![]() |
#1862 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
samo Lena
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
BAN stały
|
widze że poruszacie tamt imion.
ja bym chciała dwóch chlopców Michasia i Bartusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zadomowienie
|
Mnie za to okropnie kojarzy się imię Grzegorz, Grześ... no poprostu niedobrze mi się robi.
Kees mnie też zaczyna się podobać moje własne imię - Ewelina - nawet z Twoim się rymuje ![]() Uwielbiam jak TŻ mówi do mnie Ewelinka ![]() DAnia ano ekspresowo... też kasy zbytnio nie ma, ale wspaniała rodzinka pomaga. dziadziuś założył 2 nowe zamki, Tata po gładzi zeszlifuje podłogę, mama z teściami chcą dać na płytki i na majstra, nie jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście Karolina to ładne imię ![]() Też bym sama tak nazwała gdybym nie była Karolcią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Zadomowienie
|
Szajajaba, Ja od ponad 20 lat noszę imię Sandra i nie spotkałam się z opinią, że to dziwne, bardzo wyszukane, czy zagraniczne imię
![]() ![]() My w pierwszej ciąży od początku, jak tylko się dowiedzieliśmy, mówiliśmy na brzuszek Maksiu, okazało się, że będzie dziewczynka i dla mnie był to szok, bo bardzo chciałam córeczkę, ale żadne żeńskie imię mi się nie podobało. W końcu zdecydowaliśmy się na Amelię, może popularne, ale nam się podobało i to jest chyba najważniejsze. Nie wybrałabym imienia ,które jest tylko oryginalne, a nam by nie odpowiadało. Teraz też mówimy Maksiu, ale jak się urodzi ,to miał być Maurycy, chociaż ostatnio zastanawiamy się, czy jednak przy Maksymilianie nie zostaniemy ![]() ![]() A wasze propozycje: Bartosz, Borys, Kostek i Hania mi się bardzo podobają. Nie dałabym na imię: Łukasz, Zofia i Antonina.
#1867 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super pasuje. Bardzo ładnie brzmi ![]() Też mi się tak skojarzyło ![]() Cytat:
![]() Tz nie chce jeszcze rozmawiać o imieniu. Mówi, że dopiero jak poznamy płeć. Mi kiedyś podobały się Kuba, Kacper teraz bardziej Adam, Mikołaj a dla dziewczynki nie mam pojęcia - może Ola ![]() ![]()
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Ja Łukasz kiedyś mówiłam ze dam. Ale teraz źle mi sie kojarzy - z kolegą z pracy, którego nie lubię. Adaś mi się podoba ale tża brat ma tak na imię. Paweł tak samo. Kuba to mój brat. No i został Bartek.
![]() Antonina.. brr.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
U mnie Łukasz Paweł Piotr Bartek Michał Wojtek Dawid i parę innych jest zajętych
![]()
#1870 |
Zadomowienie
|
Tosia, jest jescze ok, ale w całości Antonina, to bym już nie mogła.
Mam kuzyna Bartka i mi się dobrze kojarzy. ![]()
#1872 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
O właśnie, jeszcze Adama mogłabym znieść ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zadomowienie
|
Biricchina to macie super, że jesteście jedynakami
![]() ![]() Co do imion, to Karolina ładnie, nie pomyślałam o tym. Joanna też lubię, ale nie w wersji Aśka ![]() Swoje imię bardzo lubię, ale nazywam się identycznie jak teściowa, więc dziecku już tak nie dam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez DAnia Czas edycji: 2009-10-10 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
Mam tylko eozynofile 0,3 % i druga jednostka 0,03 tys/ul
![]() Włosy też mi wypadają garściami, ale ja tak mam co roku. Farbowałam na szczęście krótko przed ciążą. Na pół roku mam spokój. Ja jestem blondynka ![]() Mój TZ ( Krzysiek )jest ode mnie młodszy 3 lata a siwuchów ma duuużo i oczywiście mówi, że to przeze mnie ![]() ![]() starapanno, trzymaj się kochana ![]() lindsley, ja też wczoraj padłam pod kocyk ok. 20 i TZ obudził mnie o 24, ale też poszłam się tylko umyć i do wyrka. Wstałam dzisiaj o 8.30 kardashi, mam chrześniaka o i mieiu Bartek. Jest słodki ![]() U nas jak będzie dziewczynka to Luiza, pasuje do nazwiska Kunicka, a dla chłopca to nie mam pojęcia. Mamy już Łukasza. Mnie podoba się Kacper, Michał, Bartek,( ale już zajęte ). Mój TZ cały czas mówi Czesio, Czesiulek ![]() ![]() Pozdrawiam Asia ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2009-10-10 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Raczkowanie
|
W kwestii imion to mi się zmienia średnio raz w tygodniu
![]() Obecnie na topie jest dla dziewczynki poprostu Ania, dla chłopca Julek (Julian, nie Juliusz ![]() Dla dziewczynki podoba mi się też wspomniana już Karolina, albo Karina (ale jakoś tak za twardo brzmi). Przez wiele lat twierdziłam, że jak kiedyś będę miała córeczkę to nazwę ją Małgosia. Jednak jakoś teraz mi przeszło ![]() Ja miałam być Karolem, opcjonalnie Karoliną, a w końcu jestem Basia (po babci) ![]() A synek mojej siostry Adaś (3,5 lat) uparcie twierdzi, że będę miała synka Zuzię ![]() Natomiast imiona, na które mam od lat alergię to Agnieszka i Wojtek.... ![]() ![]() Miłego wieczoru Mamuśki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 |
BAN stały
|
starapanna jak się kochanie czujesz dzisiaj ?
i jak twoje krwawienie? trzymamy razem z fasolkami kciuki za Was. a mi się tam Borys podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z witamin to tylko kwas foliowy na razie ![]() Cytat:
![]() Ja już rozmawiałam z M o imionach i na razie nie doszliśmy w tej kwestii do porozumienia ![]() Mnie dla dziewczynki podobają się baaaardzo imiona "roślinne": Jaśmina, Kalina, Jagoda ![]() Natomiast dla chłopca : Konrad, Filip, Fabian ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1881 |
BAN stały
|
jak ja przyszłam to akurat tutaj cisza. ale mam pecha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Raczkowanie
|
Całym sercem jestem z Tabą i Twoim Dzieciątkiem, Starapanno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie obejrzeliśmy film "Coralina". Niby dla dzieci, ale trochę straszny. Dobranoc ![]()
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
Starapanna trzymamy kciuki
![]() ![]() A mnie pobolewa brzuś na dole. Kupiłam dziś słodziutkie body na krótki rękaw ![]() ![]() Dziś 10, dziś po raz drugi powinnam dostać @. |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
A mnie się z 'roślinnych' podoba Kalina
![]() ![]() A z takich 'innych' podoba mi się tez Irmina. Ale tż nie chce o nim słyszeć.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Raczkowanie
|
Ja gdy byłam w pierwszej ciąży to na 100% czułam, że to będzie chłopak i jeszcze nawet zanim zaszłam w ciążę to już mieliśmy z tż ustalone, że będzie Piotruś. No i mamy Piotrusia. Teraz nie wiem-tak na 80% czuję, że będzie dziewczynka. Podoba mi się imię Maja (ale nazwisko tez mamy na M i do tego jeszcze urodzona w maju-nie wiem czy nie za dużo tych M-jak myślicie?). Ja mam na imię Ania i podoba mi się i to imię bardzo. Mąż ma na imię Łukasz. Dla dziewczynki myślałam jeszcze o Marysi ale nie podoba mi się zdrobnienie Maryśka. Poza tym Justynka, Patrycja, Paulinka, Małgosia, hmmm... Dla chłopca podoba mi się wspomniany w powyższych postach Bartuś (Bartosz nie Bartłomiej). Natomiast mój tż zgadza się na Maję a dla chłopca wybrał imię Adaś.
[img]http://suwaczki.maluchy.pl/li-44922.png [/img]http://suwaczki.maluchy.pl/li-44921.png Edytowane przez ~Ania26 Czas edycji: 2009-10-10 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Przyczajenie
|
Ja dla dziewczynki bym chciała Emilka a dla chłopca Gabryś co najlepsze Tż na obie opcje się zgadza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.