|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niewazne- nie majatek.30go jest dzien chlopaka ![]() p.s. jak mi sie nic nie chce!!! w ogole otatnio mi TZ oznajmil ze na swieta chce ode mnie palmtopa (oczywiscie zartowal- mam taka nadzieje )
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-27 o 13:31 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Cytat:
Ja też już w domu. Warto było głodować zeby ze smakiem zjeść taki pyszny obiadek. ![]() Cytat:
.
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
30go??????? w niedziele??????????? ja piernicze
to jeszcze jeden pomysl na prezent potrzebuje i pieniądze palmtopa powiadasz? hmm zebys sie nie zdziwila ze nie zartowal ![]() Ines obiadek zjadlas?? a wy macie jakies prezenty dla swoich facetow, czy tylko ja taka zapominalska? ![]() edit: oj Ines.. cicho ![]() idziemy po zakupy, z czegos trzeba ten obiad zrobic wiec zmykam |
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
obiadek jem, własnie mi frytka upadła gdzieś w kierunku komputera który jest otwarty i teraz nie mogę jej znalezc... Mam nadzieje ze mi nic nie eksploduje
. O dniu chłopaka ja też zapomniałam... Ale mojemu Gadowi nic nie kupię... Przykro mi, ale w tym miesiącu jestem mocno na moim limitowym minusie... A w tym tygodniu musze jeszcze odwiedzić wulkanizację i stację benzynową Dzień chłopaka to według mnie strasznie sztuczny twór. Nie traktuję poważnie tego naciąganego "święta". Co najwyżej dla jaj kupię Kochasiowi lizaka .
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mój TŻ przyjedzie do mnie w odwiedziny z kwiatkiem to będzie prezent na dzień chłopaka, a jak znowu nie będzie kwiatka (podobno żeby mnie nie rozpieszczać) to ja nie będę pamiętać o prezencie dla niego!
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedzialam ze go powiesze;pna dzien chlopaka upieke mu ciasto:d pieniedzy na bzdety nie mam wlasnie robie parzybrode ![]() zapraszam fanki barrrdzo ostrrrrreego jedzenia
Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2007-09-26 o 18:54 |
|
|
|
|
#1867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hehehhehe - uśmiałam się !jeszcze pól torcika ! proszę -> ![]() beatko baaaaaaaaardzo dziękuję ! dziewczyny pekam w szwach, Tż zabrał mnie do restauracji na obiad i taaaaaak sie najadłam....teraz czekam na klejnych gości.
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mojemu sernik upiekę.
Będzie wniebowzięty
|
#1869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) Ale my nie "rzucamy się" z prezentami na tego typu "święta" - ja dostaję śliczny bukiecik (na dzień kobiet znaczy się ) a on jakieś słodycze i kropka. W tym roku może liczyć jeszcze na jakąś bluzę albo koszulę, bo przejrzałam jego szafę i ma straszne puchy, a tu Navi dziś straszyła straszną zimą .Dalej natomiast nie mam pomysłu na prezent na rocznicę Chyba zajrzę do sklepu z bielizną, zrobię jakąś pyszną kolację, winko, świece, te sprawy
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Ojacie. A propo TŻ. Miałam dzisiaj spedzic samotny wieczor z książką, a przylazło toto z jakimś badylem bo dzisiaj nasza 45 miesięcznica. Niespodziewajkę mi zrobiło
. Więc zmykam
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
ja ide mecza ogladac... tezet polazl do kumple robic mu Peceta..mam spokoj
|
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Navi mam jednak nadzieję, żę z tym palmtopem żartował (zresztą on wie jak ja z kasiurką stoję nie pracując na codzień)
![]() Też by mi się wygrana w totka przydała- tu urodzinki, tu jakieś dni chłopaka... Ines1985 dla mnie to też naciągane święto i dlatego daje drobiazg- nic wielkiego ani kosztownego, a pamięć jest. Tym bardziej, że ostatnio taki ładny prezencik bez okazji mi zrobił (koszulki, które Wam pokazywałam) A fotki żadnej naszej nie ma to myślę, że sensowny prezent (jak myślicie?) Guantanamera faceci to maja pomysły... ![]() ka.si a nie ma za cio sto lat sto la sto lat ![]() Mój też by był wniebowzięty Misiaczekdid jak bym mu coś upiekła ale niebardzo jest jak i kiedy, a ja tylko babke piekłam jak narazie Idę sobie Na Wspólnej badnąć i poczekam aż TŻ z pracy wróci ![]()
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
wygralysmy z belgia 3-0
![]() tezeta nadal nie ma to sie biore za sprzątanie o 21.22
|
|
|
|
#1874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zawsze można na nich jakimś lukrem serduszka namalować albo napisać coś i już jest romantico![]() Pochwalę Wam się, że ostatnio mój TŻ nawet upiekł dla mnie i moich rodziców babkę - zaplusował u wszystkich, choć co chwilę przychodził i pytam ile tego, co z tym zrobić, etc. Ale wyszła mu pyszna Zniknęła od razu
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Misiaczekdid, mój TŻ ostatnio lazanię robił.
Specially for me Wyszło mu lepiej niż mnie ![]() Już zbieram sie spać. nastawiam się psychicznie na jutrzejsze 12 godzin pracy ![]() Nawet nie chce mi się o tym myśleć ![]() Miłej nocki
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc vibeska
![]() eh..nie ma jak wstawic pranie o 22 ja to mam chore pomysly![]() eh.. na polsacie leci fajny film..babki po 40 licytuja gorący flirt z "" mlodym ogierem " -dziewczyny smialo za 150$ pokaze tylek![]() ![]()
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Też to oglądam. Kiedyś to już widziałam, pamiętam, że szukałam później muzyki z tego filmu
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój też dobrze kucharzy bardzo miło wspominam jak robiliśmy razem obiadki ![]() ja jeszcze oglądam You can dance faaajnie taniaja....
|
|
#1879 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciezko bedzie swietowac, bo ciagle jestem w szkole w weekend, a w niedziele o 19 idziemy na kolegi urodziny do pubu. to jak wrocimy do zaskocze go bo w sobote pewnie wyjedzie na jeden dzien tzn nie ciesze sie, ze wyjedzie, tylko ze niespodzianka sie uda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a dzis wspolnie zrobilismy zapiekanke, tez wyszla ![]() ale tylko dziubnelam na sprobowanie i zabralam sie za mojego kuraka z warzywami ![]() dobrej nocki Vibesko, badz dzielna |
||||||
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Mój na szczęście też lubi gotować
i piec ciasta też mu się zdarzało... Moja mama się śmiała na samym początku naszego związku, że synowa mieszka u niej pół roku i jeszcze nigdy nic dla niej nie zrobiła, a zięcia ma od 2 tygodni i już nam wszystkim ciasta piecze .Ja uważam, że to ważna sprawa, żeby facet potrafił gotować. A najlepiej żeby miał jakieś swoje popisowe dania . Mój ojciec całkiem nieźle gotuje, ale broń Boze nie można go chwalić bo później wołami go z kuchni nie można wyciągnąć . Guantanamera, ja też jestem ciekawa co to jest ta parzybroda... Brzmi ciekawie
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
a moj umie zrobic bardzo duzo, tylko sie nie przyznaje, zeby potem od niego czasem za wiele nie wymagać
![]() i ogolnie woli się zdac na mnie kiedys podgrzewal olej 15minut zeby sie rozgrzał albo pomylił make pszenna z ziemniaczaną.. taka moja pierdółka kochana ![]() ale duuzo sie nauczył |
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
mykam spac, pa
|
#1883 |
|
Zadomowienie
|
cześć Dziewczyny
![]() Wpadłam sie tylko przywitac, bo przeglądam pytania na "prawo jazdy", w piątek mam wewnetrzny egzamin. Byłam dzis u dziekana i nic nie załtwiłam.... Jednak stwierdziłam, że studia zaoczne to poroniony pomysł, nie dam rady studiować siedem dni w tygodniu... bez szans Wiem tylko tyle, że bardzo bym żałowała gdybym nie spróbowała. Wracam do mooich nieszczęsnych pytań....
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc Beatko
![]() ojjj kama bedzie dobrze! wewnetrzny to na ogol taka sciema
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
laski trzymajciekciuki jutro o godz 8
!!!kolejna rozmowa!! boszzz jak ja wstanę!!! dzisiaj w knajpie jakieś dziewczyny robiły panieńskie i przy okazji był męski striptiz ale to była po prostu m a s a k r a jak ktoś ciekaw to szczegóły jutro jakoś się nie wytańczyłam...
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I trzymam kciuki... ![]() I po prostu zasypiam na siedząco
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Czołem laseczki!
No to rozpoczynam mój 12 godzinny maraton, 12 minut pracy już za mną ![]() Oreganko ![]() I o szczegóły proszę ![]() Miłego dnia!
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Milego dnia Paniom zycze![]() Wspollokatorzy wrocili z Niemiec bo byli kupic samochod wiec nie mam juz wolnej chaty ![]() a dzis przedostatni dzien pracy , nareszcie!! Jeszcze tylko juro![]()
|
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Ce dziewuszki
![]() Oreganko i pochwal sie jak poszło ![]() Ja zjadłam śniadanko zaraz pościele łóżko i szykuje się do wyjścia. mykam do TŻ a potem na uczelnie. Obym dziś wreszcie tego gościa dopadła... buźki
|
#1890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tez zasypiam na siedząco . nie wyspalam sie cos ![]() Ines jedzonko masz??????? ![]() Cytat:
![]() wiecie co sobie uswiadomilam... ze jak bylam na praktykach to pracowalam przez 3 miesiace 5 dni w tygodniu 10-12 godzin! bo najpierw praca moja od 8 do 13, a potem od 14 do 20 albo pozniej praktyki.. kurcze, twarda ze mnie sztuka ![]() milego dnia Cytat:
dobra, poniosło mnie ![]() ehhh duzo roboty dzis mam
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

jakos pod koniec wrzesnia??

(oczywiscie zartowal- mam taka nadzieje
moje wypocinki 

) Ale my nie "rzucamy się" z prezentami na tego typu "święta" - ja dostaję śliczny bukiecik (na dzień kobiet znaczy się

Zniknęła od razu