![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa-parówkożercy 2
Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Kocham Was wiecie?? ![]() ![]() Misiolek czekam na duuze pw ![]() ![]() Anulek ![]() ![]() Bri ![]() ![]() Westi dzieki bieganiu sie chudnie ![]() ![]() Bombkuś ![]() ![]() Pauluś nie ucz sie za duzo ![]() ![]() Yennuś nareszcie długo z nami ![]() ![]()
![]() |
#1862 |
Zakorzenienie
|
ludze gdzie Wy??
![]() ![]()
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
Ja świętuję
![]() ![]() Stawiam litr dobrej wódki ![]() ![]() ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
Judyś alez Ty masz urodzinki dzisiaj!! no to
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to chlejemy? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
łohohohohohhohoh, Juda !!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że torcik Ci się podoba ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
Kochane poiratuje mnie któraś kontem na allegro?
![]() szukałam takiej bluzy cały miesiac i zonka ta ma i fajną cene i zaraz ktos mi ją sprzatnie sprzed nosa ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item266480797_...m_dluga_m.html błagam ![]() ![]()
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
Judka to Ty tez skorpionica jestes
![]() Wszystkiego naj, spelnienia marzen- wszystkich nawet tych najmniej realnych...... ![]() I zeby sie Tobie wszystkie sprawy ulozyly po twojej mysli i jeszcze duzo , duzo usmiechu na codzien A teraz niech Cie wycaluje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Juduśś!!!!
Ja Ci przede wszystkim życzę rozwiazania TŻowej sprawy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
Mirellla, no gdzieś Ty sie podziała kurde balans???????
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
Bri jestes niezastąpiona!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, dobra wiem ![]() Mircia - może być z tym poniedziałkiem ![]() Wszystko już załatwione. Mam nadzieję, że szybko dojdzie ![]() ![]() Dzień dobry dziewoje ![]()
![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
Dobry.
![]() Cholera, zdecydowanie za łatwo się wzruszam. Ksiądz puścił nam wczoraj na religii 'Szkołe uczuć'. Niby takie to schematyczne i oklepane, ale... W szkole się trzymałam, za to wieczorem, już w domu, sobie posiąkałam ![]() Gdzie ci książęta z bajki...? ![]() Durny Anul, słucham jeszcze sountrack'u. ![]() Dobra, wiem - ale ja potrafię się wzruszyć nawet na reklamach. ![]() chlip. ![]() edit. A dziś idę na Comę! ![]()
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
Bri Bri Briii
![]() ![]() ![]() ![]() MRUUU moje kochane ![]() ![]() Ja dzis na dysko błysko idee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrego wieczorka Paróweczki ![]() ![]()
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
Zamierzam
![]() Śmigam już, wykoralikowałam się, założyłam najbardziej porawne spodnie jakie mam ![]() Mrrr ![]() Miłej zabawy Miruśka ![]() ![]()
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
O kurde, ale macie fajnie!!!
A ja nigdzie nie idę. O. Będę tyłek grzać w domu. Byłam w Rossmannie, wystarczy. Kupiłam śmiszny świąteczny duży kubełek - kolejny do kolekcji. Zaraz Wam pokażę. AAAA i takie fajniackie aniołki dla znajomków. Jeden z kierownicą, a drugi z piwem i pilotem do tv ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
Anulek wypije za Was, a co!
![]() ![]() Bri ja Ci zazdroszcze normalnie tez bym sie pod kołdre wciagneła z herbatką mrr ![]() ![]() ej a my sobie prezenty robimy?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
Jestem, ale dosłownie na sekundkę.
![]() Juduś, wszystkiego najpiękniejszego. ![]() ![]() Kurcze, wszystko jest nie tak.. Nie mam czasu, gonią mnie terminy i w ogóle. I jeszcze komp mi się rozkraczył, a jest mi tak potrzebny. Dobrze, że go dzisiaj odzyskałam, ale jest zupełnie pusty. Nic na nim nie ma. Nawet głupiej listy na gg. ![]() Nie uwierzyłybyście, jakie perypetie można przechodzić z jedną durną książką... Normalnie Wam to opiszę, bo mnie szlag jasny zaraz trafi. ![]() Zapowiedzieli, że trzeba przeczytać lekturę na kolokwium. Więc rozpoczęłam poszukiwania, najpierw w Krakowie, potem w Kielcach. Biblioteki, księgarnie... Nigdzie jej nie było. Nie zastanawiając się zbyt długo zamówiłam przez internet. Czas oczekiwania 7 dni. Z 7 dni zrobiło się dwa tygodnie, z dwóch - pięć. ![]() W końcu jakimś cudem znalazłam tą książkę w czytelni AŚ. Cena za ksero jednej strony 30 groszy, całość książki 50zł - przy czym w księgarni kosztowałaby 20zł. No ale niech będzie - raz się żyje. Oczywiście nie mam karty do tej czytelni. Na szczęście jedna z moich koleżanek tam studiuje. Mam kartę. Okazuje się, że nie można skserować całej książki - powód? bliżej nieznany nawet samym bibliotekarkom. Idę do czytelni z aparatem fotograficznym. Mam problemy z wejściem, bo jednak osoba ze zdjęcia na karcie mało mnie przypomina. Po długich cmokaniach nad zdjęciem udaje mi się wejść. Okazuje się, że nie można robić zdjęć książkom. Dumam, co tu zrobić. Jak na złość sadzają mnie w pierwszej ławce. Cudem udaje mi się zrobić zdjęcia całej (!) książki. (To się nazywa konspiracja. ![]() To się nazywa "mieć szczęście". ![]() Uff. Wygadałam się. Ulżyło mi. ![]() Idę się uczyć. ![]()
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
Oj kurna, ciągle dokupuje nowe. ja ich już nie mam gdzie stawiać, część stoi na stole w kuchni bo nie mam weny twórczej, ani kasy, ani wykonawcy, żeby jakas połkę se trzasnąć i je tam poustawiać.... najgorzej to z tym kurzem i tłuszczem, bo stoją w kufffni.
Prezenty.......to Ci Mikołaj przyniesie hhhehe ![]() ![]() Westi - mnie już dawno trafiłby szlag na Twoim miejscu, ja pierdziu, tyle zachodu - podziwiam ![]() A co z Judą? Kurde, co Ona jeszcze kaca leczy czy jak? ![]() JUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PASKUDAAAAAA, łodezwij sie łajzo ![]()
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
Bri, hehe, jeszcze się trzymam.
![]() Też dołączam do kubkomaniaczek. Ostatnio kupiłam sobie dwa nowe. ![]()
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
Westi, a pokaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jakie, pokaaaaa!!
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
Bri, pokażę.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
![]() Kocham koncerty, wiecie? ![]() Cała sala dziś skakała, bez wyjątku. A głos wokalisty Comy u-w-i-e-l-b-i-a-m!!! Wiecie co powiedział na początku? ![]() Zadanie na dzisiejszy wieczór jest takie, jak na każdy wieczór z Comą. Stworzyć święto, zrobić jedną wielką rockową mszę i zrobić wam dobrze. Cóż. Udało mu się przy pierwszej piosence ![]() ![]()
![]() |
#1883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam w Węgorzewie jak Coma wygrała konkurs, a na drugi rok już byli gwiazdą festiwalu. Też ich lubię, ale ostatnio cuś rzadziej słucham...
![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Bardzo, baaardzi fajnie
![]() A dzisiaj śmigam po buty. Nie ma bata, dzisiaj już muszę je kupić - kto normalny zapierdziela po śniegu w adidasach ? ![]()
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Witam, trochę mnie tu nie było.
![]() ![]() Najpierw - Juda, szefowo kochana, wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mnie się chce spać. Rano byłam u fryzjera i się nie wyspałam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bri a ja foty kubków moge daaać?? ![]() ![]() Westi kubkowiczu foty juz! ![]() ![]() Pauluś no nie było ![]() ![]() ![]() Dzien dobrrryyy ![]() ![]()
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
Nie dostałam
![]()
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
Już się kiedyś pytałam, czemu Wy ciągle wysyłacie se te PW, które NIE DOCHODZA ???
![]() Se piszta maile, albo PW, a nie ![]() Mirianka, aaaaaaaaaaaaaa proszzzzzzzz bardzo - dawaj kubły, pozazdraszczam tych, co mi się spodobają ![]() Ależ pogoda do bani ![]()
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
Już się spółmetkowałam.
![]() Miłego dnia. ![]() ![]()
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
Bri no cooooo
![]() ![]() ![]() ![]() postaram sie dzis cyknąć kolekcje kubciów ![]() Pauluś kacyk?? ![]() Dzien dobry ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.