|
|
#1861 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ugg Boots
Cytat:
nie wiem czy chodzilo ci o wysokie ale te oplaca sie ![]() http://www.fashiondays.pl/product/ug...zarny-1536555/ Edytowane przez gazelaa Czas edycji: 2012-12-10 o 12:30 |
|
|
|
|
|
#1862 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kilka razy czasem trzeba wejść, bo za każdym inny procent się pojawia.Cytat:
Ja bym wolała te sto parę złotych dołożyć i wziąć ze spartoo tam jest 2 lata gwarancji a obsługa klienta jak dla mnie bajka
Edytowane przez kasikbc Czas edycji: 2012-12-10 o 12:36 |
||
|
|
|
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1864 |
|
Raczkowanie
|
albo te " Botki Katina"
![]() http://www.fashiondays.pl/product/ug...5zowy-1536406/ |
|
|
|
|
#1865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale chyba na uggaustralia.co.uk mozna zamowic, jak masz watpliwosci to zamow u nich rownie dobrze mozesz reklamowac, bo fakt na fashion days jest jak w tk maxx moga ci tylko kase oddac jak buty sie uszkodza |
|
|
|
|
|
#1866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja nie zamawiałam, stąd moja podejrzliwość i nieufność, głównie przez te dziwne nazwy. ja na razie dziękuję nie zamawiam na uggaustralia.co.uk mam dwie nowe pary, które na tę zimę w zupełności wystarczą, a jak się jakaś okazja po sezonie na ciemno lub jasno niebieskie shorty trafi to pomyślę![]() aaa pisałam kiedyś do uggaustralia.co.uk i oni nie wysyłają do Polski, żeby zamówić trzeba przez uggaustralia.eu wejść Edytowane przez kasikbc Czas edycji: 2012-12-10 o 12:49 |
|
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moment zgupiałam, bo znałam tylko te klasyczne Uggi i nie wiedziałam, czym sie różnią te drugie, ale i tak nie było juz z nich rozmiaru więc stanęło na klasycznych, długich, jasnobrazowych Szkoda tylko, ze planowana dostawa dopiero miedzy 3 a 11 stycznia Macie jakieś doświadczenia z zamówieniach z tej strony? Jest szansa, ze dojdzie jednak trochę wcześniej?
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1868 | |
|
Moda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najważniejsze, ze sprawdzone źródło, No i udało sie trochę taniej W idealnym momencie weszlam na wątek, bo Uggi chodziły mi po głowie juz dłuższy czas, ale 1000 zł trochę mi na nie było szkoda ![]() W ogóle macie porównanie jakości Ugg do Emu? Jest szansa, ze będę z nich tak samo zadowolona jak ze Stingerow sprzed kilku lat? Bo ostatnio mam wrażenie, ze jakość Emu strasznie poszła w dół
|
||
|
|
|
|
#1871 |
|
Moda
|
|
|
|
|
|
#1872 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post38012164 |
|
|
|
|
|
#1873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poproszę o jakieś dodatkowe informacje
|
|
|
|
|
|
#1875 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co Ty ja też zamówiłam na Fashion Days trzecią parę UGG, tym razem szare Classic Tall, wyniosły mnie 589 PLN poprzednie na Asosie zamawiałam, ale cena nie była nawet z kodami tak atrakcyjna
|
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Raczkowanie
|
witajcie
moge się wypowiedzieć apropo wysyłki butków ze Stanów, jesli ktoś byłby zainteresowany moj kolega wysłał mi butki z USA przesylka samolotem kosztowała 28$, przy czym urząd celny przechwycił paczkę i musialam zaplacic cło+podatek 23%, przy przesyłkach powyżej 40$ niestety trzeba sie z takimi kosztami liczyc, przynajmniej tak uslyszałam od celnika. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie nie ... |
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Moda
|
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Raczkowanie
|
celebrytki w ugg:
http://meganlike.blogspot.com/2012/1...ralia-emu.html http://meganlike.blogspot.com/2012/1...few-years.html czy wy chodzicie w spodnicy i do tego w uggach, ja raczej zawsze do spodni, celbrytki natomiast chodzą chętnie wyczytałam tez na blogu o uggach jedna czy dwie opinie jednej z osob posiadających uggi z nordstroma ze ponoć nawet firma ugg zaczeła produkować uggi w których te futerko w środku jest syntetyczne w części, i skarzą się osoby na to ze jakość uggow sie pogorszyla, i jak patrze na jedne moje uggi z tk maxx szare classic short to rzeczywiście te futerko jakies takie matowe troche wyglada na dobrej jakości syntetyk i dziwne jest to ze jest takie rowne i wyczesane, a w innych uggach i emu z sheepskin te futerko troche faluje jakby są loczki, czyżby ugg firma chciala zarobić i nawet na futerku oszukują??? bo wiadome jest przy kryzysie ze wogole jakość ubrań produkowanych niezaleznie od marki tez spada. tu ten post: http://www.igotuggs.com/2010/02/qual...decreased.html "They have gone from using 100% lined woolly sheepskin to using an artificial Mylar lining and only using wool in certain parts of the boot. A way to spot the newer inferior quality boots is that they have the new style sole design on the bottom, the "sunburst" style design instead of the old classic "zig-zag" style design." ponoć te z słoneczkiem na podeszwie mają już te syntetyczne mieszanki, i rzeczywiście jak sprawdzam nawet te urzywane uggi ze słoneczkiem bo mam 2 rodzaje, to widze ze bardziej jest te futerko splaszczone i jakby wlasnie takie ubite nie jak w moich stingerach uzywkach emu, nadal grube. Edytowane przez meg27 Czas edycji: 2012-12-14 o 12:21 |
|
|
|
|
#1883 |
|
Kici kici miau miau
|
Dziewczyny mam pytanie: czy ktos z Was korzystal na spartoo z opcji platnosci w 3 ratach? Chce kupic UGG ale obecnie na calosc mnie nie stac
from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1884 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
(wiem już to pisałam ) i na pewno wyjaśnią Ci wszystko raz dwa albo na profilu na fb im napisz albo zapytanie na stronie - szybko odpowiadają.a jakie zamawiasz?
|
||
|
|
|
|
#1885 |
|
Kici kici miau miau
|
chcialam klasyczne krotkie kolor chestnut
tak naprawde po aferze z shaffashoes obiecalam sobie ze nastepne kupie tylko z ich strony uggaustralia ale jak chce kupic ze strony australijskiej to mnie odsyla do europejskiej a to juz sie srednio oplaca :/ |
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje czarne długi Bailey Button też są delikatne,wyczesane,gładk ie i świetliste,zupełnie inne jak krótsze.Nie mam wątpliwości co do oryginalności,ale teraz już rozumiem dlaczego tak jest.A właściwie to nie rozumiem .Po co to wszystko?
|
|
|
#1887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie podejrzane te futerko w tych nowszych modelach, narazie zauwazylam to tylko w moich jednych z tk maxx ale inne osoby mowia ze z nordstroma, na tym blogu igotuggs tez jest watek o tym ze sa problemy z dostawcami skor z owiec, jakies tam afery, moze teraz firma ugg chce oszczedzac by tyle skor owiec czy futra nie zuzywac, a wogole to koles prowadzil blog o uggsach i wklejal fotki roznych ludzi w uggach celebrytow ale i ludzi z ulicy i potem przestal w 2010, bo ponoc firma ugg powiedziala mu ze to tylko ona ma prawo do tego uzywania nazwy "ugg" -copyright i musi im oddac blog czy nie wiem przekazac czy zaprzestać- dziwna polityka firmy, i co oni tacy samolubni, to moze zabronią niedlugo pokazywania się w ich butach i pokazywania fotek w necie bo to ich nazwa i produkt. Nawet mam jedne czy 2 podrobki ugg ale dobrze wykonane i one są z prawdziwej owczej skóry i futro prawdziwe, a tu w orginalnych jakies syntetyczne a placi sie drogo, w europie nawet 1000, nie robią tez przecen, a jakość spada.
i tu nawet te bailey button z ich strony tez te futerko liche jest, wygląda na syntetyczne czy jakies dziwne, bo rzadkie równe i nie kręci się jak u owiec. http://www.uggaustralia.com/womens-b...-boots-classic Edytowane przez meg27 Czas edycji: 2012-12-15 o 06:25 |
|
|
|
|
#1889 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Ja właśnie zamówiłam moje pierwsze UGG
Przeczytałam wczoraj cały wątek, wybrałam zakupy w sklepie Spartoo, znalazłam w necie kod rabatowy na minus 20% i cóż trzymam kciuki, żeby doszły przed świętami
|
|
|
|
|
#1890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

Na moment zgupiałam, bo znałam tylko te klasyczne Uggi i nie wiedziałam, czym sie różnią te drugie, ale i tak nie było juz z nich rozmiaru więc stanęło na klasycznych, długich, jasnobrazowych
Macie jakieś doświadczenia z zamówieniach z tej strony? Jest szansa, ze dojdzie jednak trochę wcześniej?