|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Witam bliźniaczki.Ja jestem z 4 czerwca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Zakorzenienie
|
witamy !!
co u Was dziewczyny?
#1863 |
Zakorzenienie
|
drokarka mi się w pracy zepsuła ghrrr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
ups.
ja od rana mam spokój, muszę powysyłać klientom vouchery na sylwestra i tak siedzę i czytam nowinki z branży turystycznej ![]() i zastanawiam się czy dostanę jakąś premię z okazji świąt ? ![]()
#1865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się zastanawiam czy dostaniemy bony, jak co roku.W tym roku coś cisza... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
ewulinek, a powiedz mi.
bo tak: chciałabym jechac w podróż pośłubną we wrześniu przyszłego roku. Są oferty last minute już teraz na takie terminy. ![]() Czy w przyszłym roku będą te sam oferty tańsze? Możesz mi coś poszukać z nudów ![]() ![]() do Hiszpanii ![]() gosia ja sowje bony za jedneym rzutem wydałam na nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Goosia a gdzie pracujesz ?
![]() |
#1868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podłaczam sie pod pytanie Ewulinek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że Cu poszukam oferty... napisz mi tylko skąd chciałabyś wylot i na tydzień czy dwa?
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
a Tobie Kochana dokąd sprawdzić ?? jakie kraje ??
#1871 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ahhaaa no to na first minute się nie załapię, bo problem z urlopem nie wiem czy dostaniemy w takim terminie konkretnym, więc to w zasadzie będzie z tygodnia na tydzień decyzja ![]() Na początek, na tydzień ![]() Hiszpania - wylot z Poznania najlepiej. Aż tacy wybredni nei jesteśmy najlepiej all in, i 3 gwiazdki, więcej nam nie trzeba ![]() Aha, no i ukryte koszty dodatkowe ![]() ![]() Senkju. Jeśli nie Hiszpania, to myślałam nad Francją - winiarnie, paryż plus jakieś nieznane mi atrakcje niezbyt męczące. ![]() ![]() No a tak najmniej to Norwegia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
Nam się marzą tropiki, ale nie jakieś drogie ![]() ![]() Ja już od roku tak Ci głowe zawracam a nigdy nie wiem jakie kraje. Coś ładnego, z jasnymi plażam. Raczej wyjazd na tydzień. I jesli na początku roku rezerwowalibyśmy sobie wyjazd, to cena ędzie taka sama w październiku?Opłaca się tak wcześnie rezerwować??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
No to najpierw parę wycieczek dla Kliwii :
Oferta 1 biura ( gdzie na tą chwilę ciągle jest promocja niezmienności ceny + zaliczka 250 zł / os.) ** Wyloty masz z Poznania ( są ok 50 zł droższe niż z wawy np. ) data to początek września : 1. Hiszpania- Costa Brava - Hotel Alhambra *** wyżywienie śniadania + obiadokolacje / 8 dni - cena od osoby : 2035 zł ten sam hotel , tyle że 15 dni : 2872 zł / os. 2. Hotel Bon Repos *** / Costa Brava - wyżywienie all inclusive ( wszystko w cenie ) 8 dni - 2407 zł os. / a 15 dni - 3585 zł / os. 3. ewentualnie oferta 7 + 7 - 7 dni zwiedzasz ( wg. programu zwiedzania ) a drugie 7 dni wypoczywasz w wybranych hotelu np. HISZPANIA 15 dni Aparthotel Maritim Hiszpania / Gerona-Madryt-Toledo-Sewilla-Gibraltar-Granada + Costa Brava podczas zwiedzania wyżywienie to śniadania, a wypoczywasz w Aparthotelu Martim *** i masz tam opcje HB- śniadania i obiadokolacje - i tu na osobę wychodzi 3187 zł/ os. lub np. Hotel 3* Cartagonova - 2849 zł/ os. czy np. wyspy hiszpańskie też wchodzą w grę ? np. Majorka czy Teneryfa?
#1875 |
Zakorzenienie
|
o maj Gad droga ta hiszpania hehehe
![]() Ja to myślałam o jakiejś Barcel;onie żeby zwiedzić ![]() ![]() Wyspy też mogą być. Pytanie czy do hiszpanii potrzebny paszport ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
My z Kliwia planujemy nasze podróże poslubne
![]() No własnie Ewulinek, ja mam paszport wazny do wrzesnia, czyli wypada, że będę musiała niedługo wyrobic nowy. Tylko co potem z nim sie stanie, skoro w październiku zmienie nazwisko??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
domiks ja wyrabiam paszport przed slubem zeby skorzystac ze znizki studenckiej
![]() A potem nie bede go zmieniać ![]() ![]() do niektórych krajów, musisz mieć minimum pół roku ważny paszport. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
Ja też w czerwcu kończe studia, ale potem jak zmienie nazwisko, to chyba paszport znów musze zmienić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
już Wam odpisuję Kochane. miałam zawirowanie małe z wpłatami za sylwestra ![]() odnośnie paszportu - Hiszpania - czyli też wyspy jak Majorka , Wyspy Kanaryjskie są w UE - można spokojnie na dowód osobisty. Tak samo Grecja i wyspy Greckie ( które polecam ) czy Cypr spokojnie można podróżować z dowodem osobistym. Egipt, Turcja, Tunezja - tam już paszport ważny minimum 6 miesięcy. Kliwia - niestety Hiszpania nie należy do najtańszych kierunków wakacyjnych, podobnie jak Cypr. Dlatego warto wybrać się do np. Grecji - na którąś z uroczych wysepek Zakhyntos czy Korfu. Bo Kreta czy Rodos to zatłoczone. Zaraz Wam wrzucę przykładowe cenki... warto też pomyśleć nad Egiptem - bo tam cieplutko we wrześniu , a Ty Domi jak chcesz w październiku lecieć to juz w ogóle pomyśl o Egipcie czy Turcji. Odnośnie cenek - teraz jest okres , wprowadzania przez biura nowej oferty na lato - i jak wspominałam wyżej jest najtaniej - no chyba że polecicie na totalnego last minut - to można coś fajnego upolować. A jeśli chcesz mieć już spokoj, warto teraz się wziąć za rezerwację - dużo biur wporowadziło atrakcyjne prezenty dla klientow - ze cenka sie nie zmieni, ze zaliczka jest np. 250 zl , a nie np. 40 % . Ale np. w niektorych biurach ta promocja kończy się np. juz 31 grudnia. i potem już będą mniejsze upusty , nie będzie tych dodatkowych rabatów ...
![]() |
#1882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ja ekspertem nie jestem ![]() EDIT: Do Egiptu trzeba mieć paszport ważny minimum 6 miesięcy?? Nikt nam nie powiedział.Byliśmy w październiku, a Tż miał świeżo wyrobiony (chyba z 3 tygodnie miał ![]() Kurcze udało nam się, ale że nikt nam nie powiedział w biurze... ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2008-12-18 o 11:33 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
gosia chodzi o termin ważności. Czyli ta data ostatnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Różne oferty, żeby rzucić okiem :
1. Egipt na Październik HURGHADA RABAT 20% CITY TOUR GRATIS GWARANCJA NIEZMIENNOŚCI CENY + UBEZPIECZENIE OD KOSZTÓW REZYGNACJI te wszystkie bonusy masz do rezerwacji 31 grudnia. i tak : taki hotelik 3* do 3* wyżywienie HB ( śniadania i obiadokolacje ) piszę teraz o 7 dniach : Hotel Hor Palace - 1832 zł / os. Hotel Al Mashrabiya - 1800 zł / os. Hotel Sahara Inn - 1880 zł / os. takie lepsze hoteliki 4* - Sindbad Aquapark - 1912 / zł lun w formule all inclusive z darmowych wejściem na teren aquaparku - 2232 zł / os. Panorama Bungalows - All inclusive - 2152 zł / os. ************************* ************************* ***************** Turcja : Riwiera Turecka - i tu też gratisy do 31.12 : takie jak wyżej Hotel 3* Kleopatra Celine - HB - 1279 zł / os. Hotel Kleopatra Gural 3* - all inclusive : 1439 zł / os. Już taki luksus Hotel Seal Of Star 5* all inclusive - 1679 zł / os. Turcja w tym roku jest tania! ************************* ************************* *************** Grecja : wyloty we wrześniu Hotel 3* , HB - 1508 zł / os. - region Chalkidiki Hotel 4* Akti ( bardzo śliczny ) HB - też Chalkidiki - 1756 zl / os. to są wszystko przykładowe cenki, jak coś pytajcie - chętnie poszukam ![]() edit : to są już całkowite cenki - zawierają przeloty, opłaty lotniskowe, transfery, wyżywienie wg opcji , opieka rezydenta i pilota, ubezpieczenia. Nie zawierają wizy - potrzebnej w Turcji i Egipcie ok 15 $ / os. i dodatkowych ubezpieczeń i wycieczek fakultatywnych.
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2008-12-18 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem tak - w biurze podróży muszą Cię poinformować o przepisach wjazdowych i wizowych danego kraju. Odnośnie tej ważności paszportu - miałam klientkę, która poleciała do Tunezji z paszportem już nie tyle nie ważnym , ale takim co jej się ważność kończył tam w kraju - jakby jej coś się stało , to byłoby gorzej z tym nieważnym już paszportem. ![]()
![]() |
#1886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Często takie dziwolągi przychodzą do mnie, chcą Malediwy za tysiąc złotych , hahaha ![]()
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
witam nowe bliźniaki !
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.