|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
Nio dzięki za powitanie i nie zamierzam już znikać. A jeśli chodzi o kompa to fakt bez kompa i samochodu jak bez ręki
Telewizora nie mamy więc jak jeszcze nie mogłam radia w kompie wrzucić to się w domu strasznie zrobiło szczególnie wieczorem jak mój mały potworek mleczny usnął ![]() A teraz troszkę się pochwalę moja Ninka 22-go powiedziała pierwszy raz mama kobieta_oficera też bym się zastanawiała nad zmianą dowodu a powiem wam, że też rozmyślamy nad przyszłym rokiem |
|
|
|
|
#1862 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() Dziewczyny u mnie dziś za oknem cały dzień piękna pogoda była, dopiero teraz się zachmurzyło. ~~~~ Libelle nie zazdroszczę przygód z kompem, życzę Ci abyś nie miała już więcej takich przygód. Wielkie gratulacje z okazji pierwszego słówka mama . |
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
witaj ponownie, libelle
z komputerem faktycznie nieciekawie Ci wyszło, coś o tym wiem, jak to jest bez komputera... A jeśli chodzi o pieniądze, to zawsze mogło być gorzej - ja za jedną wizytę u informatyka miałam do płacenia 450zł, więc wolę nie myśleć, co by to było z trzema A co do Ninki, to mówiła już jakieś inne słówka, czy "mama" była jej pierwszym? Też bym się na Twoim miejscu na pewno bardzo cieszyła ![]() U mnie pogoda też była ładna, ale podobno w weekend nie ma być nic szczególnego, a szkoda. Ja za chwilkę ruszam do TŻ-a. Mam nadzieję, że w pociągu nie usnę i kilka godzin się pouczę, bo w poniedziałek poprawka... Trzymajcie kciuki ![]() Udanego weekendu wszystkim życzę
|
#1864 | ||
|
Raczkowanie
|
Kolejny dzień. Na szczęście już piątek...weekend tuż tuż
Tylko jak zwykle kiedy zbliża się weekend pogoda jakaś nie taka - zimno, słońca nie ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zapomniałam napisać - wczoraj byliśmy z TŻ na obiedzie w knajpie - Indian Ocean - gdzie Magda Gessler kręciła "Kuchenne rewolucje" i pokazali to na ekranie w ubiegłą sobotę. Generalnie program zrobił chyba swoje. Jest to niedaleko mojego domu i bardzo często tamtędy przechodzę. Wystrój zmienił się totalnie, pomieszczenie jakby większe..no i co nie miara pewnie zaciekawionych klientów. Kiedy my tam byliśmy praktycznie cały czas było sporo ludzi. Jedzenie w porządku ale specjalnie tanio nie było...wrócimy tam z TŻ za jakiś czas - zobaczymy czy wtedy też będzie tyle osób i czy tendencja wzrostowa osób odwiedzających przy takich cenach się utrzyma
|
||
|
|
|
#1865 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki dzięki choć tata ciągle nie może zrozumieć czemu nie tata było najpierw ![]() Cytat:
Pewnie sama bym poszła zobaczyć jak taka restauracja funkcjonuje po wizycie Magdy. niestety nie oglądałam odcinka więc nie wiem jak wygląda przed i po
![]() My w weekend mieliśmy się spotkać ze znajomymi w parku na spacerku z dzieciaczkami ale zapowiadają nam śnieg i zimno do tego jeszcze zwala nam się ciocia na weekend z czego niezmiernie się cieszymy... ![]() |
||
|
|
|
#1866 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() widzę że cieszysz się z gości ![]() zleci na pewno ![]() u nas planów jak zwykle na weekend brak, TŻ planuje się wziąć za malowanie pokoju ale pewnie na planach się skończy ![]() zresztą jakoś ostatnio dla mnie bez różnicy czy weekend czy nie, w soboty pracuję a i tak mam tyle rzeczy na głowie że nie zauważam weekendu
|
|
|
#1867 |
|
Raczkowanie
|
]Ja i moj TŻ ostatnio ogladalismy te "Kuchenne rewolucje" i tak sobie rozmawialismy, ze jak bedziemy next time in Poznań to chetnie wpadniemy tam zjesc, ciekawe czy tyle osob bedzie. b niedzieli go zobacze...
Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 23:07 |
|
|
|
#1868 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
![]() U mnie pogoda nieciekawa...wczoraj okropny wiatr, dzisiaj deszcz, najchętniej zaszyłabym się w łóżeczku i nic nie robiła ![]() Pisałam jakiś czas temu o tym, że mój TŻ chciałby się przenieść, no i o dziwo wszystko ruszyło pełną parą, jego kwit przeszedł już wszystkie etapy w jednostce i obecnie jest w drodze do dowódcy Wojsk Lądowych. Nie chcę zapeszać, ale chyba wszystko jest na dobrej drodze... libelle gratuluję pierwszego słowa Ninki (swoją drogą bardzo podoba mi się to imię, mam w rodzinie dwie osoby o tym imieniu ), to musi być niesamowite uczucie...Dzisiaj wieczorem lub jutro rano przyjeżdża mój TŻ, podobno szykuje jakąś niespodziankę Życzę wszystkim miłego i udanego weekendu Pozdrawiam serdecznie
|
#1869 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
niuniaaa86 ja nie znam nikogo poza naszą Ninką o tym imieniu ale od bardzo dawna mi się podobało ![]() Mój TŻ już wreszcie w domku Na weekend pewnie znowu zrobi się cisza na forum .... |
|
|
|
#1870 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nas jeszcze tam nie poniosło ale nie jest wykluczone. Dość często robimy sobie wypady do knajp.Cytat:
A że niektóre knajpy po wizycie Magdy upadają swego czasu dość głośno o tym było...zresztą Magda zachowuje sie dość bezczelnie w swoich programach . Co jak co ale na wizji mogłaby czasem ugryźć się w język. Mówię to z perspektywy restauratora..nie widzaJeżeli chodzi o przenosiny mojego TŻ teraz będąc w Poznaniu szuka etatu aczkolwiek nie jest zbyt kolorowo. Ponoć w Poznaniu wiele jednostek ma być likwidowanych Na weekend planów brak...ale cos się wymysli - siostra dzwoni aby zająć się Nataszką (moją chrześniaczką ) jakąś chwilkę. Pewnie odwiedzimy. Zwłaszcza ze osttanio pokochała wujka ...Ja siedzę tu a mój TŻ śpi obok...śpioch jeden |
||
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też ją lubię oglądać tyle że z kolei z punktu widzenia żywieniowca wkurza mnie kilka rzeczy. Jak można pokazać jak ona tymi włosami trzepie nad garnkami? Ledwo zepnie jakąś spinką i na kuchnię... a druga rzecz - normalnie w restauracji nie miałaby prawa pracować przy gotowaniu z takimi pomalowanymi paznokciami.. wiem, czepiam się ale nie mogę na to patrzeć
|
|
|
#1872 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 23:07 |
|
|
|
#1873 | |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem
![]() Cytat:
![]() ...i znowu poniedziałek. Kolejny tydzień przed nami. Nawet nie wiem kiedy minął weekend A weekend był całkiem sympatyczny - w piątek odsypiałam. Sobotę wzięłam Nataszkę na zakupy - zrobiłam jej mały prezent i kupiłam buciki i bluzeczkę...i powiem Wam, że tak jak nie chciała nic przymierzać tak buty zmieniała z rozkoszą. Usiadła księżniczka i tylko nóżki wystawiała aby założyć kolejną parę Ogólnie przepada za butami. W domu co rusz podsuwa rodzicom kolejne butki i każe sobie przymierzać Niedziela tylko z ukochanym - spacer dookoła Malty, gofry.Ogólny relax ![]() Jak Wam minął weekend?? |
|
|
|
|
#1874 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() U mnie za oknem piękna wiosenna pogoda, mój Tż właśnie przygotowuje mój rower na ten sezon, swój ma już gotowy, więc pewnie na dniach wyruszymy na jakąś wycieczkę rowerową z małym ~~~~ U mnie piątek i sobota imprezowa, byliśmy u znajomych i u rodzinki. Natomiast wczoraj Tż był na dzień w pracy więc wybrałam się z młodym do mojej mamy , ja odpoczęłam a tż dojechał dopiero do nas na kolacje. |
|
|
|
#1875 |
|
Zadomowienie
|
Nam weekend minął KOSZMARNIE za sprawą gości
![]() Następnym razem jak nam się ciotka zapowie z wizytą to powiemy, że nas nie ma |
|
|
|
#1876 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
u mnie weekend minął super, tylko że jak zwykle za szybko.. samochód wreszcie odebrany z naprawy, co cieszy mnie ogromnie ![]() pozdrawiam i MIŁEGO DNIA
|
#1877 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A teraz pozostają spacery. Dziś np po pracy idziemy na Stary Rynek i może na lody lub kawkę/herbatkę. Na najbliższą przyszłość mamy w planach kurs tańca towarzyskiego. Wykupiłam też sobie 20 wejść na Vacu Line (co równa się co najmniej 6-7 tygodniom ćwiczeń)...no i wczoraj widziałam się z byłym prezesem spółki, w której kiedyś pracowałam - w czwartek najprawdopodobniej podpisujemy umowę dot. współpracy ...tylko kiedy ja znajdę na to wszystko czas.... TŻ już się martwi, że pójdzie w odstawkę. Mam jednak nadzieję, że nie będzie tak źle
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 23:08 |
|
|
|
#1879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1880 |
|
Rozeznanie
|
Witam po udanym weekendzie
![]() Wizytę u rodziców możemy zaliczyć do bardzo udanych. Zdążyliśmy spotkać się ze znajomymi, byliśmy na małych zakupach, no i przede wszystkim ja zdążyłam się nagadać z moją kochaną mamuśką, a mój Tż wypróbować nowy sprzęt mojego braciszka . Szkoda tylko, że te 3 dni tak szybko minęły, a na dodatek jestem słomianą wdową, bo Tż ma przygotowania do poligonu...libellko niezłe przygody miałaś z komputerem. Obyś już nie miała więcej takich historie z szalejącą klawiaturą ![]() Wy tu nawijacie o spacerkach, ćwiczeniach, utrzymywaniu linii a ja zajadam się pysznym ciastem od mamy i rozpaczam nad czekającym mnie od piątku bezrobociem...
|
|
#1881 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki!
wpadam dosłownie na moment bo może dziś uda mi się coś odespać. Nince idzie ząbek już go widać przez dziąsło. Budzi mi się tylko biedaczka z bólem co godzinkę więc jest ciężko. W planie mam położyć się wcześniej i wyspać ale nie wiem czy mnie książka nie skusi |
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się melduję po przerwie. W weekend byłam u TŻ-a, znów poszliśmy na wspinaczkę i pochwalił mnie, że zrobiłam duży postęp od ostatniego razu
swoją drogą spodobało mi się i mam nadzieję, że u mnie też się kiedyś wybierzemy poza tym obejrzeliśmy tego "Czarnego łabędzia", którego tak polecałyście i przyznam, że ten film mi się spodobał No a w sobotę wybraliśmy się do lunaparku i chociaż nie było dużo atrakcji, w sumie chyba na dwie poszliśmy, to nieźle się wybawiłam TŻ namówił mnie na młot, mam nadzieję, że kojarzycie Na początku nie chciałam iść, ale stwierdziłam, że raz się żyje i byłam zadowolona z tej decyzji chociaż momentami naprawdę się bałam W niedzielę powrót, nawet trochę wcześniej, żeby mieć 100% pewności, że dojadę na miejsce, w poniedziałek poprawka i w sumie nie wiem, co o niej myśleć. Niby wiedziałam, co i jak, ale też tak nie do końca... No nic, poczekam na wyniki, mam nadzieję, że dość szybko będą.niuniaaa86, cieszę się, że z przenosinami Twojego TŻ-a wszystko dobrze idzie, oby tak dalej! Będę trzymać kciuki ![]() kobieta_oficera, my z TŻ-em też bardzo chcieliśmy pójść na kurs tańca, nawet w mojej mieścince był organizowany, ale nam jedynie weekendy pasują, a to w tygodniu było... I w sumie jak bym chciała pójść, to musiałabym znaleźć jakiegoś kolegę, ale wolę z TŻ-em. Może kiedyś... Bambi, a ja właśnie najbardziej poszukuję jakichś ćwiczeń na uda, bo z brzuchem coś się zrobi, chociażby to a6w, ostatnio mi dużo dało, a na uda nie mam pojęcia co zrobić i w sumie to z udami mam największy problem, bardzo ich nie lubię. Może coś polecisz? ![]() aicila, głowa do góry! Wiem, że łatwo się mówi, ale na pewno w końcu znajdziesz nową pracę Oby jak najszybciej Ja nie zaznaczałam sobie na ten tydzień prawie wcale terminów w pracy, bo są poprawki, a nie wiedziałam wtedy, które z nich będę pisać, więc mam wolne i świetnie mi z tym dawno nie miałam wieczoru dla siebie. Fajnie tak poleżeć, poczytać książkę, czy posiedzieć z koleżankami ale jutro znów nocka No a jeszcze dzisiaj zabieram się za naukę do kolejnej poprawki...
|
#1883 |
|
Raczkowanie
|
Lovebird - jasne, ze wiem co to młot, fajnie, ze sie zdecydowalas.....nie kazdy jednak moze byc tak do gory nogami;D
Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 23:08 |
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci, Bambi, za rady, poszukam jeszcze czegoś właśnie na necie, jakichś filmików, czy coś i może się za to zabiorę, chociaż teraz bardziej zależy mi na boczkach
Ale jakoś damy radę ![]() Co do młota, to my w sumie dużo nie byliśmy do góry nogami, bo te miejsca były na tyle ruchome, że jak byliśmy do góry, to były obrócone o 180° i jedynie jak był rozpędzony, to może byliśmy do góry nogami, ale nie czuło się tego prawie wcale wiadomo, każdy się trochę będzie "ruszał" w tym ich zapięciu - jeden bardziej, jeden mniej, bo w końcu takie uniwersalne są. Ja się też na początku przestraszyłam, że wylecę, czy coś, ale jak zobaczyłam, że zatrzymuję się na nogach, to się uspokoiłam. Ogólnie stres miałam tylko jak staliśmy na górze (mimo, że nie byliśmy do góry nogami), kiedy inna para z drugiej strony wchodziła i potem jak schodziła - na początku niezbyt było wiadomo co i jak, a na końcu to nie było pewności, czy tamci schodzą, czy zaraz nie ruszymy dalej No i niefajne uczucie też było, jak wiatr dmuchał mi prosto w twarz, a ja "leciałam" w przeciwnym kierunku, więc podwójnie to czułam i ciężko się oddychało. Ale ogólnie czułam się świetnie, mimo że wstąpiliśmy tam wracając z pizzy Ja w sumie przekonałam się tylko dlatego, że wcześniej właśnie na różne inne podobne atrakcje chodziliśmy i stwierdziłam, że skoro wtedy było fajnie, to i teraz będzie ok i było nawet lepiej, niż myślałam ![]() A co tam u Was, kobitki? U mnie pogoda całkiem ładna, aż się uczyć nie chce wieczorem idziemy z koleżankami na grilla, w sumie długo nie chcę siedzieć, ale na chwilkę wyjść i pogadać można
Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2011-03-30 o 14:19 |
|
|
|
#1885 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
wpadłam tylko na chwilkę bo pracy dużo Popołudnie też będę miała zajęte - z TŻ jak to w środy idziemy do kina...Tak więc krótko - jeżeli chodzi o Vacu słyszałam dobrą opinię od koleżanki, która ćwiczyła. Dlatego też zdecydowałam się na zakup karnetu...pewnie na każdego działa inaczej. Jak już zacznę ćwiczyć powiem, jakie są moje wrażenia Generalnie chciałabym ujędrnić ciało i może zrzucić ze 2 cm w obwodzie brzucha i ud..i może jeszcze czegoś ![]() Z innych nowości. Pamiętacie jak pisałam o fotodepilacji?? W tą sobotę idę drugi raz. Generalnie początkowo po pierwszej wizycie myślałam, że efekty będą mierne aż tu nagle po ok. 2 tyg włoski zaczęły mi same wypadać Jestem dobrej myśli ![]() Co do Młota - ostatni raz byłam na młocie z moją mamą. Wyobraźcie sobie co ona przeżywała Wrażenia są całkiem fajne.aicila, głowa do góry. Wierzę, że szybko coś znajdziesz. Bo kto jak nie Ty
|
|
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
A co tu taka cisza ??
A dziś przecież Prima aprillis |
|
|
|
#1887 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Cisza jak makiem zasiał A ja miałam takie plany na weekend ale mały dostał temperaturę . ~~~~ A co tak u Was? |
|
|
|
#1888 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Ciaputka - tutaj cisza w sumie od czasu kalendarzowej wiosny...frekwencja spadac zaczela;D Sama ostatnio nie mam az tak czasu, nie zawsze tez mam co napisac, ale podczytuje codziennie forum:cool Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 23:09 |
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie mam czasu na nic...nie wiem w co ręce włożyć.. .zaglądam tu ale sama z sobą pisać nie będę
![]() uczelnia mi trochę czasu zajmuje, w sumie od poniedziałku do piątku mija nie wiem kiedy, weekend jeszcze szybciej... dobrze że choć wiosna przyszła to jakoś od razu chce się cokolwiek robić...
|
|
#1890 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny !
u mnie dziś piękna pogoda, zrobiłam sobie godzinny spacer ![]() zresztą weekend też był super pod względem pogody i nie tylko...niestety jak zwykle minął za szybko no i chciałabym się pochwalić i podzielić moim szczęściem, mój TŻ oświadczył mi się w ten weekend jestem mega szczęśliwa przenosiny ciągle w toku, ale sprawdzone źródła mówią, że lada dzień dostanie obiegówkę o wypełnienia i pożegna się ze swoją jednostką, obym tylko nie zapeszyła... pozdrawiam serdecznie no i życzę miłego dnia
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

Doskonale rozumiem Twoje rozżalenie. Na szczęście już wszystko w porządku. Witamy z powrotem 

.
A co do Ninki, to mówiła już jakieś inne słówka, czy "mama" była jej pierwszym? Też bym się na Twoim miejscu na pewno bardzo cieszyła 

lub kawkę/herbatkę. Na najbliższą przyszłość mamy w planach kurs tańca towarzyskiego. Wykupiłam też sobie 20 wejść na Vacu Line (co równa się co najmniej 6-7 tygodniom ćwiczeń)...no i wczoraj widziałam się z byłym prezesem spółki, w której kiedyś pracowałam - w czwartek najprawdopodobniej podpisujemy umowę dot. współpracy