![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 część 14
Nie ma nic gorszego, gdy jest ci zimno jak #####- a musisz wstac najedzona do bolu(chociaz zjadlam malo), bo Twoj pecherz chce zaczerpnac powieyrza I wylac smutki. I to 5 razy w ciagu dwoch godzin.
Wakacje...bardzoooo odlegly temat. Ale moze chociaz nad jakies jezioro sie uda pojechac chociaz! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() I zgadzam się. Dziś miałam też faceta, który przychodzi i mówi: "Bo ja na ten remont nie wyrażałem zgody, więc nie będę płacił, prawda?" Ja patrzę w papiery a tam jak byk: "Wyrażam zgodę na remont" i podpis faceta. Mówię mu to, a on: "No... tak, zgodziłem się, ale teraz się nie zgadzam" ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Sorki dziewczyny za moje jęki, ale TŻ jeszcze nie wrócił, a musiałam się komuś wygadać i wyrzucić frustrację - już mi lepiej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1863 | |
Moderator
|
Cytat:
K: dzień dobry,nazywam się xx jestem siostrą pana który ma mieszkanie w bloku y. Proszę mi podać stan zadłużenia Ja: oczywiście. na kogo jest mieszkanie K: no przecież mówię że na brata (no really?) Ja: a brat się jakoś nazywa? K: a no tak- nie pomyślałam- yx Ja: ok. uwzględniając rozliczenie ciepła trzynaście osiemdziesiąt do dopłaty K: to niemożliwe! przecież tyle zaległości nie mogło się uzbierać (i tu zaczyna mnie opierdzielać) Ja: (z deka zdziwiona, ale spokojnym głosem) jeśli mają Państwo problemy żeby zapłacić całość, to może pani te trzynaście złotych i siedemnaście groszy rozłożyć na raty K: aaaaa a ja myślałam że trzynaście tysięcy. a może mi pani jeszcze przesłać zestawienie jak płaciliśmy, bo mi się nie chce szukać J:... także tak...
![]() |
#1864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pracując zdalnie takie przyjemności mnie omijają ![]() Czytając to dziwię się, że się nie rozlaczylas, skoro nie szło wytłumaczyć? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1865 |
na przekór do celu
|
Faktycznie, stojąc z boku wydaje się to śmieszne
![]() Jeszcze jedna historia z dziś (wspominałam, że dziś coś w tych ludzi wstąpiło) - babka chce przełożyć termin remontu kamienicy, bo coś tam, jakiś prywatny powód, mówię, że muszę uzgodnić to z pozostałymi mieszkańcami i że nie będą zadowoleni, bo długo już czekają a ja im mam zaproponować, żeby czekali jeszcze dłużej, a babka: "No ja rozumiem, że będzie mieć Pani problemy, ale ja chyba nie jestem osobą która ma o tym wysłuchiwać". Powiedziałam "Do widzenia" i się rozłączyłam. Miałam ochotę ryczeć po tych wszystkich zadymach dziś.
![]() |
#1866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1867 |
Konto usunięte
|
Jakbym słyszała tz, obecnie twierdzi, że gdyby miał pistolet na bank by go użył. Od soboty będzie miał urlop ponad tydzień. Czasami gdy opowiada, sama zaczynam się zastanawiać czy ludzie potrafią jeszcze używać mózgu. U nas dodatkowo jest dużo klientów z Ukrainy i ciężko z nimi się dogadać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
na przekór do celu
|
Sama sobie zadaję teraz to pytanie. Widać ciągle miałam nadzieję, że do faceta dotrze co do niego mówię. Ostatecznie to on się rozłączył.
![]() |
#1869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mi akurat ostatnimi czasy lepiej się gada z Ukraińcami xD tylko maja jeden minus: nie mam z nich hajsu żadnego ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
na przekór do celu
|
O esu, z Ukraińcami też jest ciekawie. Dzwoni raz jeden i mówi, że nie ma wody w mieszkaniu, proszę go o nr telefonu - dwa razy prosiłam, żeby powtórzył, a i tak nie zrozumiałam
![]() Albo Romowie - we Wrocławiu jest kilka osiedli, na których jest sporo Romów i dzwoni raz jeden, drze się do słuchawki: "Pani słuchaj no mnie, Pani, tu palota jakaś, no poje*ani ludzie, z gołymi kutasami po klatce schodowej się gonią!" ![]()
![]() |
#1871 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Viva przytulam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Współczuję i podziwiam jednocześnie! Uważam, że praca w usługach jest ciężka, właśnie przez ten kontakt z klientem i cenię sobie to, że ja się z nim bezpośrednio nie stykam.
Ale u nas z dostawcami też bywają cuda, praca z ludźmi, prędzej czy później pokaże takie cuda ![]()
#1873 | |
Moderator
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1874 |
na przekór do celu
|
Pan oczekiwał, że powstrzymam w jakiś sposób to seksualne poczucie swobody innych mieszkańców
![]() ![]()
![]() |
#1875 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pysia tz ogólnie nie na Ukraińców narzeka przez zachowanie ale często nie mówią po polsku. Luz gdy stali piszą mu smsa, że np będą chcieli x tv albo że przyjadą danego dnia. Wtedy ja przeczytam i przetłumacze, coś się domyśle bo znam cyrylice. Niektórzy jeszcze coś tam po angielsku powiedzą to wtedy luz. Tz najbardziej narzeka na starszych ludzi, mówi że np komuś coś doradza a nagle podchodzi babcia i mówi, żeby jej coś pomóc. Oczywiście tz mówi, że owszem ale trzeba poczekać. Rzadko działa, najczęściej babcie nie chcą poczekać bo ma być już. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
... choć nie Westwood
|
Ja mam pracowników Ukraińców, to nic, że po polsku prawie nic, to nic, ze ostatnio jeden z nich okradł firmę i uciekł zanim zdążyliśmy go zwolnić dyscyplinarnie, ale tania siła robocza, więc się muszę męczyć...
Po pracy w dziale reklamacji mogłabym książkę napisać o ludziach i ich problemach. Na szczęście to za mną, teraz pracuję w całkowicie innym miejscu i panowie zazwyczaj są dla mnie mili, czasem aż za bardzo ![]() ![]()
![]() |
#1877 |
... choć nie Westwood
|
Akurat mi na fejsie wyskoczyło
![]() FB_IMG_1516131096272.jpg
![]() |
#1878 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja czasami lubie trafic na takiego ciołka bo przynajmniej mam upust emocji i moge pokrzyczec a nie czuje sie winna bo doskonale wiem ze mam za co ;D Cytat:
Cytat:
![]() ![]() moj brat przyjezdza w lipcu na 2 tygodnie !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co wiecej! znalazl super loty! tylko 1 przesiadka i w takich cenach ze ło!! sami tez tam kupimy !! dzieki temu caly pobyt wyjdzie nam mniej wiecej tyle co na same loty mialo isc ![]()
![]() |
#1879 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Ja ogólnie lubię swój zakres obowiązków, gdy dzwonią normalni ludzie, nawet z informacją o usterkach itp. to lubię podejmować działania, załatwiać te wszystkie sprawy. Ale częściej natrafiam na takie trudne egzemplarze niestety...
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() bo tak; na placyku zabaw w galerii handlowej - gowniaki i rodzice w silowni - koksy, czesto stereotypowi bo to najwieksza zlomownia w miescie z ciezkim sprzetem, a nie fitness fifarafa w klubie - alkohol panienki trawka i ciezy sprzet w obecnej pracy - rozni ludzie z rozncyh firm, wykształceni, starsi ode mnie.. szczerze? z tymi ostatnimi najgorzej. no najgorzej. traktuja mnie jak gowniare... rodzicom sie nie dogodziło bo ich dziecko to ich skarb i ma byc jak oni mowia. a ylo ich czasem 40 i mialam sie chyba roz-czterdziescic zeby ich oczekiwania spełnic. koksy to pelen luz ![]() ![]() wiec po wszystkich dzieciach bede zmieniac prace ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez sQuaara Czas edycji: 2018-01-16 o 19:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() A co do brata to też mam wrażenie, że kilka miesięcy temu o jego wyjeździe pisałaś, jak ten czas leci... Oby zleciał też tak szybko do lipca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1883 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ci do pracy z ludzmi to łącze sie w bólu... Najlepszy klient to ten w sprawir ktorego zeznawalam w 9 miesiacu ciazy... Tak na siebie krzyczelismy,ze cale biuro sie zleciało... No myslal gość, że sobie mną tylek będzie wycieral... Pajac, gbur i cham! Za to jakies przywileje ma w zyciu.. Na pytanie czemu jeszcze nie mam dokumentów odp. Ze zle zaadresowal koperte i wlasnie jedzie na poczte bo dzwonili do niego z poczty ![]()
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
w listopadzie 2016 pojechał
![]() ![]()
#1885 |
na przekór do celu
|
Ale będzie spotkanie
![]()
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
Jest nadzieja.
![]() Co do wszystkich tu przytoczonych historii z klientami: ![]() ![]() ![]() Moj TZ tez w te Swieta byl pierwszy raz od 2 lat w domu, ja od 1.5 roku. Duzo za dlugo...
#1887 |
Konto usunięte
|
Viva bo mnie zaciekawiło
![]() Masakra z tymi ludźmi, też miałam przyjemność uczestniczyć w takich sytuacjach... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.