Byłe tableciary plotkary II - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-21, 17:13   #1861
kasiasiar
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Zawsze mam tak, ze ostatnia tabletke z opakowania biorę w srodę Ale ostatnio perzez te wszystkie wyjzdy, załatwianie spraw, egipty zdarzyło się, ze po wzieciu tabletki w srode została mi jescze jedna I własciwie nie wiedząc , kiedy jej nie wzięłam darowałam ją sobie. potem była @(która przyszła dzień wcześniej i dzień wcześniej sobie poszła) a potem były przytulanki kilka dni z rzedu bez dodatkowego zabezpieczenia bo całkiem o tej jednej nie wzietej tabl zapomniałam hi hi
Więc może ??????
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 17:15   #1862
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Kasiu tylko na chwilke weszlam
Asiu
Misia zobaczysz i Twój się nawróci na szczęście ja ze swoim tego problemu nie mam ufffff
Pomidorko śpij smacznie
Ja22 slicznie wygladacie na tych zdj zycze oby malutka dalej sie dobrze rozwijala aaa tesciowa nie ma sie co przejmowac, juz taki ich urok
Emi prosze usmiech

Dziś dostalam wyplate w koncu ahhhhh jak sie ucieszylam w koncu bede mogla kase odlozyc
no ja raczej usmiechu nie szczele bo własnie sie załamałam! ! u nas zamiast sie polepszac to jest coraz gorzej.... cos mi sie zdaje ze nawet na zapłate slubu w usc nas nie bedzie stac...
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 17:17   #1863
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Zawsze mam tak, ze ostatnia tabletke z opakowania biorę w srodę Ale ostatnio perzez te wszystkie wyjzdy, załatwianie spraw, egipty zdarzyło się, ze po wzieciu tabletki w srode została mi jescze jedna I własciwie nie wiedząc , kiedy jej nie wzięłam darowałam ją sobie. potem była @(która przyszła dzień wcześniej i dzień wcześniej sobie poszła) a potem były przytulanki kilka dni z rzedu bez dodatkowego zabezpieczenia bo całkiem o tej jednej nie wzietej tabl zapomniałam hi hi
Więc może ??????
nono wiec moze moze czymam kciuki za was aby sie udało(wiecie co):kci uki::kciu ki:
Stary 2008-01-21, 17:20   #1864
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
nono wiec moze moze czymam kciuki za was aby sie udało(wiecie co):kci uki::kciu ki:

Emi a z pieniazkami tak krucho??? Pio nie zarabia??
Stary 2008-01-21, 17:23   #1865
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kasiu mocne czekamy na dobre wiesci
Emi hmmmmm az tak krucho jest?? Poczekacie, zobaczycie, Pio dostanie wyplete i na USC starczy Nie smutaj sie... Nie wolno

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 21:11   #1866
kachula27
Zakorzenienie

A ja wpadlam Wam kochane dobranoc powiedziec a tutaj taka cisza..........
Dobranoc kochane wizazanki papap

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 21:21   #1867
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

nie pio zarabia i z tym nie ma problemu tylko stare brudy wychodza zeby je wyprac...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-21, 21:25   #1868
kachula27
Zakorzenienie

Emi nie martw sie kochana,poradzicie sobie i bedzie slub jak marzenie,tylko glowa do gory i nie martwic sie prosze

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 07:37   #1869
kina2807
Zakorzenienie

Witam Was dziewczynki
ale tu dzis cisza, nikt nie pisze od rana
bylam wczoraj w salonie i namierzylam sie sukni, ze az mnie glowa rozbolala
wybralam juz ta jedyna, tylko niestety padly mi baterie w aparacie, siostra zrobila zdjecia komorka, ale tam praktycznie nic nie widac, przesle Wam chociaz te zdjecia, a na dole oryginal sukni(na zywo wyglada duuuuuuzo lepiej)
okazalo sie, ze lepiej wygladalam w gorsecie, bo mam roznice duza miedzy pupa a pasem z tylu i dopiero gorset mogl sie ladnie w to wpasowac, ale okazalo sie, ze ta wlasnie suknia jest z tylu wiazana jak gorset i lezy jak na mnie szyta (rozmiar 36). mam nadzieje, ze Wam sie spodoba.
Bede do tego miala atlasowy szal w takim kolorze jak suknia i gladki ciety welon(bez zadnych lamowek i obszyc)

Kasiasiarku trzymam baaaardzo mocno kciukaski, zeby sie udalo wiadomo co
Emi mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy miedzy Toba a Pio i bedzie jeszcze lepiej niz dotychczas
wszystkie dziewczynki pozdrawiam i zycze udanego dzionka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1198001893_12_184.jpg (75,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1198001909_13_184.jpg (84,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1198001930_14_184.jpg (72,0 KB, 10 załadowań)

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 08:17   #1870
kasiasiar
Zakorzenienie

Kiniu a ja właśnie najpierw zobaczyłam zdjęcia z maila i pomyślałam sobie : " Kinia dopiero w tej sukni wyglada na prawdę szałowo " A tu prosze i Ty tak myslisz
Suknia pieknie eksponuje biust oraz ślicznie podkreśla wciecie w talii.
Może jest bardziej matowa, mniej sie błyszczy niż poprzedniczka ale wg mnie i tak jest bardziej elegancka
Stary 2008-01-22, 08:24   #1871
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kiniu a ja właśnie najpierw zobaczyłam zdjęcia z maila i pomyślałam sobie : " Kinia dopiero w tej sukni wyglada na prawdę szałowo " A tu prosze i Ty tak myslisz
Suknia pieknie eksponuje biust oraz ślicznie podkreśla wciecie w talii.
Może jest bardziej matowa, mniej sie błyszczy niż poprzedniczka ale wg mnie i tak jest bardziej elegancka
dzieki Kasiu, na zywo ta suknia ma na dekolcie takie drobne mieniace sie kamyczki, a material to atlas, wiec wyglada slicznie, na tych zdjeciach nic nie widac niestety, ale w talii jest idealna, przez to, ze z tylu jest wiazanie gorsetowe i z przodu te poprzeczne marszczenia dopiero widac talie

Kasiu a Ty kiedy zaczynasz poszukiwania tak na dobre? z przymiarkami?

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-22, 08:25   #1872
Ray
Zakorzenienie

hej dziewuszki..

kinia ta suknia pasuje idealnie!! .. bardzo ladnie exponuje biust a zarazem wyszczupla talje... uwazam ze powinnas tego typu wziasc suknie a nawet wlasnie ta nie ma porownania z poprzednia...

u nas leje buuu....

mi rosna cycuszki boze... normalnie mnie bola... ciekawa jestem jakich rozmiarow beda heheh zawsze mialam maly biust to sie moze chodz naciesze troche wiekszym

ale czuje sie jak slon maly echh... jakos tak niewyglednie... nie wiem czy to moj podly nastroj zwiazany z pogoda czy faktycznie zaczynam wygladac tragicznie hehehe....
Stary 2008-01-22, 08:30   #1873
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
hej dziewuszki..

kinia ta suknia pasuje idealnie!! .. bardzo ladnie exponuje biust a zarazem wyszczupla talje... uwazam ze powinnas tego typu wziasc suknie a nawet wlasnie ta nie ma porownania z poprzednia...

u nas leje buuu....

mi rosna cycuszki boze... normalnie mnie bola... ciekawa jestem jakich rozmiarow beda heheh zawsze mialam maly biust to sie moze chodz naciesze troche wiekszym

ale czuje sie jak slon maly echh... jakos tak niewyglednie... nie wiem czy to moj podly nastroj zwiazany z pogoda czy faktycznie zaczynam wygladac tragicznie hehehe....
dzieki Ray, skoro juz jestes druga osoba tu na wizazu, ktora tak twierdzi i oprocz tego jeszcze moja siostra, ktora widziala mnie na zywo, to znaczy, ze to wlasnie ta suknia

Ray to bedziesz miala duze cycuszki, bo juz nawet na zdjeciu w avatarze sa spore, ale to akurat nie minus, tylko szkoda, ze bola

Mąż i żona...
Stary 2008-01-22, 08:31   #1874
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Kasiu a Ty kiedy zaczynasz poszukiwania tak na dobre? z przymiarkami?
Kiniu ja dopiero koniec marca/ początek kwietnia. wtedy planuje być w Polsce Choć u mnie w miasteczku jest jeden salonik, jeden ogromny jest w Kristiansand (1,5 h jazdy od nas) i jeden duzy w Stavanger (2h jazdy) więc może sie skuszę. Jak w niedzielę byliśmy w Stavanger to przejeżdzalismy koło tego salonu i mieli 30% obnizki. Ale ja na razie jeszcze nie mierzę bo chcę troszke schudnąc- choć ile można schudnąć w 2 mce???? szczególnie siedząć w domu i objadając sie czekoladą

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
u nas leje buuu....

AZ uns o dziwo pierwszy raz od nie wiem ilu miesięcy mamy słoneczny dzień to znaczy słońca jeszcze nie widzę bo jest za górami ale widzę błękitne niebo Może się na spacer później wybiorę

Ray nie łam się zjedz sobie kawałek czekolady i humor wróci
Stary 2008-01-22, 08:33   #1875
kasiasiar
Zakorzenienie

Kiniu a Wy juz macie załatwiony zespół muzyczny???
Stary 2008-01-22, 08:35   #1876
Mijalea
Zakorzenienie

Kiniu, ja uwazam, z suknia pierwsza klasa. Naprawde ladna i widac, ze material ladniej sie prezentuje od poprzedniej

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 08:35   #1877
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kiniu ja dopiero koniec marca/ początek kwietnia. wtedy planuje być w Polsce Choć u mnie w miasteczku jest jeden salonik, jeden ogromny jest w Kristiansand (1,5 h jazdy od nas) i jeden duzy w Stavanger (2h jazdy) więc może sie skuszę. Jak w niedzielę byliśmy w Stavanger to przejeżdzalismy koło tego salonu i mieli 30% obnizki. Ale ja na razie jeszcze nie mierzę bo chcę troszke schudnąc- choć ile można schudnąć w 2 mce???? szczególnie siedząć w domu i objadając sie czekoladą
Kasiu ja bym sie skusila na przymiarki, zawsze juz bedziesz wiedziala jak wygladasz i wtedy mozesz podjac decyzje o schudnieciu, bedziesz wiedziala przynajmniej w jakich miejscach suknia zle lezy, a moze znajdziesz juz teraz idealna, do mojej sylwetki tez mam wiele zastrzezen, ale ten fason akurat zakryl wszystkie wady, a wyeksponowal walory, mysle, ze warto poprzymierzac

Mąż i żona...
Stary 2008-01-22, 08:37   #1878
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kiniu a Wy juz macie załatwiony zespół muzyczny???
tak, zespol juz zalatwialismy w listopadzie
Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Kiniu, ja uwazam, z suknia pierwsza klasa. Naprawde ladna i widac, ze material ladniej sie prezentuje od poprzedniej
dzieki Madziu, tez mysle, ze jest bardziej elegancka i czulam sie w niej bosko

a jak Ty sie czujesz Kochana? brzuszek rosnie?

Mąż i żona...
Stary 2008-01-22, 08:43   #1879
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
tak, zespol juz zalatwialismy w listopadzie

dzieki Madziu, tez mysle, ze jest bardziej elegancka i czulam sie w niej bosko

a jak Ty sie czujesz Kochana? brzuszek rosnie?
Dobry material jest wazny, widac potem roznice jak sie suknia uklada i jak sie czujesz, ja chyba mialam tez taki

Brzuszek powoli rosnie, wczoraj stroilam sie przed lustrem i wygladalam juz jak mala ciezarowka z malenkim brzuszkiem. Czyli powoli do przodu

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-22, 08:43   #1880
kasiasiar
Zakorzenienie

Może i tak zrobię?? Może któregos dnia sie wybiorę na przymiarki??? Tylko tutaj nie mam za bardzo z kim iść, musiałabym z TZ bo koleżanek z pracy na pewno nie wezmę.

My mamy troszke problemów ze znalezieniem fajnego zespołu. Juz prawie mieliśmy na oku fajny zespół tzn fajnie grają, nie piją w trakcie imprezy.Tylko jak rodzice pojechali ich zobaczyć w trakcie czyjegos ślubu to byli 2 h od rozpoczęcia zabawy a facet już cały był przepocony i brzydko pachniał aż na całej sali było czuć
Stary 2008-01-22, 08:44   #1881
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Dobry material jest wazny, widac potem roznice jak sie suknia uklada i jak sie czujesz, ja chyba mialam tez taki

Brzuszek powoli rosnie, wczoraj stroilam sie przed lustrem i wygladalam juz jak mala ciezarowka z malenkim brzuszkiem. Czyli powoli do przodu
a wyslalabys jakies zdjecia na maila? chociaz jedno

Mąż i żona...
Stary 2008-01-22, 08:45   #1882
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Może i tak zrobię?? Może któregos dnia sie wybiorę na przymiarki??? Tylko tutaj nie mam za bardzo z kim iść, musiałabym z TZ bo koleżanek z pracy na pewno nie wezmę.

My mamy troszke problemów ze znalezieniem fajnego zespołu. Juz prawie mieliśmy na oku fajny zespół tzn fajnie grają, nie piją w trakcie imprezy.Tylko jak rodzice pojechali ich zobaczyć w trakcie czyjegos ślubu to byli 2 h od rozpoczęcia zabawy a facet już cały był przepocony i brzydko pachniał aż na całej sali było czuć
o jejku, nieprzyjemna sprawa, trzymam kciuki, zebyscie jednak znalezli cos fajnego

Mąż i żona...
Stary 2008-01-22, 08:49   #1883
Ray
Zakorzenienie

ja slodkie ciagle jem pupe mam juz chyba wieksza niz brzuch hehehe.... no nic.... ja moze po obiedzie wyjde z domu nawet w ten deszcz ilez mozna siedziec kupie sobie pedzel do podkladu i do cieni bo moje sie zgubily buuu... i bede happy w koncu jak dzidzia przyjdzie bede sobie zalowac jak sie znam a tak chodz troche dla siebie moge teraz przeznaczyc

wczoraj moj maz zamowil rozek slicznuchny jeszcze kilaka rzeczy do kupienia zostalo i bede przygotowana

ide sie w koncu umyc ale len sie zrobilam
Stary 2008-01-22, 09:03   #1884
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
a wyslalabys jakies zdjecia na maila? chociaz jedno
pliz:
Stary 2008-01-22, 11:08   #1885
mezatka07
Zakorzenienie

Kinia dzieki za zdjecia nie wiem czy powinnam to pisac, ale jedno mi sie podoba w tej sukni a drugie nie. Ale wole to zostawic dla siebie, bo widze, ze wszyscy mysla inaczej i znowu bylby napad na mnie
oczywiscie najwazniejsze jest to, ze Ty sie w niej rewelacyjnie czujesz, bo to Ty bedziesz w niej brac slub a nie my
Stary 2008-01-22, 11:10   #1886
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Kinia dzieki za zdjecia nie wiem czy powinnam to pisac, ale jedno mi sie podoba w tej sukni a drugie nie. Ale wole to zostawic dla siebie, bo widze, ze wszyscy mysla inaczej i znowu bylby napad na mnie
oczywiscie najwazniejsze jest to, ze Ty sie w niej rewelacyjnie czujesz, bo to Ty bedziesz w niej brac slub a nie my
Asiu ale na PW mozesz mi smialo napisac, bede wdzieczna za krytyczne uwagi

Mąż i żona...
Stary 2008-01-22, 11:15   #1887
kasiasiar
Zakorzenienie

Znalazłamw internecie stronkę salonu ślubnego , jednego z tych o których pisałam wyżej. Suknie baaardzo przecietne natomiast ceny, ze ho ho wystraszyć sie idzie

Jak chcecie zobaczcie same www.agape-brud.no

brud to slub
neste side- następna strona
jak najedziecie myszka na miniaturkę zdjęcia to powiekszy sie ono po lewej stronie, jak klikniecie myszka raz to otworzy sie duze w nowym oknie
pris to cena i to jest najlepsze, komedia dzielcie ceny na 0,45zł
Stary 2008-01-22, 11:17   #1888
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłamw internecie stronkę salonu ślubnego , jednego z tych o których pisałam wyżej. Suknie baaardzo przecietne natomiast ceny, ze ho ho wystraszyć sie idzie

Jak chcecie zobaczcie same www.agape-brud.no

brud to slub
neste side- następna strona
jak najedziecie myszka na miniaturkę zdjęcia to powiekszy sie ono po lewej stronie, jak klikniecie myszka raz to otworzy sie duze w nowym oknie
pris to cena i to jest najlepsze, komedia dzielcie ceny na 0,45zł
no niezle niezle, przesadzili na prawde z tymi cenami

Mąż i żona...
Stary 2008-01-22, 11:21   #1889
mezatka07
Zakorzenienie

nie Kinia ja rezygnuje ze swoich uwag naprawde, nie lubie nic krytykowac a pozniej jeszcze moze na slubie bedziesz sie zatanawiac czy wszystko z suknia ok czy nikt nie uwaza tak samo jak ja, wiec wiesz.... czasem lepiej nie wiedziec
moze napisze to, co jest wielgachnym plusem- bardzo ladnie widac talie, slicznie to wyglada
ale chyba ogolnie jak sie przyjrzalam tym fotkom i poprzednim to chyba ta zrobila na mnie wieksze wrazenie
Stary 2008-01-22, 11:22   #1890
kasiasiar
Zakorzenienie

np to coś kosztuje ok 23 tys zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 748.jpg (87,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 747.jpg (64,5 KB, 12 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości