![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. II
dziewczyny co było dzisiaj bo nie oglądałam
![]() ![]()
![]() |
#1862 |
Zadomowienie
|
Predzej bedzie tak, ze Filip odrzuci Reni, a ona bedzie sie mscila i opowie Marcie jakas historyjke o romansie lub cos w tym stylu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zadomowienie
|
no niestety ja też nie oglądałam mogła by któraś w skrócie opisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Rozeznanie
|
mam małe zapowiedzi zanlezione na onecie
![]() na biało ![]() ![]() a co było wczoraj? bo tez nie oglądałam ![]() Już niebawem mieszkańców ul. Wspólnej obiegnie wieść o ciąży Izabeli (Anna Korcz). Matka dorosłego już Maksa (Adam Fidusiewicz) od kilku tygodniu słabo się czuła. Wybrała się do lekarza z poczuciem, że osłabienie i rozdrażnienie to objawy menopauzy. Nie przypuszczała, że może być w ciąży… Fakt, że Iza ma już ponad czterdzieści lat może stanowić poważne zagrożenie dla zdrowia dziecka. Jak zareagują jej najbliżsi na tę zaskakującą wiadomość? Co na to Jerzy (Wojciech Wysocki), który w tym samym tygodniu dowie się, że będzie dziadkiem i ojcem? W najbliższych tygodniach w serialu pojawią się nowe postaci. Maja Kochanowska (Agnieszka Żulewska) poważnie zawróciła w głowie Igorowi (Jakub Wesołowski). Zauroczenie okazało się na tyle silne, że chłopak zaczął wierzyć w przeznaczenie i postanowił wykorzystać "przychylność" losu, by zdobyć sympatię dziewczyny. Czy Maja okaże się w końcu "tą jedyną" dla Igora? Już niebawem wiele się wydarzy w rodzinie Zimińskich. To wszystko za sprawą kolejnej nowej twarzy "Na Wspólnej" - Zbyszka Malinowskiego (Paweł Audykowski). Mężczyzna jest znajomym Danusi (Lucyna Malec) z kolonii. Zimińska wróciła z tego wyjazdu tajemniczo odmieniona, co od razu zauważył mąż. Marek (Grzegorz Gzyl) nie przypuszczał jednak, że za sprawą doskonałego samopoczucia jego żony stoi nauczyciel wuefu. Duże zmiany czekają również Agnieszkę Olszewską (Katarzyna Walter). Opanowana pani prawnik da się ponieść magii uczuć i namiętności. Jej nowego adoratora – Rafała Sobczaka (Lech Mackiewicz) mieliśmy już okazję poznać z jak najlepszej strony. Inteligentny, szarmancki, odrobinę nieśmiały, co dodatkowo dodaje mu uroku… Czyżby mężczyzna idealny? Tak mogłoby się wydawać do momentu jak poznaliśmy jego matkę (Hanna Stankówna). Czy zaborcza pani Ludwika zdoła negatywnie wpłynąć na tak dobrze rokujące relacje Agnieszki i Rafała? Olszewska pozna swoją ewentualną – przyszłą teściową w dość krępujących okolicznościach i nie przypadnie jej do gustu…
#1865 |
Zadomowienie
|
ciekawe rzeczy bedą sie dziać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
uhuuuuhuuuuu
![]()
#1867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To córka Jerzego będzie w ciąży? ![]() Pierwszy raz się odzywam na tym watku, witajcie dziewczynki. Dzięki Wam, nawet jak pominę jakiś odcinek, nie czuję się "w tyle" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Zadomowienie
|
Wsumie nic takiego. Z ciekawszych Filip pracowal do pozna popijajac winko z Reni. Pomasowala mu troche karczek. Na koniec pokazali, ze znajdzie sie Rzecka. Sama przyjdzie do kingi i michala z malenstwem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
Strasznie mnie wkurza zachowanie Filipa, ale scenarzysci chyba celowo uraczaja nas takimi scenami, zeby cisnienie podniesc
![]() Za to Weronika i Adam - swietnie ze sa znow razem ![]() ![]()
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
#1871 |
Zakorzenienie
|
Trochę mnie denerwuje pewna rzecz.
Jak Marta zaszła w ciążę to Kinga też. Jak zmarł ojciec Adama to niedługo umrze Grzesiek. Teraz znów Iza i córka Jerzego zajdą w ciąże. No już bez przesady. Kto jeszcze w ciąże zajdzie? Weronika i Adam razem,juhu ![]()
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
#1876 |
Zakorzenienie
|
#1878 |
Zakorzenienie
|
Oj Olasia,Olasia
![]()
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
#1880 |
Wtajemniczenie
|
Porcja streszczeń (www.panoramainternetu.pl)
17.XI Maja przychodzi do młodych Konarskich ze spóźnionym prezentem dla Ksawerego. Kiedy Igor dowiaduje się o tym, rezygnuje z planów i natychmiast zjawia się u Marty i Filipa. Agnieszka mówi Ewie, że bardzo polubiła Rafała. Ma jednak wrażenie, że mężczyzna boi się wykonać wobec niej śmielszy gest. Ewa zachęca ją, żeby jasno dała mu do zrozumienia, że jej na nim zależy. Michał dowiaduje się od dziennikarza, że Franek jest w szpitalu. Stanowczo oznajmia mu, że nie zamierza wypowiadać się na ten temat. Kinga bardzo zaniepokojona dzwoni do Bogny. 18.XI Igor wyznaje Kamilowi, że zakochał się w Mai. Dodaje, że związek z Paulą uważa za skończony. Maja wybiera się z Igą na lotnisko. Mówi Konarskiej, że chciałaby zostać w Polsce kilka dni. Danuta dzień wcześniej wraca z wyjazdu. Zaprasza nowo poznanego kolegę - nauczyciela wychowania fizycznego, na herbatę. Zimińska skarży się na ból w plecach. Krystyna uważa, że Izabela niepotrzebnie boi się zaakceptować przemijanie. Zostawia jej kilka broszur dotyczących menopauzy i wizytówkę specjalisty. 19.XI Igor mówi Kamilowi, że rozstał się z Paulą i nie wraca już do Stanów Zjednoczonych. Przyjaciel radzi mu, aby przestał ustawiać życie według kaprysów dziewczyn. Ola spotyka się w nowej szkole z nieprzychylnym przyjęciem. Mówi Danielowi, że czuła się zignorowana przez inne uczennice. Daniel pociesza ją, mówiąc, że dla niego początki w liceum również były trudne. Michał zdenerwowany pokazuje żonie gazetę z artykułem o zamianie dzieci. Kinga jest poruszona, kiedy czyta o złej sytuacji materialnej rodziców Franka. 20.XI Z powodu nasilających się dolegliwości Izabela umawia się z ginekologiem. Po przebadaniu lekarz oznajmia jej, że jej problemy nie są związane z klimakterium. Koleżanki z klasy rozmawiają z Olą przed szkołą. Tym razem są dla niej bardzo miłe i przepraszają za swoje zachowanie. Marek niespodziewanie wraca do domu. Jest zszokowany, widząc w połowie rozebraną żonę w towarzystwie kolegi. Ewa prosi Agnieszkę, aby poprowadziła jej sprawę rozwodową. Olszewska ma wątpliwości. Obiecuje jednak przyjaciółce, że porozmawia z Romanem. ![]()
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
Może Danusia też zajdzie w ciąże?
![]()
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
ooo właśnie jeszcze Ola
![]() noo ja też bym chciała to zobaczyć. Co ta Danusia znowu wyprawia ![]()
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
hohohoh to sie szykuje!
#1886 |
Zadomowienie
|
U Danusi to już się miał szykować romans z Mariuszem, i nici z tego ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam prosbe - serialu juz nie ogladam ,czasem tylko jak wlacze przypadkowo
i tak moze mi ktos rozjasnic sprawe zuzy i Sylwka? widizlam ja w jakiejs klitce co gaz byl wlaczony i obok jakis chlopak? co to za chlopak? czy on umarl? i czy Sylwek to taki gosciu co sie w niej kochal przypadkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Czytając streszczanie wkurzyłam się tym, że Ewka poprosi Agnieszkę, żeby poprowadziła jej sprawę rozwodową, ona nie ma żadnego wyczucia ![]() Edytowane przez 201607291951 Czas edycji: 2008-11-01 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
Hm ... Sylwek kiedyś ją pobił chyba, czy coś i kamil, i Igor ją uratowali. Potem nie wiem, co się z nim stało. Albo wypuścili, ale zamknęli. I Zuza wyjechałą za granicę do ojca, chyba do Szwecji. I Kamil pisal z nią przez skypa chyba i nie podawał się a potem umówił się, że z nią się spotka. I ona była w szoku że to Kamil. A Kamil się przez tego skypa dowiedział, że ona ciągle go kocha. I on zrozumiał że ją też. No i zeszli się.
Po jakimś czasie Zuza spotkała Sylwka na ulicy. I rozmawiali, chyba spotkali się ze trzy razy. On poszedł do niej pod uczelnię. Wracali razem. Mówiła o tym kamilowi. I Sylwek powiedział, że on ma tylko ją. Nie ma komu się odezwać. Wygadać. No i powiedział, że ma tętniaka na mózgu . A to była nieprawda, bo potem Kamil zadzwonił do swojego kolegi i zapytał się o Sylwka, czy przy wypisie ze spzitala coś wykryto. I nie wykryto. Zuza przestała się z nim widywać. Po jakimś czasie Sylwek ją porwał. Szła do ciotki i on jechał samochodem. Nałożył kaptur, wyskoczył z samochodu, psiknął jej coś do ust, że straciła przytomność i wywiózł ją do swojego domku letniskowego jakiegoś za Warszawą. I Kamil się martwił że jej nie ma, pojechał do niego do domu i go nie bylo. Był pewny że on coś zrobił Zuzie. WYciągnął od koleżanki Sylwka adres tego domku i pojechał do niego z ojcem . Tam była Zuza i Sylwek. Chciał ją otruć gazem. Dzialo się tam, że chciała wyjść, on chciał jej wmówić do miłości i takie tam. No i ona nie chciała, chciała uciec, on ją złapał, związał położył na łóżku, sam obok się połóży i rozpylił butlę z gazem. No i KAmil się zjawił z ojcem w porę, jak tomzawsze w serialach. Potem ją do szpitala wzięli . I ona wyszła. Okazalo się że Sylwka nie muszą zamykać chyba i takie tam. A zuza boi się zostać w Warswzawie bo powiedziała, ze kiedy zaamyka oczy to widzi Sylwka twarz i coś tam ze nierozumie dlaczego chciał jej wmówić ze go kocha, coś takiego .. No i ojciec się Zuzy dowiedział o tym, chyba zabierze ją do Szwecji spowrotm .
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.