![]() |
#1861 |
Copyraptor
|
Dot.: Nocne Marki :D
A ja całowanie w rękę uważam za okropne
![]() I nie cierpię dostawać ciętych kwiatów ![]() ![]() ![]() Z otwieraniem drzwi - otwiera, ja za każdym razem dziękuję, bardzo to lubię. Tak samo z podawaniem płaszcza. Wiadomo, że nic się nie stanie, jak nie poda, bo np. sama sięgnę najpierw. ![]() Co do płacenia - zazwyczaj płacimy na zmianę, albo "jak kto akurat ma humor". My to już mieszkamy razem, więc wiemy nawzajem jak nasza sytuacja finansowa wygląda ![]() A najbardziej lubię to, że potrafi być uprzejmy w drobnych sprawach ![]() ![]() ![]() Lotta - ja mam na sobie właśnie spodnie S z fishbone'a. Chociaż tyłek mam wielki i biodra szerokie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez HAMALIELKA Czas edycji: 2009-03-10 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
No spodnie w pasie tez sa zwykle dla mnie za duze, czasami dosc duzo za duze. Bo mam sporo w biodrach i tylku, a potem malo w pasie i w tali. Zreszta chyba sporo dziewczyn ma z tym problem
![]() No i z bluzkami jeszcze problem, ze w biuscie za male i nie maja wciecia w talii. Moglam isc do jakiejs szkoly krawieckiej, nie byloby problemu ![]() Ale jest laadna pogoda, az 10 razy zywsza jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
Ja w sobotę byłam na zakupach w poszukiwaniu spodni - tragedia
![]() w końcu trafiłam do terranovy, przez przypadek w sumie bo rzadko tam wchodzę i udało mi się dorwać rozmiar xxs ![]() będąc w przymierzalni zostałam podniesiona na duchu - z sąsiednich 'kabin' same jęki - 'Booooże te spodnie są jakieś niewymiarowe', ' Ja nie rozumiem tych spodni', ' Jestem jakoś dziwnie zbudowana czy co?' - ehhh myślałam, że tylko ja mam ten problem ![]() Pogoda u mnie za oknem okropna ![]() A ja siedzę nad statystyką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Copyraptor
|
U mnie też ładna pogoda, więc mnie na porządki wzięło
![]() Kobiety, ja OKNA UMYŁAM. Od lipca tu mieszkam, jeszcze mi się nie zdarzyło ;D odkurzanie, układanie, normalnie szałciał. Chyba każda ma problem z wybraniem spodni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
brawo!
![]() ![]() I uwierz, że nie mam fajnie z tym rozmiarem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Copyraptor
|
Trzeba się cieszyć tym, co się ma
![]() Ja mieszkam na drugim piętrze, więc na szczęście spokój (; w zeszłym roku mieszkałam na parterze, ale balkon mi wychodził na taki śliczny ogródek i kawałek parku, drzewa, zielono, ślicznie *__* a teraz blokowisko, ech..ale tamto mieszkanko to była kawalerka, a znajoma się wyprowadziła, więc niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Nie no, ogólnie nie narzekam, dopiero jak trzeba iść na zakupy, szczególnie po spodnie
![]() Ojjj blokowisko, mieszkałam tam jakieś 15 lat, a dopiero od 5ciu w domku ;p własny ogródek to jest TO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Konto usunięte
|
Dzisiaj chemica oddając moją pałę ze sprawdzianu poprawioną jakimś cudem na 5 rzekła z pogardą w oczach i na twarzy: "Więc nawet głupi human może się nauczyć chemii... Ale pewnie ściągę miałaś."
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
ooo co do takich całowań w rękę itp. to ja uwielbiam, jestem taką romantyczną feministką, chociaż od moich facetów to rzadko zdarzały się takie gesty, ale ogólem lubię. Natomist co do kasy, to albo na pół, albo raz ja płacę , a raz on, nie cierpię natomist lasek, które uważają, że im się należy, i to ich tż ma płacić za wszystko - mam taka współlokatorkę - facet kupił jej apart za 2 tysiace, na zakupach on płaci za jej rzeczy, a ona potrafi jeszcze do niego bezczelnie dzwonić i mówić że ma jej kupić baletki bo jej się podobają i mimo iż on mówi - nie mam kasy- to ona nie odpuści, nie mogę zrozumieć , tak toksycznych związków.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
Orlico skarbie ja mam pytanie do Ciebie poza tematem
![]() Bo Ty jesteś konsuyltantka Avon z tego co pamiętam...No i masz może taką kartke tylko co konsultantki dostaja taka z przecenami? Bo ja dostalam do kolezanki i jej zgubiłam, a chciałam zamówić taka torebke no i nie znam teraz numerku... ![]() To jest na kwiecień i ta torebka jest bodajże taka malutka 10cm/ 20 cm czarno w jakieś białe esy froresy i takie czarne perełki ma..kosztuje 12,99 chyba czy coś... Masz może coś takiego? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 |
Konto usunięte
|
Już Ci szukam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- 06924 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
|Dziękuje
![]() A ładna ona? Bardzo maleńka? Masz może gdzieś zdjęcie? Bo widziałam ja osttanio tydzien temu i już nie pamiętma jka wygląda ![]() I jaka dokładna cena jej jest? ![]()
![]() |
#1874 |
Konto usunięte
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1233492479 tu jest jej zdjęcie
![]() Cenę dobrze zapamiętałaś, jeśli chodzi ogólnie o torebkę - ja takich małych nie lubię, za to z powodzeniem służy mi za kosmetyczkę na kolorówkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
Haha też nie lubie małych ale jak jej nie kupie będe chora
![]() Choćbym miała nigdy jej nie założyć to jest tak słodka że moge ją nawet trzymac dla córeczki, jesli kiedyś będe miała wogóle ![]()
![]() |
#1876 |
Konto usunięte
|
Fakt, jest śliczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
A jaki nosicie rozmiar stanika pod biustem? Dzis doszlam do wniosku ze 70 by mi sie przydalo, a chudziutenka na maksa nie jestem.
A babki w sklepach mi wmawiaja, ze mam mniejsza miseczke niz mam, albo zebym sprobowala 85 albo 85 pod biustem. hahahaha. Moze od razu kupie sobie 120 AA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Konto usunięte
|
Wg tabel itd powinnam mieć 60B albo 60C
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
W necie jedynie jak dobrze poszukasz.
Bylam ostatnio w la senzie we wroclawiu, wbiegam szczesliwa, ze duzy wybor rozmiarow bedzie, a tam zonk, rozczarowalam sie na maksa ![]() Tak jak sie cieszylam, jak pierwszy raz bylam w stradivariusie. I tez sie rozczarowalam.... W gazetach widzialam sporo ladniejsze rzeczy |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1880 |
Konto usunięte
|
Tylko raz na allegro widziałam ten rozmiar, ale:
1. strrrasznie brzydki 2. drogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Zakorzenienie
|
Ja sie chyba skusze na zamowienie czegos z la senzy ze zbiorowych zamowien zagranicznych.
orlica: a ten dobry dla Ciebie ile kosztowal? |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
ja kiedys się pomierzyłam i wyszło mi 70 D, ale po przymierzeniu w sklepie D jest jednak za duże
|
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Konto usunięte
|
Coś koło 60zł, może nie jest to dużo, ale w mojej co najmniej kiepskiej sytuacji materialnej - majątek...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
obecnie, dzięki wizażankom, noszę 65D i planuję zakupić jakąś 60tkę niedługo bo czuję że już potrzebna ![]() niestety staniki w tych rozmiarach są drogie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Ogladajac dla siebie widzialam takie za min 100 zl.
![]() Ogladalam dzis staniki w galeri centrum staniki firmy chantelle, kolo 350 zl. Ciekawe co one w sobie maja? Dodatek zlota? ![]() Ale na dalsze masakrowanie sobie biustu zlymi stanikami nie moge sobie pozwolic... |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Konto usunięte
|
Pobudka!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
![]() Kurde jestem zła bo miala byc u mne na chacie impreza i w ostatniej chwili wszytsko odwołali, ja ja juz zaczelma sprzatac ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 |
Przyczajenie
|
odwołali rodzice? czy goście ?
![]() szkoda bo imprezki fajna rzecz, trzymam kciuki za kolejną |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odwołali znajomi.. ![]() ![]() Nie mieszkam już na szczęście z rodzicami.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
łoooo jak ja nie lubie jak cos ludzie odwoluja cos w ostatniej chwili
Mam jakis popsuty humor chwilowo, a juz tak fajnie sie czulam ![]() gupku: ale na weekendy do domu nie wracasz tez? czy jak to u Ciebie jest? Mnie juz rodzina ponad miesiac nie widziala, jakos mnie tam nie ciagnie za bardzo, woel zyc samodzielnie i po swojemu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.