![]() |
#1861 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
O, to jest ta zapasowa doniczka. Ona zimę jakoś lepiej przetrwała.
Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2024-05-03 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
jejuś... mama źle się czuje... koniecznie napisz czy jakoś opanowałaś sytuację... ===== Emmi, a więc to matury. |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
Cześć Adusia
![]() Wróciłam od mamy, szybka wizyta, bo tam zaraz nie będzie przejazdu/. Z okazji święta kolarze będą jechać, wyścigi. ---------- Z mamą ok. lubi czasami na moich emocjach zagrać. Dlatego wpadam do niej bez zapowiedzi i określam naocznie jej stan. Ubrana, oko podmalowane, nie jest źle. Zawiozłam jej jeszcze ciepłe jajka na miękko ![]() się ucieszyła, bo takie lubi, ale nie potrafi ich ugotować... Zawsze jej twarde wychodzą. ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Maniutka przyjeżdża ![]() No i radosne życie nastanie w Waszym domku ![]() ------------ Adusia masz sprawdzoną uprawę roślinek, zapewne się ukorzenią. |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
A tu, dla porównania, zdjęcie tych kwiatów z 15 kwietnia 2023r. Wtedy zimowanie w mieszkaniu jakoś lepiej zniosły.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
Wakacje i koniec roku szkolnego 2023/2024 za:
6 tygodni Czyli 48 dni |
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyfereczko,
ufff... u mamy OK... całe szczęście... pomalowane oko i apetyt na jajeczka najlepiej o tym świadczą... |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
A więc, można powiedzieć: wakacje tuż za progiem.
![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Pa, Cyfereńko... Odpoczywaj... |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
4 pory roku i ja piąta
|
Oo! To dobrze, że wszystko dobrze
![]() Upał okropny. Niby w cieniu da się coś porobić ale ciężko oddychać. Mimo wszystko wolę ciepełko niż zimnicę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Piękny, cieplutki poranek. Adusia dzięki za kawkę ![]() bardzo mi się chciało. Od świtu biegam ![]() Dziwny ten tydzień, niby fajna taka praca w kratkę, ale już się gubię ![]() ---------------- Adusia poszłaś na drzemkę? ----------- Co słyszę? Na Lubelszczyźnie rozpoczęły się już zbiory truskawek... Zachęcają zbieraczy do zbiorów. |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
4 pory roku i ja piąta
|
U mnie truskawki dopiero zaczęły kwitnąć i MM je opielił. Ale już są na bazarze . Nie próbowałam, MM złapał na nie smaka, więc nie wiem jakie w smaku.
Dzień dobry ![]() Siadam z kubeczkiem herbaty ![]() Już 3 dni wolnego zleciało, kurcze jak szybko. Cyferko ![]() Adi ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Imuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
Hej Emmi
![]() Dzień dobry. A jak Twoje samopoczucie? jak się czujesz? ----------- Ktoś mi zabrał słońce ![]() ---- Uporałam się z głupią robotą ![]() Palniki zalałam podczas mycia płytki gazowej, musiałam udrażniać palniki ufff! udało się. ***************** Ludzie już wstali, nadal pracują w ogrodach. |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cyferko
![]() Lecę do sklepu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
I nie tylko
![]() Jutro Wielkanoc u wyznawców prawosławia, mamy zaproszenie na śniadanie, ale zgrabnie wymiksowałam się ![]() Nie, siedzenie za stołem nie dla mnie! ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Biegnij Emmi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
no pewnie, że poszłam. Boczków już tam nie było, zasnęłam natychmiastowo. Hura! ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Emmi, jak się czujesz? Na balkonie byłam, o piątej rano moja ulica jeszcze spała. |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
Hej Adusia
![]() No i bardzo dobrze, że pospałaś. Maniuta dzisiaj, czy jutro przyjedzie? ---------- Chyba zmiana pogody będzie, coraz więcej ciemnych chmur. Wczoraj przez godzinę opalałam się. Wszystko szybko się opala oprócz nóg. Czemu to tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
Maniuta w poniedziałek wieczorem przyjedzie. ===== Być może nogi, w stosunku do słońca, pod innym kątem są? |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
U Ciebie zmiana pogody, a u nas tak jak było. Słonko i ciepełko. Zaraz biorę się za robotę. Okna, od strony ulicy muszę przetrzeć i moskitiery założyć. Średnio mi się chce, ale muszę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
Adusia nie przemęczaj się.
Ja też zabieram się za okna... szklane drzwi upaćkane, cały czas jest robota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
ograniczam działalność fizyczną jak tylko mogę. Ale te okna muszę. Moskitier na zakurzone nie założę. ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Pisałaś Cyfereczko o zalanych palnikach. Moje działają dobrze, ale miejsca wokół nich wymagają gruntownego przetarcia. To jest cicha robota i mogę ją na jutro przełożyć. Dziś priorytetem są okna i moskitiery. Kuchnia oraz dwa moje pokoiki, czyli trzy okna. Po tej pracy zaplanowałam odpoczynek, bo w dalszym ciągu czuję skutki zapalenia płuc i siły jednak trochę marne. ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Się biorę... Pa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Ufff... okna zrobione... teraz jeszcze pozostało normalne sobotnie sprzątanie.... ale to dopiero wtedy, gdy z godzinkę odpocznę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
4 pory roku i ja piąta
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Babeczki,
relax to jest cudna sprawa! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Ale dziwnie te emotki wyszły... ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- O, może lepiej taki obrazeczek... Buziaczek uśmiechnięty... Koneweczka w łapkach... A ja właśnie idę na balkon kwiaty podlać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
u nas, od zachodu, nadciąga wielka burza. Chowaj Melcię z towarzystwem...!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
4 pory roku i ja piąta
|
Adi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
Hejka
Dzień dobry Wszystkim ![]() Dziwne, że matury zaczynają się od wtorku, nie od poniedziałku. -------------- Emmi dobrego dnia w pracy ![]() Nawadniaj się i jedz posiłki! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Adusia u mnie nie spadła ani jedna kropelka ![]() chociaż czarne chmury kłębiły się z każdej strony. Koty schowałam do domku w obawie, żeby nie zmokły i czuły się bezpiecznie, a tu sucho. Chmurzy się, może teraz coś kapnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.