|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Ufff, wizaż nie działał
...Widzę, że nie ma chętnych na zdjęcia nauczycielek
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1864 |
|
Wtajemniczenie
|
witam rowniez
![]() jak faajnie,ze weekend juz! Nie uwierzycie ale poszlam spac juz o 22 wczoraj! po silowni i calym tygodniu bylam padnieta i zasnelam jak aniolek.. Obudzilam sie po 7 tak jak codzien do pracy ale czuje sie 100 razy bardziej wypoczeta. Leze teraz z laptopem w lozku co wkurza TZ bo marudzi,ze nie mzoe spac nie wiem co ze soba zrobic za bardzo bo za oknem ciemno..chyba posiedze na necie troche jeszcze albo sie drzemne albo zaparze kawke i bede wygladac wschodu slonca![]() milego poranka
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Poszły PW
![]() Miałam dzisiaj pojechać do kina Ale brak funduszy... Dobrze, że chociaż kupuję na zapas, bo nie miałabym teraz co jeść myszkowanie to chyba jednak niezupełnie moja wada ...
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze od godziny taka cisza
![]() a myślałam że bedę miała wiecej do nadrabiania po nocy u kolezanki ![]() jeszcze bez śniadania jestem - zjem już w domu
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Widać jaka z niej wiedźmaWłaśnie wygrzebałam jakieś pieniądze z kieszeni spodni, poszłam do sklepu po banany i wodę... Ech. Nienawidzę ludzi! Pech chciał, że spotkałam dziewczynę, która mnie bez powodu gnębi za żywota... Za każdym razem nie spuszcza ze mnie wzroku i szyderczo się śmieje. W dodatku mnie obgaduje. A ja nigdy nie zamieniłam z nią słowa! Stała z nogą w gipsie na rogu i kolejny raz to samo. Tak bacznie mnie obserwowała, że aż bąble z butów mi się splątały i o mało nie potknęłam się na ulicy... ![]() Chciałabym, żeby moja dzielnica zamieniła się w bezludną wyspę. Wystarczyłby laptop do kontaktowania się z Wami
|
|
|
#1869 | |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny, ja tylko melduję, że żyję i lecę do nauki, bo strasznie dużo mi się wszystkiego nawarstwiło. Nie wiem jak się z tym wyrobię.
![]() Cytat:
Ludzie bywaja beznadziejni, ale nie przejmuj się. Co cie to obchodzi?
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny my razem z Ewusią jesteśmy na 4
Więc staje się to coraz mniej zabawne![]() Wróciłam po 3 do domu, dziś wtsałam pare minut po 8 i wyszorowałam łazienkę Jeszcze tylko ogarnę swój pokój...![]() Mangośka dobrze Cię rozumię bo ja miałm dokładnie takie same sytuacje jeszcze kilka lat temu
|
|
|
|
#1871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chociaż, przyznam szczerze, ja Was trochę nie rozumiem. Moim zdaniem ludzie są wspaniali. Jasne, nie wszyscy, ale większość jest fajna . Myślę, że ludzie są dobrzy z natury - zabrzmi to jak slogan, ale tak jest. Nie warto zamykać się na swiat z powodu kilku ewenementów, rezygnować z życia towarzyskiego przez jakiś głupków - po prostu olać ich.Sądzę, że człowiek jest już tak stworzony, że potrzebuje kontaktu z innymi, przyjaźni, ba, miłości, choćby podświadomie, nawet, gdy nie przyznaje się do tego przed samym sobą. Tylko wtedy jest szczęśliwy - gdy zaspokaja również potrzeby wyższego rzędu. Wymądrzam się? Na Waszym miejscu postarałabym się choć trochę otworzyć. Nie od razu, może za jakiś czas, troszeczkę... Stopniowo.
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1873 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a ja mam doło-nerwa wczoraj Typ spod ciemnej gwiazdy odegral tak piękną scenkę z inną laską, ze poczatkowo nie wiedziałam czy śmiać się czy plakać, potem mnie to bawilo (alkohol?) a teraz chce mi sie płakać ![]() i jeszcze kurde mi sie śnił ![]() nawet nowo poznany kolega (przy którym mało w narcyzm nie popadłam) nie poprawił mi humoru ![]()
|
||||
|
|
|
#1874 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
też bym czasem chciała, ale tak naprawdę nie warto się takiej chęci poddawać... Głowa do góry i nie przejmuj się ![]() Cytat:
zarządzanie zarządzaniu nierówne:PCytat:
Rozumiem, że imprezka się udała?![]() Cytat:
Trzeba wychodzić z założenia, że ludzie są dobrzy. Tak jest lepiej i...łatwiej - jak zawsze z pozytywnym nastawieniem. Często obgaduje się tych, którzy się izolują - bo po pierwsze się ich nie zna więc tworzy się własne teorie na ich temat, a po 2.-często izolacja postrzegana jest jako zachowanie pt. "jesteście beznadziejni i w ogóle nie chcę Was znać"... Warto się otworzyć, to raczej zawsze procentujeHeh, a ja wczoraj nigdzie nie poszłam bo się masakrycznie czułam i stwierdziłam, że wolę się wyspać i wykurować. Tym bardziej, że w niedzielę muszę być "na chodzie" ![]() Dziś czuję się trochę lepiej ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() EDIT: Mango, ja też chce fotki ![]() agatka-a weź nic nie mów:/ Miałam to samo niedawno - typ skakał koło takiej jednej jak nie wiem co, a ja musiałam robić dobrą minę do złej gry, życie jest czasem popi****rzone
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2007-12-01 o 12:25 Powód: dopisek |
||||
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Niedawno wróciłam z nocki u koleżanki A niebawem wybieram się z TŻ-tem i znajomymi na lodowisko ( ) . Muszę się jeździć nauczyćChyba wczoraj za dużo poszalałam z jedzeniem i czuję się taka gruubaa ... Przechodzę na redukcję ![]() Mango - Ja poproszę foteczki. Agatko - ![]() Milko - No,w porównaniu ze znajomymi wcześnie wstałaś ![]() Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zasoby ludzkie ![]() Imprezka przednia Chociaż doszłam do wniosku, że się starzeje , bo mi takie tłumy poprostu na nerwy działają i w pewnym momencie miałam ochotę rzucić to wszystko i wracać do domu Dodam, że nie było nocnego, a mam jakieś dwie godzinki do domu, no ale znajomi wyperswadowali mi ten szalony pomysł Jednka wolę imprezować na początku tygodnia![]() A co się w niedziele szykuje ![]() ![]() Też chce fotki ![]() ![]() Cytat:
Aguś po jednym andrzejkowym dniu ![]() Ty moja kruszynko Ja właśnie się kuruje mixem mięta z pokrzywką
|
|||
|
|
|
#1878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Następnym razem podejdź i kopnij ją w kostkę tzn. w kostke u zdrowej nogi ![]() A tak wogóle to witam Moje Drogie Normalnie nie mogę w to uwierzyć, ale... wstałam o 11.30 ![]() ![]() Sama nie wiem jak to się stało Ale przynajmniej wypoczęłam za wszystkie czasy ![]() A jak tam Wam mija sobotni (jak dla mnie ) poranek (śniadanie jem dopiero )Ahhh cały dzień będe się lenić ![]() Miłego dnia Btw. Dziś JUŻ 1 GRUDNIA ! ![]()
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Ok Milkuś,właśnie zaparzyłam sobie miętę
Ale o redukcji to i tak na poważnie myślę ...Wcale się nie starzejesz ![]() Tamonita Faktycznie,już 1dzisiaj![]() Niedługo Święta Kurde,ja to nawet jak pójdę bardzo późno spać to i tak nie śpię długo ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
już się ze wszystkim odsprzątałam
![]() byłoby fajnie gdyby nie perspektywa wkuwania ponad 100 polskich rzek na kartkówkę z geografii i przydałoby się nadrobić poolimpiadowe zaległości ![]() to będzie ciekawy dzień... już za pare dni, za dni parę... mamy w szkole mikołajki klasowe a ja jeszcze po prezent nie pojechałam ![]() bedę musiała znaleźć chwilkę w tygodniu
|
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to dlatego, że codziennie wstaje przed 6 i kilkakrotnie budze się w nocy..![]() Za 23 dni święta ![]()
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę każdej z Was cytować, bo zrobiłabym bałagan
![]() Tak więc, ostatnio nie mam szczęścia do sympatycznych ludzi ![]() Zawiodłam się na koleżaneczkach, chłopakach i psychopatach - tak więc robię mały odwyk i czuję się w 100% swobodniej. Na razie nie zmienię nic Być może(a raczej na pewno!) z nowym rokiem zmienię jakoś konkretnie swoją dotychczasową sytuację. A do chętnych zaraz powędrują fotki Agatko- nie ma to jak brak pieniędzy ![]() ![]()
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Padam. Nauka ze sprzataniem na zaminę. Grunt, ze juz prawie posprzatane mam ![]() Co do osób na dzielnicy. Jakoś neutralnie podchodzę do nich, wazni są dla mnie ci, którzy są dla mnie bliscy a reszte olewam ![]() I ja nie od razu wychodze z założenia, ze ludzie są dobrzy. Wiele razy sie przejechała i teraz, gdy poznaję człowieka.. stawiam go na przegranej pozycji. Dopiero po jakims czasie sie do niego przekonuję albo i nie Wiem, że to nie jest dobre, ale mi takie coś pasuje : )Faktycznie już 1 grudnia Jak ten czas szybko leci , niebawem Święta, studniówka, ferie i .. matura Btw. skończyłam juz prawie konspekt tylko za Chiny Ludowe nie chce mi się on zmieścic na 1 kartce A4 I Co ja mam w takiej sytuacji zrobic? ;/I śnieg już zniknął ;( Ale przykro.. a myslalam, że to się utrzyma do Świąt
|
#1884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie lubię wódki Agata Ale piwem czy winkiem nie pogardzę
|
|
#1885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj fakt czas leeeci mega szybko, normalnie szok ! Ahhh studniówka ale będziesz miała imprezke ![]() A tak wogóle to współczuje tej próbnej matury za ten tydzień, ja bym chyba umarła ze zdenerwowania ![]() Cytat:
![]() ![]() jakoś tak się mnie ostatnio kasa wyjątkowo trzyma, na wszystko mi szkoda jej wydawać (odpukac, żeby czasem nie zaczęła mi uciekać )Cytat:
jak najbardziej podpisuje się pod dziewczynami ! Btw. Dziewczyny co kupić rodzicom na gwiazdkę ? ![]() ![]()
|
|
|
#1886 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) Tylko czasem trudno jest się otworzyć, trudno jest zaufać ludziom i trudno jest do tego zycia towarzyskiego wrócić, skoro już się z niego zrezygnowało.To faktycznie musi odbywać się stopniowo i wbrew pozorom wcale nie jest łatwe. Przynajmniej dla mnie Cytat:
Zmniejszałam odstepy, skracalam co się dało..Ale faktycznie nie jest to proste.A do matury to jeszcze duuuuzo czasu, bez paniki Ja najwiecej sie nauczylam w ostatnim miesiącu![]() A studniowki to Ci zazdroszcze. Moją do tej pory wspominam z rozżewnieniem ![]()
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym mówią, że nic nie chcą. I jeszcze poza tym, to ja tam wcale ich nie znam
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Mangolinkoja też poproszę o zdjęcia
i nie przejmuj się jakimiś żałosnymi ludźmi którzy mają ze sobą tyle problemów że wyładowują się na innych .. Cytat:
![]() Wróciłam wreszcie do domu i nawet kawa nie dodała mi siły więc odmówiłam już moje spotkanie ze znajomymi Ale po zakupach jestem zadowolona ![]() Kupiłam sobie dużą grafitową? torbę, bluzeczke, i czarny pasek, a mama na Mikołaja zapłaciła za śliczny szalik, dłuugie rękawiczki, 2 czapki (1 kaszkietka i 1 włóczkowa), pistacjowy sweterko-golf i pierścionek ^^ hmm chyba mam ochotę na budyń (Znowu .. ! ) |
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Zastój ?
Hmm.. a ja własnie jem obiadzik ![]() Wcześniej coś wizaż padał chyba, bo kompletnie go otworzyć nie mogłam ![]() Śnieżka no to widze zakupy udane Gratuluje swoja drogą, to też bym chciała nową torbę mimo, że kupiłam sobie ostatnią 2 tygodnie temu
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

...

nie wiem co ze soba zrobic za bardzo bo za oknem ciemno..chyba posiedze na necie troche jeszcze albo sie drzemne
Ale brak funduszy... Dobrze, że chociaż kupuję na zapas, bo nie miałabym teraz co jeść
myszkowanie to chyba jednak niezupełnie moja wada

Dzięki
Więc staje się to coraz mniej zabawne
bo ja miałm dokładnie takie same sytuacje jeszcze kilka lat temu

Trzeba wychodzić z założenia, że ludzie są dobrzy. Tak jest lepiej i...łatwiej - jak zawsze z pozytywnym nastawieniem. Często obgaduje się tych, którzy się izolują - bo po pierwsze się ich nie zna więc tworzy się własne teorie na ich temat, a po 2.-często izolacja postrzegana jest jako zachowanie pt. "jesteście beznadziejni i w ogóle nie chcę Was znać"... Warto się otworzyć, to raczej zawsze procentuje

i przydałoby się nadrobić poolimpiadowe zaległości