![]() |
#1861 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Martuś no a jak ja bym wyekspediowała Miśka do jego łóżeczka, to bym miała dla siebie może wreszcie Hadziego
![]() ![]() MadziaM dzięki ![]() ![]()
- Tygrysku...! - Co Prosiaczku? - NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... Edytowane przez Atiluj Czas edycji: 2008-06-28 o 22:34 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Zadomowienie
|
ta zabawka to takie dmuchane...hmmm COS
![]() ![]() a tu fotki jeszcze.fajna sprawa tylko trzeba sie namachac zeby tym trzachac ![]()
#1863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
irek spi caly czas z nami, jakos nocne harce witka (nie co noc, niekiedy mu sie zdarza) mu nie przeszkadzaja i na brak snu nie narzeka, Cytat:
http://www.allegro.pl/item386516529_...a_alegro_.html bo mi sie podoba takie cos, i sie zastanawiam czy by witowi nie kupic ![]()
![]() |
#1864 |
Zadomowienie
|
Pozwolicie, ze ja dzisiaj tylko od siebie napiszę, bo już 3 dni nie czytałam
![]() Narobiłam sie dzisiaj jak dziki osioł ![]() ![]() Cały dzień sprzątałam, prasowałam, gotowałam, a nogi to mi juz w dooopę włażą ![]() Widzę, ze mamy nową mamusię na wątku. Edytko witaj ![]() ![]() ![]() Jedziemy w końcu jutro do Warszawy. Wyjazd o 9 rano. Samochód będzie załadowany po brzegi, bo Ewka ma 2 walizki, 2 torby i kilka worków, bo już nie miała wiecej walizek ![]() W poniedzialek do pracy idę, to na pewno nadrobię ![]() Miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zadomowienie
|
marta dokladnie takie samo.dobra spadam bo rafal chce sie dopchac do kompa a jutro jedziemy na wies do tesciow
#1866 |
Zadomowienie
|
Wpadłam zerknąć i co widzę...?? NOwą mamusię
![]() Witaj Edytko. Jestem mamą Uleńki, urodzonej 13 marca 2007 ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem tez okropnym niedowiarkiem i póki co będę ostrożna i do znajomych, którzy mogą oglądać moje zdjęcia w albumie dodam Cię później. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz, ale miałyśmy tu niezłe harce i wolę być ostrożną. Jak widzisz, niektórzy załączają fotki na forum, inni tworzą albumy w profilu użytkowanika. Właśnie - a'propo - moje pytanie pozostało BEZ ODZEWU ![]() Julitko nie ma czego ... ****Ula się obudziła**** .... zazdrościć. NIe możemy się zdecydować, ale jeszcze trochę czasu jest. Latanie po sklepach, często z Ulą (jęczącą, uciekającą) to nic fajnego ![]() ![]() Spadam do łazienki. Boli mnie migdał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
ikola - niech zgadne - prawy? biedna ikolka
![]() w sprawie albumow- to ci nie pomoge bo jeszcze sama nie czaje o co kaman, musze sie jutro tym zajac ![]() spadam spac ![]() do jutra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1868 |
Raczkowanie
|
czesc mamusie
![]() te dwojki przeklete nie daja nam zyc..noc okrutna po na kilka przerw,kwekanie,stękanie, placz i strasznie sie wiercil biedy...echhh...podalam ibufen no i jakos przetrwalismy ![]() franek ma dopiero 8 ząbków ![]() ja sie nie pogniewam o te pozniejsze dodanie do przegladaczy albumow bo i tak narazie nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ![]() dzis niedziela-nie lubie niedziel.a jeszcze mamy taka beznadziejna pogode ze raczej z domu dzis nie wyjdziemy..pada i wieje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz idę do kuchni rabotać. TZ z Ulą na spacerku. Ja wstałam przed 10.00. Teraz kończę śniadanko i potem obiad, prasowanie, ogarnięcie chaty i jutro wrrrrrrrr do roboty, do tej mojej ![]() PS. Dodałam wszystkie fotki, które chciałam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ikol_a Czas edycji: 2008-06-29 o 10:33 Powód: dopisek i poprawka ilości zębów Uli :) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Raczkowanie
|
franek ma 6 zebow gornych-1,2ki i trzonowe a na dole tylko jedynki
![]() ![]() Pomocniczka to taka ksywka bo on ciagle lata z odkurzaczem,miotla ,szmata i sprzata ![]() ![]() w srode wlasnie przyjezdza nasz krzysio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
hel-oł
![]() ![]() franka - my bylismy z witem na dwoch weselach, jedno jak mial ponad 3 miesiace, drugie bylo jak mial 7 miesiecy, byl mlodszy wtedy od naszych dzieci w tym momencie, mysle ze teraz byloby o niebo lepiej, wtedy bal sie muzyki, jak grala orkiestra to musialam z nim siedziec na zewnatrz, dobrze ze to bylo lato, teraz nasze dzieciaki sa starsze, a napewno bedzie kilkoro innych dzieci i franio bedzie mial towarzystwo, wiec nie martw sie na zapas ![]() moj wito tez ma narazie 8 zebow, gorne 1 i 2 i dolne 1 i 2 ikola - a moge lutownice wymienic na sokowirowke ![]()
![]() |
#1872 |
Zadomowienie
|
http://www.wrzuta.pl/film/5gYha53syr...mpowanym_czyms
dla dziewczyn ktore sie zastanawiaja nad kupnem tego pompowanego.
#1873 |
Raczkowanie
|
bylismy na spacerku
![]() ![]() ![]() wlasnie zajadam loda pomaranczowego ![]() a to mY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Raczkowanie
|
![]() moze zajrzycie http://www.mamaczytata.pl/pokaz/612/franeczek |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Raczkowanie
|
hej nikogo nie ma?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 |
Wtajemniczenie
|
Jestem jestem
![]() ![]() ![]() Ewa piękne to porzegnanie było.Aż się poryczałam.Wydaje mi się że tak jest lepiej - kiedy można się pożegnać.Na pewno ciężkie przeżycie ale chyba daje jakąś ulgę.W znaki też wierzę i na pewno Piotr będzie czuwał nad swoimi najbliższymi istotami. Wczoraj w Bartka wstąpiła jakaś kosmiczna energia i szalał do 23.46. Martuś u nas też strach przed kąpielą ale na działce.Za chiny nie wejdzie do brodzika.W zeszłym tygodniu nawet do łazienki nie chciał wejść.W tym już postęp bo wchodzi i myliśmy go w umywalce.Teściowa za tydzień ma urlop i planowaliśmy dłuższy pobyt ale nie wiem czy się wybierzemy przez to mycie.Mamy jeszcze wanienkę jakby co. Madziu Tati jak zawsze boska ![]() ![]()
#1877 |
Raczkowanie
|
czesc karolina-milo mi cie poznac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
franka- ale franiu ma fajną koszulke, prawdziwy kibic
madzia- filmik boski, juz namowilam tzta zebysmy kupili tą tube (59zl), i jeszcze u tego samego goscia kupimy basenik - grzybek (29zl) , no i wito bedzie mial zabawki na lato zapewnione ![]() my wlasnie wrocilismy z basenu i zamowilismy pizze, tz poszedl po cos do picia i bedzie kolacyjka, totalna rozpusta ![]() ![]() a gdzie jula i hadzik ![]()
#1879 |
Raczkowanie
|
tata mu kupil specjalnie na ten sezon meczowy ale ...powodow do dumy nie ma zeby to nosic,co?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1880 |
Wtajemniczenie
|
No i koniec weekendu...Tztet w pracy do 22... ze tez basen musi byc tak dlugo czynny
![]() Edytko skad jestes??? bo widze ze masz pomorze ?? Moze w koncu jako jedyna mieszkasz kolo mnie ![]() ![]() Hmm... widzeze chyba moj Kuba ma najmniej zebów... mamy od listopada 6 zebow ![]() Madzia Tati jak zwykle cud miód i orzeszki... sliczna jest i taka zwariowana. U nas pogoda dzis byla ekstra... cieplutko do samego wieczora, troszke pochmurno, ale slonce wychodzilo... Ok... zmykam sprzatac... przewinac Smroda, bo zrobil niespodzianke... Jutro ciezki dzien... ![]() Zajrze pewnie jeszcze... ale puki co buziaki ![]()
![]() |
#1881 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ewuś trzymaj się jutro.... może to głupie ale jak już będzie po pogrzebie to będzie jakby "lżej".... bo dopóki ten ktoś jest jeszcze "z nami" to chyba jest gorzej. Przynajmniej w moim przypadku tak było. Franiu - Edytko: ja jestem Agnieszka. Mam synka Piotrusia ur. 06 marca i córeczkę Paulinkę - 5 lat. Mężatką jestem od ponad 7 lat. A miesiąc temu "stuknęła" mi 30-stka. Piotruś jak to chłop .... ma oczywiście 5 motorków w dupce i nigdzie nie ma go więcej jak 3 minuty. Apetyt ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki wielki, niestety na dworze wszystko pcha do buzi więc cały czas na spacerkach zatykam go smoczkiem. Jednak średnio zabawnie jest gdy jadąc wózkiem po chodniku rzuca tego smoczka na środek jezdni a ja czatuję kiedy samochody przejadą żebym mogła go zabrać. Od wczoraj ma smoczka na wstążeczce na szyi ![]() Wisienko: a co z Twoją dietą? Jaka pizza? i może jeszcze napoje "kolorowe", które zawierają duuuzo cukru ![]() "totalna rozpusta" ... och ty rozpustnico ![]() Gołąbku: no to Ci bartuś zaszalał ![]() ![]() ![]() Miałam popisać więcej ale tz-cik redsika przyniół i trzeba na meczyk się szykować.... jeszcze tylko Paulinkę wysmarować pudrem płynnym i gotowe. Całe szczęście, że mocno jej nie wysypało i powooli już zaczynają robić sie strupki. No ale przecież musi wyzdrowieć szybko bo w sobote i w niedzielę mamy festyn ... a tam karuzele, samochody, kucyki i mnóstwo innych atrakcji... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
synta - ech.... cos mi sie w koncu od zycia nalezy, pizza za 16zl - a jaka radosc, do picia byl sok pomaranczowy 100%
#1883 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Marta a skąd Ty masz cenę 59 zł??? ![]() ![]() ![]() ![]() A może jeśli kilka z nas się zdecyduje na to coś - tubę-trampolinę to może ponegocjujemy cenę z gościem??? ![]() Franka zapodawaj szybko skąd Wy? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Wtajemniczenie
|
Martuś jesteśmy, jesteśmy
![]() ![]() ![]() ![]() Synta super, że tak szybko Paulince schodzą te centki ![]() ![]() Gołąbeczku moja ściąga się pyta, którego lipca masz te urodzinki? ![]() ![]() Ewa myślami będziemy jutro z Wami ![]() A żesz.... nie mogli jakiejś kobitce "nie kibicce" tego dzisiejszego dyżuru na basenie przydzielić ![]() Edytka fajnego masz kibica ![]() Noooo czas kibicować ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1885 |
Raczkowanie
|
![]()
freddy296 jestem ...och...blisko morza ze tak powiem...okolice Rowów i Ustki
![]() ja mam prosbe do ktorejs z was...zeby mi spisala wasze nicki+prawdziwe imiona+imiona dzieci bo inaczej NIGDY sie nie polapie kto jest kto ![]() poczatkujacym zawsze tak trudnoo ![]() moj Maly juz spi-ciekawe jaka noc nas czeka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Wtajemniczenie
|
Frania Ustka blizej niz Warszawa... ja kolo Kolobrzegu mieszkam
![]() Jula no wlasnie z ratowników wodnych sami chłopi... zadnych bab ![]() Pizze tez bym zjadła... ale nie dzis.. mam od wczoraj jakąs niestrawność i sie troszke mecze... bola mnie jelita i brzuch... ![]() a moze to nerwy przez pogrzebem... nie lubie pogrzebów ![]() Kuba mi po nodze samochodem jezdzi... Ostatnio bardzo polubil zabawy autkami ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 |
Raczkowanie
|
niedziele sa leniwe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Zadomowienie
|
Ale numer! Franka jest z mojej rodowitej miejscowości
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Frania a o listę proś naszą "starościnę" ![]() ![]() Julita ![]() ![]() ********* Właśnie się dowiedziałam, że z kolei oni często bywają w mojej miejscowości, bo mąż Franki ma tu rodzinę. ![]() A co się dzieje z kamilą??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Raczkowanie
|
julitka no to cie prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.