Spotkania Wielkopolanek :) odc.3 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-26, 09:56   #1861
IIGGAA
Zadomowienie

Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3

Hej dziewczyny ! Fajne spotkanko było i miałam ochotę dłużej z Wami posiedzieć ,aparat miałam ale ciagle odwlekałam jego wyciągnięcie bo na samą myśl jak dziewczyny będą marudzić (nie rób, ja nie chcę, mnie wysypało itp.) to mi się odechciało. Kurcze ale zawiodłam się na obsłudze w tej Zielonej Werandzie . Wychodziłyśmy z Werandy po 23-ej i jeszcze nie padało ale z a to błyskało się straszliwie. Ania ma pecha z tymi taksówkami bo ją po prostu ominęła i pojechała dalej. Ja dzisiaj mogłam pospać moje chłopaki się zajeli sobą, w końcu Dzień mamy. Pozdrawiam i miłego dnia życzę dziewczyny .
IIGGAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 11:50   #1862
AaniaA
Zakorzenienie

jestem .

dziekuje za spotkanie .

taxi podpadlo mi na calej linii. pojechalam taryfa z innej firmy. czekalam na ta poprzednia niecale 15 minut i nie przyjechala . jak juz bylam w drugiej i jechalam do domku to wtedy kobieta z ferelnej firmy zadzwonila z pretensjami, ze taksowka czeka. niech spiep***. i tak firmy traca klientow.

no i jednak musimy kupic nowa pralke .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 11:51   #1863
Evka
Wtajemniczenie

Cześc dziewczynki

Wczorajsza burza byla super Znów wczoraj poszlam do Terytorium, ale kaszana tam Jakos po 2 bylam w domu i powietrze było rewelacyjne po deszczu, leciutkie i lekko wilgotne, ale dziś znów powrót do upałów

Dzięki za spotkanie i Nafie super Cie było poznać w koncu
Evka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 12:32   #1864
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

no dziewczyny dzieki na fantastyczne spotkanko, super bylo sie tak oderwac na chwile od tych codziennych zajec... i tak jak Idze wcale nie chcialo mi sie wracac Evka ja tez sie ciesze, no nareszcie sie udalo ale musze powiedziec ze dokladnie tak sobie Ciebie wyobrazalam
burza bylo super, powylaczalam wszystkie sprzety bo naprawde ostro łupało otworzylam okno i wpuscilam sobie troszke tego swiezego powietrza Iga szkoda w sumie ze zdjec nie robilas, fajna pamiatka by byla
Camilla, kobito, a Ty nie przepraszaj kochana! i tak Cie podziwiam ze przyszlas i bardzo sie z tego ciesze bylas dzielna

lece robic obiadek i sprzatac buziaczki

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 13:31   #1865
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafie Pokaż wiadomość
no Evka ja tez sie ciesze, no nareszcie sie udalo ale musze powiedziec ze dokladnie tak sobie Ciebie wyobrazalam
Ja nie moge, ale musze byc straszna

Ok.16 mykam na mecz, przeraza mnie ta pogoda, nie wiem w co sie ubrac
Stary 2007-05-26, 14:25   #1866
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

zwariowalas ? jaka straszna z Toba to dopiero jest wesolo :P

Henry Miller

Stary 2007-05-26, 18:23   #1867
AaniaA
Zakorzenienie

alez gara .

no i kupilismy nowa pralke. w poniedzialek przywioza nam do domu. niewiarygodne, ile prania w taki upal zebralo sie nam od czwartku .

Camilla mam nadzieje, ze nie przesadzasz ze slonkiem na tej dzialce .

Monia i jak poszla zalka?

Edytowane przez AaniaA
Czas edycji: 2007-05-26 o 18:46
Stary 2007-05-27, 09:28   #1868
AaniaA
Zakorzenienie

zyjecie?
Stary 2007-05-27, 10:04   #1869
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
zyjecie?
Żyję Ewa też,bo zdążyłam ją obudzić Dziś ma być goręcej niż wczoraj-padam na pyszczek ........

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 10:53   #1870
Camilla
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny!
Pisze z neta u kumpeli, za jakąś godzinke wybywam do domku. Ale mi się nic nie chce. Wczoraj powiedzmy że odpoczełam. Myśli cięgle gdzieś tam uciekały, ale starałam się je przekierować na inne bardziej optymistyczne tory. Co do opalania się to troche się spiekłam, dekolt, nogi, troche twarz opalone. Plecy tez ale ta górna część i brzuch, ale szyja blada, bo większość czasu siedziałam na krześle i czytałam gazety i efekt wyszedł jak wyszedł Co do Tomka to niestety musze jeszcze pare drobiazgów odebrać, które są dla mnie ważne, o ile łaskawie się ze mną skontaktuje Chciałabym mieć to za sobą i wreszcie zamknąć ten rozdział w życiu, chociaż na samą mysl o tym to
Czasem słońce czasem deszczale staram się myśleć optymistycznie i czerpać radość z każdego drobiazgu, z każdej dupereli, staram się chociaż nie zawsze mi to wychodzi .

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 11:00   #1871
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

z czasem Camilla bedzie Ci coraz latwiej zobaczysz tylko postaraj sie zalatwic te "duperele" jak najszybciej, nie przeciagaj za dlugo tego wszystkiego az milo czytac jak piszesz : " staram się myśleć optymistycznie i czerpać radość z każdego drobiazgu" o to wlasnie chodzi bedzie coraz lepiej, przekonasz sie

ja dzisiaj spedzam pracowity dzien, musze skosic trawke na ogródku, kupic mamie kwiaty (dopiero dzis przyjezdza ze Slowacji wiec nie bylo jej na Dzien Mamy ) obiadek, porzadki i takie tam

kiedy w koncu troszke sie ochlodzi ? nie wytrzymuje w tych upalach :| jak za zimno to zle czlowiekowi , jak za cieplo tez nie dobrze:P

Aniu jak tam pralka sie sprawuje ?

Henry Miller

Stary 2007-05-27, 12:58   #1872
Camilla
Zakorzenienie

No we wtorek będe sie z nim widziec...Troche się boje, nie wiem jak to zniose. U niego chyba lepiej, a czy u mnie. Nie wiem jak zareaguje, kiedy zobacze że jest szczęśliwy, chce żeby tak było...Ale no własnie ja nie jestem i się męcze czasami bardzo....Facetom jest jednak łatwiej ehhh...
Ide na obiad chociaz nie jestem w ogóle głodna..

jesteśmy razem

Stary 2007-05-27, 13:59   #1873
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Facetom jest jednak łatwiej ehhh...
Łatwiej nie łatwiej, widać on to wszystko inaczej odbierał...

Ja nie moge co za upał Na dodatek nie mam sie w co ubierac bo wszystko letnie z zeszłego roku się do niczego nie nadaje- białe mi zżółkło w szafie, a mojej ulubionej bluzce dziury Co mi się w tej szafie porobiło??!!
Byłam z rodzicami na zakupach i sie rozpuszczam,do tego alergia doprowadza mnie do szału
Stary 2007-05-27, 14:43   #1874
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

upał niemiłosierny :/ już by się to mogło rozładować, jakaś burza przyjść, deszczyk popadać.. no ale nie wiadomo czy potem jeszcze bardziej parno by nie bylo Bogu dzieki ze wzielam se jutrzejsze jazdy na 8 rano bo jak jutro tez tak bedzie to wole nie myslec jakbym sie w tym aucie napociła :P

Henry Miller

Stary 2007-05-27, 14:56   #1875
IIGGAA
Zadomowienie

Ja dzisiaj wyciągnęłam mojego Tomka do Plazy , on kupił sobie fajne białe Nike, a ja w Esprit trzy fajowskie bluzeczki , bo jak zrobiłam sobie "przesiew" bluzek to się okazało że prawie nic nie mam . Przymierzałam też strój kąpielowy który upatrzyłam sobie w gazecie Avanti, ale niestety kompletna porażka . Ja to chyba strój dla nurków sobie kupię i w tym wyjdę na plażę .
IIGGAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 15:03   #1876
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafie Pokaż wiadomość
upał niemiłosierny :/ już by się to mogło rozładować, jakaś burza przyjść, deszczyk popadać.. no ale nie wiadomo czy potem jeszcze bardziej parno by nie bylo Bogu dzieki ze wzielam se jutrzejsze jazdy na 8 rano bo jak jutro tez tak bedzie to wole nie myslec jakbym sie w tym aucie napociła :P
Ponoć mają być takie burze po których będzie parno. Pogoda wariuje. Mojej mamie się wczoraj zebrało na wspominki nad ciastem truskawkowym i stwierdziła,że jakieś 15-20 latemu pierwsze truskawki były dopiero po 10 czerwca,a teraz już miesiąc wcześniej

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-05-27, 15:26   #1877
Camilla
Zakorzenienie

Ja jakieś 20 minut temu wrócilam ze spaceru z moją siostrzenicą i psem. Właśnie powoli dochodze do siebie, pies już doszedł, dałyśmy mu mały wicisk, bo straszny wariat jest więc się wybrykał i teraz sobie odpoczywa i prawie zasypia

jesteśmy razem

Stary 2007-05-27, 15:49   #1878
masiek
Zadomowienie

Camilla nie daj się we wtorek sprowokować, głowa do góry i jak mówią "idź po męsku" a po tem jak już nie widzi to ramię przyjaciółki i chusteczki jak będzie trzeba. "osiołki" i tak nic nie robią sobie z czyiś uczuć, swoje chowają i udają zwis.
Trudne ale trzeba to przejść.

Fajna parówa na termometrze na balkonie powyżej 30 i do tego ja mam temperaturę. Czuję się jak przetrącona głowa telepie, bable po meszkach zmieniły się w siniaki. Ciagle piję i siusiam. Bosz a jutro do pracy. Już wczoraj dostałam maila z opisem projektu jaki będe robic. Ale muszę zębiszcze zaciskać. Bo upatrzyłam sobie aparat fotograficzny, do tego w sierpniu z tż jedziemy na warsztaty fotograficzne i kasa potrzebna.
Mało tego we wtorek idę zapisać się na prawko szefunio mnie namawia, tż i przyjaciółka z którą się razem zapisujemy
masiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 17:02   #1879
natii4
Zakorzenienie

U mnie się ochładza,robi się pochmurno i słychać pierwsze grzmoty

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-05-27, 17:48   #1880
Camilla
Zakorzenienie

Mnie właśnie wywiało z balkonu, gdzie się zakotwiczyłam z ksiązką. Zaczeło tak wiać że dostałam gęsiej skórki. Też się ochładza i niebo zachmurzone.
Jutro jade w delagację do Wrocławia i pojęcia nie mam jak się ubrać

jesteśmy razem

Stary 2007-05-27, 17:58   #1881
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

a u mnie dopiero teraz zniknelo slonko Masiek widze ze bedziemy razem robic prawko Natii.. ehh truskaweczki jak ja bym sobie wypila koktailik niestety dzisiaj widzialam za 10 zl wiec na razie chyba poczekam jednak Camilla - jaka gesia skorka kobito ? taka parówa ze ja to sie ciesze zaraz ide na ogród poki jeszcze nie pada sie nawdychac powietrza

Henry Miller

Stary 2007-05-27, 18:15   #1882
Camilla
Zakorzenienie

Nafie na 7 piętrze jednak troche wieje, zdarzały się takie porywy wiatru, w końcu stwiedziłam że ide do środka .
Właśnie słyszałam kilka "pomruków" chyba zbliżającej się burzy.

jesteśmy razem

Stary 2007-05-27, 18:52   #1883
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

omg ! teraz juz Ci wierze Camilla myslalam ze mi szyby w domu rozwali :|

Henry Miller

Stary 2007-05-27, 19:14   #1884
natii4
Zakorzenienie

U mnie po wietrze i burzy. Na szczęście zrobiło się zimniej

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-05-27, 19:23   #1885
AaniaA
Zakorzenienie

no i u nas juz po burzy. a myslalam, ze chociaz troche dluzej popada... podobno we wtorek ma byc okolo 17 stopni.

ja tez zdycham w taka pogode. wlasnie jakies uczulenie od slonca wyszlo mi na jednym reku i dekolcie . boje sie, zeby cos gorszego z tego nie porobilo sie. i jeszcze tego mi potrzeba . a czym ja to moge posmarowac?

Camilla badz dzielna we wtorek . nie daj sie sprowokowac.

a ekipa z pralka przyjezdza jutro w ciagu dnia.
Stary 2007-05-27, 19:51   #1886
Camilla
Zakorzenienie

Ale też mi "burza" była Dwa razy konkretnie zagrzmiało tuż nad moim blokiem, pare razy błysło, troche popadało i po fakcie Ale troche sie ochłodziło więc chociaż coś.

jesteśmy razem

Stary 2007-05-27, 19:59   #1887
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość

ja tez zdycham w taka pogode. wlasnie jakies uczulenie od slonca wyszlo mi na jednym reku i dekolcie . boje sie, zeby cos gorszego z tego nie porobilo sie. i jeszcze tego mi potrzeba . a czym ja to moge posmarowac?
Jak uczulenie to chyba najlepiej z wapno wypić lub połknąć

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-05-27, 21:20   #1888
MoniaK
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Ja niedawno wróciłam do domu ale mówię Wam jaki w Łodzi był grad i jakieś koszmarne oberwanie chmury. Nigdy takiej ulewy nie przeżyłam. Akurat jak wychodziliśmy z uczelni zaczął padać deszcz i grad wielkości orzeszka , więc wyobraźcie sobie że po sprincie na parking (kilka metrów) byłam przemoczona do stanika. Nie wiem czy widziałyście w tv jak były ulice pozalewane i samochody do połowy w wodzie a my właśnie wtedy próbowaliśmy się przebić przez Łódź po skończonych zajęciach. Normalnie masakra Modliłam się tylko abyśmy się nie zalali (niektóre samochody stały na ulicy w wodzie i nie mogły ruszyć). Całe szczęście za Łodzią było już słoneczko uff
Egzamin trudny i głupi więc sama nie wiem jak poszedł.
Kamilka, trzymaj się musisz być silna i nie pokazywać mu, że Ci źle.
Oj, nieładnie że nie ma zdjęć a ja tak liczyłam, że zobaczę jakieś świeże fotki
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 21:36   #1889
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja niedawno wróciłam do domu ale mówię Wam jaki w Łodzi był grad i jakieś koszmarne oberwanie chmury. Nigdy takiej ulewy nie przeżyłam. Akurat jak wychodziliśmy z uczelni zaczął padać deszcz i grad wielkości orzeszka , więc wyobraźcie sobie że po sprincie na parking (kilka metrów) byłam przemoczona do stanika. Nie wiem czy widziałyście w tv jak były ulice pozalewane i samochody do połowy w wodzie a my właśnie wtedy próbowaliśmy się przebić przez Łódź po skończonych zajęciach. Normalnie masakra Modliłam się tylko abyśmy się nie zalali (niektóre samochody stały na ulicy w wodzie i nie mogły ruszyć). Całe szczęście za Łodzią było już słoneczko uff
Egzamin trudny i głupi więc sama nie wiem jak poszedł.
Kamilka, trzymaj się musisz być silna i nie pokazywać mu, że Ci źle.
Oj, nieładnie że nie ma zdjęć a ja tak liczyłam, że zobaczę jakieś świeże fotki
Ja widziałam w tv Współczuję Egzamin pewnie Ci świetnie poszedł

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-05-28, 08:13   #1890
natii4
Zakorzenienie

Dzień doberek

U mnie miło,chłodno i w sam raz,ale coś widzę,że później znowu ma być ciepło.Oby nie

Miłego dnia

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości