|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
DsC - mam wrażenie, że większość już mnie zna... w każdym razie w dziekanacie... pielgrzymowałam tam często w lipcu
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
pokłóciłam się z Tż... co za... :/ aaa mam ochotę go zwyzywać !
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
ja też byłam na rozpoczęciu
i było nas baaardzo dużo (absolwentów) - nie tylko z tego roku, ale i z poprzednich. dyrektor zawsze wita absolwentów więc i tym razem tak było ![]() z mojej klasy było chyba z 15osób. posiedzieliśmy z nauczycielem od angla najpierw sporo czasu (jak nasza wych była ze swoją nową klasą) a później trochę wszyscy z nią. na koniec reszta poszła a my z dwiema przyjaciółkami posiedziałyśmy ponad godzinę z naszą wych ![]() naśmiałyśmy się i naopowiadałyśmy. same plotki, historie dawne itp itd pozniej poszłyśmy do pubu niedaleko naszej szkoły gdzie połowa absolwentów byla jak zwykle ![]() a teraz czeka mnie pakowanie i załatwianie noclegu dla 34osób ;o wysłałam wczoraj z 10maili z pytaniem o pokoje i tylko jeden mi odpisał (i to na dodatek, że nie mają wolnych) ![]() a pozniej musze jechać do kuzyna i kuzynki bo dzisiaj szli do pierwszej klasy (podstawówki;P) ^^
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
o boniu znowu to zrobiłam
![]() miałam zamówić kilka rzeczy na allegro ale w związku z tym, że sprzedawca jest z mojego miasta to poszłam prosto do jego sklepu... zamiast wydać 40zł to wydałam... "troszkę" więcej
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zamówiłam sobie bluzeczke na allegro
tylko jedną... żeby nie przesadzić
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też byłam na rozpoczęciu roku. Fajnie było. porozmawiałam z wychowawczynią i innymi nauczycielami. Od polskiego to mnie nawet przytulila. Będę tęsknić za tą mentalnością liceum, ale z drugiej stroony cieszę się, że nie spotkam się już z niektórymi osobami.
Póxniej poszłam na zakup i do szafy trafiła nowa bluza i spodniczka. I jeszcze widziałam taaaką torebkę idealna do moich nowych sandałków. Ale była to taka wieksza kopertówka i kosztowała 80zł
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pracy i powiem tylko, że jestem wykończona i nie wiem czy dam rade przepracować tam miesiąc
|
|
|
|
#1868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja byłam dziś na rozpoczęciu w mojej szkole, potem na kawie,a potem koleżanki przyszły do mnie.... no i zaraz wybieram się na koncert Feel, jak szlaec to szaleć
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Kali miałaś urodziny?
![]() wszystkiego najlepszego!! nie moge załatwić noclegu;x nikt mi nie chce odpisać :| haha no ale nie ma to jak załatwiać pokoje dla 34osób i 4 psów ![]() dzwoniłam po kuzynke i zaraz tu przyjedzie i zrezygnujemy z pisania maili tylko będziemy dzwonić tam gdzie dają numery... a teraz Pierwsza Miłość ciekawe co tam po wakacjach się będzie działo
|
#1870 |
|
Zadomowienie
|
miałam, miałam, dziękuję bardzo
a Tobie życzę powodzenia w szukaniu ![]() i już zmykam.
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dla odmiany napiszę, że w mojej pracy bardzo mi się podoba i zastanawiam się nad wyborem kierunku studiów, który ułatwiłby mi podjęcie pracy na właśnie takim stanowisku Co nie zmienia faktu, że Manteuffla (średniowiecze ) na przykład czytam sobie teraz z wielką przyjemnością.
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Nija czuje jakąś lekką zmiane planów ^^
może na AE pójdziesz
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Kto wie
![]() Na szczęście mam w Katowicach wszystko czego chcę ) i nawet jakiś słynny wydział Jazzu i rozrywki też mamy w Katowicach
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Nija o rany!! to masz pole do popisu ^^
idź na jazz
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ mi ściągnał 1 serię Seksu...
![]() co z tego, że już to oglądałam, nie zaszkodzi obejrzeć raz jeszcze
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Nija: Zajmuje się serami w największej firmie mlecznej w naszym kraju
![]() Uwaga uwaga prosze uważać na sery które jecie , ja przy nich stoje !! ![]() No i widze znów zmiana planów, ale jeśli podoba ci sie taka praca to moze idź w jej kierunku. A do US musze jutro isc po NIP
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, trochę mnie nie było
![]() Nija, na stronie CKE już są deklaracje maturalne. Zaniosę do szkoły, ale mam nadzieję, że uniwerek mi odpuści.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie moje Babuszki
pozdrawiam z goracej tunezji jest bosssko sasasasasasa |
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
czesc lele opowiadaj
![]() ja wrocilam z pracy tez widzialam duzo bialo czarnych ludkow ![]() jeszcze 17 dni wpracy albi 24 bo sie waham ile zostac;p z jednej str chce juz wolne a z 2 kasa sie przyda i nie wiem;/ jutro mam wolne bede grac caly dziena potem do tz pojade ![]() kali wszystkiego naj ![]() pokaz bluzke dsc:P nie przejmuj sie tez czasem chce zabic tz;D
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko nie mam kolorowego tuszu, tzn. na szaro też mi nie drukuje, tylko na czarno Zobaczę zaraz jakie są te deklaracje...
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
OK, chyba da się wydrukować. I teraz będę miała nowe zmartwienie
![]() Wen Zanosisz już jutro tę deklarację? Ja jeszcze poczekam, wiem, że w mojej szkole mają teraz zamieszanie z przydzielaniem ludzi z pierwszych klas do odpowiednich grup językowych (angielski był u mnie jako zajęcia międzyoddziałowe, międzyklasowe i przydzielają na podstawie testu, który jest zawsze 1 września).
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak zdałam maturę i mam świadectwo dojrzałości to nie mogę zdawać rozszerzonego angielskiego, jeżeli teraz zdawałam podstawowy
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Wen, a co Ty będziesz jeszcze zdawała w tym roku??
|
|
|
|
#1884 |
|
Zadomowienie
|
DsC co sie znowu dzieje??
![]() 80% dnia w ck , glowa pęka, ale bylo sympatycznie
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Olunia nie wiem czy czytałas ale byłam dzisiaj w sklepie u tego sprzedawcy na allegro! Normalnie nie wiedziałam gdzie patrzeć tyle było różnych cudnych rzeczy! Jakbyś chciała cos kupować tam to chętnie wybiore sie z Tobą
może bedziesz miała zamiar zrobić większe zakupy to możemy kupowac sznury na pół![]() edit. ale to chyba tylko ja jestem taka maniaczka żeby tyle kupować
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Nija, zanoszę w piątek, nie mam czasu na tygodniu.
Zresztą nie chcę się natknąć na ciekawskich. Tak poza tym, to może inny poziom zdawać, bo czemu nie? Tylko się zastanawiam, jak to talk puste zostanie, gdy tylko jeden przedmiot zaznaczę.. ![]() Hula, histę wpisuję, bo świata nie zwojowałam, mimo chęci i pracy, ale overall mam ładny, więc może nie będę musiała poprawiać.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1887 |
|
Zadomowienie
|
oo fak nadchodzi kryzys wieku
tzn moze nie do konca wieku ale moralniak.. zawsze tak jest..i w ogole z tż it doesn't gonna work.. i zaraz sie popłacze.. boze co ze mna
|
|
#1888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak bede nastepnym razem kiedy bede miec wolny czas (hehe jak na wycieczce :P ) to na pewno sie wybierzemy ;] a cóż ciekawego kupilas? duzy wybor? ![]() ![]() edit: tak mnie głowa boli, ze az mi niedobrze... :| ide spac chyba... jak cos to doczytam jutro Hula ![]() dobranoc ..
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mam teraz dobry humor ![]() pakuje się (to niestety - bo nienawidze tego i jestem nadal w proszku) ale udało mi się załatwić dla wszystkich fajne noclegi! ![]() i bede miała nawet darmowe solarium, saune, sale gym i inne takie pierdołki w hotelu ![]() poza tym w końcu załatwiłyśmy sobie współlokatorke miałyśmy 3 chętne (do 3 napisałam i wszystkie chciały;P) - jedną odrzuciłyśmy, 2 zostały i nie wiedziałyśmy którą wybrać. straszne to było. bo jak tu zdecydować jak się praktycznie nie zna człowieka. po godzinie w końcu zdecydowałyśmy się na tą, która brała od razu pokój bo ta druga też by brała ale kupuje swoje mieszkanie niedługo i jeszcze byśmy musiały to obgadać jak miałoby wyglądać jej mieszkanie do końca roku akad. u nas itp a że na to nie było czasu bo wyjeżdżam a chciałyśmy to mieć z głowy to wziełyśmy tą pierwszą dziewczynę i mam nadzieje, że okaże się to dobrym wyborem ![]() poza tym spotkałam się dzisiaj z kilkoma osobami, których dawno nie widziałam i to że jutro jade z moimi kochanymi ludźmi to w ogóle wprowadza mnie w super nastrój ![]() i do tego piosenka, która sprawia, że się uśmiecham;P - alphabeat - fascination pokazywana tu przeze mnie ostatnio!
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa olunia on jest durny i jeszcze pewnie w tym tygodniu bede na niego z siedem razy narzekala
...zetka i co jedziesz do szklarskiej???? chce isc spac a jakas durna mucha mi lata nad uchem ://
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

faaajnie

idealna do moich nowych sandałków. Ale była to taka wieksza kopertówka i kosztowała 80zł

Co nie zmienia faktu, że Manteuffla (średniowiecze