![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Tż mamy sąsiatka ciągle woła na Mateuszka Jagoda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Wtajemniczenie
|
Buziaki dla Matusza z okazji osiągniecia poważnego wieku. Matko
![]() Agika ![]() Kimberley w myśl zasady że w kupie raźniej ![]() Jestem dziś na nogach od 4 rano ![]() Kasiulka to ja mam pomysł. Ja Wam będe gotować, Twoj TŻ zajmie się dziećmi, Ty pójdziesz do roboty, Alien bedzie sprzątać, a Płatek zapewni wszystkim rozrywke ![]() Byłam dzisiaj na zakupach ![]() Julka mnie opluł zupą i poszła spać.
#1863 |
Zakorzenienie
|
Joasiu 4.00rano
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulko Ty się zastanów nad propozycją Joasi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
Joasiu ile płaciłaś za płaszcz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Wtajemniczenie
|
200zł moim zdaniem jak za płaszcz to cena całkiem przyjemna
#1866 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
No to mamy dzis dzień plujki chyba - mnie tez Oliwka napluła prosto w twarz tyle ze ulanym, przetrawionym musem jabłkowym, mniam mniam
![]() Joasiu, wszyscy bedą szczesliwi oprócz mojego chuopa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam jeden płaszcz z Top Secreta na zime, fajny, ciepły i wygodny - i można prac w pralce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja mogę się zamienić z Alien i tak Ci Kasiulko wypucuje mieszkanie, że żal Ci się będzie z niego wyprowadzać
![]() ![]() ![]() ![]() W Top Secret mają czasami fajne przeceny, moja koleżanka za małe pieniądze kupiła sobie w zeszłym roku dwie fajne kurtki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
Muszę mojego chłopa wyciągnąć na jakieś zakupki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Wtajemniczenie
|
Alien to jaką rozrywke nam zapewnisz?
![]() Mój tata ma kolekcje kryształowych słoni. Pokazałam je Julce i tak szczęśliwej to jej jeszcze nie widziałam ![]() ![]()
#1871 |
Wtajemniczenie
|
tylko ciekawe czy taka bloga mine miala marzac sobie jakby slicznie wygladaly lecac w dol czy moze jaka mine mialaby rodzinka na widok pogorzeliska
![]() mysle tak o tej waszej przeprowadzce do Kasiulki i tak sobie stwierdzilam ze albo beda biedni pozostawieni sobie samym wasi TZtowie, albo wy bedziecie biedne jak ich polaczycie ze soba.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
A propos rozrywek to nam dzisiaj Oliwka niezłą atrakcje zapewniła - kąpiemy ją, kąpiemy, wszystko fajnie aż tu nagle sruuuuu i zrobila kupę do wody
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joasiu ja tez mysle ze lepiej niech twoj tata uważa co by w niedalekiej przyszłosci nie miał kolekcji latających słoni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się Kasiulka, ja też mam z Julką rozrywke non-stop. Wyobrażam sobie mine Oliwki co to za nową zabawke do kąpania załatwili rodzice
![]() ![]() Wrzucam Wam autentyczne zdjęcie jak to Polacy władają językami obcymi. Zrobiłam je w miejscowości pod Kaliszem.
#1874 |
Zakorzenienie
|
jeszcze mi sie przypomniała jedna rzecz - wkurzyłam sie dzis letko, podgrzałam Oliwce słoiczek z indykiem z warzywami z Hippa bo lubi, otwieram a w środku nie wiem co było ale na pewno nie indyk - w smaku jakby ziemniak z kukurydzą, ale na pewno bez mięsa. Nie dałam jej tego oczywiscie bo nawet nie wiem czy nadaje sie dla dzieci w jej wieku. W dodatku wieczko od wewnętrznej strony takie brązowe, dziwne, coś jakby rdzą pokryte, ale to nie rdza tylko taki nalot. No i nie wiem czy przypadkiem nie wysmarować do nich jakiegos ostrego listu, miałam juz taką sytuacje jak byłam w ciąży i znalazłam wielkie kawały szkła w konfiturze Łowicza (szkło miałam już w paszczy, cudem nie połknęłam bo nie wiem jak by sie to skonczyło). Moj małż wysmarował taki list ze im w piety poszło - wydzwaniali do nas do domu przez miesiac, dostałam oficjalne przeprosiny i 2 wielgachne paczki z produktami z Łowicza, dzemy to mi do teraz w lodówce stoją, az sie boje otwierac
![]() A Oliwka to chyba bedzie musiała w koncu polubic moją kuchnię, bo jak sie samemu upitrasi to przynajmniej człowiek wie co jest w środku. Tylko ze moje dziecko zupełnie nie docenia mojego "talentu" kulinarnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Wtajemniczenie
|
Julka za nic w świecie nie tknie tego co jej ugotuję
![]() Kasiulka ty naprawde nasz jakiegoś pecha! Pisz to Hippa!!! MNie nigdy nic takie się nie zdarzyło.
#1876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Joasiu dobre, angielski trudna języka, ale i tak dobrze ze nie napisali "czizburgery" ![]() ![]() Z kolei jak jestem gdzieś w jakiejs knajpie to uwielbiam czytac angielskie wersje menu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko, a jak Ty wyczaiłaś, że tam nie ma mięsa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mateusz zajada się zupkami, kupiłam mu dzisiaj puree z groszkiem i marchewką i oczywiście pogardził ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zadomowienie
|
poczytałam sobie właśnie zapiski z dnia dzisiejszego, lepiej mi na duszy, więc mogę iśc spać. Nic nie napiszę, bo nie mam siły. Jutro skrobnę coś z pracy jak tylko przyjdę, bo tylko wtedy mam czas. Dobranoc. Pobudka 5.20
![]() ![]()
#1879 |
Wtajemniczenie
|
Znowu miałam pobudkę o 4 rano
![]() ![]() Ide dzisiaj na nauki do kościoła. Niestety sama bo TŻ w pracy.
#1880 |
Zadomowienie
|
U nas dziś nocka była spokojna i się troche wyspałam
![]() Ale mnie wczoraj Tz wkurzył ma szkolenie w firmie i oczywiście wymyślił sobie że wieczorem pojedzie sobie z kolegami na piwo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
Rany ja Wam serdecznie współczuje z tym spaniem
![]() ![]() ![]() Za to ja dzis potwornie cierpie z powodu bólu stawów ![]() Płatku poznałam te zupki po smaku - indyk bardzo jednak zmienia smak, zresztą ja mam potwornie wyczulony zmysł powonienia, czasm to dobrze a czasem to przekleństwo (szczególnie latem w autobusach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
Joasiu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haniu dokładnie tak jak mówisz to my jesteśmy od zajmowania się dzieckiem, a tatuś to tylko ozdoba, zapomniałaś kto pracuje na rodzinę ![]() ![]() ![]() Mati spał troche lepiej dzisiejszej nocy, ale te chrapanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zadomowienie
|
Płatku dokładnie jak bym słyszała swojego męza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
hej mamuśki, gdzie Was zaś wywiało hę? Ja siedze w domu, bolą mnie gnaty, nie umiem sie ruszac
![]() ![]() Oglądacie moze "kto tu rządzi" na TVN Style? W tym tygodniu jest o parze która ma 2 letnią dziewczynkę i trojaczki trzymiesieczne - rety ale jazda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny przeciez my stale gdzies chodzimy, na spacery. luzujemy sie na codziennych zakupach. zalatwiamy sprawy w urzedach itd. a oni ci nasi TZtowie biedactwa pracuja od rana do nocy. moj co troche wychodzi na piwko lub na mecz, a kiedy ja mowie ze wyjde na dyskoteke to on na to ze on na dyskoteki nie chodzi. ale tak na prawde nie wiem gdzie on chodzi i co tam robi.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
babulce gdzie jestescie
![]() Moj małż grzeczny jest ![]() ![]() ![]() ![]() Haniu masz fajny avatar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Wtajemniczenie
|
Mam mega migrene, wysprzatałam pół chałupy, zrobiłam menu na sobote, liste zakupów, byłam w kościele, wkurzyłam się na teściową. Coś jeszcze???
Płatku chrzest w sobote. Boje się że Julka zrobi dziki ryk w kościele i zacznie się zanosić. Ja wtedy strasznie panikuje bo nie wiem jak ją uspokić. Dzisiaj była taka akcja przy teściowej ![]() ![]() Julie pokaże Wam już po imprezie w całym rynsztunku. Kasiulka widziałam ten program! Ale odlot. Najbardziej mnie śmieszyło jak kładli trojaczki na łóżku. Leżały jak małe kociątka. Potrójny wózek plus nosidełko ![]()
#1890 |
Zadomowienie
|
A ja nie mam programu TVN Style
![]() Mój Tż własnie pojechał na kolacje integracyjna ![]() Dziękuje Kasiulka avatar taki bo lubie yorkusie i mam jednego ale marzy mi się jeszcze jeden ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.