi za milion złotych!" - pomagamy Dianie ![]() Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2015-06-23 o 03:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1857 |
Raczkowanie
|
Aga powinnaś przede wszystkim zadbać o siebie i dziecko a nie przejmować się tym co wypada a co nie. Jeśli twój lekarz nie prowadzi takich badań lub jest w tym czasie na urlopie, to moim zdaniem nawet powinnaś iść do innego lekarza aby to badanie wykonać. Ja chodziłam do na wizyty prywatnie, zwykle usg robił mi praktycznie co miesiąc ale na to prenatalne sam kazał mi się zapisać do innego lekarza, on nie miał tak dokładnego sprzętu jak potrzeba, dopiero zamierzał go kupić. Wiec nie przejmuj się swoim lekarzem i tym co pomyśli, tylko idź do innego jeśli chcesz, bo oczywiście badanie to nie jest obowiązkowe u kobiet w twoim wieku.
Edytowane przez Quiza Czas edycji: 2015-06-23 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1858 | |
Raróg
|
Ale posiedziałyście
![]() Dzień dobry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1859 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za rady
![]() Już wiem jak zrobię. Pójde do mojego jeszcze raz i zapytam go dokładnie jak i co zrobić. Ufam mojemu i nie chcialabym iść do innego. Wiem ze mloda jestem i prenatalne nie sa koniecznie w moim wieku. Czytalam sporo o tych pentalnych inwazyjnych i nieinwazyjnych, dlatego mam pewne wątpliwosci. ![]() Elve a co do wątku na poczekalni dla mam styczniowych. Jestem tam. ale nie nadąrzam za dziewczynami i jakos czuje sie tam omijana ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- taa pospało się późnym popołudniem to w nocy bez senność ![]()
![]() |
#1860 | |
Raróg
|
Znów brzydko za oknem, ech...
Nawet zwierzaki śpią jak zabite, nie chce im sie nic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.