|
|
#1861 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Cytat:
Za miesiąc idziemy na wesele do mojego sąsiada. Ma u niego gotować kucharka, którą znajomi mi polecali więc sami sprawdzimy czy dobrze gotuje - byłoby coś więcej załatwione Ale powiem Wam że na początku jak pojawił się temat ślubu to chciałam od razu wszystko załatwiać, bałam się że nie zdążymy. A teraz udzieliło mi się od wszystkich, którzy nam powtarzali że mamy jeszcze czas, i sama tak sobie powtarzam
|
|
|
|
|
#1862 |
|
Rozeznanie
|
alicjazet witamy
mes no faktycznie sala ładniejsza i jeśli ma być szybciej i wygodniej to zawsze lepiej dopłacić ale przynajmniej wesele będzie w pięknej sali i na pewno twoje wesele goście będa bardzo dobrze wspominać ![]() a ja dalej szukam zespołu i już mam dość bo jak już coś mi sie spodoba to nie mają wolnego terminu więc może coś TŻ znalazł bo ja jak narazie jeden
|
#1863 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie PM 2011!!
Już dawno nie udzielałam się na wątku a widzę, że nabiera rozpędu Ale to bardzo dobrze, bo może czas nam szybciej zleci do tego 2011 roku![]() Ustaliliśmy datę na 17.09.2011 Dziewczyny czy Wam też się wydaje, że do to jeszcze tyyyyyyyle czasu??
|
#1864 |
|
Przyczajenie
|
Witaj alicjazet będziesz żonką miesiąc dłużej niż ja
mnie tez udzieliło się to podekscytowanie, ale powoli dochodzi do mnie, że to jeszcze tyle czasu ![]() kopikos to jestesmy na podobnym etapie... ja tez ochlonelam, bo wiekszosc rodziny przyjela bardzo spokojnie wiadomosc o naszym slubie, twierdza, że to jeszcze tyle czasu, że nie ma czego planować ale oni już swoje sluby maja za soba i chyba nie wiedza, ze teraz to sale trzeba by zamawiac tydzien po poznaniu sie, bo takie sa kolejki w niektorych miejscach a najlepiej cos zarezerwowac, a potem szukac męża (zawsze mozna odsprzedać termin komuś kto MUSI się pobrać )
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Masz racje my ostatnio z mama sie smiałysmy własnie z tego ze to jakas paranoja tyle czekac ona mowi ze aczesniej w jejczasach to sie najdluzej kilka miesiecy czekal a teraz co sie porobilo
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe Pm
![]() mes mnie osobiście też o wielebardziej podoba się ta nowa sala. Jest taka jasna, ciepła i ma jakiś taki fajny klimat ![]() wybraliśmy się dzisiaj z TŻ i znajomymi na rowery i tak strasznie pogryzły mnie komary, że nie ma miejsca na moim ciele, które by mnie nie swędziało ehhh.
|
#1867 |
|
Rozeznanie
|
ma.ko to widzę że masz ten sam problem z komarami jak ja, ostatnio jak siedziałam z koleżanką w pubie to też mnie pogryzły okropnie, a dziś też byłam na rowerku ale stacjonarnym :p
co do przygotowań to widzę światełko w tunelu ![]() jedziemy w sobotę posłuchać zespołu bo ma dobre opinie ale jak będzie na żywo to się okaże ![]() teraz szukam fotografa i kamerzyty, zastnawiam się czy wziąć tego samego ale tak chyba będzie łatwiej ![]() no to dobranoc
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też te cholerne komary lubią... wrrr.... dobrej nocy |
|
|
|
|
#1869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję dziewczynki za życzenia
![]() witam wszystkie nowe PM 2011 ![]() my orkiestrę i fotografa zamówimy pod koniec roku )
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Isabele gratuluję ustalenia daty
U mnie też zapał opadł i od miesiąca nic - zostało nam tylko kucharkę zalatwić, ale jakoś tak nie bardzo mamy kiedy - swój notatnik zostawiłam w domu, a tak poza tym - NIE CHCE MI SIĘ Oj biedne dziewczynki jesteście z tymi komarami - mnie też strasznie lubią, ale nie wychodzę z domu Jakoś strasznie nic mi się nie chce Ostatnio obejrzałam Zmierzch i strasznie napaliłam się na całą sagę , bo jeszcze nie czytalam, ale po obejrzeniu filmu wiem, że warto, choć koleżanka mówiła, że książka o wiele lepsza. I na urodzinki zażyczyłam sobie od TŻa całą sagę - ale jak wczoraj przechodziłam obok księgarni i widziałam okładkę Zmierzchu to chciałam od razu kupić, więc dziś TŻ mi zamówi i będę miała wcześniejszy prezent urodzinowy Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-07-22 o 08:02 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1872 |
|
Rozeznanie
|
ivona84 co tu mówić - masz dobrego narzeczonego
niunia32 narazie nie chcę zdradzać żeby nie zapeszać ale i ma bardzo dobre opinie i też przedział cenowy nam odpowiada. widzę że ten sam region co my więc mogę ci podesłać kilka namiarów na zespoły, bo wczoraj pół dnia dzwoniłam i znalazłam dwa no ale cóż ty ślub masz za dwa lata więc masz jeszcze w czym przebierac
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Nicola mój TŻ jest kochany i dobrze o tym wiem, ale gdyby wiedział dzieki komu w zasadzie się napaliłam na tą książkę to nie kupowałby mi jej
Nie będę tu rozwijać tego wątku, bo to forum ślubne
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
A my niestety dalej nie mamy orkiestry. Czekamy na namiary na ta co znajomi ostatnio byli na weselu, ale para młoda wyjechała w podróż i nie można złapać z nimi komtaktu heh.
A ja wczoraj tak powiczyam nogi, ze ledwo pokonuję przeszkody w postaci schodów ![]() buziaki wracam do pracy
|
#1875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja ostatnio zaniedbałam ćwiczenia :/ a co robiłaś na nogi?? ![]() a ja kupiłam sobie buty dzisiaj, i nie wiem czy pod nią kupić jakąś czarną sukienkę i dodatki pod buty na wesele na 1.08 czy całkiem jakąś inną sukienkę... eh... a przydałaby się taka, bym mogła w niej wystąpić w kwietniu jako świadkowa |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
ja dzis mam rocznice z Tz a jestem chora czarna sukienka dla swiadkowej to chyba nie bardzo.... |
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
witam ponownie ... udalo mi sie nadrobic
![]() troszke zazdroszcze wam tyc przygotowan ..bo jak u mnie bedzie cywilny to za duzo do roboty nie mam
|
|
#1878 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kilka z nas jest bardzo poszkodowane - jak nie pogryzione to chore
A my w zasadzie mamy taką półrocznicę, bo jesteśmy razem 4,5 roku i po zaręczynach 0,5 roku - zleciało szybko
|
|
|
|
#1880 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
chwile mnie nie bylo a mam juz takie zaleglosci w czytaniu...ale jak tylko Was czytam jestem coraz bardziej przerazona, ze my nic jeszcze nie mamy. Coprawda wybralismy sobie chyba z siedem miejsc, ale dopiero teraz w weekend mam nadzieje, ze uda nam sie pojezdzic i moze wreszcie na cos sie zdecydujemy. Powiem Wam, ze strasznie ciezko z tymi miejscami na wesele...juz sama nie wiem czy to ja taka wymagajaca jstem czy te miejsca takie...jak jest super w srodku to albo centrum warszawy albo bez ogrodu, a jak fajne z zewnatrz to srodek pozostawia wiele do zyczenia. No ale mam nadzieje, ze po ogledzinach cos wybierzemy Jedyne co mam juz napewno wybrane to suknia:P Wy to macie dobrze, ze mieszkacie w jednej okolicy i moze sie powymieniac![]() ninia ja teraz we wrzesniu mam slub siostry i bede miala wlasnie czarna sukienke. jak ja zobaczylam od razu strasznie mi sie spodobala i musialam ja kupic ![]() pytalam siostre czy nie bedzie miala nic przeciwko zeby byla czarna i do tego jakies dodatki w innych kolorach i powiedziala, ze spoko i nawet jej samej sukienka bardzo sie spodobala. Bede miala do niej pudrodo rozowe buty, duzo perel na szyje i duzego kwiata we wlosach w kolorze butow takze mysle ze bdzie spoko. Mysle jeszcze nad taka jakby narzytka z tiulu, tam gdzie siostra szyje sukienke widzialam cos takiego i zastanawiam sie czy nie zamowic pod kolor butow. Wydaje mi sie ze jak dobierzesz do tego odpowiednie dodatki to moze wyglaac bardzo fajnie nawet czarna kiecka chociaz pewnie wiele osob powie, ze czarna na welsele a juz jako swiadek zupelnie odpada ale mysle, ze jest pannie mlodej to nie przeszkadza to mozesz smialo ubrac czarna![]() Apropos siostry to musze sie Wam pochwalic, ze bede ciocia dzisiaj rano sie dowiedzialam i strasznie strasznie szczesliwa jestem![]() ![]() Wracam teraz do pisania pracy, w koncu trzeba sie z tym uporac kiedys, a w sobote mam rozmowe o prace, mam nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze i dostane tam prace ![]() A czy u Was tez pogoda tak sie zepsula?? Bo u mnie zimno jakos sie zrobilo, niecale 20 stopni i deszcz co jakis czas pada...taka rozleniwiajaca pogoda, ze nic mi sie nie chce:P
|
#1881 |
|
Rozeznanie
|
ma.ko ja też wczoraj ćwiczyłam nóżki na rowerku i jestem ciekawa efektów za tydzień, bo wtedy zmierzę sobie obwód czy cos zmalało
a dziś twisterek dla relaxu ![]() niunia32 zgadzam się z signa jeśli będziesz miała fajne dodatki to pewnie nikt nie zwróci uwagi na kolor sukienki tylko na Ciebie całą a jakie butki kupiłaś ? ja też jadę na wesele 15.08 do kuzyna TŻ, i najgorsze jest to że kupiłam prześliczną sukienkę wprawdzie na targu ale mi się bardzo podoba i jak przymierzyłam w domu przy TŻ o on zauważył że sukienka jest krzywa tzn marszczy się w jakimś miejscu co nie powinna i wyglądam jak jakiś czubek . wczoraj zawiozłam ją do koleżanki krawcowej i mam nadzieję że da się ją uratować bo jak nie to trzeba kupić nową, ale jakby nie było majątku za nią nie dałamza chwilkę wysyłam namiary na zespoły ![]() ivona84 jak już jestesmy przy temacie rocznic to jutro mamy równe 3 miesiące od zaręczyn signa u mnie dzis niesamowicie duszno więc zazdroszcze Ci tej pogody bo ja i tak siedzę w mieście więc na pogodzie mi nie zależy, zreszta szukam pracy
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Signa trzymam kciuki za pisanie pracy i rozmowe kwalifikacyjną, no i oczywiscie za znalazienie odpowiedniej sali weselnej
I gratuluję zostania ciocią ![]() A co do pogody to u nas duszno jest straszni - w biurze non sop chodza wiatraki, bo inaczej nie daloby się wytrzymać. |
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
U nas to samo wytrzymac sie nie da dosłownie
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro idę na wesele
szkoda tylko, że dopiero od dzisiaj słońce świeci tak, że można się opalać teraz to już nie chce ryzykować czerwonych ramion |
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
W czwartek kurcze nie wiedziałam ze i na tyg robia wesela
|
|
|
|
#1886 |
|
Wtajemniczenie
|
witam,
akurat nudząc się w pracy (chwilowo ) znalazłam ten wątek więc się do niego zapisuje jako przyszła PM 2011 mam nadzieję że mnie przyjmiecie?nasza data to 11.6.11
|
|
|
|
#1887 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Jasne,że przyjmiemy . Będziesz ślubowała tydzień po mnie . Dziewczyny,a może zrobimy,jak chcecie oczywiście,taki kalendarz panien młodych na początku wątku ?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Elizka773
Przyjmujemy z otwartymi ramionami
|
|
|
|
#1889 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;13374584]Witaj
.Jasne,że przyjmiemy . Będziesz ślubowała tydzień po mnie . Dziewczyny,a może zrobimy,jak chcecie oczywiście,taki kalendarz panien młodych na początku wątku ?[/QUOTE]dziękuje Wam za ciepłe przyjęcie lecę nadrobić te 60 parę stron ![]() (jak narazie to mnie szef przyłapał :/ ) |
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;13374584]Witaj
.Jasne,że przyjmiemy . Będziesz ślubowała tydzień po mnie . Dziewczyny,a może zrobimy,jak chcecie oczywiście,taki kalendarz panien młodych na początku wątku ?[/QUOTE]Podoba mi się pomysł ![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

! A swoją drogą, powiedz mi na jakim etapie są Wasze przygotowania?? Macie już cokolwiek zaklepane? Mój TŻ ponagla mnie, a najchętniej za tydzień wyprawiłby wesele, ale wiadomo, że to nie jest takie hop... póki co mamy sale bo tam gdzie chcemy najlepsze terminy są zarezerwowane 2 lata wczesniej, a reszta...coś mi się wydaje ze cieżko bedzie sie zdecydowac na zespol, fotograla itd. wiec przygotowania stana w miejsu i ruszymy pelna para jak juz bedzie sie paliło

Ale to bardzo dobrze, bo może czas nam szybciej zleci do tego 2011 roku

. wczoraj zawiozłam ją do koleżanki krawcowej i mam nadzieję że da się ją uratować bo jak nie to trzeba kupić nową, ale jakby nie było majątku za nią nie dałam
Przyjmujemy z otwartymi ramionami