|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
BAN stały
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-11-30 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
BAN stały
|
Dot.: prezent na swieta
Hm myslę, że obrazki robione przeze mnie i mojego Tż'a bedą sprawdzonym prezentem
![]() Wykonujemy obrazki ze zdjecia - par, albo innych wybranych zdjec przez kienta ![]() Powiem szczerze, że ja dostałam obrazek od swojego chłopaka na nasza półrocznicę. (NIC O TYM NIE WIEDZIAŁAM!) I omal nie padłam z wrażenia ![]() Jesteśmy godni zaufania - mieliśmy wiele zleceń, jedno z wizażu zostało nawet zamieszczone w naszym wątku ![]() ZAPRASZAM SERDECZNIE Link w podpisie - Obrazki na zamówienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
BAN stały
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-11-28 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
prosty pomysł, a nie wpadłam
![]() ![]() ![]() A co do zegarka to bardzo ładny, hmm i taki... męski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
Fajny ten zegarek. Mój też kiedyś dostał ode mnie na urodziny zegarek z Casio z niebieską tarczą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
To inne bedzie trzymal gdzie indziej
![]() ![]() mam nadzieje, ze jemu sie bedzie podobac ![]() ![]() mam jeszcze takie coś na mysli, ale nie wiem czyto nie przesada, dwa prezenty (bo an mikolaja juz dostal w listopadzie ![]() http://modeliki.pl/product_info.php/...roducts_id/126 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent dla brata
ja tez mam problem z prezentem ale dla 25 letniego brata
![]() ![]()
#1869 |
Zakorzenienie
|
mój TŻ wybrał sobie torbę do vinyli (jest DJ)
http://torby.djshop.pl/dj/sklep/UDG/...my-Desert.html ale choroba Boska 160 zł + 25 zł przesyłka ![]() Ja pomyślałam, żeby kupić mu podłokietnik do samochodu, bo od jakiegoś czasu się ciągle wkurza ... ale takie małe cos kosztuje bagatela od ok 100 zł do 300 ![]() http://allegro.pl/item493214960_podl...koda_seat.html idzie się wkurzyc. Co myslicie? Lepiej kupic mu tę torbę, o której już wie, i sam sobie wybrał, czy "poświęcić się" i kupić ten podłokietnik ??
#1870 |
Zakorzenienie
|
200 g miodu, 200 g cukru, 450 g mąki pszennej, 1 jajko, 40 g kakao, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, przyprawa do pierników, lukry do dekoracji 50g margaryny lub masła Miód, cukier i masło rozpuść na patelni z łyżką wody. Dodaj przyprawę do pierników. Całość zagotuj, a następnie ostudź. Mąkę wymieszaj z kakao i proszkiem do pieczenia, dodaj jajko i masę z patelni. Składniki zagnieć na elastyczne ciasto, posyp mąką i zawiń w folię aluminiową. Odstaw do lodówki na kilka dni. Po tym czasie wyjmij ciasto z lodówki, a następnie rozwałkuj je na placek grubości 5 mm, w którym foremkami wycinaj pierniczki. Piecz je 10 - 15 minut w temperaturze 190 C. Ostudzone pierniczki dekoruj podgrzanymi w kąpieli wodnej lukrami. |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zadomowienie
|
Aż sprawdziłam w internecie :P
60 zł kosztuje ta stara <zmieszana> a nowa dwa razy więcej ciasteczka to dobry pomysł ![]()
#1872 |
Rozeznanie
|
Facet to same problemy
![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Raczkowanie
|
Prezent dla chłopaka
Mój TŻ (20 lat) ma 20 grudnia urodziny. A jak wiadomo 24 grudnia jest wigilia. Nie mam kompletnie pomysłu na prezent. Chce kupić mu coś oryginalnego, przydatnego ale nie tandetnego.. Na te prezenty chce przeznaczyć 200zł. Mój TŻ interesuje się elektroniką i 2-packiem. Błagam pomóżcie mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Raczkowanie
|
Ellish niech Ci Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi ;* Dobra z Ciebie kobieta
![]() To będę robić ciasteczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki baaardzo ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki baaardzo ;* jak macie jeszcze jakieś pomysly na prezenty to piszcieeeee.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
tez mam zawsze problem z bratem
![]() ![]()
![]() |
#1878 |
Zadomowienie
|
dziewczyny a wiecie mzoe jak nazywaja sie takie cukrowe laski takie wiecie czerwono-biale co na bajkach sa?
![]() ![]()
#1879 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, ze Wam wyjdzie. Bo mnie kiedyś nie wyszło, i nie mam pojęcia dlaczego. A teraz wyszło
![]() Zaznaczam, ze nie jest to przepis typu "mojej babci" (takie ponoć sa najlepsze, sprawdzone, domowe). Ja wzięłam go z gazety, gdzie reklamowali Kasie-masło. Zapomniałam wiec napisać, żeby dodać masło "Kasia". Wiecej przepisow macie na tym forum, w "moje gotowanie". I tam macie topic "Pierniczki". Pozdrawiam ciepluchno ![]() Edytowane przez ellish Czas edycji: 2008-11-27 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Rozeznanie
|
a dzis kupilam dla przyjaciela posciel w samochodziki dziecinna bo on taka polubi :P i piekny czjnik do herbaty duzy dla kilku osob bo ja zawsze z nim duuuzo herbaty pije
![]() a dla TZ kupilam portfel skozany taki calkiem niespotykany wiec chyba dam mu na mikolajki |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zadomowienie
|
Co można wygrawerować na breloczku? Wpada coś Wam fajnego do głowy, bo ja owszem myśle nad tym ale zapytam się też i Was. Nie wiem czy coś śmiesznego, czy samo imie czy co...
#1883 |
Rozeznanie
|
Może coś 'od siebie'... coś co was łączy... jakieś wasze powiedzonko...
Ciężko powiedzieć, bo kto ma znac lepiej Twojego Tż'ta jak nie Ty ![]()
#1884 |
Raczkowanie
|
A może książka,płyta?
![]()
#1885 |
Zadomowienie
|
Ehhh a co kupić czy wymyślić facetowi z którym się jest 8 lat po ślubie, 2 dzieci...prawie żadnych zainteresowań ehh jedynie jest serwisantem komputerowym ale prezenty do kompa odpadaja bo ma prawie wszystko...i zreszta jak by miał jeszcze w domu siedzieć przed kompem przy jakiejś grze to bym chyba zwariowała...hehehe
Wogóle nie mam pomysłu a chciałabym sama od siebie coś mu dać bo tak zawsze coś podpowiadał co chce.. Myślałam jeszcze o czymś do samochodu...ale co?? ehh
#1886 |
Przyczajenie
|
Prezent dla Andrzeja
ja nie mogę czekać do świąt, mój facet ma na imie Andrzej a ja wciąz nic dl aniego nie mam. PORADZCIE!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
BAN stały
|
Moim zdaniem faceci najbardziej kochają gadżety. Mój facet zakochał się w swoim gps tak, że specjalnie jeździł po mieście testując go i radując się wkazaniami .... My kobiety tak reagujemy tylko na diamenty ...
No więc nauczona tym doświadczeniem zamierzam swojemu nastoletniemu kuzynowi kupić takie oto coś na rower i jestem pewna, że będzie uradowany a ja nie zbankrutuję. http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHO...uctSKU=0013064 No i jeszcze się zastanawiam nad paroma rzeczami z tego sklepu dla ojca i chłopaka, bo tam mają krótkie serie i jest mała szansa, że jakaś ciocia kupi indentyczne prezenty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Raczkowanie
|
Więc ja dla mojego kochanego braciszka (25 l. informatyk) na mikołajki zdecydowałam się kupić (jak narazie):
http://www.allegro.pl/item485649408_...z_na_kawe.html Podgrzewacz na kawę, terminarz... taki lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj Tz tez dj ![]() ale cale szczescie torbe zafundowal sobie sam ;p Mysle ze torba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zadomowienie
|
Proponuję ... napisz jakie auto posiadacie oraz czy Twój mąż lubi coś "majstrować" przy nim
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.