Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-28, 22:28   #1861
Atiluj
Wtajemniczenie

GG do Atiluj
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III

Martuś no a jak ja bym wyekspediowała Miśka do jego łóżeczka, to bym miała dla siebie może wreszcie Hadziego Oczywiście gdyby Misiek grzecznie spał w łóżeczku, bo inaczej to Hadzi by się nie wysypiał i do pracy chodziłby jak zombi

MadziaM dzięki Misiek też się rozkopuje a ja z uporem maniaka go przykrywam a później się dziwię czemu wstaję śpiąca
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...

Edytowane przez Atiluj
Czas edycji: 2008-06-28 o 22:34 Powód: dopisek
Atiluj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 22:28   #1862
madziaMADZIA
Zadomowienie

GG do madziaMADZIA

ta zabawka to takie dmuchane...hmmm COS calosc jest dmuchana i tati w tym szaleje.kupilsmy jej na dzien dziecka.mam filmik ale pewnie jest za dlugi i sie nie zalaczy

a tu fotki jeszcze.fajna sprawa tylko trzeba sie namachac zeby tym trzachac

"...Jak dzieci są malutkie to rodzice z miłości chcą je zjeść...a jak dorosną to żałują, że tego nie zrobili..."

ALBUMY
TATIANY
https://wizaz.pl/forum/album.php?u=104100
madziaMADZIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 22:34   #1863
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

Cytat:
Napisane przez Atiluj Pokaż wiadomość
Martuś no a jak ja bym wyekspediowała Miśka do jego łóżeczka, to bym miała dla siebie może wreszcie Hadziego Oczywiście gdyby Misiek grzecznie spał w łóżeczku, bo inaczej to Hadzi by się nie wysypiał i do pracy chodziłby jak zombi
to samo pomyslalam o was, ze w koncu hadzi moglby sie do zonki poprzytulac

irek spi caly czas z nami, jakos nocne harce witka (nie co noc, niekiedy mu sie zdarza) mu nie przeszkadzaja i na brak snu nie narzeka,

Cytat:
Napisane przez madziaMADZIA Pokaż wiadomość
ta zabawka to takie dmuchane...hmmm COS calosc jest dmuchana i tati w tym szaleje.kupilsmy jej na dzien dziecka.mam filmik ale pewnie jest za dlugi i sie nie zalaczy
CZY TO TAKIE CUUUS

http://www.allegro.pl/item386516529_...a_alegro_.html

bo mi sie podoba takie cos, i sie zastanawiam czy by witowi nie kupic
Wisniowysad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 22:36   #1864
bassienka
Zadomowienie

GG do bassienka Send a message via Skype™ to bassienka

Pozwolicie, ze ja dzisiaj tylko od siebie napiszę, bo już 3 dni nie czytałam

Narobiłam sie dzisiaj jak dziki osioł Myślałam, ze wieczorkiem sobie poczytam, ale nic z tego nie wyszło

Cały dzień sprzątałam, prasowałam, gotowałam, a nogi to mi juz w dooopę włażą

Widzę, ze mamy nową mamusię na wątku. Edytko witaj Ja mam na imie Basia. Jestem w tym samym wieku co Ty Moja córcia to Emilka, urodzona 21 lutego 2007

Jedziemy w końcu jutro do Warszawy. Wyjazd o 9 rano. Samochód będzie załadowany po brzegi, bo Ewka ma 2 walizki, 2 torby i kilka worków, bo już nie miała wiecej walizek

W poniedzialek do pracy idę, to na pewno nadrobię A teraz to idę spac, bo oczy to już mi same sie zamykają...

Miłej niedzieli

ALBUMY
[*] 18.06.2010
bassienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 22:38   #1865
madziaMADZIA
Zadomowienie

GG do madziaMADZIA

marta dokladnie takie samo.dobra spadam bo rafal chce sie dopchac do kompa a jutro jedziemy na wies do tesciow

"...Jak dzieci są malutkie to rodzice z miłości chcą je zjeść...a jak dorosną to żałują, że tego nie zrobili..."

ALBUMY
TATIANY
Stary 2008-06-28, 23:04   #1866
ikol_a
Zadomowienie

Wpadłam zerknąć i co widzę...?? NOwą mamusię
Witaj Edytko. Jestem mamą Uleńki, urodzonej 13 marca 2007 o 9.00. Franio super! Fajnie, że dołączylaś do nas. Zapodawaj fotki, pisz coś o Was. Frankowi DOPIERO DWÓJKI wychodzą???
Jestem tez okropnym niedowiarkiem i póki co będę ostrożna i do znajomych, którzy mogą oglądać moje zdjęcia w albumie dodam Cię później.
Mam nadzieję, że się nie pogniewasz, ale miałyśmy tu niezłe harce i wolę być ostrożną. Jak widzisz, niektórzy załączają fotki na forum, inni tworzą albumy w profilu użytkowanika. Właśnie - a'propo - moje pytanie pozostało BEZ ODZEWU Dobra - sama sobie poradzę i jutro zobaczę, czy mogę wkleić kolejne zdjęcia do albumu.

Julitko nie ma czego ...
****Ula się obudziła****
.... zazdrościć. NIe możemy się zdecydować, ale jeszcze trochę czasu jest. Latanie po sklepach, często z Ulą (jęczącą, uciekającą) to nic fajnego A nie wsponę już o kinieczności stania w miejscu i wyborze czegoś z katalogu, albo z rodzajów obić itd... Ula wtedy

Spadam do łazienki. Boli mnie migdał Zgadnijcie po której stronie

Nie walcz z życiem...i tak nie wyjdziesz z tego żywa...
ikol_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 23:45   #1867
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

ikola - niech zgadne - prawy? biedna ikolka

w sprawie albumow- to ci nie pomoge bo jeszcze sama nie czaje o co kaman, musze sie jutro tym zajac

spadam spac

do jutra

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-29, 07:31   #1868
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007

czesc mamusie
te dwojki przeklete nie daja nam zyc..noc okrutna po na kilka przerw,kwekanie,stękanie, placz i strasznie sie wiercil biedy...echhh...podalam ibufen no i jakos przetrwalismy
franek ma dopiero 8 ząbkówale na to tez nie ma reguly,prawda???
ja sie nie pogniewam o te pozniejsze dodanie do przegladaczy albumow bo i tak narazie nie wiem o co w tym wszystkim chodzia jakie mieliscie harce ze jestescie takie nieufne????

dzis niedziela-nie lubie niedziel.a jeszcze mamy taka beznadziejna pogode ze raczej z domu dzis nie wyjdziemy..pada i wiejejest nadzieja ze popoludniu sie wypogodzi?OBYdobra-ide robic sniadanie franio biega po mieszkaniu z miotła i odkurzaczem.dziwne..przec iez wczoraj sprzatalamachhhhh ta moja POMOCNICZKA kochana

http://www.garnek.pl/daczyk
Franka2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 09:56   #1869
ikol_a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Franka2007 Pokaż wiadomość
czesc mamusie
te dwojki przeklete nie daja nam zyc..noc okrutna (...)
franek ma dopiero 8 ząbkówale na to tez nie ma reguly,prawda???
Ano prawda, że nie ma reguły na ilość i tempo rośnięcia ząbków, ale wydawało mi się, że jest reguła na ich kolejność. A skoro Franio ma już 8 ząbków, a nie ma jeszcze dwójek, to jakie ma już ząbki? Ula ma 12. A szykują się kolejne.

Cytat:
ja sie nie pogniewam o te pozniejsze dodanie do przegladaczy albumow bo i tak narazie nie wiem o co w tym wszystkim chodzia jakie mieliscie harce ze jestescie takie nieufne????
szkoda czasu na te pierdoły Po prostu, jak wszędzie, tu również znajdują się oszuści, podglądacze. Ot! I tyle.

Cytat:
franio biega po mieszkaniu z miotła i odkurzaczem.dziwne..przec iez wczoraj sprzatalamachhhhh ta moja POMOCNICZKA kochana
czyżby tęsknota za córką?

Cytat:
Napisane przez Wisniowysad Pokaż wiadomość
ikola - niech zgadne - prawy? biedna ikolka

w sprawie albumow- to ci nie pomoge bo jeszcze sama nie czaje o co kaman, musze sie jutro tym zajac
A jakże. Wygrała Pani lutownicę!!! Dziękuję za szczere chęci

Zaraz idę do kuchni rabotać. TZ z Ulą na spacerku. Ja wstałam przed 10.00. Teraz kończę śniadanko i potem obiad, prasowanie, ogarnięcie chaty i jutro wrrrrrrrr do roboty, do tej mojej

PS. Dodałam wszystkie fotki, które chciałam Ana to komunikat też specjalnie dla Ciebie, bo nie zdążyłaś ostatnio obejrzeć zdjęć Uleńki, więc zapraszam do albumu

Edytowane przez ikol_a
Czas edycji: 2008-06-29 o 10:33 Powód: dopisek i poprawka ilości zębów Uli :)
Stary 2008-06-29, 10:12   #1870
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007

franek ma 6 zebow gornych-1,2ki i trzonowe a na dole tylko jedynkino i meczymy sie z dolnymi dwojkami

Pomocniczka to taka ksywka bo on ciagle lata z odkurzaczem,miotla ,szmata i sprzatadyskusyjnie oczywiscie...no i kiedys z mezem doszlismy do wniosku ze nasz Frank to 2 w 1-z urody corka a z charakteru synekdobre,co???

w srode wlasnie przyjezdza nasz krzysio w sobote idziemy na slub do kolegi-jedziemy z frankiemmoze ktoras ma doswiadczenia z pobytu smyka na takiej duuuzej i hucznej imprezie???jedno jest pewne-nie wybawie sie tak NORMALNIE do upadlego jak to sie robilo kiedy nie bylo Robaczka -na to jestem przygotowana ...ale troche sie boje ze Franio bedzie przerazony...chociaz nie nalezy do strachliwych dzieci

Stary 2008-06-29, 10:43   #1871
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

hel-oł

franka - my bylismy z witem na dwoch weselach, jedno jak mial ponad 3 miesiace, drugie bylo jak mial 7 miesiecy, byl mlodszy wtedy od naszych dzieci w tym momencie, mysle ze teraz byloby o niebo lepiej, wtedy bal sie muzyki, jak grala orkiestra to musialam z nim siedziec na zewnatrz, dobrze ze to bylo lato, teraz nasze dzieciaki sa starsze, a napewno bedzie kilkoro innych dzieci i franio bedzie mial towarzystwo, wiec nie martw sie na zapas

moj wito tez ma narazie 8 zebow, gorne 1 i 2 i dolne 1 i 2

ikola - a moge lutownice wymienic na sokowirowke
Stary 2008-06-29, 11:55   #1872
madziaMADZIA
Zadomowienie

GG do madziaMADZIA

http://www.wrzuta.pl/film/5gYha53syr...mpowanym_czyms

dla dziewczyn ktore sie zastanawiaja nad kupnem tego pompowanego.

ALBUMY
TATIANY
Stary 2008-06-29, 12:19   #1873
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007

bylismy na spacerkumoje dziecko musialoby od 6ej do 22ej siedziec na dworzu zeby spalic nadmiar energiibozzzze skad on ma tyle sily???wszedzie zajrzy,wszystkiego dotknie...echh..i niczego ani nikogo sie nie boi

wlasnie zajadam loda pomaranczowegojenyyyyyy kiedy minie ta niedziela....

a to mY
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SYNEK.jpg (36,0 KB, 22 załadowań)

Stary 2008-06-29, 12:45   #1874
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007

fajna zabawa
moze zajrzycie http://www.mamaczytata.pl/pokaz/612/franeczek

Stary 2008-06-29, 12:49   #1875
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007

hej nikogo nie ma?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-29, 14:18   #1876
golabek
Wtajemniczenie

Jestem jestem Mam na imię Karolina,29lat skończę za 20 dni,synek Bartul ur.11 marca,mężatka od 8lat.Tak w telegraficznym skrócie Też mamy 8 zębów 4 na górze i 4 na dole.M byliśmy na weselu jak mały miał 6mcy.Troszkę bał się orkiestry i byliśmy krótko.Teraz to by na pewno się wytańczył

Ewa piękne to porzegnanie było.Aż się poryczałam.Wydaje mi się że tak jest lepiej - kiedy można się pożegnać.Na pewno ciężkie przeżycie ale chyba daje jakąś ulgę.W znaki też wierzę i na pewno Piotr będzie czuwał nad swoimi najbliższymi istotami.

Wczoraj w Bartka wstąpiła jakaś kosmiczna energia i szalał do 23.46.

Martuś u nas też strach przed kąpielą ale na działce.Za chiny nie wejdzie do brodzika.W zeszłym tygodniu nawet do łazienki nie chciał wejść.W tym już postęp bo wchodzi i myliśmy go w umywalce.Teściowa za tydzień ma urlop i planowaliśmy dłuższy pobyt ale nie wiem czy się wybierzemy przez to mycie.Mamy jeszcze wanienkę jakby co.

Madziu Tati jak zawsze boska Modelka nasza kochana Super jest ten przyrząd.Chyba kupić coś takiego dla Bartula na wieś.A czy przez te okienka Tati nie wypada?
golabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 14:26   #1877
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007

czesc karolina-milo mi cie poznacjuz myslalam ze nikt tu dzis nie zajrzyu nas pogoda taka sobie-poszlam z malym na godzinny spacer i teraz spijam kawe zagryzajac grzskiem bo maly spipozdrawiam....

Stary 2008-06-29, 17:01   #1878
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

franka- ale franiu ma fajną koszulke, prawdziwy kibic

madzia- filmik boski, juz namowilam tzta zebysmy kupili tą tube (59zl), i jeszcze u tego samego goscia kupimy basenik - grzybek (29zl) , no i wito bedzie mial zabawki na lato zapewnione

my wlasnie wrocilismy z basenu i zamowilismy pizze, tz poszedl po cos do picia i bedzie kolacyjka, totalna rozpusta

a gdzie jula i hadzik cos planowali na niedziele ??
Stary 2008-06-29, 17:09   #1879
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007

tata mu kupil specjalnie na ten sezon meczowy ale ...powodow do dumy nie ma zeby to nosic,co?

Stary 2008-06-29, 19:10   #1880
freddy296
Wtajemniczenie

No i koniec weekendu...Tztet w pracy do 22... ze tez basen musi byc tak dlugo czynny Zalamał sie ze ma dzis dyzur, bo oczywiscie mecz jest a on w pracy...

Edytko skad jestes??? bo widze ze masz pomorze ?? Moze w koncu jako jedyna mieszkasz kolo mnie Bo wiekszosc to centralna Polska

Hmm... widzeze chyba moj Kuba ma najmniej zebów... mamy od listopada 6 zebow nooo niedawno zauwazylam ze juz delkatnie wyszla gorna czworka...

Madzia Tati jak zwykle cud miód i orzeszki... sliczna jest i taka zwariowana.

U nas pogoda dzis byla ekstra... cieplutko do samego wieczora, troszke pochmurno, ale slonce wychodzilo...

Ok... zmykam sprzatac... przewinac Smroda, bo zrobil niespodzianke...

Jutro ciezki dzien...

Zajrze pewnie jeszcze... ale puki co buziaki
Stary 2008-06-29, 19:27   #1881
Synta
Rozeznanie

GG do Synta

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość
Hmm... widzeze chyba moj Kuba ma najmniej zebów... mamy od listopada 6 zebow nooo niedawno zauwazylam ze juz delkatnie wyszla gorna czworka...
A nie...a właśnie że nie.... Piotruś ma tylko 5 zębolków a na dodatek "only" 2 w całej okazałości bo resztę widać dopiero w połowie.

Ewuś trzymaj się jutro.... może to głupie ale jak już będzie po pogrzebie to będzie jakby "lżej".... bo dopóki ten ktoś jest jeszcze "z nami" to chyba jest gorzej. Przynajmniej w moim przypadku tak było.

Franiu - Edytko: ja jestem Agnieszka. Mam synka Piotrusia ur. 06 marca i córeczkę Paulinkę - 5 lat. Mężatką jestem od ponad 7 lat. A miesiąc temu "stuknęła" mi 30-stka.

Piotruś jak to chłop .... ma oczywiście 5 motorków w dupce i nigdzie nie ma go więcej jak 3 minuty. Apetyt ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki wielki, niestety na dworze wszystko pcha do buzi więc cały czas na spacerkach zatykam go smoczkiem. Jednak średnio zabawnie jest gdy jadąc wózkiem po chodniku rzuca tego smoczka na środek jezdni a ja czatuję kiedy samochody przejadą żebym mogła go zabrać. Od wczoraj ma smoczka na wstążeczce na szyi

Wisienko: a co z Twoją dietą? Jaka pizza? i może jeszcze napoje "kolorowe", które zawierają duuuzo cukru

"totalna rozpusta"
... och ty rozpustnico

Gołąbku: no to Ci bartuś zaszalał

Miałam popisać więcej ale tz-cik redsika przyniół i trzeba na meczyk się szykować.... jeszcze tylko Paulinkę wysmarować pudrem płynnym i gotowe.
Całe szczęście, że mocno jej nie wysypało i powooli już zaczynają robić sie strupki. No ale przecież musi wyzdrowieć szybko bo w sobote i w niedzielę mamy festyn ... a tam karuzele, samochody, kucyki i mnóstwo innych atrakcji...

Synta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 19:34   #1882
Wisniowysad
Zakorzenienie

GG do Wisniowysad

synta - ech.... cos mi sie w koncu od zycia nalezy, pizza za 16zl - a jaka radosc, do picia byl sok pomaranczowy 100%
Stary 2008-06-29, 19:44   #1883
ikol_a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziaMADZIA Pokaż wiadomość
http://www.wrzuta.pl/film/5gYha53syr...mpowanym_czyms

dla dziewczyn ktore sie zastanawiaja nad kupnem tego pompowanego.
MADZIA - ona temu winna! ona temu winna! My tez kupimy Uli. Przez WAS!

Marta a skąd Ty masz cenę 59 zł??? Czy to dlatego, ze bierzecie też grzybka? Mamy grzybka. Polecamy! Ostatnio zeszło nam powetrze ze spodu Coś przebiło gdzieś
A może jeśli kilka z nas się zdecyduje na to coś - tubę-trampolinę to może ponegocjujemy cenę z gościem???

Franka zapodawaj szybko skąd Wy? Jak nie chcesz na ogóle, to pisz na priv. Ja niedaleko pomorza, więc wiesz....

Stary 2008-06-29, 19:45   #1884
Atiluj
Wtajemniczenie

GG do Atiluj

Martuś jesteśmy, jesteśmy Wróciliśmy z dłuuuugiego spaceru, bo odprowadzaliśmy Jarka do mojej mamy. To był nasz pierwszy spacer całą rodzinką Po drodze nawet lody zaliczyliśmy (truskawkowe i pistacjowe - coby Synta "myśli" nie miała )

Synta super, że tak szybko Paulince schodzą te centki My też pifffko na meczyk mamy - Kasztelańskie Kibicujemy (tzn ja na pewno a Hadzi "chyba") espaniolkom a Wy?

Gołąbeczku moja ściąga się pyta, którego lipca masz te urodzinki? 8? Nieźle Bartul zaszalał

Ewa myślami będziemy jutro z Wami
A żesz.... nie mogli jakiejś kobitce "nie kibicce" tego dzisiejszego dyżuru na basenie przydzielić

Edytka fajnego masz kibica A czemu tak bardzo nie lubisz niedziel?

Noooo czas kibicować A Misiek jeszcze się Hadziemu nie poddał Słyszę jak coś sobie podśpiewuje
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...

Atiluj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 19:50   #1885
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007
Arrow Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III

freddy296 jestem ...och...blisko morza ze tak powiem...okolice Rowów i Ustki

ja mam prosbe do ktorejs z was...zeby mi spisala wasze nicki+prawdziwe imiona+imiona dzieci bo inaczej NIGDY sie nie polapie kto jest kto

poczatkujacym zawsze tak trudnoo

moj Maly juz spi-ciekawe jaka noc nas czekaja tez bym zjadla sobie pizze ale nie lubie jesc sama wiec poczekam do jutra i namowie kumpelke

Stary 2008-06-29, 20:00   #1886
ikol_a
Zadomowienie

Cytat:
freddy296 jestem ...och...blisko morza ze tak powiem...okolice Rowów i Ustki

ja mam prosbe do ktorejs z was...zeby mi spisala wasze nicki+prawdziwe imiona+imiona dzieci bo inaczej NIGDY sie nie polapie kto jest kto

poczatkujacym zawsze tak trudnoo

moj Maly juz spi-ciekawe jaka noc nas czekaja tez bym zjadla sobie pizze ale nie lubie jesc sama wiec poczekam do jutra i namowie kumpelke
No nie wierzę! Toć od rodziców mam do Was rzut beretem A dokładnie gdzie mam rzucać?

Stary 2008-06-29, 20:06   #1887
freddy296
Wtajemniczenie

Frania Ustka blizej niz Warszawa... ja kolo Kolobrzegu mieszkam

Jula no wlasnie z ratowników wodnych sami chłopi... zadnych bab wiec niestetty kazdy chce finał obejrzec...

Pizze tez bym zjadła... ale nie dzis.. mam od wczoraj jakąs niestrawność i sie troszke mecze... bola mnie jelita i brzuch...
a moze to nerwy przez pogrzebem... nie lubie pogrzebów z reszta nikt nie lubi...

Kuba mi po nodze samochodem jezdzi... Ostatnio bardzo polubil zabawy autkami jezdzi nimi po scianach... meblach...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-29, 20:09   #1888
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007

niedziele sa leniwenic sie nigdzie nie dziejeja lubie zamet tygodnialubie cos robic ,gdzies isc,miec jakas perspektywewiem w nd mozna isc np na spacer do lasu i takie tam ale ja wole w tygodniuniedziela to taaaki smetny rodzinny dzienwiem ciezko mnie skumac ale coz...

Stary 2008-06-29, 20:13   #1889
ikol_a
Zadomowienie

Ale numer! Franka jest z mojej rodowitej miejscowości Tej, do której często jeździmy - do rodziców i innych znajomych Także spotkanie jest bliskie Ale fajnie

Frania a o listę proś naszą "starościnę" - tj. Julitkę. Ona prowadzi cudowne zapiski i jest bardzo skrupulatna

Julita

Właśnie się dowiedziałam, że z kolei oni często bywają w mojej miejscowości, bo mąż Franki ma tu rodzinę. Ach, życie...

A co się dzieje z kamilą???

Stary 2008-06-29, 20:17   #1890
Franka2007
Raczkowanie

GG do Franka2007

julitka no to cie prosze

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości