![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Emo" fryzurka, kontynuacja ;P
Heh, mnie też fryzjerka dzisiaj oszpeciła.
Poszłam ze zdjęciem pokazałam, no alee... Beczałam przez dwie godziny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Rozeznanie
|
No cóż tak to czasami jest
![]() Nie tylko ciebie oszpeciłą ;p ja czekam aż mi włoski odrosną... Jeszzce tak krótkiego "emo" zapewniam- nie widzieliście. magda j- a co dokładnie zrobiła?
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
Miała mi mocno pocieniować, a włosy na dole mam równo ścięte.
No i mam taką dziwną (krótką ![]() Po prostu zupełnie coś innego... Oj, będę się musiała sporo napracować, żeby jakoś wyglądać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Raczkowanie
|
ehh też miałam podobnie, tyle ze z fryzura na studniowke..tak mnie zrobila ze prawie sie rozbeczalam i nie chcialam isc na bal..
fryzjer powienien miec jakas wyobraźnie a nie.. gdybym była bardziej odwazna, to bym powiedziala babce ze ma mi oddac kase albo zmienic fryzure jakims cudem, bo nie po to tyle placilam zeby wygladac jak udup...
![]() |
#1865 |
Raczkowanie
|
ja kieyś ale to dawno jeszczze hcodziłam do innej fryzjerki i kiedyś mnie tak obcięla że poszłam do mamy do pracy i ryczałam przez 2 godziny. wyglądałam gorzej niż król lew chyba, nierówno ścięte, każdy włoś innej ługości masakra. kompletnie nie tak jak chciałam. gdy mi przeszedł płacz nastała chwila złości a że byłam strasznie wkurzona poszałam do tej fryzjerki wykrzyczałam jej w twarz że jest beznadziejną fryzjerką i do niczego się nie nadaje że gdybym wiedziała że tak mnie oszpeci to nawet bym w jej ręcę nie powiezyła przycięcia żywopłotu. babka tak sięwystraszyła że oddała mi całę pieniądze. a za jakiś czas się okazało że ją zwolnili. jednak założyła własny salon ale wszystkim go zawsze odradzam jak pytają. dziewczyny nie mozęcie sobie dać w kaszę dmuchać jak obetnie cienie tak jak chciałaś, kompletnie macie prawio żądać zwotu pieniędzy.! trzeba walczyć o swoje....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Rozeznanie
|
Właśnie tak powinnam zrobić... a nie przytakiwać i mieć łzy w oczach ;(
ale cóż włosy nie ręka, odrosną, a jedyny plus z mojej wizyty od fryzjera że obcieł mi spalone końcówki i mam ładnie na górze wycieniowane ![]() ale... tak jak magda j mam okropną krótką grzywka ;||| eh... no cóż mądry polak po szkodzie ![]()
![]() |
#1867 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No więc tak..od jakiegoś czasu mam włoskii przedłużone na styl emo..i szczerze mówiąc nie jestem z nich zadowolona ponieważ same włoski kosztowały 1600 złotych i nie są z reguły idealne. Samo szczotkowanie włosów zajmuje mi około 15 minut,prostowanie około 30 minut a umodelowanie też około 20 minut. Także szczerze mówiąc nie polecam abyście przedłużyły sobie włosy bo już naprwde lepiej jest poczekać te pare lat czy miesięcy alby mieć swoje ładne włosy bo po takim przedłużeniu są same problemy. Ogólnie na włosyy wydałam 2000 zł. bo ściągnięcie profesjonalne też dużo kosztuje. Stanowczo odradzam przedłużania włosów bo wiem po sobie co to za problemm ;]] Pozdrawiaam. x333 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Przyczajenie
|
Hey
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Raczkowanie
|
Dlaczego wszyscy nagle upierają się, żeby zrobić sobie 'emo' fryzurę? Rozumiem te osoby, które interesują się tym stylem od dawna, słuchają takiej muzyki i ogólnie wiedzą co to tak naprawdę 'emo' (a nie jest to głupia moda rodem z Bravo :/)
Wkurzają mnie takie osoby, które naczytały się gazet dla 'młodzieży', ktoś napisał, że jest moda na styl 'emo' i wszyscy lecą po czarne kredki, lakiery, czarne rurki, trampki i fryzury 'emo'. Tak ogółem to to co teraz łazi w milionach po ulicy to bardziej Scene Queen style, a nie emo, no ale.. jak kto woli ![]() PS. Nie jestem emo, ani 'emo' ani nic w tym stylu, żeby nie było. Nie mam nic przeciwko tym stylom, lecz wkurza mnie po prostu nagminne kopiowanie mody.. bezsensowne i bez smaku ![]()
![]() |
#1870 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Dlaczego pójście do fryzjera w Polsce jest nadal przeżyciem traumatycznym w wielu przypadkach?? Ja zawsze ryczałam po powrocie od fryzjera!! W końcu trafiłam na dziewczynę obcinającą w domach i miałam do niej takie zaufanie, że pozwalałam jej samej wymyślać fryzurki dla mnie - zawsze byłam zadowolona. Kiedyś fryzjerzy cieniowali mi bardzo mocno moje cieniutkie włoski, a ona powiedziała mi że to właśnie dlatego wyglądałam jak kurczak, że przy takich włosach nie można tak mocno cieniować. No ale mam problem... ona wyjechała z Polski
![]() ![]() Emo mi się bardzo podobają, ale nie mam czasu na układanie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Raczkowanie
|
Ja też ze swojej fryzurki w tym stylu nie byłam za bardzo zadowolona,nie była to może jakoś wybitnie ekstrwagancka opcja ale odrastanie tego to koszmar... na początku nawet źle nie było wszystko fajnie stało jak troszke przy tym popracowałam ale moje włoski szybko rosną i juz po dwóch tygodniach robiło się siano i kołtuny bo niestety ale swoje włosy mam cienkie więc aby uzuskac odpowiedni efekt musiałam je troszke tapirowac i nakładać sporo specyfików.... nie lubie ścinac włosów więc aby przeczekac moment odrastanie ffryzuru przedłużyłam włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Przyczajenie
|
Tak się składa, że ja słucham tej muzyki...
Dlaczego tak trudno znaleźć coś fajnego dla dziewczyn z krótkimi włosami? :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Rozeznanie
|
Jest i to sporo zdjęć
![]() Jeśli chcesz to ci też coś znajdem, ale w tym wątku jest niemało taki fryzur. marika22 nie chce być niegrzeczna ale to nie jest wątek by sie wyżalać, ale wątek o emo fryzurach ^^
![]() |
#1874 |
Przyczajenie
|
Oczywiście chcę żebyś mi coś znalazła
![]() ![]() Edytowane przez mroozik Czas edycji: 2008-04-04 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Rozeznanie
|
Sorki... chodziło mi tylko o to, że taka fryzurka wymaga sprawnej ręki fryzjera, a moje doświadczenia z nimi zazwyczaj były niefajne. Z wcześniejszych komentarzy wynika, że wiele osób jest niezadowolonych z tego co na ich głowach "stworzył" fryzjer.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Rozeznanie
|
marika rozumiem i popieram ^^
mroozik poprostu chodzi mi o to, że co drugi post ktoś narzeka że nie ma fryzur z krótkimi czy kręconymi włosami- a wystarczy troche poszukać ![]() Ale obiecałam więc daje ![]() A i jeszcze jedno- nie powiedziałaś mi jakiej długości mają być włoski xD więc dałam takie jakie wg mnie są krótkie ^_^ Myśle że się spodobają ![]() Osobiście mam długość włosów przedostatniej dziewczyny. A i dałam jeszcze jedno z kręconymi włosami. Nie wiem jak to usunąć, ale i tak bym zostawiła ![]() i jak ise podoba?
![]() |
#1877 |
Przyczajenie
|
Mam troszke krótsze, ale kto powiedział, że ma być identycznie? Dzięki, chyba skusze się na tą 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Rozeznanie
|
Prosz ;D a co do tego że masz krótsze włosy- przecież urosną ;P więc spoko
![]() boż. ja chcę czarne włoski ;(
![]() |
#1879 |
Przyczajenie
|
Masz racje i właśnie podjelam decyzje, ze jeszcze troszke poczekam zanim wybiore sie do fryzjera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Raczkowanie
|
LuvMSI śliczne fryzurki tu wrzuciłaś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1881 |
Raczkowanie
|
a może macie jakieś fryzury emoo do kwadratowej twarzy ^^? najlepiej jakby były długie ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1882 |
Rozeznanie
|
SweetDreams93 mam tak samo ;P na razie nie tapiruje bo mam za krótkie -.- ale rosną rosną ;]
Madzulek pozwolisz ze później czegoś poszukam? Bo w swoich zbiorach mam tylko okrągłe twarzyczki [bo saama mam taką xD] ew. trójkątne.
![]() |
#1883 |
Raczkowanie
|
myślałam nad czymś takim, i właśnie patrze czy ta dziewczyna nie ma kwadratowej twarzyczki ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Przyczajenie
|
Witam.! Przed chwilą się zarejestrowałam na tym portalu.. Mam głupi problem. Bo chcę zrobić coś w stylu emo.. ale moje włosy są kręcone.. i nie wiem czy mogę sobie na takie cos pozwolić? Ratujcie.!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Raczkowanie
|
Jakoś sobie tego nie wyobrażam... może lekkie fale - to tak. ale Loki to nie bardzo... chyba że bedziesz prostować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Przyczajenie
|
znowu mam problem zepsuła mi sie drukarka a ide w poniedziałek do fryzjerki jak mam jej wytłumaczyc ze chce soś takiego jak na 1 lub 2
bez skunksa a szkoda bo mama nie pozwala ..narazie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Raczkowanie
|
no to dziewczyny zapuszczamy włosy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Przyczajenie
|
chyba nikt mi nie pomoże no trudno się mówi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Raczkowanie
|
Pożądna i młoda fryzjerka powinna wiedzieć co to emo. Możesz to powiedzieć, i do tego że są bardzo wycieniowane u góry i na dole są bardzo cienkie. ?I nie wiem co dalejj ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Rozeznanie
|
Są emo fryzurki z kręconymi włosami lecz mi osobiście bardziej podobają się z prostymi. Może dlatego że moje naturalne to loki xP
' Fryzjerka nie musi być młoda. Moja była młoda i zrobiła mnie na barbie. Dzięki bogu że wycieniowała tak jak chciałam... Powiedz, że chcesz fryzure emo, a jak nie zrozumie powiedz że ma być to bardzo wycieniowana na górze - by można było zrobić tapi i zostawić włosów na dole. Najlepiej byłoby ze zdjęciem no ale cóż. Ja poszłam ze zdjęciem by zrobić sobie skunksa i stałam sie (nie)szczęśliwą posiadaczką blond pasemek
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.