![]() |
#1861 |
Rozeznanie
|
Dot.: Fanki Zespolu Fall Out Boy
Ajj również fanka;D? Słyszałaś może kolendę w ich wydaniu;D. Ja ostatnio ściągnełam xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Zadomowienie
|
taka tam ze mnie fanka że ch*j, zresztą jak z każdym zespołem ;p
nie potrafię być fanką. ^^ ale uwielbiam ich muzykę. (; nie, nie słyszałam xd. wgl mało ich piosenek słyszałam, ale i tak uwielbiam ;DDDD jak ktoś chce mnie podratować - munc@wp.pl śliiiijcie dużo piosenek ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Rozeznanie
|
Wysłałam Cii już;D.
Hahaha a ja z koleżanką sie wymieniam plakatami i mam już całą ścianę z plakatami FOB.MCR.30st to the mars xD. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Zadomowienie
|
dzięki Justyna ;]]]
świeeeetna. ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
a wiecie czym ostatnio Anna sie zarazila?;>
muzyka Afromental ![]() a glos Łoza... rozplywam sie jak słyszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Wtajemniczenie
|
OO Afrm tez lubie ;D
ej , kolesie to są jednak stuknięci. jade dzisiaj z kumpela autobusem(byłam juz zmeczona max i troche sie slanialam na nogach ![]() ja w sumie nic, tak sie popatrzałam tylko na ten fon no i nic, gemba do szyby, jedziem dalej.Mysle se , ze to by bylo z leksza dziwne zeby nam foty robili. nagle M. bado " On mi zdjecie zrobił,.... fleszem po oczach.." cos tam gada jeszcze...Myslalam ze padne. Miałam nadzieje,ze tak błyskotliwa mysl to takie moje głupie wyobrazenie...No nie spodziewalam sie ze to sie okaze prawdą ![]() buhahahahah. ale frajerzy ![]() ![]() jeszcze spotkałam nauczyciela ze sql. A jak jade z M to sie nie ograniczamy w komunikacji miejskiej. No i wyszlo jak wyszło. Kurde. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Zadomowienie
|
wybu ale masz przygody.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
ale faktycznie zebys pozniej nie spotkala swoich zdjec na portalu pokroju fotki.pl
moja kolezanka kiedys miala bardzo podobna, ale jednak z nieprzyjemnym zakonczeniem przygode, wiec nie zycze Ci tego bys w przyszlosci spotkala swoje zdjecie z chorymi opisami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Wtajemniczenie
|
no wlasnie wiem, ale co mialam im powiedziec? Sorrynie cykaj mi zdjęc...
mam wiekszy problem... chyba sie zabujałam ![]() w ochroniarzu hahahahah Nie no ale on jest taki .. jejuuuuu xD nie mam nawet jak zagadac, co innego jakby siedział na kasie, a tak ? przeciez niczego nie ukradne ![]() ![]() mysle i mysle i nie wiem xD jakies pomysly? xD tylko jakies 'mądre' nie typu "chciałabym przeprowadzic z panem wywiad, bo uwazam ze jest pan osoba przesiębiorczą" hahah xD loool |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak serio to nie wiem ![]() od razu przypomniala mi sie sytuacja z wakacji gdy zabojczo przystojny, mlodziutki ochroniarz ze stadionu zuzlowego ujrzal moja cala bielizne ![]() zebyu nie bgylo, nie latam po stadionie i nie pokazuje tylka, ale wtedy zerwal sie wielki wiatr i niespodziewanie zerwal mi kiece na oczach setek chlopakow/mezczyzn/etc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Wtajemniczenie
|
hmm ok 22 wiecej raczej nie xD nie lubie takich w moim wieku
![]() Ale blam mialas xD ja pierdziele ![]() __ kumpela radzila zebym ciastka BeBe za 20 gr zwineła. hahahah ale co bym powiedziala? wzielam ukradłam , bo chcialam z Panem pogadać. chyba bym sie zesikala ze wstydu. a tak na serio to przeciez bym nie ukradła, az takiej obsesji jeszcze nie mam ![]() no ale musze chociaz slowo z NIM ZAMIENIĆ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
a ma krotkofalowke? moze zapytaj sie czy mozesz sie nia pobawic xD
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Wtajemniczenie
|
teskacz xD
ale on nie z tych, że solarka, żel itd - lalusi. taki inny, fajny nooo ![]() z krotkofalowka niezle xD dzisiaj nie miał ;| on ogolnie tak łazi se po tym shopie... moze wpasc na niego? zaraz zgłupieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
tesco, tesco? u nas chodza tacy z jeszcze z dziewiczym wasem
![]() hm... moze idz w jego kierunku., na chwile sie odwroc glowe idac dalej i ze niby go nie zauwazylas i wpakuj mu sie w cielsko xD albo upusc cos co moze sie turlikac po ziemi, najlepiej ze dolecialo do niego, jak bedzie gentlemanem to podniesie i Ci poda, wtedy mozesz cos zdzialac ![]() kurde ale ja to mam jednak łeb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Wtajemniczenie
|
ooo Aniu super ;D
z turlaniem najlepsze. Na pewno wypróbuję!!! Jakby Ci cos jeszcze do głowy przyszlo to pisz, pisz, pisz ! ![]() ![]() ![]() ![]() Gorzej jakby sie poturlalo nie tam gdzie trzeba, to bym musiala kilka razy "przypadkowo upuszczać", a to by bylo podejrzane..no ale nie bede pesymistyką ;D musi sie udac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
hahahaha xD to musisz tak idealnie wymierzyc:P hm.... tylko teraz co najlepiej upuscic? moze jakis blyszczyk czy cos
![]() o wiem! na jego oczach umaluj tak uwodzicielkso usta, pozniej zakrec blyszczyk i sprytnie go upusc ![]() ![]() a i pozniej chce uslyszec relacje z turlania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Wtajemniczenie
|
hehehe oczywiscie zdam relację ;D
A ja myslalam o pomarańczkach,mandarynach-dużo zbierania (jakies 5 kilo bym kupiła ![]() ![]() Niemoge sie doczekac kiedy pojade do Teskacza ![]() z błyszczykiem dobre ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
hahahahaha
![]() i pocwicz jeszcze przed lustrem usta na karpika i niski ton glosu cos a'la rodem z reklamy 'www.merlin.pl' xD ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Wtajemniczenie
|
ahaahahaahh oj oj xD
pocwicze, of course hahhhhhhhhhhhhhh tez mam róóóżnne, różniaaaste mysli ;D wizje tez ;D |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
ja kiedyś kumpele woziłam po markecie w wózku... ale jazdy byly ;D hah.. no i w pewnym momencie ochroniarz podszedl do nas i mowi zeby kumpela wylazla z tego wozka, bo sie jeszcze rozwali.. xD
to tez jest patent na rozmowe ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1881 |
Zadomowienie
|
ahahhah o matko ale wy wariatki jesteście
![]() hammie dała Ci dobry pomysł. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
hahahah wybu gorzej jak na serio rozwalilybyscie ten wozek:P chyba nie byloby tak pieknie^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
wozki są wytrzymałe xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
hahaha, te u nas niekoniecznie xD toz to kolka ledwo sie trzymaja nie mowiac o calosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Wtajemniczenie
|
ale siara by była z leksza hahahhah ;D
![]() ![]() ~```````````~ kurde to chyba do niczego nie doprowadzi. zawsze mam takie z leksza.. nieosiągalne cele =/ fuck. Edytowane przez wybujana Czas edycji: 2007-12-30 o 01:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Zadomowienie
|
wybu, ja też. :<
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
boze kochany co ja zrobilam ze swoim czolem!!!! ;(
wczoraj zaczelam wyciskac syfki z czola i mam takie rany zeee ![]() jestem zalamana. jutro impreza... boże ![]() ![]() bede musiala nawalic tone korektora... ale jak to bedzie wygladac.. masakra.. ryczec mi sie chce.. ja to zawsze musze wyciskac.. zawsze mnie korci.. eh... mam za swoje... nie wiecie czym mozna szybko wygoic rany? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
uuu. to chyba indywidualna sprawa skory. mnie np na twarzy wszystko goi sie bardzo wolny. a nie mozesz tak zaczesac wlosow zeby nie bylo widac?
(ah uroki grzywki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Wtajemniczenie
|
ooo mnie naszczescie niegdy nie wyskakuje na czołku.
ale jak sie zdarzy to wale pudrem takim w odcieniu bardzo zblizonym do twarzy. tylko,ze to dobre na 1 , mnie nie wyskakuja po kilka wiec nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
mnie teraz bardzo duzo wyskakuje na lewym policzku, bleah. pomijajac ze mam masakryczne blizny po tradziku, ale chyba zejda kiedys?
![]() ![]() podobaja mi sie faceci z zarostem, ale widac nie kazdemu pasuje;P Pete wyglada moim zdaniem 'lekko' niekorzystnie ![]() http://www.contactmusic.com/photos.n...ut_boy_5068089 a i niby najlepsze fotki foba tego roku xd mnie sie podoba 8 http://www.fobarmy.com/index.php?sub...t_from=&ucat=& Edytowane przez ghana Czas edycji: 2007-12-30 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.