Ugg Boots - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-10, 12:27   #1861
gazelaa
Zadomowienie

Dot.: Ugg Boots

Cytat:
Napisane przez madzieeek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Z góry przepraszam, jeśli powielam jakieś linki, ale nie mam w tej chwili czasu na przejrzenie całego wątku. Po pracy nadrobię

Ja też się "zajawiłam" na UGG'sy. Uparłam się, że te, i żadne inne. Zwykłe, klasyczne, czarne mi się marzą.
Problem jest tylko z ceną
Z zasady nie kupuję produktów nieoryginalnych. Nie chodzi o jakiś snobizm, po prostu - taką mam "filozofię". Kupowanie produktów podrobionych to oszustwo - tak jak ściąganie płyt z sieci itp.
No ale do rzeczy - w polskich znanych sklepach internetowych cena butów to ok. tysiąca złotych. Na amerykańskiej stronie to 195 dolarów (http://www.uggaustralia.com/womens-c...-boots-classic).
Czyli przy dzisiejszym kursie dolara to mniej więcej 630zł.
Wkurza mnie strasznie taka różnica w cenie.
Miotam się strasznie i nie wiem co zrobić,a nogi marzną...
Tutaj są sporo tańsze: http://www.uggaustralia.sklep.pl/
Ale to z kolei budzi moje obawy co do oryginalności.
Ech, chyba poszukam jakiegoś znajomego w Stanach i poproszę o zakup. Ale z kolei zastanawiam się nad kosztem wysyłki - czy to nie wyjdzie na jedno...? Ma któraś z Was takie doświadczenia? Możecie coś doradzić?
Jak się uprę, to kupię i za tysiaka, ale wiadomo, miło by było zaoszczędzić te 300 zł.
na tej stronie sa podrobki, teraz sa na fashiondays.pl wystawione ale czy sa rozmiary jeszcze nie wiadomo, wybierz sie do tk maxx moze tam trafisz classic short byly w cenie ok 650 czasem tansze zalezy od rozmiaru, zawsze mozesz wlasnie kogos poprosic ze stanow badz z uk kupia ci w stacjonarnym sklepie tylko w takich raczej nie robia promocji

nie wiem czy chodzilo ci o wysokie ale te oplaca sie
http://www.fashiondays.pl/product/ug...zarny-1536555/

Edytowane przez gazelaa
Czas edycji: 2012-12-10 o 12:30
gazelaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-10, 12:31   #1862
kasikbc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzieeek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Z góry przepraszam, jeśli powielam jakieś linki, ale nie mam w tej chwili czasu na przejrzenie całego wątku. Po pracy nadrobię

Ja też się "zajawiłam" na UGG'sy. Uparłam się, że te, i żadne inne. Zwykłe, klasyczne, czarne mi się marzą.
Problem jest tylko z ceną
Z zasady nie kupuję produktów nieoryginalnych. Nie chodzi o jakiś snobizm, po prostu - taką mam "filozofię". Kupowanie produktów podrobionych to oszustwo - tak jak ściąganie płyt z sieci itp.
No ale do rzeczy - w polskich znanych sklepach internetowych cena butów to ok. tysiąca złotych. Na amerykańskiej stronie to 195 dolarów (http://www.uggaustralia.com/womens-c...-boots-classic).
Czyli przy dzisiejszym kursie dolara to mniej więcej 630zł.
Wkurza mnie strasznie taka różnica w cenie.
Miotam się strasznie i nie wiem co zrobić, a nogi marzną...
Tutaj są sporo tańsze: http://www.uggaustralia.sklep.pl/
Ale to z kolei budzi moje obawy co do oryginalności.
Ech, chyba poszukam jakiegoś znajomego w Stanach i poproszę o zakup. Ale z kolei zastanawiam się nad kosztem wysyłki - czy to nie wyjdzie na jedno...? Ma któraś z Was takie doświadczenia? Możecie coś doradzić?
Jak się uprę, to kupię i za tysiaka, ale wiadomo, miło by było zaoszczędzić te 300 zł.
Tu są na pewno oryginalne http://www.spartoo.pl/UGG-CLASSIC-TALL-x26734.php a cena -> ok. 760zł. Ja wejdziesz na stronę to pojawia się zdrapka i można "drapnąć" - 20% Kilka razy czasem trzeba wejść, bo za każdym inny procent się pojawia.

Cytat:
Napisane przez gazelaa Pokaż wiadomość
nie wiem czy chodzilo ci o wysokie ale te oplaca sie
http://www.fashiondays.pl/product/ug...zarny-1536555/
Ja może się nie znam, ale dla mnie one jakieś podejrzane... Dlaczego w nazwie mają Kozaki Ginger? Nigdzie się tak ugg classic tall-e nie nazywają.

Ja bym wolała te sto parę złotych dołożyć i wziąć ze spartoo tam jest 2 lata gwarancji a obsługa klienta jak dla mnie bajka

Edytowane przez kasikbc
Czas edycji: 2012-12-10 o 12:36
kasikbc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-10, 12:31   #1863
gazelaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
Przymierzam sie do zakupu wysokich klasycznych Ugg'ów. Myślicie, ze dostanę je gdzies w lepszej cenie niż na Fashion Days?
nigdzie nie znajdziesz;p wiec łap okazje sama kupilabym kolejne ale upatrzylam emu alby;p
Stary 2012-12-10, 12:37   #1864
kasikbc
Raczkowanie

albo te " Botki Katina"
http://www.fashiondays.pl/product/ug...5zowy-1536406/
Stary 2012-12-10, 12:41   #1865
gazelaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikbc Pokaż wiadomość
Tu są na pewno oryginalne http://www.spartoo.pl/UGG-CLASSIC-TALL-x26734.php a cena -> ok. 760zł. Ja wejdziesz na stronę to pojawia się zdrapka i można "drapnąć" - 20% Kilka razy czasem trzeba wejść, bo za każdym inny procent się pojawia.

Ja może się nie znam, ale dla mnie one jakieś podejrzane... Dlaczego w nazwie mają Kozaki Ginger? Nigdzie się tak ugg classic tall-e nie nazywają.

Ja bym wolała te sto parę złotych dołożyć i wziąć ze spartoo tam jest 2 lata gwarancji a obsługa klienta jak dla mnie bajka
no ale wydaje mi sie ze nie sprzedaja podrobek bo wiele razy zamawialam,
ale chyba na uggaustralia.co.uk mozna zamowic, jak masz watpliwosci to zamow u nich rownie dobrze mozesz reklamowac, bo fakt na fashion days jest jak w tk maxx moga ci tylko kase oddac jak buty sie uszkodza
Stary 2012-12-10, 12:47   #1866
kasikbc
Raczkowanie

Cytat:
no ale wydaje mi sie ze nie sprzedaja podrobek bo wiele razy zamawialam,
ale chyba na uggaustralia.co.uk mozna zamowic, jak masz watpliwosci to zamow u nich rownie dobrze mozesz reklamowac, bo fakt na fashion days jest jak w tk maxx moga ci tylko kase oddac jak buty sie uszkodza
jak zamawiałaś i jesteś pewna że oryginały to ok
ja nie zamawiałam, stąd moja podejrzliwość i nieufność, głównie przez te dziwne nazwy.
ja na razie dziękuję nie zamawiam na uggaustralia.co.uk mam dwie nowe pary, które na tę zimę w zupełności wystarczą, a jak się jakaś okazja po sezonie na ciemno lub jasno niebieskie shorty trafi to pomyślę
aaa pisałam kiedyś do uggaustralia.co.uk i oni nie wysyłają do Polski, żeby zamówić trzeba przez uggaustralia.eu wejść

Edytowane przez kasikbc
Czas edycji: 2012-12-10 o 12:49
Stary 2012-12-10, 14:00   #1867
charlotte89
Zakorzenienie

Cytat:
nigdzie nie znajdziesz;p wiec łap okazje sama kupilabym kolejne ale upatrzylam emu alby;p
Bo i kliknelam, skuszona ta czasowo i ilosxiowo ograniczona oferta Na moment zgupiałam, bo znałam tylko te klasyczne Uggi i nie wiedziałam, czym sie różnią te drugie, ale i tak nie było juz z nich rozmiaru więc stanęło na klasycznych, długich, jasnobrazowych Szkoda tylko, ze planowana dostawa dopiero miedzy 3 a 11 stycznia Macie jakieś doświadczenia z zamówieniach z tej strony? Jest szansa, ze dojdzie jednak trochę wcześniej?
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-10, 14:34   #1868
caleczka
Moda

Cytat:
Bo i kliknelam, skuszona ta czasowo i ilosxiowo ograniczona oferta Na moment zgupiałam, bo znałam tylko te klasyczne Uggi i nie wiedziałam, czym sie różnią te drugie, ale i tak nie było juz z nich rozmiaru więc stanęło na klasycznych, długich, jasnobrazowych Szkoda tylko, ze planowana dostawa dopiero miedzy 3 a 11 stycznia Macie jakieś doświadczenia z zamówieniach z tej strony? Jest szansa, ze dojdzie jednak trochę wcześniej?
Ja wczoraj kliknełam szare krótkie szkoda tylko że tyle musimy czekać
caleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-10, 14:35   #1869
gazelaa
Zadomowienie

Cytat:
Watpie ze szybciej dojdzie bo u nich sie czeka tak do 4 tyg, ja ostatnio zamawialam buty z CK i tez planowana dostawa miedzy 26 grudnia a jakos 5 stycznia, trzeba cierliwie czekac
Stary 2012-12-10, 14:50   #1870
charlotte89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caleczka Pokaż wiadomość
Ja wczoraj kliknełam szare krótkie szkoda tylko że tyle musimy czekać
Cytat:
Watpie ze szybciej dojdzie bo u nich sie czeka tak do 4 tyg, ja ostatnio zamawialam buty z CK i tez planowana dostawa miedzy 26 grudnia a jakos 5 stycznia, trzeba cierliwie czekac
No trudno Najważniejsze, ze sprawdzone źródło, No i udało sie trochę taniej W idealnym momencie weszlam na wątek, bo Uggi chodziły mi po głowie juz dłuższy czas, ale 1000 zł trochę mi na nie było szkoda
W ogóle macie porównanie jakości Ugg do Emu? Jest szansa, ze będę z nich tak samo zadowolona jak ze Stingerow sprzed kilku lat? Bo ostatnio mam wrażenie, ze jakość Emu strasznie poszła w dół
Stary 2012-12-10, 15:04   #1871
caleczka
Moda

Cytat:

Kurcze a ja jednak łudziłam się, ze przyjdą wcześniej
Stary 2012-12-10, 15:08   #1872
kasikbc
Raczkowanie

Cytat:
No trudno Najważniejsze, ze sprawdzone źródło, No i udało sie trochę taniej W idealnym momencie weszlam na wątek, bo Uggi chodziły mi po głowie juz dłuższy czas, ale 1000 zł trochę mi na nie było szkoda
W ogóle macie porównanie jakości Ugg do Emu? Jest szansa, ze będę z nich tak samo zadowolona jak ze Stingerow sprzed kilku lat? Bo ostatnio mam wrażenie, ze jakość Emu strasznie poszła w dół
na wątku o emu porównałam emu i uggi (co prawda emu nie nosiłam) jest krótki opis i fotki
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post38012164
Stary 2012-12-10, 15:15   #1873
gazelaa
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam emu i ugg nie wiem czy moge porownac bo uggi mam classic shorty a emu wczesniej zwykle bronte a teraz hippery czyli stingery wiazane, wydaje mi sie ze uggi maja wiecej kozuszka albo bardziej ubite, a co do ciepla to nie moge za bardzo porownywac bo z emu przesadzialm z rozmiarem myslalam ze bardziej sie ubija i ubily sie ale troche paluch wystaje i wydaje mi sie ze az tak nie grzeja jak powinny. Planuje kupic teraz emu bo jest super promocja
Stary 2012-12-10, 15:43   #1874
charlotte89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam emu i ugg nie wiem czy moge porownac bo uggi mam classic shorty a emu wczesniej zwykle bronte a teraz hippery czyli stingery wiazane, wydaje mi sie ze uggi maja wiecej kozuszka albo bardziej ubite, a co do ciepla to nie moge za bardzo porownywac bo z emu przesadzialm z rozmiarem myslalam ze bardziej sie ubija i ubily sie ale troche paluch wystaje i wydaje mi sie ze az tak nie grzeja jak powinny. Planuje kupic teraz emu bo jest super promocja
Jaka promocja? Poproszę o jakieś dodatkowe informacje
Stary 2012-12-10, 15:46   #1875
gazelaa
Zadomowienie

Cytat:
Jaka promocja? Poproszę o jakieś dodatkowe informacje
natureshop.com
Stary 2012-12-10, 16:57   #1876
charlotte89
Zakorzenienie

Cytat:
natureshop.com
Dzięki Dobrze, ze nie ma nic, co by mnie interesowało Zreszta bez przesady z tym szaleństwem, jedne Ugg'i powinny mi w zupełności wystarczyć
Stary 2012-12-10, 17:02   #1877
gazelaa
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki Dobrze, ze nie ma nic, co by mnie interesowało Zreszta bez przesady z tym szaleństwem, jedne Ugg'i powinny mi w zupełności wystarczyć
butów nigdy za dużo ;p
mi się spodobały alby i fajna cena
Stary 2012-12-11, 12:46   #1878
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
jedne? no co Ty
ja też zamówiłam na Fashion Days trzecią parę UGG, tym razem szare Classic Tall, wyniosły mnie 589 PLN
poprzednie na Asosie zamawiałam, ale cena nie była nawet z kodami tak atrakcyjna
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-12, 17:33   #1879
flleur
Raczkowanie

witajcie moge się wypowiedzieć apropo wysyłki butków ze Stanów, jesli ktoś byłby zainteresowany moj kolega wysłał mi butki z USA przesylka samolotem kosztowała 28$, przy czym urząd celny przechwycił paczkę i musialam zaplacic cło+podatek 23%, przy przesyłkach powyżej 40$ niestety trzeba sie z takimi kosztami liczyc, przynajmniej tak uslyszałam od celnika. Pozdrawiam
flleur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-12, 22:05   #1880
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez flleur Pokaż wiadomość
witajcie moge się wypowiedzieć apropo wysyłki butków ze Stanów, jesli ktoś byłby zainteresowany moj kolega wysłał mi butki z USA przesylka samolotem kosztowała 28$, przy czym urząd celny przechwycił paczkę i musialam zaplacic cło+podatek 23%, przy przesyłkach powyżej 40$ niestety trzeba sie z takimi kosztami liczyc, przynajmniej tak uslyszałam od celnika. Pozdrawiam
a kolega wyjął z paczki dowód zakupu?
pewnie nie ...
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-13, 08:47   #1881
caleczka
Moda

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
a kolega wyjął z paczki dowód zakupu?
pewnie nie ...
Dokładnie dowód zakupu - wysyła się osobno a na paczce z bucikami pisze się GIFT ;-) i po srawie unikniemy cła
Stary 2012-12-14, 09:26   #1882
meg27
Raczkowanie

celebrytki w ugg:
http://meganlike.blogspot.com/2012/1...ralia-emu.html
http://meganlike.blogspot.com/2012/1...few-years.html
czy wy chodzicie w spodnicy i do tego w uggach, ja raczej zawsze do spodni, celbrytki natomiast chodzą chętnie
wyczytałam tez na blogu o uggach jedna czy dwie opinie jednej z osob posiadających uggi z nordstroma ze ponoć nawet firma ugg zaczeła produkować uggi w których te futerko w środku jest syntetyczne w części, i skarzą się osoby na to ze jakość uggow sie pogorszyla, i jak patrze na jedne moje uggi z tk maxx szare classic short to rzeczywiście te futerko jakies takie matowe troche wyglada na dobrej jakości syntetyk i dziwne jest to ze jest takie rowne i wyczesane, a w innych uggach i emu z sheepskin te futerko troche faluje jakby są loczki, czyżby ugg firma chciala zarobić i nawet na futerku oszukują??? bo wiadome jest przy kryzysie ze wogole jakość ubrań produkowanych niezaleznie od marki tez spada.
tu ten post:
http://www.igotuggs.com/2010/02/qual...decreased.html
"They have gone from using 100% lined woolly sheepskin to using an artificial Mylar lining and only using wool in certain parts of the boot.
A way to spot the newer inferior quality boots is that they have the new style sole design on the bottom, the "sunburst" style design instead of the old classic "zig-zag" style design." ponoć te z słoneczkiem na podeszwie mają już te syntetyczne mieszanki, i rzeczywiście jak sprawdzam nawet te urzywane uggi ze słoneczkiem bo mam 2 rodzaje, to widze ze bardziej jest te futerko splaszczone i jakby wlasnie takie ubite nie jak w moich stingerach uzywkach emu, nadal grube.

Edytowane przez meg27
Czas edycji: 2012-12-14 o 12:21
meg27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 10:34   #1883
ranka
Kici kici miau miau

Dziewczyny mam pytanie: czy ktos z Was korzystal na spartoo z opcji platnosci w 3 ratach? Chce kupic UGG ale obecnie na calosc mnie nie stac

from my iPhone using Tapatalk

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 12:31   #1884
kasikbc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meg27 Pokaż wiadomość
celebrytki w ugg:
czy wy chodzicie w spodnicy i do tego w uggach, ja raczej zawsze do spodni, celbrytki natomiast chodzą chętnie
wyczytałam tez na blogu o uggach jedna czy dwie opinie jednej z osob posiadających uggi z nordstroma ze ponoć nawet firma ugg zaczeła produkować uggi w których te futerko w środku jest syntetyczne w części, i skarzą się osoby na to ze jakość uggow sie pogorszyla, i jak patrze na jedne moje uggi z tk maxx szare classic short to rzeczywiście te futerko jakies takie matowe troche wyglada na dobrej jakości syntetyk i dziwne jest to ze jest takie rowne i wyczesane, a w innych uggach i emu z sheepskin te futerko troche faluje jakby są loczki, czyżby ugg firma chciala zarobić i nawet na futerku oszukują??? bo wiadome jest przy kryzysie ze wogole jakość ubrań produkowanych niezaleznie od marki tez spada.
tu ten post:
http://www.igotuggs.com/2010/02/qual...decreased.html
"They have gone from using 100% lined woolly sheepskin to using an artificial Mylar lining and only using wool in certain parts of the boot.
A way to spot the newer inferior quality boots is that they have the new style sole design on the bottom, the "sunburst" style design instead of the old classic "zig-zag" style design." ponoć te z słoneczkiem na podeszwie mają już te syntetyczne mieszanki, i rzeczywiście jak sprawdzam nawet te urzywane uggi ze słoneczkiem bo mam 2 rodzaje, to widze ze bardziej jest te futerko splaszczone i jakby wlasnie takie ubite nie jak w moich stingerach uzywkach emu, nadal grube.
coś w tym jest, bo ja mam classic tall szare tez z tk maxx i rzeczywiście jest futerko inne niż w drugich które posiadam - jest go mniej i takie jak piszesz wyczesane równo.

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie: czy ktos z Was korzystal na spartoo z opcji platnosci w 3 ratach? Chce kupic UGG ale obecnie na calosc mnie nie stac
from my iPhone using Tapatalk
ja kupowałam u nich ale normalnie ale proponuje zadzwonić bo obsługę klienta mają przednią (wiem już to pisałam) i na pewno wyjaśnią Ci wszystko raz dwa albo na profilu na fb im napisz albo zapytanie na stronie - szybko odpowiadają.
a jakie zamawiasz?
Stary 2012-12-14, 12:42   #1885
ranka
Kici kici miau miau

chcialam klasyczne krotkie kolor chestnut
tak naprawde po aferze z shaffashoes obiecalam sobie ze nastepne kupie tylko z ich strony uggaustralia ale jak chce kupic ze strony australijskiej to mnie odsyla do europejskiej a to juz sie srednio oplaca :/

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-14, 13:08   #1886
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Cytat:
Napisane przez kasikbc Pokaż wiadomość
coś w tym jest, bo ja mam classic tall szare tez z tk maxx i rzeczywiście jest futerko inne niż w drugich które posiadam - jest go mniej i takie jak piszesz wyczesane równo.

Moje czarne długi Bailey Button też są delikatne,wyczesane,gładk ie i świetliste,zupełnie inne jak krótsze.Nie mam wątpliwości co do oryginalności,ale teraz już rozumiem dlaczego tak jest.A właściwie to nie rozumiem.Po co to wszystko?
Stary 2012-12-14, 14:25   #1887
kasikbc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
chcialam klasyczne krotkie kolor chestnut
tak naprawde po aferze z shaffashoes obiecalam sobie ze nastepne kupie tylko z ich strony uggaustralia ale jak chce kupic ze strony australijskiej to mnie odsyla do europejskiej a to juz sie srednio oplaca :/
spartoo jest an official authorized retailer for UGG@ Australia więc na pewno kupisz u nich oryginały
Stary 2012-12-15, 06:06   #1888
meg27
Raczkowanie

no wlasnie podejrzane te futerko w tych nowszych modelach, narazie zauwazylam to tylko w moich jednych z tk maxx ale inne osoby mowia ze z nordstroma, na tym blogu igotuggs tez jest watek o tym ze sa problemy z dostawcami skor z owiec, jakies tam afery, moze teraz firma ugg chce oszczedzac by tyle skor owiec czy futra nie zuzywac, a wogole to koles prowadzil blog o uggsach i wklejal fotki roznych ludzi w uggach celebrytow ale i ludzi z ulicy i potem przestal w 2010, bo ponoc firma ugg powiedziala mu ze to tylko ona ma prawo do tego uzywania nazwy "ugg" -copyright i musi im oddac blog czy nie wiem przekazac czy zaprzestać- dziwna polityka firmy, i co oni tacy samolubni, to moze zabronią niedlugo pokazywania się w ich butach i pokazywania fotek w necie bo to ich nazwa i produkt. Nawet mam jedne czy 2 podrobki ugg ale dobrze wykonane i one są z prawdziwej owczej skóry i futro prawdziwe, a tu w orginalnych jakies syntetyczne a placi sie drogo, w europie nawet 1000, nie robią tez przecen, a jakość spada.

i tu nawet te bailey button z ich strony tez te futerko liche jest, wygląda na syntetyczne czy jakies dziwne, bo rzadkie równe i nie kręci się jak u owiec.

http://www.uggaustralia.com/womens-b...-boots-classic

Edytowane przez meg27
Czas edycji: 2012-12-15 o 06:25
meg27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-15, 11:44   #1889
-mimbla-
🐛🐈 🦄 🐾

Ja właśnie zamówiłam moje pierwsze UGG

Przeczytałam wczoraj cały wątek, wybrałam zakupy w sklepie Spartoo, znalazłam w necie kod rabatowy na minus 20% i cóż trzymam kciuki, żeby doszły przed świętami
-mimbla- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-15, 11:50   #1890
madzieeek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meg27 Pokaż wiadomość
celebrytki w ugg:
Nie wiem czy mi się wydaje, czy te UGG celebryckie to wszystkie jakieś takie...wyświechtane! Wyglądają jak rozczłapane kapcie. Dziwi mnie to o tyle, że moje dwie koleżanki z pracy chodzą już drugi sezon, tyle że w Emu i one na prawdę wyglądają całkiem ładnie! Ale może wynika to z tego, że taki zwykły przeciętny człowiek, dla którego zakup takich butów to spory wydatek, bardziej dbają, szanują buty. A takie celebrytki, dla których kupno UGG to wydatek jak dla mnie za gumę do żucia to już nie zwracają na uwagi na to czy but się zniszczy czy nie...

byłam kiedyś "aparatką"!
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1168
madzieeek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości