Panny Młode 2015 część 28 <3 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-13, 13:04   #1831
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 28 <3

Tak jak dziś na noc to zapezpiecYlam folią. Jak za dużoneleję to też zakladam rekalmowke czasami sam warkoczyl olejuję to go tylko zawijam i przypinam.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 13:06   #1832
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
czeeeeść.. nie chce nawet patrzeć ile postów bo w poprzednim wątku jestem 1,5 tys do tył.. ja chyba od was odejdę

Dzisiaj 9 miesięcy do ślubu
Ej mnie tez często nie ma ale jednak czasami wracam

Magda nie wstawiam tortu bo po tej myszy juz nie chciało mi się siedzieć przy kompie.. a dzisiaj z rodzicami malujemy kuchnie i ogarniamy

Bylam w czwartek u fryzjera i gej mnie obcinal. Oni są świetni! Normalnie lepiej niż z koleżanką mi się gadalo

I tez uwielbiam planować. Nie lubię jak nagle M mówi : o dawaj dzisiaj wieczorem jedziemy np do znajomych. A ja mam np cos juz zaplanowane. Przynajmniej dzień wcześniej musze wiedzieć co będziemy robić. I ostatnio tż stwierdził że w naszym związku nie ma spontaniczności

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-09-13, 13:12   #1833
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Ej mnie tez często nie ma ale jednak czasami wracam

Magda nie wstawiam tortu bo po tej myszy juz nie chciało mi się siedzieć przy kompie.. a dzisiaj z rodzicami malujemy kuchnie i ogarniamy

Bylam w czwartek u fryzjera i gej mnie obcinal. Oni są świetni! Normalnie lepiej niż z koleżanką mi się gadalo

I tez uwielbiam planować. Nie lubię jak nagle M mówi : o dawaj dzisiaj wieczorem jedziemy np do znajomych. A ja mam np cos juz zaplanowane. Przynajmniej dzień wcześniej musze wiedzieć co będziemy robić. I ostatnio tż stwierdził że w naszym związku nie ma spontaniczności

U nas tez nie ma spontaniczności. Ja tez musze przynajmniej dzień wcześniej wiedzieć bo czasem musze się nastawić psychicznie. Ale na szczęście Tż ma tak samo wiec z tym problemu nie mamy

Wysłane z mojego BlackBerry Q5
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 13:16   #1834
Malwina_89
Zakorzenienie

Nie wydaje mi się, żeby zakładanie folii/reklamówki na noc na naolejowane włosy było dobrym pomysłem Włosy się "kiszą", bakterie rozmnażają w cieple. Ja, jeżeli smaruję włosy na noc "ciężkim" olejem (albo mocno pachnącym) to rozkładam na poduszkę pieluchę albo jakąś czystą szmatkę albo starego t-shirta.

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 13:17   #1835
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Siemanko.
Przepraszam, że nie piszę, ale dziś mam 18 siostry, trzymajcie kciuki za dobrą zabawę
Wczoraj ubierałam jej salę, chyba otworzę taki biznes, bo miałam peeełno pomysłów

Nie piszcie za dużo!

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 13:22   #1836
zonamojegomeza
Zakorzenienie

A jak znosicie "upadek"planów? Jak cos udzie nie tak jak było zaplanowane?

Ja dziś jestem przykładem, że plan nic nie dał. Zabrakło paliwa do piły i kolejne pół godziny się przeciagnęło.

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Nie wydaje mi się, żeby zakładanie folii/reklamówki na noc na naolejowane włosy było dobrym pomysłem Włosy się "kiszą", bakterie rozmnażają w cieple. Ja, jeżeli smaruję włosy na noc "ciężkim" olejem (albo mocno pachnącym) to rozkładam na poduszkę pieluchę albo jakąś czystą szmatkę albo starego t-shirta.
Ja musiałabym całe łóżko zabezpieczyć. Nie śpię grzecznie całą noc. Raz mam poduszkę pod głową, raz róg kołdry, czasami nic. Do tego obowiązkowo ręka to piżama też brudna. Wolę torebeczkę na kucyk ( wtedy robię tylko końcówki bo nie wiem jak umocowac torebkę na calej głowie żeby nie spadła).
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 13:38   #1837
duchaa123
Wtajemniczenie

dziś znajoma ma ślub i jak wracałam z miasta i przejeżdżałam koło jej domu to wszystko ustrajali i wgl aż tak troche poczułam się zazdrosna

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-13, 13:40   #1838
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
Lub lubelskie wlaśnie sie zgubilismy lol i D wlaczy nawigacje w koncu wiedzialam
To lubelskie, tego nie ogarniesz jak się dalej zgubicie to mozesz do mnie zajechac, nudzi mi sie

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 13:45   #1839
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
Ha!

Dokladnie tak.

W ramach planu muszę iść na zakupy, a leżę w łóżku i nadrabiam lekarzy

Mi się udało wydobyć z łóżka i z dwugodzinnym opóźnieniem udać na zakupy.

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
siedzę z olejem na łbie. to już uzależnienie...
Ja zaraz nakładam olej.

Cytat:
No mi w sumie niedziela też by pasowała - ja jestem otwarta na wszystko :P a w tygodniu to różnie po pracy bywa
No i ja nadal nie wiem co z moją obroną, mam 30 stron, no i w sumie niewiem czy udałoby się załatwić przez promotora przedłużenie bo on "nie jest Panem swego czasu" i i tak we wrześniu nie ma na nas czasu- mimo że dziewczyny mają napisane prace
A chyba do 20 trzeba mieć zal z seminarium nie? Czy się obronić?

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
adhd ;*

ja odkad sie dowiedzialam o autuzmie Filipa i poczytalam o co w tym chodzi , to stwierdzilam, ze ja tez mam

planowanie wszystkiego... <3<3<3

Teraz to chyba mówi się że 3/4 dzieci ma adhd.
A może my wszystkie mamy niezdiagnozowany autyzm :p

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
who cares, it's my life! R zawsze mówi, że mnie się nie da pomóc, po prostu trzeba mnie bardzo kochać

Żeby mój tak mówił

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
Lub lubelskie wlaśnie sie zgubilismy lol i D wlaczy nawigacje w koncu wiedzialam
Chciał być bohaterem

Cytat:
używałam długo jedwabiu właśnie ale i fryzjerka i tu dziewczyny pisały, że na dłuższą metę jedwab daje odwrotne skutki i wysusza od tamtej pory zabezpieczałam rycynowym wymieszanym z wodą, bo on jest bardzo ciężki i tłusty albo tym olejem co olejuje całe włosy a mam z amli i on fajnie się sprawdza, jest lekki ale postanowiłam coś nowego przetestować dam znać jak efekty
Jak ma w składzie alkohol to tak.

Cytat:
Ex to ja też czekam na opinie
Ja nie mogę się doczekać mojego zamówienia, na pewno będzie w poniedziałek i tej płukanki octowej z malin i mam maskę odbudowującą do włosów jakoś tak ostatnio bardziej dbam

Ooo a we wtorek na 20:30 idę już z etgo groupona akurat TŻta nie ma wieczorem, bo jedzie na targi i szkolenie więc nie stracimy wieczoru
A co zamawialas?

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość

To mój P. zazwyczaj ze zlosliwoscia mowi, czy mozemy zrobic to czy tamto bo pewnie mam milion rzeczy zaplanowane albo jestem zmeczona na pewno.

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
A jak znosicie "upadek"planów? Jak cos udzie nie tak jak było zaplanowane?

Ja dziś jestem przykładem, że plan nic nie dał. Zabrakło paliwa do piły i kolejne pół godziny
Przerabiam plan w nieskończoność :P

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Popłynęłam w sklepie ziaji Ile mają tam fajnych kosmetyków. Tylko żebym ja miała tyle dyscypliny żeby używać regularnie.

Kupiłam też drożdże w tabletkach i od dzisiaj zaczynam pic ponownie pokrzywę.

I się wyżalę, że nie mogę znaleźć fajnego futerału do telefonu.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 13:48   #1840
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

wróciłam, zjadłam obiad i za chwilę znowu wracam do miasta na spotkanie z pati ii Martą chyba ?? Pisała coś?
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 13:57   #1841
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
Ja to z Wami kiedyś oszaleje, nie ma człowieka 24h, a wy już nastukałyście 15 stron będę powoli nadrabiała, ale raczej bardzo powoli. Jaki temat a tapecie?

wczoraj byłam u mojej przyjaciółki, która będzie mnie malowała i oczywiście królował temat ślubny i... dzięki niej znalazłam co chce mieć na paznokciach wrzuce wam inspirację, choć inspirację trzeba tu szeroko rozumieć
ooo fajne. ja bym sobie z różyczka strzeliła

Cytat:
nie tylko ja mam wszystko na raz

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Już mnie tak łapię i puszcza cały tydzień. Cerutin lykam, raz jest lepiej, raz gorzej. Ale teraz to mam ciśnienie niskie i chyba dlatego tak się czuje :/

to delikatna kawusia i pod kołderkę

Cytat:
who cares, it's my life! R zawsze mówi, że mnie się nie da pomóc, po prostu trzeba mnie bardzo kochać
uroczy

Cytat:
ktoś mi kiedyś tłumaczył, że jeśli końcówki są już zniszczone to się ich nie da sporwrotem posklejać, trzeba podciąć i dbać, żeby znów się nie porozdwajały. Od tamtej pory jakoś nie wierzę w tego typu produkty

fajne dodane do opcji do rozpatrzenia
ja też nie wierzę. nie mam końcówek skłonnych do rozdwajania, włosy miałam w marcu wyrównywane i jest ok. tylko zabezpieczam je po każdym myciu.

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
Nasze złoto zamówione za 3 tyg odbiór <3

Cytat:
ja teraz olejuje orzechowym i powiem ci, że zadziwiające bo po 2 tyg widzę już efekty powiedzcie mi olejowane włosy wkładacie do folii?? bo nie wiem czy dobrze robię
ooo muszę wypróbować. ja nadal siedzę z olejem. zakładam czepek albo reklamówkę foliową. ale dzisiaj właśnie zdjęłam, bo pot mi się lał po oczach (mój termometr w słońcu pokazuje 37 st ) jak sprzątałam.
dzisiaj dla odmiany olej rzepakowy spożywczy, rycynowy i łopianowy z czerwoną papryczką. plus oczywiście wyciśnięte kapsułki a i a+e,

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
właśnie, dlatego nie olejuję na noc

Cytat:
Napisane przez Mariuszowa Pokaż wiadomość
Siemanko.
Przepraszam, że nie piszę, ale dziś mam 18 siostry, trzymajcie kciuki za dobrą zabawę
Wczoraj ubierałam jej salę, chyba otworzę taki biznes, bo miałam peeełno pomysłów

Nie piszcie za dużo!
pokażesz efekty???

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
dziś znajoma ma ślub i jak wracałam z miasta i przejeżdżałam koło jej domu to wszystko ustrajali i wgl aż tak troche poczułam się zazdrosna
znam to uczucie

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

odsapnę chwilę i będę piekła ciasto (kruche z budyniem i powidłami śliwkowymi ). jutro będziemy miały gości.

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-13, 13:58   #1842
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
A chyba do 20 trzeba mieć zal z seminarium nie? Czy się obronić?

A co zamawialas?
podobno do 22 najpóźniej zal z seminarium, ale żeby mieć zal to trzeba mieć pracę i sprawdzoną przez promotora, a na to on nie ma czasu i do 30 września wgrać do usosu pracę.. ja już wiem że nie ma szans ale miałam nadzieję....... a już szkoda gadać.. czuję że będzie wielka wojna o to z TŻtem

A zamawiałam z YR jak był ten kod że dodatkowy prezent za zamówienie 99 zł i zamówiłam peeligni do ciała, do twarzy i pare kosmetyków do włosów a do tego kalendarz, perfumy, kosmetyczka i prezent niespodzianka za darmo a ta płukanka octowa z malin podobno jest świetna

Od 5 godzin ktoś wierci cały czas.. już mi głowa odpada i nie da się tym bardziej pisać
Stary 2014-09-13, 13:59   #1843
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to z Wami kiedyś oszaleje, nie ma człowieka 24h, a wy już nastukałyście 15 stron będę powoli nadrabiała, ale raczej bardzo powoli. Jaki temat a tapecie?

wczoraj byłam u mojej przyjaciółki, która będzie mnie malowała i oczywiście królował temat ślubny i... dzięki niej znalazłam co chce mieć na paznokciach wrzuce wam inspirację, choć inspirację trzeba tu szeroko rozumieć
Fajne te pazurki
Stary 2014-09-13, 14:06   #1844
dotuniek
Zakorzenienie

Ale mi głowa pęka od kwadransu! Wiec pewnie będzie burza w Krakowie! Od kad choruje na zatoki zrobiłam sie straszna meteopatka 8-) na godzinę przed wyczuwam burze!

KRAKOWSKIE PM KIEDY W KOŃCU TO SPOTKANIE?
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 14:06   #1845
ania9o
Zakorzenienie

Jeszcze nie poszłam tego oleju nałożyć :/ potrzebuje jakiejś mobilizacji...
A wieczorem nasz świadek przyjeżdża na piwko, Tż się wziął za sprzątanie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-13, 14:07   #1846
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
podobno do 22 najpóźniej zal z seminarium, ale żeby mieć zal to trzeba mieć pracę i sprawdzoną przez promotora, a na to on nie ma czasu i do 30 września wgrać do usosu pracę.. ja już wiem że nie ma szans ale miałam nadzieję....... a już szkoda gadać.. czuję że będzie wielka wojna o to z TŻtem

A zamawiałam z YR jak był ten kod że dodatkowy prezent za zamówienie 99 zł i zamówiłam peeligni do ciała, do twarzy i pare kosmetyków do włosów a do tego kalendarz, perfumy, kosmetyczka i prezent niespodzianka za darmo a ta płukanka octowa z malin podobno jest świetna

Od 5 godzin ktoś wierci cały czas.. już mi głowa odpada i nie da się tym bardziej pisać
No to może poprawianie roku? Wtedy w sumie nie musisz czekac do czerwca żeby się obronić tylko możesz wcześniej prace złożyć. Albo jest cos takiego, ze dajesz sie skreślić z listy studentow i potem skladasz wniosek o obrone. Ale nie wiem jak to na konkretnych uczelniach wyglada.

Nigdy nie miałam nic z YR. Płukankę octową z malin mam z marionu - uwielbiam ją. A z kosmetyków mam faze na ziaje. I po raz kolejny mam postanowienie regularnie o siebie dbać. Potem się pomarszcze i pretensje wtedy tylko do siebie. Tylko zastanawiam się czy ziaja coś daje w ogóle.

Widziałam w aptece olej arganowy z firmy Nacomi za 25 zl 50 ml. Muszę poszukać w necie o nim bo to dobra cena.

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Jeszcze nie poszłam tego oleju nałożyć :/ potrzebuje jakiejś mobilizacji...
A wieczorem nasz świadek przyjeżdża na piwko, Tż się wziął za sprzątanie

Będziesz miała piękne włosy

Ja łyknęłam drożdże i czekam na efekty
Stary 2014-09-13, 14:13   #1847
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
No to może poprawianie roku? Wtedy w sumie nie musisz czekac do czerwca żeby się obronić tylko możesz wcześniej prace złożyć. Albo jest cos takiego, ze dajesz sie skreślić z listy studentow i potem skladasz wniosek o obrone. Ale nie wiem jak to na konkretnych uczelniach wyglada.

Nigdy nie miałam nic z YR. Płukankę octową z malin mam z marionu - uwielbiam ją. A z kosmetyków mam faze na ziaje. I po raz kolejny mam postanowienie regularnie o siebie dbać. Potem się pomarszcze i pretensje wtedy tylko do siebie. Tylko zastanawiam się czy ziaja coś daje w ogóle.

Widziałam w aptece olej arganowy z firmy Nacomi za 25 zl 50 ml. Muszę poszukać w necie o nim bo to dobra cena.
Właśnie UJ wprowadził tak że jeśli nie zaliczysz seminarium to płacisz normalnie warunek, nie ma możliwości składania wniosków o przeniesieniu terminu oddania pracy.. nie wiem, znajomi idą w poniedziałek do promotora, ja nie mam jak bo pracuję do 17 i on w sumie tez.. ale napiszę do niego jutro, jak skończę pisać akurat pierwsząpołowe pracy.

Ja mam maske z oleju arganowego z Bioelixir, kupiłam za 16 zł zamiast za 35 za 500 ml z pompką i w sumie jestem bardzo zadowolona i ma też dobre opinie

i dla mnie to drugie zamówienie z Yves Roches.. strasznie spodobał mi się nowy zapach więc stwierdziłam że zapach będę miała za darmo (bo zakupy za 99 zł) a zeby te 100 zł zamówić to sporo mniejszych produktów tam się "zmieściło" i w sumie za 130 zł ostatecznie mam 11 produktów

Dotuniek, ja nie wiem co ze spotkaniem bo rzadko tu bywam ale mam nadzieje że dacie znać a coś z pogodą może być bo ja od dwóch dni nie mogę wytrzymać z bólem kolana :|
Stary 2014-09-13, 14:19   #1848
pati0090
Zakorzenienie

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;48123631]wróciłam, zjadłam obiad i za chwilę znowu wracam do miasta na spotkanie z pati ii Martą chyba ?? Pisała coś? [/QUOTE]

tak Marta będzie
ja jeszcze muszę włosy wysuszyć i się ubrać

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 14:21   #1849
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Znów mam loki, kiecka jest, zakupiłam czarne lakierowane szpilki z sali i jazda na kolejny ślub (aaaaa kocham moje szpilki<3)
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 14:24   #1850
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie UJ wprowadził tak że jeśli nie zaliczysz seminarium to płacisz normalnie warunek, nie ma możliwości składania wniosków o przeniesieniu terminu oddania pracy.. nie wiem, znajomi idą w poniedziałek do promotora, ja nie mam jak bo pracuję do 17 i on w sumie tez.. ale napiszę do niego jutro, jak skończę pisać akurat pierwsząpołowe pracy.

Ja mam maske z oleju arganowego z Bioelixir, kupiłam za 16 zł zamiast za 35 za 500 ml z pompką i w sumie jestem bardzo zadowolona i ma też dobre opinie

i dla mnie to drugie zamówienie z Yves Roches.. strasznie spodobał mi się nowy zapach więc stwierdziłam że zapach będę miała za darmo (bo zakupy za 99 zł) a zeby te 100 zł zamówić to sporo mniejszych produktów tam się "zmieściło" i w sumie za 130 zł ostatecznie mam 11 produktów

Dotuniek, ja nie wiem co ze spotkaniem bo rzadko tu bywam ale mam nadzieje że dacie znać a coś z pogodą może być bo ja od dwóch dni nie mogę wytrzymać z bólem kolana :|
No to trzymam kciuki, żeby udało się z ta magisterską.

To zobaczę sobie tę odżywkę.
Korzystnie wyszły Ci zakupy. Dla bezpieczeństwa porfela lepiej tam nie zaglądam.
Stary 2014-09-13, 14:25   #1851
ania9o
Zakorzenienie

Wreszcie się zmobilizowałam olej nałożony i do wieczora w turbanie będę śmigać. Co tam, że brat TŻ przyjedzie
chyba mi się ciśnienie podniosło bo mi deczko lepiej
Stary 2014-09-13, 14:34   #1852
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Wreszcie się zmobilizowałam olej nałożony i do wieczora w turbanie będę śmigać. Co tam, że brat TŻ przyjedzie
chyba mi się ciśnienie podniosło bo mi deczko lepiej
ja właśnie dotarłam wreszcie do mieszkania i po szybkim ogarnięciu idę też nałożyć a później za porządki się zabieram, bo jutro kuzynka wpada, a u nas na dywanie już widać, że mieszka z nami pies ;/ nie lubię jak zmienia sierść z letniej na zimową, bo trzeba by było dwa razy dziennie odkurzać
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 14:35   #1853
MajsterkaANB
Zakorzenienie

ja przygotowuje sie do imprezy :p najchetniej bym poszla spac, a tu za poltora godziny goscie przychodza

ale jarson kochany, caly czas mi pomaga

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 14:36   #1854
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
tak Marta będzie
ja jeszcze muszę włosy wysuszyć i się ubrać
A ja już siedze w autobusie, za 5 min odjazd
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 14:36   #1855
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
siedzę z olejem na łbie. to już uzależnienie...
ja teraz siedze zolejami cytryna i jajem xD
Cytat:

śliczne pazurki są
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 14:40   #1856
Kelpie
Zakorzenienie

Dzisiaj włosom serwuje oliwkę babydream. Zobaczymy jak się sprawdzi w tej roli.
Stary 2014-09-13, 14:41   #1857
aga99792
Zakorzenienie

zjadłabym chipsów ......
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 14:44   #1858
existence
Zakorzenienie

Sala super firma mam od nich szpilki i są fajne! Nogi mi odpadają po 3h bo obcas 12cm ale tak to git!

A ja się kurde na to zamówienie z yr tyle czailam aż zrobili taki fajny kod i naciągnęłam joasie hahaha ale wgl to kocham ich żele pod prysznic wzielam tez szampon do kręconych włosów ale jeszcze nie używałam i jestem ciekawa

Wysłane z telefonu.

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Dzisiaj włosom serwuje oliwkę babydream. Zobaczymy jak się sprawdzi w tej roli.

ja jej używam przy depilacji żeby wosku sie pozbyć z nóg ale na wlosy w sumie jej nie dalam nigdy, spróbuje kiedyś
Stary 2014-09-13, 14:47   #1859
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Sala super firma mam od nich szpilki i są fajne! Nogi mi odpadają po 3h bo obcas 12cm ale tak to git!

A ja się kurde na to zamówienie z yr tyle czailam aż zrobili taki fajny kod i naciągnęłam joasie hahaha ale wgl to kocham ich żele pod prysznic wzielam tez szampon do kręconych włosów ale jeszcze nie używałam i jestem ciekawa

Wysłane z telefonu.

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

ja jej używam przy depilacji żeby wosku sie pozbyć z nóg ale na wlosy w sumie jej nie dalam nigdy, spróbuje kiedyś
To jak będę chciała coś zamówić to się zglosze do Ciebie po poradę co warto brać

Tej oliwki używam zamiast balsamu do ciała, super nawilża, ale czytałam, że dziewczyny używają do olejowania więc próbuje.
Stary 2014-09-13, 14:50   #1860
existence
Zakorzenienie

Ja mialam z tego baby dream szampon ten dla dzieciaczków i chwaliłam sobie a z yr spoko wal i jest super wątek na wizażu yr, wszystkie kody wklejają na bieżąco

Wysłane z telefonu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości