Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-07, 13:12   #1861
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
[Lepsze wrazenia mieliśmy podczas powrotu - drogi zasypane jak nie wiem co. Już blisko osiedla za nami jechał samochód, ale nas szybko minął - jechał strasznie blisko lewej strony i pasem do lewoskrętu, a co chwila były wysepki - przed jedną gwałtownie skręcił, bo pewnie ją dopiero zauważył i zarzuciło mu du.pe i niemal wjechał na samochód jadący z naprzeciwka, ale ten szybko zjechał na pobocze - dobrze, że był to pas zieleni i drzewka tam były niewysokie. Normalnie wariat jakiś - pewnie zachlany jechał, bo jeszcze drzwi były niedomknięte. Jechalismy pomału i daleko za nim i patrzyliśmy co on wyprawia - masakara jakaś

Teraz zabieram się za nadrabianie

Miłego dnia
Faktycnie niektórzy jeżżą bez wyobraźni, albo co gorsza na podwójnym gazie ehh.

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dzisiaj wolne..śnieg pada za oknem..robi się ładniutko
Może wieczorek wyciągnę TŻ na spacerek [COLOR="Silver"]
Właśnie nie wiem co się dzieje z moim Tż, że to on mnie wyciąga hehe. Tzn ja lubie spacerować, ale on nie protestuje.

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Ma.ko za ćwiczenia

wczoraj nie pokłócliliśmy się ale byliśmy rozdrażnieni mocno
zaczęliśmy o kredytach, mieszkaniu gadać i tyle wam powiem że ten nasz kraj nic ludziom nie pomaga a wręcz utrudnia życie
start w dorosłe życie to jakaś masakra przy naszych zarobkach

Micia nie jedz codziennie zupek, to niezdrowe bardzo
Dziękuje
Fakt, człowiekowi się odechciewajak sobie o tym wszystkim pomyśli
Micia miałam pisać to samo co T'ai. Mój brat się kiedyś zajaałm zupkami chińskimi i "trochę" mu sie przytyło.

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16305953]Cześć.
Pamiętacie mnie jeszcze?
U mnie istny kosmos-zalatwiania mnóstwo i biegania. Ale najważniejsze rzeczy już mamy.
W ogóle chyba zaczynam rozumieć te dziewcyzny,które wzięły ślub i się nie odzywają na wątku-czlowiek po jakims czasie odstaje od reszty.
Ale trudno...
Za miesiąc będę już żonką.
Dzidzi ma się dobrze. Ja nawet też.
Oby tylko było tak dalej.
Pozdrawiam Was serdecznie![/QUOTE]
Wczoraj o Tobie myślałam
3mamy mocno kciui za Ciebie. Już bęzie po wszystkim to czekamy na dłuuugą relację

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
przed chwilą przeczytalam posta na blogu mojej kolezanki z roku.pisala o misiu z TVNu, ktory dostala na swieta (ktos na naszym forum tez je ma tlyko nie pamietam, ktora z PMek), mis jest slodki a cel szlachetny...widaomo.ale ta moja kolezanka odkryla,ze na ubranku misia jest metka:made in china.

niedawno chwalono sie, ze misia zaprojektowaly dzieci, a same maskotki-produkowane w polskiej fabryce (moze chodzilo o polska fabryke w chinach?). cel moze i szlachetny,ale teraz wiadomo,ze to "chinskie raczki"z aniecala miske ryzu produkowaly te "nasze" msie.a szkoda...

w sumie to zawsze jakos te inicjatywy TVN troszke mi falszem "podjezdzaly"...cele piekne,ale ile z tego idzie do kieszni panstwa Walterow?
to ładne akcje...

Siedze w pracy i kompletnie nic misię nie chc.
Wzięłąm na jutro urlop, ale będę pisała pracę zaliczeniową na piątek jk zawsze wszystko na osttnią chwilę

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 13:13   #1862
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Mój tata mowi, ze jak wszystko z Chin to zaniedlugo dzieci beda Chinskie... moze i nie jest to smieszne ale... ehh

Edit; chyba faktycznie zaprzestane jedzenia zupek... akurat dzis mi sie skonczyly hehe

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 13:17   #1863
dottta
Zakorzenienie

a teraz się wycwaniają i piszą made in ChRL lub PRC
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 13:19   #1864
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Właśnie nie wiem co się dzieje z moim Tż, że to on mnie wyciąga hehe. Tzn ja lubie spacerować, ale on nie protestuje.
Mojego trzeba wołami wyciągać..on najchętniej siedziałby w ciepłym domku

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 13:19   #1865
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Micia I całe szczęście, że Ci się skończyły :P

Dziołchy, co myślicie o takich butach:
http://allegro.pl/item873867294_odlo...37_karmel.html Nigdy mi sie takie niepodobały, ale coś mi się gust zaczął zmieniać hehe. Widziałam u siebie takie, tylko zamiast zapięć są sznurowane. Straszie mi sie spodobały. hihi. Siedze w pracy, nie robic nic, to mwymyślam

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2010-01-07 o 13:21
Stary 2010-01-07, 13:20   #1866
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
I całe szczęście, że Ci się skończyły :P

http://allegro.pl/item873867294_odlo...37_karmel.html Nigdy mi sie takie niepodobały, ale coś mi się gust zaczął zmieniać hehe. Widziałam u siebie takie, tylko zamiast zapięć są sznurowane. Straszie mi sie spodobały. hihi. Siedze w pracy, nie robic nic, to mwymyślam
mi by się bardziej na słupku podobały jakoś koturny tylko w sandałach do mnie przemawiają
Stary 2010-01-07, 13:22   #1867
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Mojego trzeba wołami wyciągać..on najchętniej siedziałby w ciepłym domku
Mojego zawsze tez, nie wiem co mu sie stało

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
mi by się bardziej na słupku podobały jakoś koturny tylko w sandałach do mnie przemawiają
Nie uważacie takich wogóle za tandetę??

Leoś 29.12.2014 

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 13:26   #1868
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Mojego zawsze tez, nie wiem co mu sie stało

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Nie uważacie takich wogóle za tandetę??
ja mam butową obsesję więc dla mnie one są po prostu nie typowe (inne) Tylko ten koturn mi nie odpowiada inna sprawa że buty powinny pasować do stroju i osoby - jeśli pasują to ok jeśli nie to są trochę tandetne (ale tak jest z większością butów odbiegających od typowych)
Stary 2010-01-07, 13:28   #1869
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
ja mam butową obsesję więc dla mnie one są po prostu nie typowe (inne) Tylko ten koturn mi nie odpowiada inna sprawa że buty powinny pasować do stroju i osoby - jeśli pasują to ok jeśli nie to są trochę tandetne (ale tak jest z większością butów odbiegających od typowych)
No tak, masz rację. Podobją mi sie strasznie, tlko do czego ja je bedę nosiła

Leoś 29.12.2014 
Stary 2010-01-07, 13:28   #1870
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Edit; chyba faktycznie zaprzestane jedzenia zupek... akurat dzis mi sie skonczyly hehe
albo spróbuj rzadziej jeśli się już uzależniłaś

Cytat:
wiesz co, zależy od gustu
ja lubię pantofle na koturnach bo są mega wygodne
a te co pokazałaś nawet mi się podobają
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 13:31   #1871
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, masz rację. Podobją mi sie strasznie, tlko do czego ja je bedę nosiła
coś znajdziesz Ja bym chyba nosiła rurki i skórzaną kurteczkę no ale to tylko takie moje wyobrażenie

-------------
kurde jakby ktoś zajrzał do mojej szafy z butami to by uznał że to szafa trzech różnych osób mam tam wszystko od klasycznych tenisówek (różnej maści), przez glany, po kilka par czarnych szpilek, różowych sandałów i butów w panterkę P rzynajmniej zawsze mam buty pasujące do stroju

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 13:32   #1872
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

karolinusienka dzięki za wskazówki odnośnie dukana

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
zrobilam okazalo sie ze 1 etap mam na 2 dni, potem na 60 dni 2 i 85 3, a do 10.03.2010 powinnam miec swoja wage może się zdecyduję, ale nie od dzisiaj...
a mi wyszło 3dni na I etap, 28 dni na II i 40 na III, a tak wogóle zasugerowano mi że waga dla mnie odpowiednia to 46,8kg (a ja napisałam że chcę spaśc do 47) no i teraz czuję się grubo
i że niby za 71 dni (08.02.2010) będę laska?

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
hmm myślałam, że tą wątek PM, a nie o dietach

Ale życze wam wytrwałości i żebyście osiagnęly wymarzoną wagę mocno trzymam

ja o diecie mogę zapomnieć, bo za bardzo lubię jeść - dziś zjadłam paczkę chipsów na "obiad", a teraz jak Housa ogladąłam to paczkę biszkoptów
ja już więcej tematu diety nie poruszę obiecuję a co do Housa to ja się DOPIERO tydzień temu dowiedziałam że mój TŻ ogląda nie tak nałogowo ale jak mu się przypomnie to ogląda (ma mi przypominac to będziemy oglądac "razem") a ja aż się sobie sama dziwię że nie oglądałam od początku (bo oglądam wszystko co medyczne) a potem jak były następne serie to stwierdziłam że mi się nie opłaca wciągac ale zamierzam to zmienic

Cytat:
Napisane przez sonek Pokaż wiadomość
Oj chyba masz racje z tym, ze jest romantyczny. Gdybym Wam zaręczyny opowiedziala...
opowiedz

Cytat:
wczoraj nie pokłócliliśmy się ale byliśmy rozdrażnieni mocno
zaczęliśmy o kredytach, mieszkaniu gadać i tyle wam powiem że ten nasz kraj nic ludziom nie pomaga a wręcz utrudnia życie
start w dorosłe życie to jakaś masakra przy naszych zarobkach
nas ten temat kredytowo-mieszkaniowy też zawsze dołuje i pptrafi popsuc nawet najlepszy humor

Cytat:
Jenny - no i trzeba pic 1,5 l wody dziennie. Zero cukru i innych węgli (mąka, pieczywo odpadają) oraz tłuszczu (oleje, oliwy, masło itp), w pierwszej fazie nie ma owoców ani warzyw (soków też). Mięso, ryby się dusi lub grilluje bez tłuszczu No i cały nabiał powinien by chudy, odtłuszczony. Tak w skrócie.
poddaję się
Stary 2010-01-07, 13:36   #1873
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość

ja już więcej tematu diety nie poruszę obiecuję a co do Housa to ja się DOPIERO tydzień temu dowiedziałam że mój TŻ ogląda nie tak nałogowo ale jak mu się przypomnie to ogląda (ma mi przypominac to będziemy oglądac "razem") a ja aż się sobie sama dziwię że nie oglądałam od początku (bo oglądam wszystko co medyczne) a potem jak były następne serie to stwierdziłam że mi się nie opłaca wciągac ale zamierzam to zmienic
ja widziałam wszystkie serię i teraz się wkurzam że w Tv oczywiście po raz Nty powtórki lecą
Stary 2010-01-07, 13:36   #1874
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
kurde jakby ktoś zajrzał do mojej szafy z butami to by uznał że to szafa trzech różnych osób mam tam wszystko od klasycznych tenisówek (różnej maści), przez glany, po kilka par czarnych szpilek, różowych sandałów i butów w panterkę P rzynajmniej zawsze mam buty pasujące do stroju
fajnie, różnorodnie
i zazdroszczę tylu par , ja mam mało i często nie wiem co założyć
Stary 2010-01-07, 13:38   #1875
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

zapomniałam napisac DZIEŃ DOBRY
ale niestety praca się wczoraj sama nie napisała i muszę zmykac
Stary 2010-01-07, 13:39   #1876
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie, różnorodnie
buty to moja miłość ale często dochodzi do tego że nie mam co założyć albo mam pary (np. czerwone klapki na szpilce) których nigdy nie ubrałam
Stary 2010-01-07, 13:42   #1877
T'ai
Zakorzenienie

ja i TŻ jacyś inni ostatnio jesteśmy
bo on od butów, ciuchów woli płyty, a ja książki

ale mnie głowa rozbolała, dobrze że już do domu
Stary 2010-01-07, 13:44   #1878
lusesita23
Zakorzenienie

ma.ko ja akurat jestem do tego typow uprzedozna, bo nosza je dziewczyny,ktorych nie lubie i ubieraja sie no...tak wiesz jak ale to zalezy od reszty stroju, tak jak pisza dziewczyny,wiec na tobie moga wygladac ok akurat t elaski co tego typu maja to nosza krotkie lateksowe spodenki i blyszczace bluzki dlatego chyba jestem uprzedzona

dotta zazdraszczam ja tez mam rozne,ale ie az tak hehe...przynajmniej pasuja Ci do roznych ciuchow

a na koturnach mam tera zzimowe kozaki i sa meg awygodne

wracam do dziobania...

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

ja tez mam czerowne szpilki takie z odkrytym palcem i kokardka...TŻ je uwielbia znaczy sie:lubi jak je nosze...;p ale tez zakladam je rzadko,bo obcieraja stopy straszliwie.coz 50zl zsa nie dalam to moze dlatego
Stary 2010-01-07, 13:45   #1879
karolinusienka
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16305953]Cześć.
Pamiętacie mnie jeszcze?
U mnie istny kosmos-zalatwiania mnóstwo i biegania. Ale najważniejsze rzeczy już mamy.
W ogóle chyba zaczynam rozumieć te dziewcyzny,które wzięły ślub i się nie odzywają na wątku-czlowiek po jakims czasie odstaje od reszty.
Ale trudno...
Za miesiąc będę już żonką.
Dzidzi ma się dobrze. Ja nawet też.
Oby tylko było tak dalej.
Pozdrawiam Was serdecznie![/QUOTE]
hej Kochana ale fajnie, ze napisałaś :hura:
Super, ze czujecie sie dobrze i zazdroszcze, ze za miesiac bedziesz zonka
Szybkiego załatwiania spraw zycze i zagladaj czesciej nawet jak juz bedziesz zonka

wiecie Dziewczynki , ze dzisija zaczal sie karnawal

samochodzik mam zrobiony dobrze, ze ja nie musialam za to placic, bo na bank bym tego w serwisie nie zrobila tylko usmiechnelam sie do tescia ale tata chcial wiec zaplacil kolejny przeglad juz bedzie moj-powiedzial, ze juz nie bedzie placil hehe cwaniaczek

zaraz bede miala obiadek pomidorowa trzeba sobie przed dieta podjesc normalnych rzeczy a co tam
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 13:50   #1880
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
coś znajdziesz Ja bym chyba nosiła rurki i skórzaną kurteczkę no ale to tylko takie moje wyobrażenie

-------------
Własnie też pomyślałam o takim połączeniu
Qrcze ja z kolei mam za mło butów, nigdy nie wiem jakie założyć. A jak juz mm jakieś fajne to za często w nich chodzę i sie szybko niszczą

Cytat:
:tak: mam to samo

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
ma.ko ja akurat jestem do tego typow uprzedozna, bo nosza je dziewczyny,ktorych nie lubie i ubieraja sie no...tak wiesz jak ale to zalezy od reszty stroju, tak jak pisza dziewczyny,wiec na tobie moga wygladac ok akurat t elaski co tego typu maja to nosza krotkie lateksowe spodenki i blyszczace bluzki dlatego chyba jestem uprzedzona
napisano o 14:43 ----------[/SIZE][/COLOR]

ja tez mam czerowne szpilki takie z odkrytym palcem i kokardka...TŻ je uwielbia znaczy sie:lubi jak je nosze...;p ale tez zakladam je rzadko,bo obcieraja stopy straszliwie.coz 50zl zsa nie dalam to moze dlatego
nie wyobrażam sobie siebie wlateksowych spodniach i błyszczących bluzkach prędzej można mnie zobaczyć w jeansach i bluzie z kapturem , a jak trzeba elegancko o w koszuli

Też mam czerwone szpile. Wystąpiłam w nich 3 razy: raz n spacerze i na dwóc Sylwestrach

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2010-01-07 o 13:53
Stary 2010-01-07, 13:53   #1881
lusesita23
Zakorzenienie

ma.ko tak myslalam bo dla mnie to bezguscie totalne, te lateksy

honolinka super,ze sie dobrze czujecie ize sie odezwalas kochana wreszcie
Stary 2010-01-07, 14:00   #1882
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Normalnie mi coś z netem się dzieje w pracy i nie moge Was nadrobić Chyba ktoś cos ściąga w pracy
Jestem na 59 stronie i jakaś cisza dzisiaj - nie wiem czemu I dobrze

Dziś idę na wizytę do ortodontki i trzymajcie kciuki, żeby mi coś dobrego powiedziała Łukasz mi mówił, że strasznie mi się zęby przesunęły I mam nadzieję, że niedługo mi założy resztę aparatu, bo do ślubu mi zostało 527 dni

Ściskam i buziakuję wszystkie Gaduły

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 14:06   #1883
lasoa
Zakorzenienie

helow Dziewczyny ile Wy piszecie
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 14:11   #1884
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Normalnie mi coś z netem się dzieje w pracy i nie moge Was nadrobić Chyba ktoś cos ściąga w pracy
Jestem na 59 stronie i jakaś cisza dzisiaj - nie wiem czemu I dobrze

Dziś idę na wizytę do ortodontki i trzymajcie kciuki, żeby mi coś dobrego powiedziała Łukasz mi mówił, że strasznie mi się zęby przesunęły I mam nadzieję, że niedługo mi założy resztę aparatu, bo do ślubu mi zostało 527 dni

Ściskam i buziakuję wszystkie Gaduły
trzymam kciuki na pewno Cie ladnie pochwali daj znac co Ci powiedziala ja juz sie 28go nie moge doczekac jak mi zdejmie

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
masakrycznie duzo prawda

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
aaaa ja mam
520 dni
Stary 2010-01-07, 14:12   #1885
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
aaaa ja mam
520 dni
ja 506 ale długoooooo jeszcze
Stary 2010-01-07, 14:13   #1886
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Micia I całe szczęście, że Ci się skończyły :P

Hej,super te botkijuż widzę dzinsy rureczki ciemne plus moja torebeczka w podobnym kolorze...uwielbiam allegro
Ale jestem nadal bez pracy...byłam w UP i pytałam o staż i przysługuje mi na pół roku dla dorosłych...dobre i to...
Jejuś mi też się nie chce potwornie uczyć...jeszcze pół roku...po prostu administracja to chyba nie to...coraz częściej myślę o farmacji,ale ona jest tylko na dziennych i to jednolite mgr
A w ogóle to uzależniłam się od Wizażu chyba,nawet simsy mnie tak nie wciągnęły...
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 14:16   #1887
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
ja 506 ale długoooooo jeszcze
zleci Ty to masz dobrze jeszcze 7 dni i 4ka z przodu bedzie

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Hej,super te botkijuż widzę dzinsy rureczki ciemne plus moja torebeczka w podobnym kolorze...uwielbiam allegro
Ale jestem nadal bez pracy...byłam w UP i pytałam o staż i przysługuje mi na pół roku dla dorosłych...dobre i to...
Jejuś mi też się nie chce potwornie uczyć...jeszcze pół roku...po prostu administracja to chyba nie to...coraz częściej myślę o farmacji,ale ona jest tylko na dziennych i to jednolite mgr
A w ogóle to uzależniłam się od Wizażu chyba,nawet simsy mnie tak nie wciągnęły...
to fajnie, ze chociaz staz masz ja ide sie o niego pytac po 18stym..mam nadziee, ze cokolwiek beda mieli byleby jakis platny
Stary 2010-01-07, 14:18   #1888
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
zleci Ty to masz dobrze jeszcze 7 dni i 4ka z przodu bedzie
będzie

a tak mi się jeszcze przypomniało bo początkowo chciałam w tyg wesele (znaczy w piątek) i ta moja "super kuzynka" powiedziała mojej świadkowej: "a ona chciała w tyg, nie? i już nie robi? A pewnie jej teściowa nie pozwoliła "
a moja biedna teściowa w ogóle się nie wtrąca
Stary 2010-01-07, 14:21   #1889
lula177
Zakorzenienie

czesc dziewczynki wpadlam na chwilke i zaraz uciekam do dentysty;/

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 14:33   #1890
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć

Dziewczyny, która z książek Dukana będzie najlepsza na początek ???
* nie potrafię schudnąć
* nie potrafię schudnąc 350 nowych przepisów
* metoda dr dukana

http://www.allegro.pl/item868930207_...3_ksiazek.html

Idę na obiad i wracam do nadrabiania.

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości