|
|
#1861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Praca magisterska - dyskusja
|
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
no jeszcze musze doczytac ksiązke, z ktorej bede odpowaidac na jedno pytanie ( w ogole nei wiem, co to bedzei, jedo pytanie i cala ksaizka, ktora w ogole nic nei ma wspolnego z moja pracą). Od recenzenta pytanie latwe, choc zbyt ogolne i tak troche za malo jest do powiedzienia an ten temat. W ten weekend musze skocnzyc czytac te ksaizke wreszcie i sobei notatki porobie.
|
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuu
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś wysłałam ostatni rozdział promotorowi... później już "tylko" dopiski, poprawki, formatowanie i będzie finisz
|
|
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pracę, skończyłam,poprawiłam już i praktycznie czeka do druku
![]() Niestety dopiero 17 czerwca egzamin mgr i od 24 czerwca (od wyników egz) można oddawać pracę do dziekanatu także mam czas. Skończyłam jako 1 w swojej grupie, większość osób jeszcze nie ma praktycznie nic,zresztą oprócz mnie póki co nikt nie deklaruje chęci obrony w czerwcu/lipcu
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, ja sie bronie po roku, ale lepiej późno niz wcale
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Moja praca będzie się dziś drukować
|
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy w podaniu o przedłużenie terminu złożenia pracy mgr. mam pisać dlaczego? Tzn. czy wymieniac takie prywatne powody jak praca, ślub i przeprowadzka?
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie ludzie na uczelni piszą
|
|
|
#1871 |
|
Raczkowanie
|
u mnie termin składania prac mija 15 czerwca ale do 15 wrzesnia mozna oddac bez zadnych podan itp. czyli tak jakby moge oddac do 15 wrzesnia nie informujac nikogo o tym wiec musisz sowiedziec sie jak jest na Twojej uczelni, bo u mnie wlasnie mozna spoznic sie 3 miesiace, a po tym terminie dopiero podanie trzeba pisac z uzasadnieniem dlaczego przedluzam termin
|
|
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy często zdarza się 3 na obronach? normalnie mam wizję że dostaję trójczynę, prześladuje mnie to, tym bardziej że niestety mam średnią poniżej 4
|
|
|
|
|
#1873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) podobno trzeba do końca sesji w czerwcu złożyć podanie w sprawie odłożenia obrony, które ma potwierdzić promotor (w sensie ze zatwierdza że piszesz, no ale nie zdążysz) Myślę że podanie argumentu może być przydatne, jakkolwiek ja tam nie wierzę żeby ktoś te podania tak naprawdę czytał, w końcu mają ich mnóstwo ![]() Cytat:
próbuję mu wierzyć
|
||
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia - nie no ja na 5 nie mam szans skoro ocena ze średniej to połowa oceny końcowej, ale jednak chciałabym nie mieć 3, bo to byłby straszny wstyd, a mnie kolega straszył że 3 z obrony to wcale nie tak rzadko się zdarza
|
|
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
dajesz mi nadzieję dobry człowieku
|
|
|
|
|
#1877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A teraz wracam do wprowadzania poprawek do mojego drugiego rozdziału. Mam nadzieje, że dziś to skończę i jutro zacznę poprawiać trzeci rozdział.
|
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Moja praca już sprawdzona, wydrukowana i oprawiona
jutro oddaję i zaczynam sie uczyć do obrony Pozdrawiam 3majcie się
|
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
i trzymam żeby t nadzieja była bardzo owocna Cytat:
a kiedy masz obronę?
|
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
co do podania o przedluzenei terminu, to teraz jest jeszcze niepotrzebne, skalda sie je dopiero we wrzesniu, jesli wtedy nie bedzie sie moglo bronic, wiem, bo składałam
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę wam tych podanych pytań, ja muszę wszystko ogarnąć, promotor nie chce zdradzić pytań
Bo twierdzi że będą bardzo ogólne ja już znam te ich ogólne.
|
|
|
|
|
#1882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my z Justynką studiujemy na tym samym wydziale przypadkowo i z tego co się orientuję u nas trzeba już przed wakacjami podanie składać.... Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam również podane pytania
rozbudowane masakrycznie, czyli na jedno mozna by mówić godzinę ![]() Magisterka jak stała tak stoi. Zostało mi jakieś 30-40 dni do zatwierdzenia jej przez promotorkę, a ja zaczęłam pisać 2 rozdział z 4 yhy Tak mi się nie chcę że główa mnie boli i serce pikawy dostaje. Jaśmieszniejsze jest to, ze chce się bronić we wrzesniu - prace musze zlozyc na 4 tygodnie przed obroną, a promotorka powiedziala, ze ona ma wakacje i nie ma zamiaru sie nami przejmowac i to nasza sprawa jak to zrobimy,. EchNo nic, od dzis sobie obiecuje ze zasiade, i skoncze ten rozdzial drugi, pozniej analiza badan w trzecim, i 4 podusmowanie, wnioski itp. Nie powinno byc tak zle, ale ze splywaniem ankiet mam problem. Tak to jest jak sie robi na na odleglosc i jeszcze sie kogos prosi o pomoc. |
|
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie Ewuś, mój promotor (notabene nasz były kochany dziekan ) powiedział, że muszę złożyć podanie do końca sesji.
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie wyobrażam co by było gdybym oznajmiła promotorowi że nie bronię się w terminie, normalnie takie baciki bym dostała...
![]() a to hm, że tak powiem promotor musi się tłumaczyć komuś dlaczego ktoś z jego seminarzystow nie broni się w terminie? Bo tak by z jego słów wynikało. Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2009-06-02 o 14:18 |
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zmierzam ku końcowi, w czwartek mam zamiar zawieść napisaną pracę promotorowi.
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jeżeli nie złożysz pracy do 30 czerwca musisz pisać o przedłużenie terminu.
Ja pracę oddałam promotorce, mam nanieść kilka drobnych poprawek ale zajmę się tym dopiero po egz mgr czyli po 16 czerwca. 24 czerwca będę mieć wyniki z egz i wtedy mogę załatwiać wszystko związane z obrona, mam nadzieje, że zdążę na początku lipca. Chyba, że moja promotorka lub recenzent zrobią sobie urlop to się przedłuży Ja słyszałam tylko, że jeżeli obronisz się w terminie promotor dostanie za Ciebie więcej pieniędzy, ale to plotki więc nie mam pojęcia czy rzeczywiście tak jest
|
|
#1888 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
już byś pewnie mogła zaraz się bronić gdyby nie on ![]() siedzę nad poprawkami i im więcej razy to czytam, tym więcej bym chciała zmienić i coraz mniej mi się podobają moje wypociny muszę jak najszybciej umieścić moją prace w dziekanacie bo zwariuję |
||||
|
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
no moja praca juz 3 miesiace sobie gnije u poromotrki, recenzenta i w dziekanacie,a moja promo sobie troche w kulki poleciala, bo molabym sie jzu dzis bronic, a nie za tydzien, nie wiem, czemu wziela pozneijszy termin :/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

wyumiana juz?
i 100 pytan do nauki
masakra

Bo twierdzi że będą bardzo ogólne