Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 61. - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2021-07-02, 10:10   #1861
chimay
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 61.

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
ale ja ciągle mowie o spodniach ze zdjecia lub bardzo podobnych, bo dokladnie takie widuje. Nie wiem o jakich ty mowisz
Odpowiadałam na poniższy post oraz Twó post, w którym nie było zdjęcia. Mowa była ogólnie o szerokich spodniach. A jest to bardzo pojemne pojęcie, tak samo jak wąskie spodnie. A w sumie to nawet bardziej.

Cytat:
Napisane przez Fenenna Pokaż wiadomość
Z tego co widziałam w "prognozach" przypadkowych youtuberek (pisze przypadkowych bo nie interesuje się która może mieć faktyczną wiedzę, filmiki w tym temacie obejrzałam ostatnio z czystej nudy) to zdecydowanie spodnie z szeroką nogawką. Nawet bardzo szeroka coś jak szwedy.
Nie oznacza to że w sklepach nie ma i nie będzie innych bo ten fason akurat pasuje niewielu figurom.
Dla mnie to jest dokładnie taka sama dyskusja jak "komu pasują rurki" w okolicach 2005-2008. Po prostu zmienia się moda i dopóki się ludzie nie przyzwyczają do tych rzadko przez ostatnie 15 lat widzianych fasonów, to będzie im się wydawało, że mało komu one pasują.
chimay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 10:11   #1862
Pani_Mada
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nette Pokaż wiadomość
Postanowiły się przebranżowić, więc przeszły z korpo finansowej na jakieś niższe/średnie stanowiska do korpo IT (stanowiska "finansowe", też często takie są), a potem wycisnęły z firmy co się da. Czyli zaczynając od łapania szkoleń wewnętrznych w tym temacie, gdzie się możesz zapisać sama (korpo mają często takie swoje wewnętrzne "akademie" czy "uniwersytety", gdzie jest dostępna spora baza szkoleń z wszystkiego), przez szkolenia za zgodą przełożonego, po korzystanie z dopłat do kursów zewnętrznych i studiów.
Przebranżowienie kosztowało jakieś zero złotych, bo zostało to pokryte przez pracodawcę, w międzyczasie pracowały w korpo i zarabiały. Z tym, że kosztowało je to kupę czasu własnego, bo kursy i szkolenia robione po godzinach, bez bookowania nadgodzin. No i podpisuje się zobowiązanie, że w przypadku braku zaliczenia kursu/studiów, zwróci się za nie kasę. A że to często są kursy organizowane zdalnie przez zagraniczne uniwersytety, to brak zaliczenia jest drogim biznesem.
dziękuję
taka ścieżka, którą opisałaś brzmi bardzo atrakcyjnie. u mnie na chwilę obecną niestety nie do realizowania. praca w obecnym projekcie naukowym pochłania mi po 12 godzin dziennie, więc nie ma mowy o jakiś innych zadudnieniach. a projekt jest finansowany z pieniędzy publicznych, więc też nie do końca można sobie tak rzucić wypowiedzenie i iść. chciałam się teraz dokształcić w sposób powiedzmy bardziej elastyczny i po projekcie być już mniej więcej gotowa na rzucenie się w inną branżę.
ale dziękuję za szerokie wyjaśnienie - to też brzmi w sumie jak bardzo sensowna droga przebranżowienia i będę mieć to bardzo mocno na uwadze. mogę sama się dokształcać teraz, mając czas, a później spróbować podobnej ścieżki jak twoi znajomi.

[1=bbab4b1e68366f09bc3914c 9672f02df694c852f_622be74 47f718;88786619]Masz jak najbardziej predyspozycje do pracy w sektorze od "czystej" i bardziej neutralnej, aczkolwiek wg mnie niesamowicie fascynującej strony. Naprawdę zazdroszczę. Gdyby nie to, że życie jest wg mnie zbyt krótkie i zbyt piękne na tracenie czasu na kolejne studia; plus to, że czuję się ogólnie zbyt głupia, to na pewno poszłabym na biotechnologie. Powodzenia.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

dziękuję
mam jeszcze czas. pobadam inne branże. może faktycznie zainteresuje mnie coś bliżej mojego wykształcenia niż cyberbezpieczeństwo.
Pani_Mada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 10:21   #1863
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
Taki braz jest teraz modny? Dla mnie odpada.
nie wiem jaki kolor jest modny, nie zwracam na to uwagi, mowie o kroju, bo mnie wszedzie atakuje

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
Odpowiadałam na poniższy post oraz Twó post, w którym nie było zdjęcia. Mowa była ogólnie o szerokich spodniach. A jest to bardzo pojemne pojęcie, tak samo jak wąskie spodnie. A w sumie to nawet bardziej.
Chimay, zacytuję sama siebie, bo ja o jednym a ty o drugim. Pod każdym postem piszesz "zależy". Nie zalezy, bo piszę o konkretnym typie spodni, nie o worku spodni z szerszą nogawką.

Cytat:
Ja mowie dokladnie o takich spodniach jakie wrzuciłam. Nie mowie o lekko szerszych od nogi, mowie o bardzo szerokich nogawkach + wysoka talia. To jest chyba "top" i kupują bezrefleksyjnie bez wzgledu na figure

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Dla mnie to jest dokładnie taka sama dyskusja jak "komu pasują rurki" w okolicach 2005-2008. Po prostu zmienia się moda i dopóki się ludzie nie przyzwyczają do tych rzadko przez ostatnie 15 lat widzianych fasonów, to będzie im się wydawało, że mało komu one pasują.
Dla mnie nie, bo w ostatnich latach pojawiło się milion nowych lub zapomnianych fasonów spodni i żaden z nich nie spowodował, zebym pomyslala, ze masa dziewczyn totalnie się zniekształca i zaburza sobie proporcje, "bo modne".
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 10:22   #1864
837577522c61f12fd19d26721bfa89a63d19e6ec_63eec3821f71b
Konto usunięte

Cytat:

Myślę podobnie, kwestia przyzwyczajenia. Kuloty są od dawna popularne w Azji (najbardziej w Japonii) i tam nosi je bardzo dużo kobiet o różnych rozmiarach. Zakładają do nich adidasy, szpilki, ciężkie koturny, szerokie bluzy i dopasowane bluzeczki. Mi też to na początku zgrzytało, a potem się☠przyzwyczaiłam, a potem zaczęło mi się podobać. Same kuloty też mogą być krótsze, dłuższe, węższe, szersze. Podejrzewam, że i u nas będą dostępne w różnych fasonach.
837577522c61f12fd19d26721bfa89a63d19e6ec_63eec3821f71b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 10:22   #1865
Pani_Mada
BAN stały

Cytat:
Napisane przez j_fly Pokaż wiadomość
Dziewczyny, u których wykryto HPV, jak często robicie cytologię?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
mam zalecenie robić co pół roku jeśli nie ma 'objawów' i co 3 miesiące w momencie gdy pojawiają się zmiany na skórze
Stary 2021-07-02, 10:30   #1866
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
. A że to często są kursy organizowane zdalnie przez zagraniczne uniwersytety, to brak zaliczenia jest drogim biznesem.
Ktore uniwersytety?
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 10:30   #1867
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Chimay, zacytuję sama siebie, bo ja o jednym a ty o drugim. Pod każdym postem piszesz "zależy". Nie zalezy, bo piszę o konkretnym typie spodni, nie o worku spodni z szerszą nogawką.
Nasze posty rozminęły się czasowo. Ja odpowiadałam na te dwa poniższe:

Cytat:
Napisane przez Fenenna Pokaż wiadomość
Z tego co widziałam w "prognozach" przypadkowych youtuberek (pisze przypadkowych bo nie interesuje się która może mieć faktyczną wiedzę, filmiki w tym temacie obejrzałam ostatnio z czystej nudy) to zdecydowanie spodnie z szeroką nogawką. Nawet bardzo szeroka coś jak szwedy.
Nie oznacza to że w sklepach nie ma i nie będzie innych bo ten fason akurat pasuje niewielu figurom.
Cytat:
jestem zadziwiona ile osob kupuje te spodnie, bo ewidentnie wiekszosc z nich wyglada źle, a kupują "bo modne, na czasie", youtube w ogóle schodzi na psy
W Waszych postach jest mowa ogólnie szerokich spodniach. Dopiero potem wkleiłaś konkretny fason.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2021-07-02, 10:43   #1868
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dobra, niewazne, grunt to po prostu mowic o tym samym. Te bardzo szerokie spodnie są dla mnie koszmarkiem podobnego sortu co trzaskające rurki, gdzie włascicielka zdaje się nie móc usiąść, bo pękną
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 10:52   #1869
chimay
Zakorzenienie

[1=837577522c61f12fd19d267 21bfa89a63d19e6ec_63eec38 21f71b;88786929]Myślę podobnie, kwestia przyzwyczajenia. Kuloty są od dawna popularne w Azji (najbardziej w Japonii) i tam nosi je bardzo dużo kobiet o różnych rozmiarach. Zakładają do nich adidasy, szpilki, ciężkie koturny, szerokie bluzy i dopasowane bluzeczki. Mi też to na początku zgrzytało, a potem się☠przyzwyczaiłam, a potem zaczęło mi się podobać. Same kuloty też mogą być krótsze, dłuższe, węższe, szersze. Podejrzewam, że i u nas będą dostępne w różnych fasonach.[/QUOTE]

Ja na początku myślałam, że to nie jest fason dla mnie, że tylko wybrane kobiety mogą w tym dobrze wyglądać, właśnie dlatego że mało kto nosił. Jak pomierzyłam, to się okazało że ostateczny efekt zależy od materiału i kroju.
Stary 2021-07-02, 10:58   #1870
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NinaSimone Pokaż wiadomość
Nigdy nie mam dopłaty. Mogę kupować w pociągu. Zobaczę co z ta reklamacja

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Może kobieta powiedziała ci 30 zł za dodatkową pomoc a nie za cały bilet. Ile dokładnie kosztuje bilet na tej trasie? Patrzyłaś w internecie? Może być tak, że bilet kosztuje np 50 zł a 30 zł te usługi, że ktoś cię wnosi czy coś takiego oczywiście gdybam, bo nie znam sytuacji.

Stary 2021-07-02, 10:58   #1871
moja imaginacja
Zakorzenienie

Szukam niedrogiej, mini podróżnej suszarki do włosów. Ale takiej, żeby się po 3 dniach nie zepsuła tylko wytrwała ponad 2 tygondie. Możecie cos polecić?

moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 10:59   #1872
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Napisane przez agatkaao0 Pokaż wiadomość
Szukam telefonu z bardzo dobrym aparatem do 3-3,5 tys zł

Nie wiem jak teraz z cenami , ale sprawdź Huawei P 20 / P 30 PRO.

Najlepsze aparaty
Stary 2021-07-02, 11:02   #1873
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaao0 Pokaż wiadomość
Szukam telefonu z bardzo dobrym aparatem do 3-3,5 tys zł

Wielokrornie były tu polecane telefony Xiaomi Redmi Note

Stary 2021-07-02, 11:04   #1874
837577522c61f12fd19d26721bfa89a63d19e6ec_63eec3821f71b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
Szukam niedrogiej, mini podróżnej suszarki do włosów. Ale takiej, żeby się po 3 dniach nie zepsuła tylko wytrwała ponad 2 tygondie. Możecie cos polecić?

Ja mam już parę lat taką zwykłą, składaną z Rossmanna. Jest nawet w ciągłym użyciu.

O taką: https://www.rossmann.pl/Produkt/Akce...szt,60446,8359

Edytowane przez 837577522c61f12fd19d26721bfa89a63d19e6ec_63eec3821f71b
Czas edycji: 2021-07-02 o 11:05
837577522c61f12fd19d26721bfa89a63d19e6ec_63eec3821f71b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 11:05   #1875
Pani_Mada
BAN stały

pytanie o bon turystyczny

mam nieletnią siostrę, której przysługuje bon turystyczny. rozumiem, że może z tego być opłacony nocleg na jakimś wyjeździe. pytanie brzmi - czy na tym wyjeździe musi być obecny rodzic, który ten bon odbiera? w sensie czy mogę ja (bez rodziców) mogę zabrać ją na wakacje i czy możemy skorzystać z tego bonu na wykupienie noclegu?
Stary 2021-07-02, 11:15   #1876
Rena
Zakorzenienie

Cytat:

A masz moze lokowkosuszarke w domu? Ja na podroz zabieram tylko ta czesc suszaca bez szczotki i to zajmuje duzo mniej miejsca niz moja codzienna suszarka.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 11:19   #1877
j_fly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Mada Pokaż wiadomość
mam zalecenie robić co pół roku jeśli nie ma 'objawów' i co 3 miesiące w momencie gdy pojawiają się zmiany na skórze
Zmiany na skórze? Tzn.?

Mistrz i Małgorzata, Michaił Bułhakow
j_fly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 11:23   #1878
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:

mam nieletnią siostrę, której przysługuje bon turystyczny. rozumiem, że może z tego być opłacony nocleg na jakimś wyjeździe. pytanie brzmi - czy na tym wyjeździe musi być obecny rodzic, który ten bon odbiera? w sensie czy mogę ja (bez rodziców) mogę zabrać ją na wakacje i czy możemy skorzystać z tego bonu na wykupienie noclegu?
Kiedyś wyczytałam, że dziecko może samo wykorzystać bon - więc wychodziłoby na to, że nie musi być obecny rodzic. Tylko czy to było wiarygodne źródło

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2021-07-02, 11:40   #1879
Pani_Mada
BAN stały

Cytat:
Napisane przez j_fly Pokaż wiadomość
Zmiany na skórze? Tzn.?

hpv objawia się czasami zmianami na skórze. nie chę wrzucać zdjęć, bo to wygląda cóż... okropnie. a zdaje się, że w aplikacji ostatnie zdjęcia wyświetlają się w miniaturce wątku na stronie głównej. nie będę tego robić ludziom

ja miałam dość niecharakterystyczne zmiany. coś jak kłykciny kończyste (nie radzę googlować). bardzo długo się ochodziłam po lekarzach zanim udało się zdiagnozować co to w ogóle jest. ale to ciężko przeoczyć. gdybyś miała, albo jak Ci się pojawią, to od razu się zorientujesz, że coś jest nie tak. to się smaruje takim płynem i to znika, ale może się pojawiać znowu, więc jeśli nie ma zmian to co pół roku, a jak się pojawią, to znowu leki na wchłoniecie i cytologia co 3 miesiące. ginekolog mówiła że nie ma co panikować i się bać, ale cytologii nigdy za wiele

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Kiedyś wyczytałam, że dziecko może samo wykorzystać bon - więc wychodziłoby na to, że nie musi być obecny rodzic. Tylko czy to było wiarygodne źródło
tak na logikę to by miało sens, zwłaszcza, że "moje" dziecko, to 17-latka
w sumie to zapytam w konkretnym hotelu, oni powinni się orientować

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2021-07-02, 11:45   #1880
Misia452
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
Wielokrornie były tu polecane telefony Xiaomi Redmi Note

Polecam xiaomi. Huaweia miałam i nigdy więcej

Misia452 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 11:49   #1881
Ingrid80
BAN stały

Cytat:

Nie musi być. My dopłacaliśmy bonem za.kolonię

Ingrid80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 11:51   #1882
Pani_Mada
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ingrid80 Pokaż wiadomość
Nie musi być. My dopłacaliśmy bonem za.kolonię

i świetnie. dzięki!
Stary 2021-07-02, 11:58   #1883
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Czy ktoś wie jak się nazywa piosenka użyta w refrenie tej piosenki?
https://youtu.be/BC19kwABFwc

Ta melodia chodzi mi po głowie, jakaś znana piosenka to była, nie mogę sobie przypomnieć .

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 12:10   #1884
Shevya
Skrzat leśny

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Czy ktoś wie jak się nazywa piosenka użyta w refrenie tej piosenki?
https://youtu.be/BC19kwABFwc

Ta melodia chodzi mi po głowie, jakaś znana piosenka to była, nie mogę sobie przypomnieć .

https://www.youtube.com/watch?v=lVL-zZnD3VU
White Town - Your Woman

˝ Słowa - więcej nic,
potrafimy pięknie gadać - nie umiemy żyć ˝

tumblr | last.fm
Shevya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 12:17   #1885
j_fly
Zakorzenienie

Cytat:
hpv objawia się czasami zmianami na skórze. nie chę wrzucać zdjęć, bo to wygląda cóż... okropnie. a zdaje się, że w aplikacji ostatnie zdjęcia wyświetlają się w miniaturce wątku na stronie głównej. nie będę tego robić ludziom

ja miałam dość niecharakterystyczne zmiany. coś jak kłykciny kończyste (nie radzę googlować). bardzo długo się ochodziłam po lekarzach zanim udało się zdiagnozować co to w ogóle jest. ale to ciężko przeoczyć. gdybyś miała, albo jak Ci się pojawią, to od razu się zorientujesz, że coś jest nie tak. to się smaruje takim płynem i to znika, ale może się pojawiać znowu, więc jeśli nie ma zmian to co pół roku, a jak się pojawią, to znowu leki na wchłoniecie i cytologia co 3 miesiące. ginekolog mówiła że nie ma co panikować i się bać, ale cytologii nigdy za wiele

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

tak na logikę to by miało sens, zwłaszcza, że "moje" dziecko, to 17-latka
w sumie to zapytam w konkretnym hotelu, oni powinni się orientować
Dzięki, nie wiedziałam o tym.

Mistrz i Małgorzata, Michaił Bułhakow
j_fly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 12:17   #1886
Shevya
Skrzat leśny

Cytat:

Mam taką no name z supermarketu i trzyma mi już 7 rok, jest moją 'codzienną' suszarką (w cudzysłowie, bo staram się nie suszyć włosów za każdym razem) więc sądzę, że 2 tygodnie wytrzyma każda I ma o niebo lepszy 'nawiew' (?) niż jakaś pro z Babyliss mojej mamy.

˝ Słowa - więcej nic,
potrafimy pięknie gadać - nie umiemy żyć ˝

tumblr | last.fm
Shevya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 12:31   #1887
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Ostry smak można złagodzić jogurtem, tylko nie wiem czy tu będzie pasował.
Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
1. Może inny lekarz wystawić zwolnienie na ten sam okres na swoich zasadach, tzn może być inny numer choroby, inne wskazania. Wtedy to pierwsze zwolnienie zostaje anulowane. Będzie obowiązywało od momentu wystawienia przez lekarza A do momentu wystawienia następnego zwolnienia przez lekarza B.

Cytat:
Napisane przez lightangel Pokaż wiadomość
Standardowo ostre potrawy można ratować śmietaną albo mlekiem kokosowym, ale to już musisz sama stwierdzić czy to będzie pasować. Ewentualnie cukier może też złagodzić.
Tylko pamiętaj żeby zjeść od razu po dodaniu składników łagodzących, bo z biegiem czasu ostrość się przez nie przebije i tak.

a to taki krótkotrwały myk. to nie wiedziałam.

dziękuję za pomoc

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 12:33   #1888
moja imaginacja
Zakorzenienie

[1=837577522c61f12fd19d267 21bfa89a63d19e6ec_63eec38 21f71b;88787010]Ja mam już parę lat taką zwykłą, składaną z Rossmanna. Jest nawet w ciągłym użyciu.

O taką: https://www.rossmann.pl/Produkt/Akce...szt,60446,8359[/QUOTE]O faktycznie, ostatnio mi chyba mignęła w promocyjnej cenie. To kupię tą,nie ma co szukać po allegro, dzięki
Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
A masz moze lokowkosuszarke w domu? Ja na podroz zabieram tylko ta czesc suszaca bez szczotki i to zajmuje duzo mniej miejsca niz moja codzienna suszarka.
Nie mam niestety, mam super suszarkę, ale to kloc, więc trochę szkoda miejsca w walizce bo trochę waży

moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 12:38   #1889
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975
Konto usunięte

W mesenger u góry wyświetlają mi się dostępne osoby. Czy da się je jakoś usunąć? Usunęłam już rozmowy z nimi, a dalej się wyświetlają.

a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-07-02, 12:55   #1890
lightangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misia452 Pokaż wiadomość
Polecam xiaomi. Huaweia miałam i nigdy więcej

Czemu? Ja mam od 3 lat Huawei i to najlepszy telefon jaki miałam.
Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
a to taki krótkotrwały myk. to nie wiedziałam.

dziękuję za pomoc
Bardzo krótkotrwały to nie, ale po kilku godzinach już będzie czuć ostrość bardziej. Na następny dzień to się zazwyczaj tak przegryza, że znowu nie da się zjeść.

lightangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości