|
|
#1861 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
oczywiście, że F1, a Ty niby co myślałaś ?
![]() pytam czy w porządku bo widzę, że powątpiesz w to że jesteśmy dziewczynami F1 tożto oczywiste
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1863 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no ja myślałam, że chodzi o jakieś bardziej ten.. Wiecie co
Że mamy tak jak mężczyźni że może też w okół jednego nasze myśli się błąkają czy coś ![]() Tak poważnie to wiosne mamy fajną nie? [jak nie ma o czym to o pogodzie ]
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lunka - dopiero teraz zakapowałam co te miśki wyprawiają na Twoim avie.
|
|
#1865 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1869 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1870 |
|
Wtajemniczenie
|
jakiemu głodnemu, jakiemu głodnemu, ja właśnie chciałam apropo ava Lunki że jest nieprzyzwoity i bardzo prowokujący i chciałam zgłosić że w ogóle nadużycie
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1872 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale Ty Kasia też jesteś prowokująca, bo te Twoje RRR w avie są zbyt wymowne
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
widze co robią
Cytat:
mają mają
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
coś o nas :
- Nigdzie nie jest powiedziane, że jak mężczyzna, to już się zna na Formule 1. Czasami kobiety bardziej się na niej znają - zaskoczył wszystkich Robert Kubica. komentarz nie jest potrzebny :![]()
|
|
#1875 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1876 |
|
Zadomowienie
|
Luna, a skąd ten cytat wzięłaś?
Czujemy się wszystkie od razu bardziej dowartościowane Jejkuu, a ja piszę we wtorek egzamin gimnazjalny;( I się boję strasznie
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pomyśl sobie, że Bożenka piszę maturę ![]() zazdroszczę Lunie, która ma te duperele za sobą, nie mam pojecia jak ja zdam polski, nie przeczytałam od pierwszej klasy żadnej lektury, w ogóle nie wiem co się dzieje, na dodatek nienawidzę wszystkich wierszy, w ogóle są dla mnie niezrozumiałe i niby każdy je interpretuje inaczej, a co jeśli ja je odbieram jako jeden wielki bełkot ? skąd do cholery mam wiedzieć co sobie myślał jakiś facet żyjący 200 lat temu
|
|
|
|
|
#1878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dasz rade, będziemy kciuki trzymać ![]() Cytat:
sama sie cholernie ciesze że mature mam za sobą ale nie mam sie co za bardzo uśmiechać bo czeka mnie sesja, 6 egzaminów łojezu to będzie jazda, ja zaczne sesje w czerwcu a maturzystki już nie będą pamiętać wtedy o maturze, gimnazjalistki to samo Angel, myśle że to kwestia praktyki a jeśłi chodzi o lektury to całe liceum jechałam na streszczeniach i filmach
|
|
|
#1879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale dla odmiany, bardzo interesuje się polityką, kocham wszystko co z nią związane i normalnie nie mogę się doczekać żeby skończyć lo, wyjechać do jakiegoś większego miasta i wstąpić do młodzieżówki zamiast czytać jakieś romansidła i lektury np relaksuje się czytając taki Newsweek, Przekrój albo książki o polityce Rosji jak widać różni są ludzie
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Wtajemniczenie
|
Angel, a do jakiego większego miasta?
![]() Kurde to chyba ja jedyna jestem taka bezpłciowa, skompromitowałabym się przy Was jeśli miałybyśmy się zmierzyć intelektualnie, bo ja z każdej dziedziny jestem słaba ![]() A relaksuje się czytając Cosmo
|
|
#1881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiersze nie są be Cytat:
łee tam ja też sie relaksuje przy cosmo albo przy joy'u
|
|
|
#1882 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dasz radę, Nat. Cytat:
No dobra, Angel, wygrałaś z tymi książkami o Rosji. Jeszcze tylko tydzień do GP.
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też lubie książki czytać ale nie o Rosji ahh tak, już sie doczekać nie moge
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
A ja książki czytam namiętnie od dzieciństwa. I zdarzyło się tak, że w księgarni pracuję
, czyli towaru pod dostatkiem...
|
#1885 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja myśle że Angel. Ona tak zawsze coś z Robertem na boku
oczywiście po przyjacielsku jak sie zawsze zarzeka Ja lubie książki rosyjskich autorów ![]() Albo naukowe o chorobach genetycznych ![]() ja teeeeż... przyjeżdżacie do mnie na GP?
|
|
#1886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
lajf is brutal ![]() ![]() oj nie nie, ja jak już to romanse czytam ![]() nie kuśśśśś ja chciałam jeszcze dodać że Wisełka jest mistrzem Polski ![]() ![]()
|
|
|
#1887 |
|
Wtajemniczenie
|
TYLKO WISŁA, NASZ TS
W końcu tytuł wraca do miasta A dzisiaj derby, boję się co to się będzie działo, chyba nie wychodzę z domu ![]() Ej bo nam się coś rozleniwił wątek, przydałoby się jakieś GP
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łee tam, będzie GP to będzie ruch na wątku
|
|
|
#1889 |
|
Zadomowienie
|
Też jestem fanką Wisły
Za niedługo założymy kolejne stowarzyszenie fanek Wisły Kraków A Legii nie cierpię. Chociaż dzisiaj w "Tak to leciało" śpiewał przesympatyczny pan, właśnie fan warszawskiego klubu
|
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo to z miejsca szacun TTL nie oglądam Legia, hm kiedyś lubiałam ale mi minęło ![]() ja jeszcze tylko dodam że Wisełka derby wygrała Broziu łooo jeszcze njus jeden Danica Patrick wygrała w niedzielę na japońskim torze Twin Ring Motegi wyścig samochodowy IndyCar Series. Amerykanka jest pierwszą w historii kobietą, która triumfowała na torze w tej konkurencji. 26-letnia zawodniczka zespołu Andretti Green Racing objęła prowadzenie na dwa okrążenia przed metą, gdy czołówka kierowców zjechała do boksów po paliwo. Danica Patrick startuje w wyścigach IndyCar od czterech lat; w ubiegłym roku w klasyfikacji końcowej sezonu była na siódmej pozycji. Dotychczas jej najlepszym wynikiem było drugie miejsce w 2007 roku w wyścigu na torze Belle Isle w Detroit. Wyścig, który miał się odbyć w sobotę, został przełożony na niedzielę z powodu intensywnych opadów deszczu na torze Motegi.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

łojezu to będzie jazda, ja zaczne sesje w czerwcu a maturzystki już nie będą pamiętać wtedy o maturze, gimnazjalistki to samo