Mamusie październikowe 2015 :D - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-16, 19:35   #1831
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D

My jutro robimy przeprowadzkę - w poniedziałek luby jedzie do pracy. Prawie miesiąc w domu, czas jechać zarabiać
Stary 2016-01-16, 19:41   #1832
88maggie88
Wtajemniczenie

AgatkaSz super tort

Królewna dobra jesteś z tymi ciastkami. Ja nie mam nic w domu słodkiego i mąż ma zakaz kupowania bo jak gdzieś w szafce znajdę to bym zjadła. Tak już mam
Stary 2016-01-16, 20:11   #1833
krolewna1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
AgatkaSz super tort

Królewna dobra jesteś z tymi ciastkami. Ja nie mam nic w domu słodkiego i mąż ma zakaz kupowania bo jak gdzieś w szafce znajdę to bym zjadła. Tak już mam

No ja mam to samo..jak jest cos w domu to pożeram..w ciazy tez tak jadłam, przed ciaza nie pozwalałam sobie na takie dobrodziejstwa chyba musze wprowadzić w domu zakaz słodyczy, w sumie dla samej siebie, bo mąż nie je Yhhh mobilizacja by do chrzcin byś super laską

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 21:35   #1834
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Moja Inga dziś 2 latka kończy <3
Sto lat, sto lat dla Inguni i buziaki od forumowej cioci

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Twierdzisz że te, które pisały w ciąży o przymusie leżenia, te które pisały o ciężkim pierwszym trymestrze, o obolałym trzecim trymestrze, wciskały kit? Że te, które piszą że nie mają czasu żeby zjeść, są po prostu beznadziejnie zorganizowane albo leniwe? Serio?
E no poniosło Cie kochana Agatce nie o to chodziło Znowu masz przesilenie zimowe?

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak jak chyba Elve napisała brzuszki nic nie dają.
Dają, dają Przed ciążą ćwiczyłam brzuszki i miałam śliczny brzuszek. Bardzo szybko cm leciały. Teraz też planuję, ale jak dojdę do ładu z plecami. Brzuszki też trzeba umieć robić, bo inaczej sobie można wyrządzic krzywdę. Najlepiej właśnie nie te z leżenia do siadu tylko na leżąco albo fajny efekt jak się leży i nogi unosi

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
Agatka sto lat dla jubilatki!!

Ja mam ochotę cos porobić, zastanawiam się czy z tym stepperem mogę ruszyć, ale chyba mi brzucha nie popsuje u mnie ćwiczenia jak juz cos tylko wieczorem wchodzą w grę. A co do diety to niestety mam taką fazę na słodkie, że codziennie conajmniej paczka ciastek idzie dzisiaj zrobiłam ciasto marchewkowe z kremem mniam mniam dobrze, że czekolady nie tykam bo na bank bym przytyła, a poki co waga nie idzie w gore, spacerki robia swoje
Królewna możemy razem zacząć ze stepperem. Śliczne nóżki się robia po nim, ale też ostrożnie trzeba, żeby nie przegiąć jak ja przed ciążą bo później problem z kozakami, bo giry wcisnąć nie można A Ty już masz stepper? Skrętn jest fajny bo na boczki i dół pleców działa

Cytat:

Przyjechał tort dla Ingi a tam ... 2 latka Iguni
super tort. Widzę Inga fanka Kinder niespodzianki? Dobrze, ze literkę dowiezie

A Gabi się coś po tej szczepionce pokićkało z cycaniem w nocy. Jak się przyssie to doi i doi, przysypia, doi, rozgląda się i tak w kółko. Ja już ledwo na oczy patrzę i katar mi się przyczepił cholera. dopiero co z anginy wyszłam. Dzisiaj byłyśmy z Gabi u moich rodziców całe popołudnie po spacerze gdzie mi tyłek wymroziło i u rodziców odleciałam heheh. A Gabi pierwszy raz została z dziadkami a ja poszłam do sklepu, ale spała to nie iwem czy się liczy. CHoć jak nie spała i dziadki Ją zabawiali to mnie by właściwie mogło ni ebyc

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Używa któraś z Was olejek arganowy? Który godny polecenia i w rozsądnej cenie, bo sie nie znam
Stary 2016-01-16, 21:42   #1835
niud
Wtajemniczenie

Mała a ta przyprawa do gyrosa to jakiej firmy ? Myślałam, że może sama przyrządzasz jakąś mieszankę, ale jak polecasz to z chęcią spróbuję.

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Ja mam przytulna sówke od nich i póki co moge powiedziec tyle, ze jakościowo super, bateria trzyma długo i Maks chętnie usypia przy szumie
Nie wytrzymałam i zamówiłam już morskiego żółwia Jak mu się teraz nie spodoba, to może go polubi jak będzie starszy. Akurat był w promocji w smyku. Pisałyście jakiś czas temu, ze smyk online i smyk zwykły to 2 różne firmy,a odbiór zakupów on-line możliwy za darmo w empiku - to też mnie zaskoczyło.
Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
... tak samo jak planowanie CC przez niektóre laski nawet na 5 tygodni przed porodem "bo się brzuch rozejdzie", no qrna w 35tyg świadomie wcześniaczki rodzą, paranoja...
..rwa, naprawdę ? czegoś takiego nie słyszałam i może i dobrze ... i jaki lekarz się na to zgadza ?? MASAKRA

Cytat:
Ja mam ochotę cos porobić, zastanawiam się czy z tym stepperem mogę ruszyć, ale chyba mi brzucha nie popsuje u mnie ćwiczenia jak juz cos tylko wieczorem wchodzą w grę. A co do diety to niestety mam taką fazę na słodkie, że codziennie conajmniej paczka ciastek idzie dzisiaj zrobiłam ciasto marchewkowe z kremem mniam mniam dobrze, że czekolady nie tykam bo na bank bym przytyła, a poki co waga nie idzie w gore, spacerki robia swoje
Ja na razie Angelikę Piórko, bo ma takie lekkie ćwiczenia na po porodzie (ale udało mi się chyba ze 3 razy ) no i wioślarza. Jeżeli boicie się intensywnego treningu to ona na początek jest w sam raz. Od poniedziałku spróbuję Mel B. bo już się czuję gotowa.
Niestety słodycze to też mój grzech i nie wiem jak się od nich odczepić. Jakieś uzależnienie przecież trzeba mieć Niestety chromu brać nie można, więc będę próbować małymi krokami.

Cytat:
My jutro robimy przeprowadzkę - w poniedziałek luby jedzie do pracy. Prawie miesiąc w domu, czas jechać zarabiać
Co to za luksus miesiąc ? Teraz mu się zmieni tryb, czy nadal tak samo 2 tyg. w domu 2 poza ?
niud jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 22:14   #1836
mala29lll
Zakorzenienie

Niud ta przyprawa z Kamis bo z Prymata dobra ale ma glutaminian więc...

A ja nigdy nie ciwczyłam tak przed TV. Tzn ćwiczyłam ale seriale oglądałam i na stepperze śmigałam a pot sie lał litrami :P Tylko pewnie nie można brac l karnityny przy KP a szkoda A na stepperze jak łaziłam to czasami sobie owijałam uda, tylek i brzuch folią musiałam ściągać juz pod prysznicem bo mokro

Kurde ja nie wiem kiedy mam ćwiczyć Potrzebuję jakąś godzinę. 40 min stepper (na poczatek mniej) i reszta ćwiczeń. Po godzinie jeszcze prysznic konieczny bo mokra jestem taki sobie przeważnie trening mocny robiłam.
Zawsze ćwiczyłam rano i pod prysznic, a tak w dzień to znowu trzeba będzie prysznic, malowanie, układanie włosów. Wieczorem to już nic mi się nie chce jak Gabi pójdzie spać albo ogarniam kuchnię itd. Rano by przeszło tylko bym musiała o 6 ćwiczyć chyba jak małpencja pójdzie spać po cycaniu. Eh musze przemyśleć strategię działania. Nie wiem ile tak wytrzymam wstawanie po 5 na karmienie i ćwiczenia o 6

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

rano na spowiedź normlanie się boje a nie nagrzeszyłam jakoś szczególnie
Stary 2016-01-17, 03:02   #1837
krolewna1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Królewna możemy razem zacząć ze stepperem. Śliczne nóżki się robia po nim, ale też ostrożnie trzeba, żeby nie przegiąć jak ja przed ciążą bo później problem z kozakami, bo giry wcisnąć nie można A Ty już masz stepper? Skrętn jest fajny bo na boczki i dół pleców działa
Niestety mam ten zwykły, tylko muszę sobie przypomnieć jak go ustawić by głownie na udzce działało a nie na łydki kojarzysz? Krótkie ruchy czy długie spalają udka? to kiedy zaczynamy? Ja mam tylko wieczór jak cos, bo w dzien nic nie zrobię przy tym diabełku, a wieczorem mąż jest jak cos

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Ja na razie Angelikę Piórko, bo ma takie lekkie ćwiczenia na po porodzie (ale udało mi się chyba ze 3 razy ) no i wioślarza. Jeżeli boicie się intensywnego treningu to ona na początek jest w sam raz. Od poniedziałku spróbuję Mel B. bo już się czuję gotowa.

Niestety słodycze to też mój grzech i nie wiem jak się od nich odczepić. Jakieś uzależnienie przecież trzeba mieć Niestety chromu brać nie można, więc będę próbować małymi krokami.

Uwielbiam mel b, ale nie chcę jeszcze przeginać, bo można się niezle zalatwic takimi ćwiczeniami.

Dziewczyny na boczki polecam Tiffoczki ale mi się pięknie zrymowało

---------- Dopisano o 04:02 ---------- Poprzedni post napisano o 04:01 ----------

Aaaaa i Malutka, ja używam tego olejku arganowego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-hemp-oil.html

Juliś 

Aniołek[*]30tc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-17, 08:01   #1838
olibar
Raczkowanie

Nie widze zdjecia tortu

Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk
olibar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-17, 08:40   #1839
krolewna1986
Wtajemniczenie

Co za noc! Syn spał od 22 do 6 tylko z trzema przerwami, co 3h-2h-2h choć usypialam go 3 razy, bo co go odkładałam to sie budził. Niech juz nie wraca do tych pobudek co godzinę plisssss

Juliś 

Aniołek[*]30tc
Stary 2016-01-17, 10:01   #1840
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Co za noc! Syn spał od 22 do 6 tylko z trzema przerwami, co 3h-2h-2h choć usypialam go 3 razy, bo co go odkładałam to sie budził. Niech juz nie wraca do tych pobudek co godzinę plisssss : ala:
Super - tak trzymać !
Cytat:
Niestety mam ten zwykły, tylko muszę sobie przypomnieć jak go ustawić by głownie na udzce działało a nie na łydki kojarzysz? Krótkie ruchy czy długie spalają udka? to kiedy zaczynamy? Ja mam tylko wieczór jak cos, bo w dzien nic nie zrobię przy tym diabełku, a wieczorem mąż jest jak cos

Uwielbiam mel b, ale nie chcę jeszcze przeginać, bo można się niezle zalatwic takimi ćwiczeniami.

---------- Dopisano o 04:02 ---------- Poprzedni post napisano o 04:01 ----------

Aaaaa i Malutka, ja używam tego olejku arganowego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-hemp-oil.html
Spróbuj sobie tą Andżelikę Ja z nią ćwiczyłam trochę w ciąży i te zestawy pociążowe ma bardzo lightowe - takie na rozgrzewkę, a zawsze to coś się ruszysz i lepiej poczujesz.
Stary 2016-01-17, 10:02   #1841
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olibar Pokaż wiadomość
Nie widze zdjecia tortu

Taka duża kinder niespodzianka ze złym imieniem 😝
Stary 2016-01-17, 10:09   #1842
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:

rano na spowiedź normlanie się boje a nie nagrzeszyłam jakoś szczególnie
Ja się już boję co będzie jak przyjdzie do mojej spowiedzi "ostatni raz u spowiedzi byłam..."
Stary 2016-01-17, 11:29   #1843
mala29lll
Zakorzenienie

No i nie poszliśmy na spowiedź MAsakrycznie się czuje. Kur... nie doleczyłam chyba choróbska. Trzeba było brać wit c no durna baba ze mnie albo do czosnku wracam w kapsułkach. Niech się Gabi przyzwyczaja do kuchni włoskiej

Cytat:

Wiesz co wydaje mnie się że na uda to te długie ruchy i lekko podgięte kolana. Kurde musiałabym spróbować, bo nie pamiętam. Fajny ten skrętny bo też ładnie kształtuje środkową część ud i ogólnie więcej kcal spala

No miałam zacząc od jutra i sie pochorowałam znowu Tylko się lepiej poczuje i zaczynam

A to na brzuch to to http://www.rzeklam.pl/szybki-trening...tiffany-rothe/ ??

A to nie o taki olej mi chodzi bo ja chcę do ciała

Cytat:
Co za noc! Syn spał od 22 do 6 tylko z trzema przerwami, co 3h-2h-2h choć usypialam go 3 razy, bo co go odkładałam to sie budził. Niech juz nie wraca do tych pobudek co godzinę plisssss
Będzie co raz dłużej spał. Na pewno
Ciebie to podziwiam dopiero że jeszcze myślisz o ćwiczeniach przy takim urwipołciu

Cytat:
Ja się już boję co będzie jak przyjdzie do mojej spowiedzi "ostatni raz u spowiedzi byłam..."
A Ty myślisz że o co mi chodzi że się boję iść? Ogólnie jak dla mnie spowiedź powinna być przed Bogiem a nie ja mam się obcemu facetowi tłumaczyć który być może ma więcej za uszami niż ja. Jak ten proboszcz były z mojej byłej parafii tak się zbulwarsował, że w kościele nie byłam 2 razy na Mszy Św bo miałam zapalenie płuc że wstał i powiedział, ze jego głowa boli to też ma iść sobie? CO za dupek. Teraz bym mu pewnie powiedziała że śmiało niech idzie ale dla dziecka to był cios i teraz mam traumę przed spowiedziami. A to już Wam chyba pisałam, że wyleciał z parafi bo zlał prostytutkę i miał proces o to no więc przyganiał kocioł garnkowi
Stary 2016-01-17, 12:05   #1844
olibar
Raczkowanie

Uwaga wyraza tylko wlasne zdanie
Co do spowiedzi to ja uwazam ze jesli ktos jest bardzo uduchowiony i wierzy w Boga to powinien sie spowiadac przed tymze Bogiem (w kosciele, domu, gdziekolwiek) a nie gadac do obcego czlowieka w konfesjonale.

Jeny mlody nie spi od 6 rano.. nawet 5 min drzemki nie zrobil.. ciagle je i je i marudzi. Za to jaki luksus w koncu w pokoju 22 stopnie lol hahaha a nie 14..

Stary 2016-01-17, 12:21   #1845
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olibar Pokaż wiadomość
Uwaga wyraza tylko wlasne zdanie
Co do spowiedzi to ja uwazam ze jesli ktos jest bardzo uduchowiony i wierzy w Boga to powinien sie spowiadac przed tymze Bogiem (w kosciele, domu, gdziekolwiek) a nie gadac do obcego czlowieka w konfesjonale.

Jeny mlody nie spi od 6 rano.. nawet 5 min drzemki nie zrobil.. ciagle je i je i marudzi. Za to jaki luksus w koncu w pokoju 22 stopnie lol hahaha a nie 14..

No właśnie też tak myślę. Tym bardziej, że bardzo bardzo rzadko można spotkać "prawdziwego" księdza z powołania Ja jednego takiego znałam, ale chyba nie mógł wytrzymać w tej chorej parafii i uciekł na misje do Afryki
Stary 2016-01-17, 12:43   #1846
AgatkaSz
Wtajemniczenie

U nas w parafii to Ci niby książąt to okropni są boje się nawet iść o chrzest pytać no chyba ze trafię na księdza Adama on jest w porządku proboszcz to debil kiedyś miałam szalone fryzury jeszcze tu nie mieszkałam i byłam z Tz w kościele i na następnej mszy jak juz był sam zawołał go i coś gadał ze jak ja wyglądam ze rozpraszalam ludzi w kościele hahaha a ja wyglądała normalnie tylko miałam kolorowe włosy :/
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-17, 13:04   #1847
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
U nas w parafii to Ci niby książąt to okropni są boje się nawet iść o chrzest pytać no chyba ze trafię na księdza Adama on jest w porządku proboszcz to debil kiedyś miałam szalone fryzury jeszcze tu nie mieszkałam i byłam z Tz w kościele i na następnej mszy jak juz był sam zawołał go i coś gadał ze jak ja wyglądam ze rozpraszalam ludzi w kościele hahaha a ja wyglądała normalnie tylko miałam kolorowe włosy :/
haha :P Czyli jeden z tych co by mnie najchętniej na stosie spalili za IVF a sam 2 dzieci hahaha

Kurde w ogóle macie choinkę dopóki ksiądz nie przyjdzie po kolędzie? u mnie będzie w lutym dopiero pewnie
Stary 2016-01-17, 13:39   #1848
olibar
Raczkowanie

Cytat:
Haha mialas kiedys irokeza? ;-)
Wogoke mialam kiedys pytac czy na woodstock jezdzilas czy to nie Twoja bajka.

Stary 2016-01-17, 13:49   #1849
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
Co za noc! Syn spał od 22 do 6 tylko z trzema przerwami, co 3h-2h-2h choć usypialam go 3 razy, bo co go odkładałam to sie budził. Niech juz nie wraca do tych pobudek co godzinę plisssss : ala:
U mnie też niezła noc cyc po 11, 2 i uwaga 6:-P tylko o 4 sir obudzila no przesikala sie;-) a tsk do 7.30 spala i dopiero po karmieniu o 6 u mnie

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-17, 14:21   #1850
mala29lll
Zakorzenienie

Ewlina ja mam ten sam śpiworek co Ty. Mam pytanie: czy Ty go zapinasz pod szyją na te zatrzaski? Bo mnie się wydaje, że dusza Gabi Szczególnie jak ma np bluze pod szyjkę zapiętą to tam tak ciasno i dzisiaj Jej założyłam chustkę- śliniak pod szyję i nie dopiełam do końca.

Gabi poszła z tatusiem do dziadków na obiad a ja zdycham w domu
Stary 2016-01-17, 14:25   #1851
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Cytat:
Ewlina ja mam ten sam śpiworek co Ty. Mam pytanie: czy Ty go zapinasz pod szyją na te zatrzaski? Bo mnie się wydaje, że dusza Gabi: Szczególnie jak ma np bluze pod szyjkę zapiętą to tam tak ciasno i dzisiaj Jej założyłam chustkę- śliniak pod szyję i nie dopiełam do końca.

Gabi poszła z tatusiem do dziadków na obiad a ja zdycham w domu
Na napy nie;-) zapinam na suwak ale też nie pod samą szyję ;-) mamy taką chustę misiowa i pod szyję zakladam;-)

Stary 2016-01-17, 14:49   #1852
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Na napy nie;-) zapinam na suwak ale też nie pod samą szyję ;-) mamy taką chustę misiowa i pod szyję zakladam;-)

acha no to tak jak ja już robię
Stary 2016-01-17, 15:15   #1853
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Co to za luksus miesiąc ? Teraz mu się zmieni tryb, czy nadal tak samo 2 tyg. w domu 2 poza ?
Luksus, bo pracę zmienił, zrobił sobie nieco wolnego zanim zatrudnił się w kolejnej firmie
Wcześniej pracował 4x2, teraz 3x1. No, ten pierwszy wyjazd będzie 4x1.

Cytat:
A Ty myślisz że o co mi chodzi że się boję iść? Ogólnie jak dla mnie spowiedź powinna być przed Bogiem a nie ja mam się obcemu facetowi tłumaczyć który być może ma więcej za uszami niż ja.
No niestety, chcemy należeć do tej konkretnej wspólnoty, to musimy akceptować jej zasady. Albo zaakceptować własne bycie hipokrytą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-17, 16:56   #1854
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
No i nie poszliśmy na spowiedź MAsakrycznie się czuje. Kur... nie doleczyłam chyba choróbska. Trzeba było brać wit c no durna baba ze mnie albo do czosnku wracam w kapsułkach. Niech się Gabi przyzwyczaja do kuchni włoskiej:

Wiesz co wydaje mnie się że na uda to te długie ruchy i lekko podgięte kolana. Kurde musiałabym spróbować, bo nie pamiętam. Fajny ten skrętny bo też ładnie kształtuje środkową część ud i ogólnie więcej kcal spala

No miałam zacząc od jutra i sie pochorowałam znowu Tylko się lepiej poczuje i zaczynam

A to na brzuch to to http://www.rzeklam.pl/szybki-trening...tiffany-rothe/ ??

A to nie o taki olej mi chodzi bo ja chcę do ciała

Ciebie to podziwiam dopiero że jeszcze myślisz o ćwiczeniach przy takim urwipołciu

A Ty myślisz że o co mi chodzi że się boję iść? Ogólnie jak dla mnie spowiedź powinna być przed Bogiem a nie ja mam się obcemu facetowi tłumaczyć który być może ma więcej za uszami niż ja. Jak ten proboszcz były z mojej byłej parafii tak się zbulwarsował, że w kościele nie byłam 2 razy na Mszy Św bo miałam zapalenie płuc że wstał i powiedział, ze jego głowa boli to też ma iść sobie? CO za dupek. Teraz bym mu pewnie powiedziała że śmiało niech idzie ale dla dziecka to był cios i teraz mam traumę przed spowiedziami. A to już Wam chyba pisałam, że wyleciał z parafi bo zlał prostytutkę i miał proces o to no więc przyganiał kocioł garnkowi
Fajne nawet te tiffoczki, takie lightowe, zobaczymy czy coś będą jutro czuła.
Cytat:
Luksus, bo pracę zmienił, zrobił sobie nieco wolnego zanim zatrudnił się w kolejnej firmie
Wcześniej pracował 4x2, teraz 3x1. No, ten pierwszy wyjazd będzie 4x1.

No niestety, chcemy należeć do tej konkretnej wspólnoty, to musimy akceptować jej zasady. Albo zaakceptować własne bycie hipokrytą
Hmmm, nie kumam co to 4x2 i 3x1 Generalnie mam nadzieję, że okresy kiedy nie będzie go z Wami będą krótsze
Stary 2016-01-17, 16:58   #1855
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Hmmm, nie kumam co to 4x2 i 3x1 Generalnie mam nadzieję, że okresy kiedy nie będzie go z Wami będą krótsze
4 tygodnie w pracy, 2 w domu i analogicznie 3 tygodnie w pracy, 1 tydzień w domu.
Taki zawód, lepiej nie będzie.
Stary 2016-01-17, 17:08   #1856
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Która mama miała problemy z podaniem butli?
Znajoma KP i mała nawet nie chce spróbować butelki :/
Gdzieś mają wyjść i prosi o pomoc

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

W sensie jaka butelkę polecacie?
Stary 2016-01-17, 17:16   #1857
krolewna1986
Wtajemniczenie

Tak to te Tiffoczki wydają się fajne i łatwe, ale jak się wszystko dobrze zrobi to na następny dzien będziecie chodzić jak połamane mnie wszystkie mięśnie pleców i brzucha bolały, takie zakwasy ale uwielbiam tą laske, daje mega powera przez ten swój uśmiech

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
4 tygodnie w pracy, 2 w domu i analogicznie 3 tygodnie w pracy, 1 tydzień w domu.
Taki zawód, lepiej nie będzie.

A co to za zawód? Kierowca tira?

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:

Chyba mój organizm sie przyzwyczaił do takich nocnych akcji albo to mega zmęczenie jeszcze da mi o sobie znac za jakis czas

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Która mama miała problemy z podaniem butli?
Znajoma KP i mała nawet nie chce spróbować butelki :/
Gdzieś mają wyjść i prosi o pomoc

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

W sensie jaka butelkę polecacie?

Ja mam taki sam problem i tez chętnie się dowiem..

Juliś 

Aniołek[*]30tc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-17, 17:21   #1858
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Z tymi butelkami to chyba jest niestety metoda prób i błędów, każde dziecko sobie upodoba inną.

Cytat:
A co to za zawód? Kierowca tira?
Stary 2016-01-17, 19:00   #1859
malinowa4
Zakorzenienie

Hyhy dobre newsy
1. Jutro w koncu przyjdzie mi zmywarka
2. Mezowi zmienia trase bo potracili kontrakty wiec jest szansa na normalne godziny byle go tylko na kurierke nie rzucili bo bedzie musial nowej roboty szukac..

A jutro jedziemy do okulisty z mlodym, co prawda oczko juz od swiat nie ropieje ale lepiej zbadac

No i chrzcimy prawdopodobnie 6 marca

Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-17, 19:46   #1860
AgatkaSz
Wtajemniczenie

My po imprezie tort pycha +5 dziur celulitu
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości