|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
hej dziewczyny
![]() ciekawe czy mnie pamietacie ![]() ![]() oficjalnie informuję, że żyję i że ostatnie 2 tygodnie były intensywne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
![]() a z pracą- znajdzie się
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
Martoolka, jeszcze raz wszystkiego najlepszego
![]() ![]() Załatwiliśmy dzisiaj samochód do ślubu ![]() Ważne, że auto jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i ![]() i jeszcze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1865 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1866 | ||
Wtajemniczenie
|
Martoolka gratuluję załatwień
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | |||
Raczkowanie
|
Hej PMki,nadrobilam,ale tylko troszeczke,bo dopiero co wrocilam z pracy,pracuje w design store(tj w sklepie z duperelami dla domu
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Martoolka 100 lat!!! Spelnienia wszelkich marzen,nadziei i oczekiwan ![]() ![]()
![]() |
#1868 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem dziś podłamana- mój wujek wpadł w pracy w taką dziurę na beton(4 metry w dół) i ma połamane obie nogi- w kostkach i jedną w kolanie
![]() ![]() Echh, po co planować cokolwiek, zadręczać się pierdołami jak w jednej chwili wszystkie plany mogą runąć! Martoolka, wszystkiego najlepszego!!! a my mieliśmy iść dziś do spowiedzi, ale nie poszliśmy- ja z wiadomych przyczyn, a TŻ ocieplil nam dzis styropianem budynek gospodarczy.
#1870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mamy nadzieję, że nas to w sumie taniej wyjdzie niż wynajem auta i organizacja transportu dla gości ..... Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Przeuroczy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jak po spowiedzi ? ![]() A na urodzinki STO LAT, STO LAT! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
kochane, dziś was już nie nadrobię. nie było mnie tu chyba z tydzień... szkoda gadać
![]() ze spraw: *usc załatwione *ksiądz załatwiony, jeszcze spowiedź *od dziś pracuję, na 2 miesiące i trochę, do połowy września ![]() *jutro jedziemy z zaproszeniem-chyba już ostatnie. ale wiedzieli wcześniej ![]() *szłam do denty wymienić plombę w dwójce, okazało się, że trzeba ząb zatruć, no i chodzę z połową zęba białą... dobrze, że nie przed ślubem tak ![]() ![]() no. to idę spać. dobranocek... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale się nie wyspałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() Co do spowiedzi, to się okazało, że niepotrzebnie poszliśmy, bo przez to, że mieszkamy razem powinniśmy mieć jedną spowiedź, a proboszcz spisywał nasze adresy z dowodów (a tam mamy różne), więc nas nie poinformował. Rozgrzeszenia nie dostałam, ale ksiądz mi ze spokojem wszystko wytłumaczył i powiedział, że mam się nie przejmować i przyjść do spowiedzi w tygodniu przed ślubem i udzielił mi na koniec błogosławieństwa, więc całkiem miło było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do wujka to niezły pech ![]() ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]()
#1875 |
Wtajemniczenie
|
dzieki , wrocilam rano po 4 i jestem niewyspana a tu na moj panienski cos musze szykowac.
![]() Wlasnie mi dzisiaj jedna kolezanka powiedziala ze nie idzie ;/ Marta :wszystkiego najlepszego ![]() Ale mi sie chce spac!!!! masakra ![]() Napijmy sie wirtualnie
![]() |
#1876 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyneczka baw się dobrze i się wyszalej
![]() My też wieczorkiem idziemy na grila, a teraz jadę z panią która nam będzie pomagać w dekoracji - kupić materiały, a potem z TŻ żeby mu garnitur poprawili jeśli coś trzeba będzie ![]() cześć Lusi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a to nasz piesio
![]() |
#1878 |
BAN stały
|
Hej
![]() Yyyy,mam Wam tyleee tzn dużo do opowiedzenia,że nie wiem od czego zacząć ![]() Pewnie pisząc troche zapomne. ![]() ![]() Wczoraj byliśmy u Księdza, na spisanie protokołu jesteśmy umówieni na poniedziałek na 17:00 ![]() ![]() A teraz właśnie wróciliśmy z Makro,nakupowaliśmy soki,zbyszko 3 cytryny,wody mineralne i takie tam ogólnie napoje itp ![]() ![]() ![]() A tż właśnie jedzie po mame,bo mamy zapoznanie,choć mamy już się znają,to tato mój nie poznał jeszcze mamy tż-ta ![]() Przypomniało mi się,że jak byliśmy u Księdza załapaliśmy się na końcówke mszy.A nasz śliczny Kościółek tzn tam gdzie mamy ceremonie ślubna jest w wioseczcce ( bo moja miastowy jest za duży ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jak weszłam do Kościoła,to powiem wam że się wruszyłam. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Ok zmykam bo zarz tż przybędzie/jedzie z teściową. ![]() Do potem/może jak mi się uda ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-03 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Ale sie stęskniłam ![]() 30 skończyła się nam na mieszkaniu umowa na internet, dzisiaj wróciłam już do domku i pobędę tu do ślubu ![]() Co sie działo jak mnie nie było? zaraz zobaczę czy w ogóle mam szansę Was nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
![]() A ta dekoracja za 30 tys. to masakra ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Certina myślę, że powinnaś mieć taki panieński jak chcesz. To jest wieczór dla Ciebie a nie dla koleżanek ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Matrtoolka ![]() ![]() Can't ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale tu spokój ![]() Dziękuję ![]() Ale fajniusi ![]() Cytat:
![]() Śmiechowy ten ksiądz ![]() Mam nadzieję, że wieczorek zapoznawczy się udał ![]() Dziękuję ![]() A ja jutro mam obronę ![]() Muszę się dziś jeszcze pouczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |
BAN stały
|
Hej
![]() Ja znów na chwile. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam troche czasu,bo susze włosy musze wyprostować.A potem obiad i ruszamy z 9 zaproszeniami,by je rozdać ![]() gospella,śliczny piesio ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Widać,że weekend jest ![]() Cytat:
![]() No zabawny jest naszKsiądz ![]() Tak wieczorek zapoznawczy udany.Jak zapisywałam posta twój mi wyskoczył jako nowy post napisany,a akurat napisałam o wieczorku ![]() No to trzymam mocno kciuki ![]() Powodzenia ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-04 o 09:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że wieczorek się udał ![]() A co Ty mnie tu cytujesz i wprowadzasz poprawki (sześć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1883 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() E tam,żadne poprawki ja się tłumaczyłam tylko ![]() Ok zmykam na obiad.A potem w droge jedziemy do rodzin z zaprozeniami,tylko zanim to wstapimy jeszcze oddać swój głos ![]() Papatki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i dobre słowo. dzis tez zaraz jedziemy do wujka, mam nadzieję, że jakoś się trzyma psychicznie.
Potem ruszamy dalej z zaproszeniami, jeszcze z 10 nam zostało. Byłam też na wyborach. Martoolka, powodzenia jutro- trzymam ![]()
#1885 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje
![]() wyszalalam sie za wszystkie czasy, bylo super. Impreza skonczyla sie prawie o 6 rano ![]() Teraz musze zaczac odsypiac ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Zostało nam 20 dni do ślubu ![]()
#1886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martoolka, my dzisiaj byliśmy u pierwszej spowiedzi .. tak trochę bez przygotowania, bo poszliśmy na Dzień Skupienia, i było specjalnie dwóch spowiedników zaproszonych gdyby ktoś chciał skorzystać (myśmy nie chcieli akurat, ale ksiądz wrzeszczał że on sobie nie wyobraża, żeby ktoś do komunii nie poszedł ![]() A ja potem stwierdziłam, że jest dużo ludzi do tej spowiedzi, czasu mało, więc ksiądz nie będzie się za bardzo czepiał... karteczki miałam ze sobą, więc poszliśmy ![]() Było bezboleśnie i szybko, tak jak się spodziewałam .. Nie zapytał, czy mieszkamy razem a ja nic nie powiedziałam ![]() Dobrze, że te dni skupienia za nami .. trzy godziny siedzenia (lub stania) i słuchania niekoniecznie ciekawych rzeczy ![]() Mad, granatowa Skoda Superb ![]() W sobotę odebraliśmy obrączki ![]() Takie jak na zdjęciu, tylko całe z żółtego złota ![]() http://www.wec.com.pl/e4u.php/1,ModP...Image/3/1784/0 Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-07-04 o 18:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | ||
Wtajemniczenie
|
cześć,
Dzisiaj nie miałam czasu wcześniej do Was zajrzeć bo po 2.30 rano się położyliśmy po grilu a potem załatwialiśmy sprawy Gospella ale słodziak ten Twój piesio ![]() Cytat:
![]() ale masz już malutko ![]() ![]() Cytat:
![]() my też byliśmy dzisiaj u spowiedzi- tylko że planowanej i powiem Wam że ksiądz tak we wszystko wnikał i patrzył mi w oczy i takie rzeczy mówił że się prawie popłakałam w tym konfesjonale ![]() ![]() u nas dzień skupienia trwał 1,5 h ![]() ![]() za to byliśmy u nas w kościele też i dostaliśmy namiary od proboszcza na panią co zajmuje się dekoracją ołtarza więc od znowu zaczynam załatwiać ![]() ![]() W ogóle wczoraj widziałam się z dziewczynami i stwierdziam, że jednak pójdziemy do klubu, żeby było jakoś inaczej niż zawsze, wynajmiemy stolik i będziemy pić sobie i ewentualnie pójdziemy chwilkę potańczyć. Wcześniej wypijemy coś u mnie, aha postanowiłam zaszaleć i kupić sobie koszulkę GAME OVER ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Wtajemniczenie
|
Agawoo fajne te obrączki, ja wolę proste, ale te wasze są dosc nietypowe
![]() Certi no niezle z tym braciszkiem, ja tam tez juz nie pójdę Mad gratki za załawione sprawy a my dzis bylismy w ikei ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.