![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Wpadłam jak śliwka w kompot z tym kibicowaniem
![]() ![]() Cytat:
![]() Anmarie, serdeczne gratulację ![]() ----------------------------------------------------- Widzę, że emocje w barze były ![]() Ja dzielnie kikicowałam z nosem przy ekranie. Strasznie jest mi przykro, wczoraj z nerwów zasnąć nie mogłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Zakorzenienie
|
moze sie myle ale to wszystko bylo na pewno z gory juz zaplanowane. po co przedluzali mecz ano po to zeby smy przegrali-........choc moge sie mylic
![]() ide do pracy
#1863 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zastanawia mnie jeszcze dlaczego Smolarek grał tak biernie ![]() Nie widziałam go prawie przy żadnej akcji. No fakt, ze ten gol był z jego podania, ale .... nigdzie indziej go nie było - a to nie była przecież jedyna sytuacja. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1865 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Angel, mozna ![]() Cytat:
Annmarie, na pewno sobie poradzisz, a braki szybko uzupelnisz w praktyce ![]() Ja zaraz zmykam, dzis mam dzien dobroci dla siebie i ide robic sie na bostwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Raczkowanie
|
Howard Webb
![]() ![]() ![]()
#1868 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | ||
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieci się na mnie patrzyły jak na wariata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
Favkes - ja kompletnie nie na temat ale musze ci to powiedziec. przegladalam twoje zdjecia i MASZ BOSSSKIE BRWI
![]() ![]() ![]() Znalezlismy z TZ mieszkanko nowe ![]() ![]() Nat
#1872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Ostatnio wyskubałam ![]() Są tak gęste i tak ciemne, że musiałam godzinę skubać, by je wyregulować. A w szkole pamiętam, że zawsze dostawałam uwagi za pomalowane brwi - oczywiście nie malowałam, po prostu były czarne jak smoła z natury ![]() Co do ręki - to ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
czyli Endżi
|
Annmarie, Contax - dzięki za podpowiedź
![]() ![]() Kurde, to skoro nie mogę tego najpierw przekopiować a potem zgrać to jak to zrobić ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-06-13 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
Musiałam odreagowac po wczorajszym meczu...
Początek lipca nad morzem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda,że już tam nie mieszkam - ale moze natkniesz się na moje dzieci - też się tam będą wakacjować z Babcią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
Czy tylko ja mam tak pechowy dzień?
Telefony od rana się urywają, a ja ledwo słyszę na ucho z powodu zapuchniętej jednej strony twarzy ![]() ![]() Wszyscy o coś mają do mnie pretensje. Nie mając świadomosci że dziś trzynasty piątek zaniosłam pracę licencjacką do druku, nawet w nią nie patrzę bo pewnie błędów w pierony. Trzy przesyłki do mnie nadal nie doszły, w tym lista haseł do przelewów bankowych, na starej mam tylko 50 hasło ![]() Jeden telefon odebrany - niemiły, drugi mój wykonany telefon rozmówca jakby obrażony, ktoś kto miał się odezwać - milczy. Co za dzień! ![]() Wieczorem zaliczenie, pomimo nauki nic nie umiem. Okazuje się ze brakuje mi jakiegoś zaświadczenia z podbitą pieczątką kogoś tam z uczelni żeby złożyć pracę. Pechowy dzień podczas pisania tego postu zamknęła mi się Opera ![]() Broniąc się przed atakującą mnie ćmą podrapałam sobie przedramię. Co mnie dziś jeszcze czeka?
![]() |
#1879 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Hehe... Przed meczem ludziska wrzucali sobie do galerii n-k foty z flagami a teraz z kolei inny obrazeczek. Też związany z ostatnim meczem... ![]()
![]() |
#1881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dwie przesyłki z półfabrykatami ![]() Będę mogła zrobić nową biżu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - ja też w sprawie komputerowej. Od paru dni nie mogę przeczytać żadnych wiadomości na Onecie czy Gazecie. Klikam na wiadomość, coś tam mi ziamra i wyświetla się info, że Internet Explorer przestał działać i cała strona znika. W raporcie błędów wyświetliło mi, że to być może jest spowodowane tym, że mam starą wersję Flash Playera i ze strony Adobe mam sobie ściągnąć najnowszą wersję. Tylko, że jak wchodzę na tę stronę to znowu pojawia się komunikat, że Internet Explorer nie działa- i buch, strona znika. Krew mnie zalewa potrójnie. Ściągnęłam Flash Player ze strony dobreprogramy, ale to nic nie pomaga
![]() Dodatkowo od paru dni nie wyświetlają mi się emotki na wizażu, zacina się strona i musze uruchamiać kompa od nowa. Czasem działają wieczorem, ale boję się naciskać, czy znowu nie będzie powtórki z rozrywki ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Będą
![]() I to nie tylko kuliste, żebyś mi nie mówiła, że tylko taki kształt lubię ![]() Dzisiaj na tapecie howlit, turkus i masa perłowa - wszystko na niebiesko ![]() Madziczko może pora przejść na Firefoxa? Naprawdę polecam ![]()
#1885 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
Irkax, dzięki za radę. W odwodzie mam Safari, i na tym przeglądam - tu jest ok, tylko ja to rutyniara jestem i przywczajam się do pewnych układów, dlatego pytałam ![]() Czekam na tę niebieską biżuterię, uwielbiam ten kolor ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() A niebieski jest śliczny w niemal każdym wcielenium (np seledynu nie lubię... ![]() ![]()
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
http://wiadomosci.onet.pl/1768723,69,item.html
No proszę...
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emoty przecież nie korzystają z flasha, wiec to bez sensu, żeby kazał Ci przez to uaktualniać wersję. Jaki dokładnie masz komunikat przy otwieraniu emotów? Opisz najdokładniej jak potrafisz co się dzieje, to może coś wymyślę. A biżuteria będzie i to niedługo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co jego rodzina jest winna, że koleś drukuje?
![]() |
#1890 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj po roku nauki żegnałam się z nauczycielką angielskiego. Prawie się pobuczałyśmy ![]() Cytat:
![]() Pewnie w przerwie meczu doszedł do wniosku, że nasza bramka była ze spalonego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I gratuluję mieszkania. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.