|
|
#1861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: gossip girl
a ja kocham ten serial;d I 1 sezon i 2;d a ubrania malo kiedy mi sie podobaja...tzn widze w nich kogos a nie siebie;d
aa S to z ta sukienka chyba przesadzila na swieto dziekczynienia, porazka;d |
|
|
|
|
#1862 |
|
Wtajemniczenie
|
ta sukienka to bardzo przesadzona
nie dosc ze brzydka to jeszcze taka nieswiateczna.. ostatnie 3 odcinki troche nudnawe ten tez w sumie malo nowego wniosl. mam nadzieje ze kolejny bedzie ciekawszy i ze wkrotce pozbeda sie tego cyrusa bo nie moge na niego patrzec.
|
|
#1863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Świąteczna sukienka Sereny dla mnie była śliczna, tylko kompletnie niedopasowana do okazji, i jeszcze te rajstopki Za dużo dla mojej delikatnej psychiki No i jak zobaczyłam Jenny na samym końcu odcinka, bez smokey eyes na pół twarzy wyglądała strasznie bezbronnie, aż się rozczuliłam
|
|
|
|
|
|
#1864 |
|
Raczkowanie
|
jesli beda sie trzymac troche ksiazki, to Cyrus wezmie slub z Eleonor i beda ze soba długo długo;p
|
|
|
|
|
#1865 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Zadomowienie
|
Uh, w końcu znalazłam czas na odcinek. Uważam, że lepszy od poprzedniego, atmosferą świąt mi zaleciało
. Tak sobie dumałam co do śmierci Barta i wywnioskowałam, że może popełnić samobójstwo, jak myślicie? Aaron jeszcze bardziej mnie denerwuje, Dan zresztą też . Jenny chyba w końcu wychodzi na prostą, na końcu odcinka bez makijażu oczu wygląda tak... bezbronnie.No i świetna scena Blair i Harolda jedzących placek . Fajnie, że N znowu się pojawił - uważam, że dobrze postąpił w sprawie ojca. Szkoda tylko, że nie było żadnego motywu B&C.
|
|
|
#1867 |
|
Raczkowanie
|
V strasznie działa mi na nerwy, a w ostatnim odcinku to z tym listem po prostu przesadziła :/ Ciekawa jestem którą N wybierze, bo wygląda na to, że obie dalej się w nim bujają.
A biedny C znowu został sam z ojcem... Wie ktoś w którym odcinku ma być ten pogrzeb? |
|
|
|
|
#1868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zupełnie jak nie ona.A co do samobójstwa, w trailerze następnego odcinka jest głos mówiący o wypadku ( nie dam sobi ręki uciąć, ale obstawiam "There was an accident" xD), to mi baaardzo pasuje do tej całej śmierci Barta xD A pogrzeb... Jeśli faktycznie Bartowi się umrze w następnym odc, to pewnie uwiną się z pogrzebem najdalej w ciągu kolejnych dwóch. |
|
|
|
|
|
#1869 |
|
Konto usunięte
|
No wiec obejrzałam ten odcinek dziś rano podobał mi się tak średnio a to co mi zapadło w pamięć:
okropny sweterek A na kolacji z S za krótka spódnica S na świecie dziękczynienia, na dodatek jej pupa wyglądała na 2 razy większą niż jest Całe to kłamanie S by się przypodobać A Wielka niezależność J która jak zawsze z podkulonym ogonem wraca do tatusia. No i V która z jednej strony okazała się świetną przyjaciółka dla N a z drugiej dwulicowa suką dla J |
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
hmm dziwny nate myslalam ze mu zalezy na J...
dziwie sie Vanessie ze przeczytala ten list... |
|
|
|
|
#1871 |
|
Konto usunięte
|
przeczytała bo jest fałszywa, a biedny N myśli ze J nic do niego nie czuje bo nie dała żadnego znaku po jego liście(którego tak naprawdę nie przeczytała) wiec dał sobie spokój.
|
|
|
|
|
#1872 |
|
Rozeznanie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9809894]przeczytała bo jest fałszywa, a biedny N myśli ze J nic do niego nie czuje bo nie dała żadnego znaku po jego liście(którego tak naprawdę nie przeczytała) wiec dał sobie spokój.[/quote]
Zawsze wiedziałam, że V. to straszna pipa... Przepraszam, za brzydkie słowo ale lepszego mnie mogę znaleźć.
|
|
|
|
|
#1873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja myślę, że pogrzeb może być nawet w tym samym odcinku, chociaż jeśli wypadek będzie zaraz na końcu to pewnie w następnym.
|
|
|
|
#1874 |
|
Raczkowanie
|
Tjaaa.... zawsze, kiedy pokazują B&C w trailerach i wygląda na to, że są dla siebie mili albo flirtują, to potem sie okazuje, że suma summarum na końcu i tak nie jest dobrze, - zawsze tak jakoś odwrotnie (chyba, żeby tak faktów nie wyprzedzać i widza zaskoczyć)
Tak samo z tym wypadkiem- te słowa słyszy Serena i można by przypuszczać, że chodzi o Aarona, L. albo jej brata. Zawsze przewrotnie ![]() Nas nikt tu nie zwiedzie, bo wiemy już kto będzie miał ten 'accident'... ![]()
|
|
#1875 |
|
Przyczajenie
|
heh
ja uwielbiam ten serial * ! ale te ostatnie odcinki 2 nudne.... w 11 Serena miała cudowne włosy!! ale powiem wam, że jestem spragniona scen B&C .. mam nadzieje że w tym 12 coś bedzie fajnego;p i ciesze sie ze Bart umrze!! nareszcie;p a V mnie tak wkurza że nie moge jej ogladac. Wole N z J już
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1876 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam cicha nadzieje że N wybierze J ... swoją droga też nie lubie V, denerwowała mnie od samego początku wszędzie się miesza i niekiedy wydaje mi sie że na siłe chce sie wkręcić w towarzystwo :/ |
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
hmm dzis wtrorek a nie ma odc do sciagnecia?
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
buu
|
|
|
|
|
#1881 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Raczkowanie
|
Czyli nie mnie jednej tak jakoś łyso bez sprawdzania ściągania co pięć minut?
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Raczkowanie
|
nie wiecie gdzie można oglądnąc najnowszy odcinek online?;] bo na youtubie nie ma jeszcze, ściąga się strasznie powoli a te wszystkie strony watchfreeblablabla chca zakladania jakichś kont w bankach albo coś =/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1884 |
|
Zadomowienie
|
wasz odc też został tak dziwnie ucięty na samym końcu?
jakby coś później jeszcze miało być.
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Rozeznanie
|
Tak, mój tez się tak kończy
![]() Ale to chyba tak ma być i tyle. Ogólnie odcinek świetny... Nareszcie coś się dzieje, szczególnie pomiędzy B. i C.
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Raczkowanie
|
Mój też
![]() Odcinek niezły, ale nie sądzę żebym kiedykolwiek była w stanie pojąć tok myślenia N - V spotykała się z nim przez miesiąc za plecami J i ukradła list, ale i tak uważa ją za świętą, natomiast J jest traktowana jak zło wcielone, a jedyne, co zrobiła... Co ona właściwe zrobiła? Dziesięciosekundowe prześwietlenie sukienki V? Boże, co za pokrętne myślenie
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Raczkowanie
|
Omg nienawidzę Vanessy xP Ej ale martwi mnie, bo gdzieś przeczytałam, że to ostatni odcinek w 2008 r, to prawda?
będzie przerwa?
|
|
#1888 |
|
Raczkowanie
|
ściagnelam 12 odcinek ale coś nie działa i musze sciagac jeszcze raz
a macie moze napisy ?
|
|
|
#1889 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie..napisy...ja przeszukałam wszystko i nie ma. jedynie na napisy24 niby są ale ja tam dopiero założyłam profil i mi pisze że moje konto nie zostało jeszcze aktywowane :/ może są na jakiejś innej stronie albo nie wiem, rapidshare?
|
|
#1890 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam angielskie napisy z tvsubtitles.net , tam zawsze są b.szybko. Ale co z tą przerwą? Będzie za tydzień następny odcinek czy dopiero w 2009? :P
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.

nie dosc ze brzydka to jeszcze taka nieswiateczna.. ostatnie 3 odcinki troche nudnawe ten tez w sumie malo nowego wniosl. mam nadzieje ze kolejny bedzie ciekawszy i ze wkrotce pozbeda sie tego cyrusa bo nie moge na niego patrzec.

), i całość nie fascynuje jak wcześniej

* ! ale te ostatnie odcinki 2 nudne.... w 11 Serena miała cudowne włosy!! ale powiem wam, że jestem spragniona scen B&C .. mam nadzieje że w tym 12 coś bedzie fajnego;p i ciesze sie ze Bart umrze!! nareszcie;p a V mnie tak wkurza że nie moge jej ogladac. Wole N z J już 
jakby coś później jeszcze miało być.