|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Zawsze mam tak, ze ostatnia tabletke z opakowania biorę w srodę
zdarzyło się, ze po wzieciu tabletki w srode została mi jescze jedna I własciwie nie wiedząc , kiedy jej nie wzięłam darowałam ją sobie. potem była @(która przyszła dzień wcześniej i dzień wcześniej sobie poszła) a potem były przytulanki kilka dni z rzedu bez dodatkowego zabezpieczenia bo całkiem o tej jednej nie wzietej tabl zapomniałam hi hiWięc może ?????? |
|
|
|
#1862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cos mi sie zdaje ze nawet na zapłate slubu w usc nas nie bedzie stac...
|
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() :kci uki:![]() :kciu ki:
|
|
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Emi a z pieniazkami tak krucho??? Pio nie zarabia?? |
|
|
|
|
#1865 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiu mocne
czekamy na dobre wiesci ![]() Emi hmmmmm az tak krucho jest?? Poczekacie, zobaczycie, Pio dostanie wyplete i na USC starczy Nie smutaj sie... Nie wolno
|||||||||||||||||||||
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wpadlam Wam kochane dobranoc powiedziec a tutaj taka cisza..........
Dobranoc kochane wizazanki papap
|
#1867 |
|
Zadomowienie
|
nie pio zarabia i z tym nie ma problemu tylko stare brudy wychodza zeby je wyprac...
|
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Emi nie martw sie kochana,poradzicie sobie i bedzie slub jak marzenie,tylko glowa do gory i nie martwic sie prosze
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczynki
ale tu dzis cisza, nikt nie pisze od rana ![]() bylam wczoraj w salonie i namierzylam sie sukni, ze az mnie glowa rozbolala wybralam juz ta jedyna, tylko niestety padly mi baterie w aparacie okazalo sie, ze lepiej wygladalam w gorsecie, bo mam roznice duza miedzy pupa a pasem z tylu i dopiero gorset mogl sie ladnie w to wpasowac, ale okazalo sie, ze ta wlasnie suknia jest z tylu wiazana jak gorset Bede do tego miala atlasowy szal w takim kolorze jak suknia i gladki ciety welon(bez zadnych lamowek i obszyc) ![]() Kasiasiarku trzymam baaaardzo mocno kciukaski, zeby sie udalo wiadomo co ![]() Emi mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy miedzy Toba a Pio i bedzie jeszcze lepiej niz dotychczas wszystkie dziewczynki pozdrawiam i zycze udanego dzionka |
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu a ja właśnie najpierw zobaczyłam zdjęcia z maila i pomyślałam sobie : " Kinia dopiero w tej sukni wyglada na prawdę szałowo "
Suknia pieknie eksponuje biust oraz ślicznie podkreśla wciecie w talii. Może jest bardziej matowa, mniej sie błyszczy niż poprzedniczka ale wg mnie i tak jest bardziej elegancka |
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu a Ty kiedy zaczynasz poszukiwania tak na dobre? z przymiarkami? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki..
kinia ta suknia pasuje idealnie!! .. bardzo ladnie exponuje biust a zarazem wyszczupla talje... uwazam ze powinnas tego typu wziasc suknie a nawet wlasnie ta nie ma porownania z poprzednia... u nas leje buuu.... mi rosna cycuszki boze... normalnie mnie bola... ciekawa jestem jakich rozmiarow beda heheh zawsze mialam maly biust to sie moze chodz naciesze troche wiekszym ale czuje sie jak slon maly echh... jakos tak niewyglednie... nie wiem czy to moj podly nastroj zwiazany z pogoda czy faktycznie zaczynam wygladac tragicznie hehehe....
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ray to bedziesz miala duze cycuszki, bo juz nawet na zdjeciu w avatarze sa spore , ale to akurat nie minus , tylko szkoda, ze bola
|
|
|
|
|
#1874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ray nie łam się zjedz sobie kawałek czekolady i humor wróci |
||
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu a Wy juz macie załatwiony zespół muzyczny???
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu, ja uwazam, z suknia pierwsza klasa. Naprawde ladna i widac, ze material ladniej sie prezentuje od poprzedniej
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zawsze juz bedziesz wiedziala jak wygladasz i wtedy mozesz podjac decyzje o schudnieciu, bedziesz wiedziala przynajmniej w jakich miejscach suknia zle lezy, a moze znajdziesz juz teraz idealna
|
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
tak, zespol juz zalatwialismy w listopadzie
Cytat:
a jak Ty sie czujesz Kochana? |
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brzuszek powoli rosnie, wczoraj stroilam sie przed lustrem i wygladalam juz jak mala ciezarowka z malenkim brzuszkiem. Czyli powoli do przodu
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Może i tak zrobię?? Może któregos dnia sie wybiorę na przymiarki??? Tylko tutaj nie mam za bardzo z kim iść, musiałabym z TZ bo koleżanek z pracy na pewno nie wezmę.
My mamy troszke problemów ze znalezieniem fajnego zespołu. Juz prawie mieliśmy na oku fajny zespół tzn fajnie grają, nie piją w trakcie imprezy.Tylko jak rodzice pojechali ich zobaczyć w trakcie czyjegos ślubu to byli 2 h od rozpoczęcia zabawy a facet już cały był przepocony i brzydko pachniał aż na całej sali było czuć
|
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz jedno |
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, trzymam kciuki, zebyscie jednak znalezli cos fajnego |
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
ja slodkie ciagle jem pupe mam juz chyba wieksza niz brzuch hehehe.... no nic.... ja moze po obiedzie wyjde z domu nawet w ten deszcz ilez mozna siedziec kupie sobie pedzel do podkladu i do cieni bo moje sie zgubily buuu... i bede happy
![]() w koncu jak dzidzia przyjdzie bede sobie zalowac jak sie znam a tak chodz troche dla siebie moge teraz przeznaczyc ![]() wczoraj moj maz zamowil rozek slicznuchny jeszcze kilaka rzeczy do kupienia zostalo i bede przygotowana ![]() ide sie w koncu umyc ale len sie zrobilam
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia dzieki za zdjecia
i znowu bylby napad na mnie![]() oczywiscie najwazniejsze jest to, ze Ty sie w niej rewelacyjnie czujesz, bo to Ty bedziesz w niej brac slub a nie my
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłamw internecie stronkę salonu ślubnego , jednego z tych o których pisałam wyżej. Suknie baaardzo przecietne natomiast ceny, ze ho ho wystraszyć sie idzie
![]() Jak chcecie zobaczcie same www.agape-brud.no brud to slub neste side- następna strona jak najedziecie myszka na miniaturkę zdjęcia to powiekszy sie ono po lewej stronie, jak klikniecie myszka raz to otworzy sie duze w nowym oknie pris to cena i to jest najlepsze, komedia dzielcie ceny na 0,45zł
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
nie Kinia ja rezygnuje ze swoich uwag
naprawde, nie lubie nic krytykowac a pozniej jeszcze moze na slubie bedziesz sie zatanawiac czy wszystko z suknia ok czy nikt nie uwaza tak samo jak ja, wiec wiesz.... czasem lepiej nie wiedziec![]() moze napisze to, co jest wielgachnym plusem- bardzo ladnie widac talie, slicznie to wyglada ale chyba ogolnie jak sie przyjrzalam tym fotkom i poprzednim to chyba ta zrobila na mnie wieksze wrazenie
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
np to coś kosztuje ok 23 tys zł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

zdarzyło się, ze po wzieciu tabletki w srode została mi jescze jedna
I własciwie nie wiedząc , kiedy jej nie wzięłam darowałam ją sobie. potem była @(która przyszła dzień wcześniej i dzień wcześniej sobie poszła) a potem były przytulanki kilka dni z rzedu bez dodatkowego zabezpieczenia bo całkiem o tej jednej nie wzietej tabl zapomniałam
hi hi

zycze oby malutka dalej sie dobrze rozwijala
cos mi sie zdaje ze nawet na zapłate slubu w usc nas nie bedzie stac...