|
|
#18691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Meg jeżeli jeszcze troszkę chcesz się pogapić na Ebiego to proszę bardzo
![]() Jeszcze cieplutkie ( no może lekko przestygnięte
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#18692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18693 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, że ja mam tak samo ?!
![]() Hehe może my jakieś inne ... Albo Ebi jakiś odwrotny ![]() Umie mówić, ale czytać nie ...
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#18694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18695 |
|
Raczkowanie
|
Tak, druga jest dobra ( w takim amoku ...
) heh, ten nasz Ebi ...
|
|
|
|
#18696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#18697 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4461463]
Wykąpana idę spać Sys napisz mi imię, bo bez tego ani rusz. Wpadnę jeszcze z samego rana, więc może przeczytam. [/quote] To tak na przyszłośc... Miło mi Cię poznać jestem Sylwia... [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4463490]Wróciłam ![]() Było bosko Novi też była Mam autograf Leo na piłce A najlepsze to: stoję i czekam na piłkarzy aż skończą pić kawę i podchodzi do mnie jakiś gościu. Pyta sie: Masz już wszystkie podpisy? Niee... A będziesz jeszcze zbierała? Noo... To może pójdziesz teraz? Ale nie chce im przeszkadzać... Potem może nie być czasu. No dobra. Poszłam, zbieram te podpisy a gościu robi foty. Po wszystkim do mnie podchodzi i mówi: Bo ja jestem z gazety wyborczej. Jak sie nazywasz, ile masz lat i do jakiej szkoły chodzisz? Mam fote z Ebim A Gosia dała tę książeczkę o jeżu Euzebiuszu. Ebi powiedział, że poczyta w samolocie a po chwili "Ale ja nie. Ja nie umiem czytać po polsku" ) I jeszcze dodał, że fajny prezent, itp. Fotki dodam później, bo teraz jestem u taty w pracy Dużo zdjęć wyszło poruszonych, bo robiłam fotki bez lampy. Ale to nic Z Ebim wyszło dobrze Mam jeszcze z Wasylem, Dudką, Murawskim, Żurawskim, Bąkiem, Piszczkiem, Ebim , Borucem, Fabiańskim i ee więcej nie pamiętam Aa no i jeszcze z Krzyniem. A w ogóle to ja do Krzynówka (stał z Rasiakiem) czy mogę sobie zrobić z nim zdjęć. Robimy to zdjęcia a Rasiak sie wtrynia i nachyla, żeby na nim być Aaa no i nie przekazałam pozdrowień Z tych emocji zapomniałam, a jak mi się przypomniało to Ebi przechodził już przez bramkę. W ogóle jak szybko się pojawił tak szybko zniknął. Cud, że w ogóle załapałam się na fotkę. [/quote]Dałyście mu książeczkę?! [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4464048]Pierwsza część fotek ![]() Reszta dojdzie wieczorem/jutro 1 - Ebi ![]() 2 - Książka o jeżu Euzebiuszu w ręcę Ebiego 3 - Fabian 4 - Wasyl (blondyn, bleee 5 - Żuraw 6 - Boruc O mój boże, mam fote z Ebim! Już się nie mogę doczekać następnego zgrupowania. Mam nadzieję, że przed tym meczem tow. z Rosją będą we Wronkach trenowali Na tej fotce wygląda załkiem dobrze... ![]() Boże.. jak ja Ci zazdroszczę!! Cytat:
![]() Cytat:
Tak jak w tej reklamie "Cała polska czyta dzieciom" "Tatko czytał baju-baju ksiągę..." Cytat:
Ebi wydaje się jakis taki hmm... zamyślony?! Cytat:
|
|
#18698 |
|
MUSEarka
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4463490]Wróciłam
![]() Było bosko ![]() Novi też była ![]() Mam autograf Leo na piłce A najlepsze to: stoję i czekam na piłkarzy aż skończą pić kawę i podchodzi do mnie jakiś gościu. Pyta sie: Masz już wszystkie podpisy? Niee... A będziesz jeszcze zbierała? Noo... To może pójdziesz teraz? Ale nie chce im przeszkadzać... Potem może nie być czasu. No dobra. Poszłam, zbieram te podpisy a gościu robi foty. Po wszystkim do mnie podchodzi i mówi: Bo ja jestem z gazety wyborczej. Jak sie nazywasz, ile masz lat i do jakiej szkoły chodzisz? Mam fote z Ebim A Gosia dała tę książeczkę o jeżu Euzebiuszu. Ebi powiedział, że poczyta w samolocie a po chwili "Ale ja nie. Ja nie umiem czytać po polsku" ) I jeszcze dodał, że fajny prezent, itp. Fotki dodam później, bo teraz jestem u taty w pracy ![]() Dużo zdjęć wyszło poruszonych, bo robiłam fotki bez lampy. Ale to nic Z Ebim wyszło dobrze Mam jeszcze z Wasylem, Dudką, Murawskim, Żurawskim, Bąkiem, Piszczkiem, Ebim , Borucem, Fabiańskim i ee więcej nie pamiętam ![]() Aaa no i nie przekazałam pozdrowień Z tych emocji zapomniałam, a jak mi się przypomniało to Ebi przechodził już przez bramkę. W ogóle jak szybko się pojawił tak szybko zniknął. Cud, że w ogóle załapałam się na fotkę. [/quote]aaaale Ci za***iście ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4464048]Pierwsza część fotek ![]() Reszta dojdzie wieczorem/jutro 1 - Ebi ![]() ![]() ![]() 2 - Książka o jeżu Euzebiuszu w ręcę Ebiego 3 - Fabian 4 - Wasyl (blondyn, bleee 5 - Żuraw 6 - Boruc O mój boże, mam fote z Ebim! Już się nie mogę doczekać następnego zgrupowania. Mam nadzieję, że przed tym meczem tow. z Rosją będą we Wronkach trenowali BOSKOOO suuuper CI ;*a pomysł z ksiązką o Jeżu - nooov
|
#18699 |
|
Zakorzenienie
|
O, Boże, zaraz idę na test wewnętrzny, żeby mnie dopuścili do jazdy samochodem
Boję się. Prawie nic nie umiem Edit: Wow, patrzcie, jakie super przewidywane ustawienie znalazłam na wp.pl Ebi na czubku |
|
|
|
#18700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poradzisz sobie!!Ebi strzeli dużo goli!! ![]() Teraz przed każdym meczem będzie przychodził do Krzynia, żeby mu poczytał książeczkę, bo to go będzie uspokajało...
|
|
#18701 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Miło mi Ania jestem ![]() Reszta fotek: 1 - ee to jest kto? Łobodziński? 2 - Muraś 3 - A to kto? Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale chodził w dresie repry to wiadomo, zrobiłam sobie z nim fotkę I teraz będą bardzo poruszone 4 - Bąk 5 - Dudka 6 - Kuba (? |
|
|
|
|
#18702 |
|
Konto usunięte
|
I ostatnie
1 - Lewy 2 - Piszczek a teraz lecę na spacerek Bym zapomniała o Krzynówku! Tam widać jak się wtrynia na fotkę Rasiak |
|
|
|
#18703 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4466058]
Miło mi Ania jestem ![]() Reszta fotek: 1 - ee to jest kto? Łobodziński? 2 - Muraś 3 - A to kto? Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale chodził w dresie repry to wiadomo, zrobiłam sobie z nim fotkę I teraz będą bardzo poruszone 4 - Bąk 5 - Dudka 6 - Kuba (? Dudka i Bąk... ![]() Tak to jest Kuba... ![]() A na 1. zdjęciu to chyba Bronowicki
|
#18704 |
|
Zadomowienie
|
JEZUUUUUUUUU!
tak mnie tu dawno nie było, że ogólnie brak słów i zapomniałam jak się tu wszytskim posługuje ![]() no ale do rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() 1. zdjęcia będę miała jak prześlą mi kumpele mam nadzieję, że szybko, inaczej nie ręczę za siebie :P 2. jak pierwszy raz zobaczyłam Ebiego to się prawie poryczałam i tylko wyłapywałam Sun i się lałyśmy same do siebie z emocji ![]() 3. jak podeszłam do Ebiego [jezzzzzu] zrobić zdjęcie to pierwszy terks "gdzie patrzeć? gdzie patrzeć?" ![]() ![]() ![]() i ogólnie sto razy mi dziękował aż miałam ochotę mu powiedzieć już tak nie dziękuj tylko daj dzioba później podleciałam jeszcze po autograf na moim plakacie i móiwę "dla gosi" a on "dla gosi?" a ja "no, jedno i" "nie wiem jak ja to napiszę ale jakoś napiszę" pisze pisze "o, dobrze jest? "dobrze dobrze..." "to dzięki za prezent jeszcze raz!" jaaa....3. sun na trzecim jest Mariusz Ujek Gks Bełchatów. Też fajna historia, odchodził już do odprawy a ja na całe lotnisko PANIE MARIUSZU! i klasnęłam w ręce a ten taki zdziwiony się odwraca a ja myślę se ale wstyyyd...4. a Bosy nam powiedział cześć przy Żurawiu, ale lans! ![]() 5. a później byłam na spotkaniu z Reissem... ale to ina historia! jak tylko dostanę foty to wrzucę ![]() buźka rozrabiary
|
|
#18705 |
|
Zadomowienie
|
już niedługo będzie pierwsza partia
już widzę jak cały samolot czyta co mu napisałam na pierwszej stronie BYP! na szczescie [o dziwo] bez zadnej perwery ![]() ![]() ![]() a na focie z ebim wyszlam jak dinozaur ale bynajmniej nie ja jedna na niej mam złą fryzure
|
|
#18706 |
|
Rozeznanie
|
Jaaa ale fajnie macie
Nic innego tylko pozazdrościć ![]() Czekamy na fotki Novi
|
|
|
|
#18707 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4466058]jasne, że ktoś jeszcze był na lotnisku. ale akurat w danej chwili, kiedy Novi dawała książeczkę byłyśmy koło Ebiego tylko my. potem przyszedł jakiś gościu do zdjęcia czy tam autografu
![]() Miło mi Ania jestem ![]() Reszta fotek: 1 - ee to jest kto? Łobodziński? 2 - Muraś 3 - A to kto? Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale chodził w dresie repry to wiadomo, zrobiłam sobie z nim fotkę I teraz będą bardzo poruszone 4 - Bąk 5 - Dudka 6 - Kuba (? Ania! wstydź się ![]() Cytat:
miałam nadzieje, że coś napiszesz ![]() PS. dochodzą do Ciebie moje wiadomości na gg?
|
|
|
|
|
#18708 |
|
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4464281]To też już wiele razy pisałam w wąku - 163 cm.[/QUOTE]
Ale wiesz, aj tu rzadko wpadam i nie mam czasu czytać wszystkiego. Dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
#18709 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tego co piszesz mozna wywnioskowac, że Ebi jest bardzo sympatyczny... (albo miał po prostu dobry dzien) ![]() Cytat:
![]()
|
|
#18710 |
|
Raczkowanie
|
Nie no! Nov wymiataczu ty jeden
Witamy ![]() Hehe, ale akcje miałyście tam na lotnisku ... Ale zazdroszczę .... normalnie podstawiajcie wiaderko ślinotok kompletny ...
|
|
|
|
#18711 | |
|
MUSEarka
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4466058]jasne, że ktoś jeszcze był na lotnisku. ale akurat w danej chwili, kiedy Novi dawała książeczkę byłyśmy koło Ebiego tylko my. potem przyszedł jakiś gościu do zdjęcia czy tam autografu
Miło mi Ania jestem Reszta fotek: 1 - ee to jest kto? Łobodziński? 2 - Muraś 3 - A to kto? Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale chodził w dresie repry to wiadomo, zrobiłam sobie z nim fotkę I teraz będą bardzo poruszone 4 - Bąk 5 - Dudka 6 - Kuba (? Bronowicki Kuba mieć rozmazane zdjęcie z Bączusiem to grzech! [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4466069]I ostatnie 1 - Lewy 2 - Piszczek a teraz lecę na spacerek Bym zapomniała o Krzynówku! Tam widać jak się wtrynia na fotkę Rasiak Rasiak a Lewy jaki lans - torebka LV Cytat:
nov Ty klaczo ![]() ![]() ![]() ale Wam faaaaaaaaajnie!
|
|
#18712 |
|
Raczkowanie
|
Aaaa ! Zapomniałabym ... :P
Sun się przytuliłaś do piersi Jacusia [Bąka] jak niemowle do matki ... ( oczywiście w pozytywnym tego znaczeniu )
|
|
|
|
#18713 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#18714 |
|
Zadomowienie
|
Sun widzialam Cie na tvnie w wiadomosciach sportowych
Novi ![]() a co mu napisalas na pierwszej stronie? a bosy - jak milo z jego strony
|
|
#18715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak on się prezentuje na żywo, chyba zrobił na Tobie duż wrażenie? Zdarzyło się jeszcze coś ciekawego, poopowiadaj coś jeszcze tak miło się czyta
|
|
|
|
|
#18716 |
|
Zakorzenienie
|
no to dziewczyny, sympatyczny dzień macie za sobą
![]() EDIT: o 21:50 na TVP2 leci 10minutowa kronika przygotowań polskich piłkarzy do meczu eliminacyjnego Euro 2008 z Azerbejdżanem
Edytowane przez tricomi Czas edycji: 2007-05-31 o 20:58 |
|
|
|
#18717 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pomysł z ksiazką - rewelacyjny Reakcja Ebiego-jeszcze lepsza ![]() Wogóle słodko..... ![]() Cytat:
a tam nici
|
||||
|
|
|
#18718 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze kilka dni przed meczem na TVP 2 dają te krótkie felietony w których można zobazcyć oprócz piłkarzy ---- PATYRĘ
hehe
|
|
|
|
#18719 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no a z tą dedykacją było boskie aha znowu? a co robiłam?
|
|
|
|
|
#18720 |
|
Raczkowanie
|
Hehehe, jakoś zawsze Cię złapią, jestem ciekawa co wyniknie z tym gościem z gazety wyborczej ...
heheh
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

Boję się. Prawie nic nie umiem
Poradzisz sobie!!
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale chodził w dresie repry to wiadomo, zrobiłam sobie z nim fotkę