|
|
#1861 |
|
perfumove love
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Sarah
Świetne zestawy, no i ilość... naprodukowałaś się Łatwiej chyba będzie wymienić to, co mi się niezbyt spodobało - czerwona bluzka czy tam sweterek George
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
SarahMoon-alez sie napracowalas-jest co poogladac.No wiec tak:
1 post: 1-podoba sie ![]() 2,3-lepsza 3 moim zdaniem-wydaje mi sie ze wygladasz smuklej i masz bardziej zaznaczona talie. 4-srednio-moze gdyby tunika byla bardziej dopasowana?I moze jakis inny pasek? 5,6-lepsza 1 wersja -wogole ladnie Ci w tym zestawie ![]() 2post: 1-podoba sie bardzo nie widze boczkow.takie boczki to nie boczki-przesadzasz-tez mam boczki po zimie. 2,3,4-nr 3 najlepszy(ten z ciemnymi spodniami) nr 2 tez niczego sobie. 5,6-podoba sie ![]() 3 post 1-bardzo fajnie ![]() 2-sama niewiem-moze zbyt duzy kontrast kolorow?Ja nie przepadam za zoltym i pewnie dlatego. 3-moze cienka bluzka w kolorze tuniki pod spod zeby sie tak nie odznaczalo?No i jak na cieplejsze dni to moze jasniejsze spodnie?takie bardziej letnie-materialowe?Jeans(ten kolor) mi jakos tu nie pasuje-tzn do koloru tej tuniki. 4-bardzo ladnie-podoba mi sie kroj tej bluzeczki i ladnie w niej wygladasz-bluzka obcieta pod biustem i spuszczona w dol-taki kroj na Tobie dobrze wyglada ![]() Jami Dzieki za opinie-Twoje zestawy tez ladne najbardziej mi sie spodobal 3 i 4
Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2007-02-19 o 03:52 |
|
|
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
Hathayoga i Czrny Elf
Dzięki za Wasze komentarze, o takie konkrety mi chodziło, choć przyznam ,że niektore mnie zaskoczyły,w każdym razie przeanalizuję sobie wszystko jeszcze raz i zobaczymy,które zestawy wejdą w życie. |
|
|
|
#1864 |
|
Rozeznanie
|
martusienka 1 zestaw rewelka!
strasznie duzo wnosza te szelki oczywiscie szukam dalej
|
|
|
|
#1865 |
|
Raczkowanie
|
SarahMoon - szare spodnie z Cubusa?:P
1 zestaw fajny 2, 3 sukienka z H&M czy Cubusa? srednio lezy, mierzylam taka i nie kupilam bo mi tez nie pasowala 4 fajny ten sweterek z Georga Tylko dol mi sie nie podoba, taki rozszerzony za bardzo5,6 szara kiecka SUPER! Tez mysle ze 1sza wersja lpsza i nie wygladasz smetine:P 1 - ok 2, 3 i 4 - bARDZO fajny wszystkie mi sie podobaja ale 2 najlepsza5 - sliczny. skad zakiecik i za ile? 1 - ladny 2, 3 - 3 lepszy; tez mierzylam ta sukienke ale czulam sie w niej zle;/ 4 - fajny mam podobna bluzke z H&M, tylko rekawy inne
|
|
|
|
#1866 |
|
Rozeznanie
|
Nieśmiało zabiorę głos
SarahMoon najfajniejsze zastawy to te z ciemna tunika z czerwonym paskiem z 2 postu, 5 z drugiego, 3 i 4 z trzeciego postu. najlepiej pasuja do twojej figury i wyglądasz w nich zdecydowanie najkorzystniej . Zestawy z twojego pierwszego postu troche cię przytłaczają tuniki wyglądają bardzo szeroko lub są za długie. myślę że jesteś dosyć niska więc super długie tuniki ze spodniami pod spodem jeszcze bardziej optycznie cię skracają. wogóle to coś co by "podniosło" twoje zestawy to użycie torby noszonej w rece / na ramieniu nie takiej przez ramię. Generalnie to zauważyłam że torby noszone przez ramię nadają całości bardziej sportowy look, po za tym ciągną sylwetkę w dół i przy tym trochę poszerzają. Ta biała bluzka z ostatniego zestawu wygląda bardzo ładnie, może powinnaś założyć beżową bieliznę? wtedy nie będzie tak prześwitywać. |
|
|
|
#1867 |
|
Zadomowienie
|
Maff
-szare spodnie z H&M -czarna sukienka z Cubusa ![]() -czarny żakiet 3/4 z H&M ,spieszyć sie bo jest w przecenie 69,9 ![]() Co do czerwonego sweterka faktycznie chyba spróbuję go zwęzić Czarna tunika z Cubusa szczerze mówiąc podoba mi się jak na mnie lezy ,bardziej miałam wątpliwości co do niej ubrać,szczególnie pod spodem Dzięki za przydatne uwagi. Luizinha No cóż mam 178cm wzrostu, mało to chyba nie jest, tuniki wyglądaja siłą rzeczy szeroko, bo ja do chudzielców nie należę ale naprawdę je uwielbiam i najchętniej nosiłabym tylko tuniki.Torby do ręki faktycznie chyba lepiej wyglądają,ale nie lubię mieć zajętych rąk bo zazwyczaj potrzebne mi są do trzymania dziecka ![]() Bardzo się cieszę ,że podoba Ci się bluzka z ostatniego zestawu, coraz bardziej się dzięki Wam do niej przekonuje, obowiązkowo ubiorę cielisty stanik, tutaj nie chciało mi się przebierać. |
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
SarahMoon:
Post nr 1: zestawy: 1: ogólnie bardzo mi się podoba. Ja nei zakładałabym torebki przez ramię, bo nie lubię . Jedyny styl w którym to aprobuję to taki typowo oldschoolowo housowy który bardzo lubię i wtedy wielka kolorowa torba fajnie wygląda tylko przez ramię. Ładny ten żakiet z rurkami. 2,3: dla mnie odpada. Nie pasuje do ciebie ta tunika moim skromnym zdaniem. Pogrubia cię i jakoś czyni taką staroświecką. 4,5: całkiem fajne zestawy. Szczególnie podoba mi się ta czerwona tunika.Fajne balerinki ![]() 6: dla mnie totalnie odpada. Ta różowa koszulka i białe balerinki...jestem na nie. Post nr 2: zestawy: 1: fajny long na dodatek w moim ukochanym kolorze turkusowym ![]() 2,3,4: najlepiej z czarnymi rurami. Bardzo mi się podobasz w tym. ale znowu ta torebka przez ramie mnie razi. 5,6: mój faworyt jeśli chodzi o dopasowanie stroju do twojej sylwetki. Bardzo pięknie w tym wyglądasz ![]() Post nr 3: zestawy: 1: jak do pracy to w sam raz. Niczego się tu nie przyczepię ![]() 2,3: jak dla mnie odpada zupelnie. Pogrubia cię i to bardzo. Nie wiem czy to choć bardzo modny to nie pasujący każdemu kolor żółty, czy to kwestia zdjęcia, dla mnie oszałamiająco wyglądasz w czarnej tunice, ale ta żółta odpada ![]() 4: bardzo fajny zestaw. Podobają mi się rury z białą koszulką. I nic ci nie prześwituje. Wyglądasz super. Dlaczego w żadnym zestawie nie miałaś szpilek? ha? Chyba nie jesteś bardzo wysoka, więc takie buciki bardzo by cię wyszczupliły wyciągając sylwetkę
|
|
|
|
#1869 |
|
Raczkowanie
|
SarahMoon - jaaa.. a ja tego zakieciku nie widzialam
Sliczny!Co do sukienki - moze ja patrze przez pryzmat swojego niezadowolenia Ale w sumie duzo lepiej ci w niej niz w zoltej. A szara kiecka skad? Wygladasz w niej rewela, strrrrrasznie mi sie podoba. side85 - tez myslalam ze SM nie jest wysoka, ale jak sie okazuje ma 178 cm wzrostu :O Sarah - jestem w szoku:P Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-02-20 o 05:53 Powód: post pod postem, prosze uzywac Edycji |
|
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jednak zdjęcia kłamią nie dośc że kamera dodaje 4 kilo to jeszcze skraca
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Takie cos tam ode mnie :P bez butow bo nie mialam gdzie apartu postawic zeby wszystko bylo widac i zeby to jakos wygladalo
![]() 1. tunika w groszki, torebka naprawde nie jest taka ruda 2.wolanie o wiosne ![]() 3.taka turkusowa tunika, w sumie to jej jeszcze nigdy na sobie nie mialam 4.moj zestaw walentynkowy ![]() 5.bluzeczka naprawde ma ladniejszy kolor, tutaj wyglada jak wyblakla szmata 6.zestaw codzienny
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
No i ostatnie, spodnie to rybaczki
|
|
|
|
#1873 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny
Strasznie mi miło,że poświęcacie mi uwagę i zwracacie uwagę na rzeczy,których ja sama pewnie bym nie zauważyła, co do szpilek to naprawdę odpadają, mogę conajwyżej zmusić się do koturn,ale szpilki to dla mnie niepotrzebna męczarnia, swoją drogą ciekawe dlaczego na tych zdjęciach wyglądam na taką niską, może przez to ,że zdjęcia są robione szerokim kątem z góry? |
|
|
|
#1874 |
|
Rozeznanie
|
Papiszynko, możesz napisać skąd masz tą śliczną bluzeczke czerwoną w groszki?
i w jakiej była cenie
|
|
|
|
#1875 |
|
Wtajemniczenie
|
SarahMoon bardzo ładne zestawy, zrezygnowałabym jednak z tej czerwonej tuniki w paski, natosmiat bardzo podobasz mi się w tych zestawach:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...6&d=1171836845 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...9&d=1171837208 P.S Chyba lubisz nosić torby ala listonosz? Myślę, żę gdyby były na ramieniu to strój wyglądałby inaczej- zdecydowanie na takPapiszynka Śliczna grochowa bluzka i ta torba fioletowa ! oddawaj hehe, już jedną mam od Ciebie może drugą też dostanę? |
|
|
|
#1876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzka to Vero Moda, cale 15zl
kupilam w styczniu, pozniej juz ich nie widzialam a torby nie oddam |
|
|
|
#1878 |
|
Rozeznanie
|
SarahMoon rano bym nie zdazyla ocenic Twoich zestawow, bo tyle tego
ale zrobie to teraz![]() 1 post: Zestawy: 1- bardzo fajny, chociaz osobiscie zalozylabym jakas wieksza torebke i nie zakladalabym ala listonosz, jak to okreslila Nasteczka 2,3- wedlug mnie lepsza 3, chociaz ta tunika jakos do mnie nie przemawia 4- sweterek calkiem fajny, ale jakos tak cie troche poszerza ten dol 5- podoba mi sie,TŻ sie nie zna za to 6- nie przypadl mi do gustu, jakos mi ta bluzka nie pasuje do tuniki2post: Zestawy: 1- czyt 1 post, 1 zestaw ![]() 2,3,4- najfajniejszy 3 , chociaz moze zmienilabym pasek na np. czarny? jak dla mnei czerwona torebka i buty wystarcza ale to moze dlatego, ze lubie czerwony w malych ilosciach5- fajny ![]() 3post: Zestawy: 1-elegancki, ladny, do pracy jak najbardziej ![]() 2,3 - 3 ladniejszy, chociaz i tak mam co do niego mieszane uczucia 4- jeden z lepszych
|
|
|
|
#1879 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
![]() przyszłam się Was poradzić Kupiłam sobie longa, ale chyba longi do mnie nie pasuję. oceńcie proszę. nie chodzi mi o ocenę zestawu, czy coś takiego. powiedzcie tylko, czy longi do mnie pasują, bo według mnie dziwnie w nich wyglądam ![]() http://img366.imageshack.us/img366/3751/ja1ye5.jpg |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Sarah moon najlepszy z najlepszych to ostatni
|
#1881 |
|
Wtajemniczenie
|
Sarah, zaszalałaś z tymi zestawami, wszystkie ładne. urzekły mnie : http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...0&d=1171837208
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1171837208 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...0&d=1171837689 natomiast nie podoba mi sie ostatni. Papiszynko : cudna bluzeczka w groszki ogółem wszystkie zestawy są ładnena tym http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...3&d=1171892895 zaszalałaś z dekoldem osobiście nie załozyłabym takiej bluzki, może dlatego że nie mam sie czym chwalić. ![]() mój dzisiajszy szkolny, sweterek słabo widać, powiem tyle ze jest krótki i ma guziczki w okolicach biustu :P wiem ze kolorystycznie nie za bardzo, ale nie mam zadnego longa który by pasowal... :P i powiem jeszcze ze wyglądam tak fatalnie bo wlasnie jest w trakcie tych "comiesięcznych złych dni"
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Sarah, ale się postarałaś, takiej porcji zestawów dawno tu nie było.
![]()
![]() Uff, koniec.
|
#1883 |
|
Zadomowienie
|
Nasteczko mmmagiee Pyra Dorkaa
Dzięki za uwagi, może ja powinam listonoszką zostać Rzeczywiście mam słabość do takich torebek ,nawet chyba sobie sprawy nie zdawałam Anies5 Przyznam ,że w nerwach czekałam na Twój komentarz, bo jak już pisałam bardzo sobie cenię Twoje wyczucie i wprawne oko (tak wiem stellios kadzę ,ale co zrobić kiedy to szczera prawda ) . No i szalenie mnie cieszy to co napisałaś, strasznie mi miło, że sporo rzeczy ,które mi się wydawały fajne spotobały się i Tobie, troszkę pewniej się poczułam .No i zakończenie zupełnie mnie rozwaliło i mile połechtało moją próżność Jakbyście szukały praktycznych rozwiązań na zakupy wspomnijcie SarahMoon -tę listonoszkę z wizażu
|
|
|
|
#1884 |
|
Rozeznanie
|
sarahmoon, patrzac na zdjecie z tuniko-sukienka z cubusa, sama zaluje ze takiej nie kupilam :/, caly zestaw fajny. pozostala dwojka faworytow to ex aequo pierwszy zestaw z czarna marynarka i zestaw z czarna tunika +czerw. dodatki
aha, bluzke z ostatniego zestawu zaloz tank top i po problemie ![]() jami, dzieki. podobaja mi sie pierwszy i ostatni zestaw, masz ladna figurke
|
|
|
|
#1885 |
|
Wtajemniczenie
|
Sarah wymienię te które SZCZEGÓLNIE przypadły mi do gustu
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1171837689 bardzo, bardzo ładnie ![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...4&d=1171836845 zestaw świetny tylko może założyłabym dłuższy czarny long pod to żeby spodnie nie prześwitywały? Hm http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...2&d=1171837208 sliczna bluzeczka, kolejny bardzo udany zestaw http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...0&d=1171837689 trafne połączenie szarości z żółcią ![]() Papiszynko pierwszy zestaw groszkowy miodzio! Ten z szarym żakietem tez super. http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...3&d=1171892895 a w tym wyglądasz jak grecka bogini |
|
|
|
#1886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moim zdaniem w tym ostatnim zestawie wygladasz NAJLEPIEJ, proporcje sylwetki nie zostaja zachwiane, tak bardzo jak w tych twoich bezksztaltnych tunikach + rurkami Powinnas nosic cos co moze byc dlugim plaszczykiem, szmizjerka, ale z rozporkami, atk by ukazywaly cala noge, wtedy cie to nie bedzie tak paskudnie skracac i tworzyc z ciala jedna bezksztaltna bryłke.
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bardzo pasuje mi tylko kolor longa, ale o tym sama pisałas więc nie bede sie powtarzać.
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
SarahMoon: niemal wszystkie jak leci pisałyśmy o złych proporcjach, a okazało się że jesteś bardzo wysoka. Spróbuj jak bęziesz miała czas zrobić jakąś fotkę z góry, bo wydaje mi się że wtedy wszystkie nas zatka...będziesz zupełnie inną osobą...te zdjęcia chyba cię zniekształciły.
|
|
|
|
#1889 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dzisiaj chciałam kupić spodnie z materiału i tu zaczął się dramat.Owszem były piekne ,w kratke długie i takie rybaczki.Niestety nie weszyły na tylnią część,więc chcąc nie chcąc zdecydowałam się na takie i jak myślicie.Pamiętam że mówiiłyście że w tamtych spodniach(takie ciemne,przecierane) nie pasowały mi .A do tych jaki moge kupić pasek ( to jest sztruks)
|
|
|
|
#1890 |
|
Rozeznanie
|
A oto moj debiucik. Mam nadzieje, że rozmiar pliku będzie ok i się coś ukaże tutaj.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

i ta torba fioletowa ! oddawaj hehe, już jedną mam od Ciebie może drugą też dostanę? 
ale zrobie to teraz