![]() |
#1861 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
To już jest 13 wizytujacych w przyszłym tygodniu jeszcze Paulina, Czerwiec, Olka900 i Hey there Delilah
![]() Co do glukozy to jedyny minus to że trzeba było te dwie godziny na tyłku przesiedziec ale z książką jakoś poszło, ja byłam bardzo źle nastawiona a okazało się że nawet mi to całkiem smakowało mimo że herbaty ani kawy nie slodze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sama w sobie mi smakowała :p Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Rozeznanie
|
A tak w ogóle chciałam powiedzieć że laski jesteście na fb
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstalam rano i mam kryzys. Jak my sobie z dwójką poradzimy. Jestem przerażona Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1866 |
Zadomowienie
|
Hej Mirabelka jasne że trzymamy. Co do kryzysu to normalne i niestety jeszcze nie raz Cię dopadnie, mnie największy kryzys spotkał 3mc po poporodzie. Będzie dobrze, poradzicie sobie.
Biedronka19 zapisałam się wczoraj na Facebooka ale powiem Ci szczerze że ja się tam nie odnajduje, ale widzę że Wy więcej tam piszecie niż tutaj także trochę mi smutno że pewnie ten wątek będzie trochę taki na doczepke. Miałam dziś okropny sen, kolejny już a kilka dni był spokój, w moim śnie poronilam a był tak realistyczny że jak się przebudzilam to sprawdzałam czy nie krwawie ![]() Dziś odbieram córkę od dziadków tak bardzo za nią tęsknię, jednak 3 dni to za długo, byle do końca pracy i jedziemy do niej. Miłego dnia dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zadomowienie
|
Ja dziś mam wolne, za chwile się zbieram po wyniki krwi, kupię po drodze bułki na śniadanie. I dziś w planach błogie lenistwo
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Zadomowienie
|
Mirabelka, to normalne, że się boisz. Jedno dziecko w życiu to ogromna zmiana, a dwójka czy więcej za jednym zamachem to dopiero ma prawo budzić obawy. Aleee, ja jestem zdania, że życie stawia przed nami tylko takie wyzwania, którym jesteśmy w stanie podołać, więc na pewno dacie radę! Na początku będzie Ci może trudniej niż mamie jednego dziecka, ale za to maluchy będą się później razem bawić i zajmować więcej sobą. Na pewno też obserwowanie bliźniaczej więzi będzie niesamowite. Poza tym nie jesteś sama, na pewno jak poprosisz o pomoc, to znajdą się chętni, tylko nie ma się co bać mówić o tym głośno. Będzie dobrze!
Marianna, ja mam zamiar pisać i tu i tam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1869 |
Zadomowienie
|
Solony_Karmel ja też może bardziej się do tego Facebooka przekonam, ale mam nadzieję że dziewczyny tak jak Ty będą się udzielać tu i tu.
W tej ciąży już tyle miałam koszmarów wszystkie związane z niepowodzeniem w ciąży. Trzymam się tego że sny sprawdzają się odwrotnie i teraz musi być dobrze, albo tak głęboko we mnie siedzi to co przeszłam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Rozeznanie
|
Czekam w kolejce do lekarza. Straszny mają w przychodni burdel, bo założyli im jakiś nowy program do zapisów i się nie ogarniają. Nie wiem ile czasu tu spędzę...
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1871 |
Zadomowienie
|
Intense2103 wzięłaś sobie coś do czytania? Może tylko na początku tak źle to wygląda a zaraz się ruszy i szybko zleci
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Obudziłam sie dziś o 4 na siku i chyba do 5 nie mogłam usnąć. Tz Ta już pojechał do pracy, ja zaraz będę sie zbierać. Ja na fb zacznę sie odzywać jak grupa będzie tajna ![]() ![]() Głodna jestem. A i mam pytanie czy bolą Was piersi/sutki ? U mnie I sa powiększone ale nigdy mocno nie bolały muszę mocno wcisnąć żeby zabolało? Czasami tylko sutki bolą jak jest mi zimno. |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zadomowienie
|
Majeczka moje bolą falami, ale są bardzo duże, ale to jest taki inny ból jakby rozpieranie, pelnosc, jak nie bolą to sprawdzam bo jak lekko je ścisne przedramionami to mam to uczucie.
A co do Facebooka to czy już możecie zrobić żeby ta grupa była tajna? Nie bardzo chciałabym żeby ktoś mnie wysledzil, nawet nie wiedziałam że inni mogą to zobaczyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Zdrowych i spokojnych bobasków Wam życzę ![]() Mam pytanie, czy Wy chodzicie jeszcze do pracy? Jeśli tak, to do kiedy zamierzacie chodzić? Cytat:
![]() A mamy jakąś stronę na fb?
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zadomowienie
|
Tycikata, tak wczoraj dziewczyny zalozyly.
Ja jeszcze pracuje, nie wiem jak długo, czekam do wizyty porozmawiam z ginem i potem się zastanowię. W poprzedniej ciąży pracowałam do połowy 8 mc, ale w tej tyle nie zamierzam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1878 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Raczkowanie
|
Właśnie dziewczyny bo się teraz zestresowalam. Czy jak wczoraj dodałam komentarz na fb to moi znajomi go widzą?
Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- W tej naszej grupie Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
Tycikata
Ja pracuje i nie wiem do kiedy. Najpierw z szefową i księgową będziemy myśleć jaką umowa będzie dla mnie najlepsza, bo juz mi sie skończyła |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zadomowienie
|
U mnie w pracy jak przychodzili pacjenci na krzywa cukrowa, to nie mogli przychodni opuścić. I wg mnie bardzo dobrze, byłam świadkiem dwóch zaslabniec u kobiet ciężarnych... Reakcja była natychmiastowa i nie chce myśleć co by się stało gdyby którejś z nich coś się stało na chodniku czy w drodze
![]() W ogóle muszę się pochwalić, bo dziś wybieram się z mężem na randkę. Pierwszy raz od dłuższego czasu. Mam zamiar się odstrzelic, bo ostatnio się nawet za bardzo nie malowalam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1883 | ||
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w pierwszej ciąży tez miałam wysoka glukozę i krzywa robiłam już w 9 tyg Na szczescie później już nie musiałam i cukrzycy tez mi nie robili Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 | ||
Wtajemniczenie
|
Z tą pracą się zastanawiam co robić. Na razie nikt jeszcze nie wie.
Pracuję w dużym open space a teraz taki sezon, że łatwo można się zarazić jakimś przeziębieniem czy grypą. W zeszłym roku panowała u nas taka grypa, że pół biura wymiotło. Boję się, żebym czegoś nie złapała będąc w ciąży. Ale tak poza tym, to bardzo bym chciała pracować jak najdłużej. Cytat:
A robić to badanie gdzieś w przychodni i siedzieć potem na krzesełku przez te 2h i jeszcze w ciąży nie wyobrażam sobie :/ Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ja dzisiaj mam jakiś gorszy dzień... jakoś dziwnie mi niedobrze... szczegolnie jak się pochylę to mnie mdlić zaczyna... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam 96 ale wizyta dopiero za 2 tyg więc nie wiem, czy mam czekać czy interweniowac gdzies u lekarza szybciej? Bo wynik niby mieści się jeszcze w normie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1890 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wygrzebałam te badania i miałam 92,6 ale mój lekarz miał skłonność do dmuchania na zimne Jak byłam na krzywej to na czczo miałam 79 ale trzymałam wtedy lekka dietę już Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.