![]() |
#1861 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Wtajemniczenie
|
Pumas jeśli chodzi o tą kuchnie, to wiesz 3 czy 5 lat to i tak sporo, ja bym wolala spędzać ten czas w pomieszczeniach, które mnie jedna cieszą. Rób tak, żebyś była zadowolona ale n ie koniecznie najwyższym kosztem, przecież też się tak da.
Ariena ten czas na obiad jest normalnie wliczony do 8h czasu pracy, więc luz. Może idź z tym uchem do lekarza, może coś (odpukać) się zaczyna dziać i lepiej za w czasu zapobiec. Ja mam super krem do nóg Sally Hansen, który hmmm "naświetla" nogi, daje taki efekt lycry bardzo fajnie to wygląda. co do innych kosmetyków to nie wiem, nie testowałam nic oprócz tego kremu. A co do allegro to też nie jestem zwolenniczką kupowania przez nie ciuchów, butów itp. raz kupiłam japonki i ani razu ich nie ubrałam bo jakos dziwnie mi na nodze leżały:/ nie były za duże ani za małe, jakieś takie po prostu dziwne, wiec nie zwróciłam i leżą może je kiedyś komuś opchnę. A dziś właśnie zakończyła się moja aukcja sukni ślubnej, tez ją muszę gdzieś opchnąć ![]() Również czekam na zimę, bo uwielbiam narty, a w tym roku może się skuszę spr. jazdy na desce mąż ma hopla na tym punkcie. no i oczywiście uwielbiam w zimie pić herbatę z rumem, nie wiem czemu ale tylko w zimie mi smakuje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1863 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
piękny psiak ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Rozeznanie
|
glizduha - słodka jest
![]() Jak dojdą mi te cienie to Wam zrecenzuję ![]() Butów nigdy nie kupiłam w ten sposób, ubrania owszem i różnie bywało. Teraz za to już na bank nie popełnię tego błędu, bo właśnie, wymiary ok, spódnica ładna ale na zdjęciu przecież nie widać, że ma taki a nie inny szew przez który się dziwnie układa. Ciekawa jestem tylko, czy w miarę szybko mi zwrócą kasę bo pani usilnie namawiała mnie na wymianę na coś innego, twierdząc, że nie prowadzi zwrotów gotówki ![]() Na pewno kosmetyki, zwłaszcza apteczne są tańsze na allegro, choć trzeba uważać na podróbki. Jak szukałam cieni to jakiś wysyp był poczwórnych paletek lancome za 25zł ![]()
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
z tymi podrobkami to trza uwazac, ja sie pilnuje i nie kupuje juz badziewia. Za to zainstalowalam sie na szafie i tam zaczynam moj handel.Dodalam dopiero 4 przedmioty, a dostalam juz 19 pytan o sprzedaz lub wymianke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 |
Rozeznanie
|
To jest całkiem fajny pomysł ale trochę czasu na to potrzeba. No i niektóre dziewczyny wrzucają zdjęcia ciuchów ot tak, żeby się pochwalić czy ktoś coś dopasował (chyba?). Tak myślę, że to kupę czasu zajmuje
![]()
![]() |
#1867 |
Raczkowanie
|
To jeśli mogę również chciałbym się pochwalić moją psiną, zdjęcie z zeszłej zimy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Morphen, slodycz tego zdjęcia poprawiła mi dzisiejszy humor! Zdjęcie piękne, kupa sniegu i dwa stwory, swietnie czujace sie w swoim towarzystwie
![]() Kala, dokladnie, na to chyba trzeba spooooorooooo czasu.... Dlatego ja na razie nie wkrecilam się, bo go po prostu nie mam, ale moze w piatek cos wiecej podziałam, bo zrobiłam sobie wolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dopiero wstałam, muszę zrobić jakieś śniadanie... Wczoraj pół dnia byłam na zakupach, próbowałam zrobić metamorfozę koleżance, zeby mając 34 lata nie ubierała się na 64... ech... ciężka sprawa ![]() Teraz będę walczyć z wypracowaniem z filozofi, bleee!
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj nie mam weny na nic. Jak zwykle.
Nie lubie pracowac nie majac swojego kąta. Obecnie siedze przy biurku Tż, bo swoje mu oddałam i bedziemy musieli szybko to zmienic, bo normalnie nie mam gdzie sie podziac z moimi papierami ! Mam sporo takie papierkowej roboty, a ze lewa do tego jestem i wszystko gubie, zle wypelniam, nie dbam o szczegoly, to jeszcze nie majac swojego miejsca, wyglada to tragicznie i nic nie moge znalezc ![]() Deska sie do mnie usmiecha zza drzwi, a ja patrze w okno (kocham biurka przy oknie!) i wyczekuje sniegu... Jutro mama mnie odwiedza ! Robie sobie dwa dni wolnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;23426078]U mnie pada od dwóch godzin
![]() o kurcze gdzie tak pada???jakie miasto??? u mnie kilka minut popadało i to jeszcze deszczu ze śniegiem. Tez wyczekuje śniegu, pracuje przy biurku przy oknie, wiec jak coś to jestem na bieżąco... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
hehe ja tez pracuje przy oknie, ale ani deszczu, ani sniegu. tylko wiatr buszuje w sośnie.
tak mnie tż wkurzyl, ale az łzy w oczach mialam ze zlosci i nerwow. niby nic, a jednak mnie to wyprowadzilo z rownowagi. Obiecalam mu, ze przywioze mu dzisiaj obiad do pracy. Zebralam sie, zrobilam swiezutkie wszystko, naszykowalam się spakowalam i sruu w droge. pisze mu smsa, ze za 5 min bede. a on mi oddzwania i mowi, ze go nie ma w biurze, ze jest w drugiej czesci miasta. no szlag mnie trafil. a prosilam, zeby mi dal znac, jakby gdzies z biura wychodzil. No to nieee, gdzie tam. No i sie w****ilam, wrocilam do domu, obiad zostawilam w aucie, niech mu zmrozi na kość, ja juz na pewno nie bede panu robic obiadkow na zamowienie z dowozem gratis. I bądź tu dobrym ![]() Edytowane przez pumas Czas edycji: 2010-11-24 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
Glizduha ja też mam goldenkę! Tzn miałam bo jest u rodziców.
![]() Taka była kulka na początku, a potem wyrosła. Na zdjęciach mój mąż i ja. Sorki że aż tyle ale nie umiałam się powstrzymać. ![]() Morphen super zdjęcie i pies!
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
Pumas, musisz ukarać swojego TŻ'ta. Zero gotowania i obiadków
![]() Ja bym chyba pojechała do mojego TŻ'ta na ten drugi koniec miasta i wysmarowała mu twarz obiadem gdyby mi zrobił taki numer ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
Glizduha pokaż suknię! Proszę! Możesz podać linka do aukcji, ja jestem maniaczką sukien ślubnych.
![]() Jestem sama w domu, bo mąż poszedł na imprezę firmową. ![]() Pumas najwyraźniej po prostu zapomniał, ale czy to taka tragedia? W sumie mogłaś zadzwonić zanim wyjechałaś, zawsze coś może wyskoczyć że będzie musiał gdzieś jechać i nawet nie pomyśli o tym że miał dać znać.
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-11-24 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
Ariena, az taka tragedia, bo umowilam sie z nim, ze to on zadzwoni, jak gdzies bedzie wychodzil (a ze to sie rzadko zdarza, wiec tym bardziej bylo to dla mnie zaskoczeniem). Poza tym ugotowanie obiadu, spakowanie go, wyjscie z domu, zawiezienie, wrocenie sie do domu spod firmy z niczym, to jest CZAS. I to mnie wkurzylo, bo dobrze wiedzial, ze mam inne rzeczy do zrobienia, a nie tylko wozenie panu jedzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
Chciałam Wam polecić artykuł o fb:
http://osblog.pl/facebook-zly/ Może Was zaciekawi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1881 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
PEwnie bedzie nastepny raz, bo ja taka ciota jestem, ale powinnam dać mu nauczke, zeby szanował moj czas!
Teraz zamiast na wizazu, to siedze na szafie, kolejny moj nałóg... ale moze pozbede sie kilku rzeczy ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
Co to znaczy, że siedzisz na szafie???
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Szafa.pl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Zadomowienie
|
Ja w przypływie złego nastroju poszłam dzisiaj do biblioteki iiiii wypożyczyłam sobie 2 książki o Chorwacji i Grecjii
![]() Mam nadzieje, że w 2011 roku to mi się uda ![]() Tak sobie myślę, że zacisnąć teraz zęby i odłożyć kasę z wypłaty na wakacje i jeszcze żeby zostało na prawko na motor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
W końcu dostaliśmy fotki od fotografa.
![]() ![]() Nie wiem chcecie parę zobaczyć?? Bo może zanudzam. ![]()
![]() |
#1887 |
Konto usunięte
|
Pokaż, pokaż
![]() U mnie właśnie policja była, pytali się o tate i nie chcieli powiedzieć o co chodzi. Jak wróci ma się stawić na komende ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1888 | ||||
Zakorzenienie
|
witam
![]() Dziś jest u mnie TŻ, więc zerkam tu tylko na chwilkę ![]() Widzę, że chwaliłyście się swoimi psiakami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dawaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
Ok to jutro dam.
![]() Siedzę właśnie i główkuję jaki album zamówić na te zdjęcia i jakie jeszcze jeszcze wywołać z drugiej sesji. Chciałam dać do jednego albumu wszystkie te od naszego fotografa czyli:ślub, wesele i plener w Pszczynie oraz wywołać foty z drugiego pleneru w Chorzowie i też je dać razem z tamtymi. Ale widzę że na allegro nie ma albumu na 80 stron. ![]() Z kolei jak podzielę foty na ślub i wesele a osobno plenery to trochę bez sensu, a i tak nie ma albumów na 50 stron. No i bądź tu mądry, ale coś wymyślę. ![]() Nie mówiąc o tym że obiecaliśmy rodzicom albumy. No i będę siedzieć i wybierać które wywołać zdjęcia do tych albumów. Dobrze że kupiłam tylko na 40 stron więc 80 zdjęć muszę wybrać. ![]()
![]() |
#1890 |
Wtajemniczenie
|
Ariena
![]() ![]() ![]() Co do sukni to aukcja się zakończyła więc nie wiem ale zaraz coś postaram się wrzucić. Ja miała prostą suknię, więc nie wiem czy będzie się Wam podobać ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.